Hát, délután volt egy igencsak ijesztő jelenet: Marci játék közben egyszer csak felsikitott, majd vigasztalhatatlanul elkezdett sirni. Felvettem, el sem tudtam képzelni, mi lehet a baj. Kérte, hogy tegyem le, mikor letettem, felkéredzkedett. Végül egyszer csak összegörnyedt, akkor megvilágosodtam. Kérdeztem tőle, hogy fáj-e a pocakja, mondta, hogy fáj. Szegénykém annyira sirt, ezt is nagyon nehezen tudtam csak kihúzni belőle. Elkezdtem masszirozni, ő meg csak bújt hozzám, és mondogatta, hogy fáj. Végül ráfektettük az ágyra, megtapogattuk a pocakját, de nem volt kemény, és nem sirt, igy elvetettük a vakbélgyulladást. Láttam, hogy nagyon megijedt, kérdeztem is tőle, és mondta, hogy megijedt. Szegénykém, annyira elesett volt! Akkor mondogattam neki, hogy nyugodjon meg, csak egy pukkancs akadt meg a pocakjában, és amint kijön, és majd ha kakil, akkor már nem fog fájni. Sokáig még az ölemben feküdt, majd egyszercsak felállt, és nagyon vidám lett. Hát sikerült kakilnia, igy megkönnyebbült. Annyira sajnáltam! Este a fürdésnél meg mondogatta, hogy "ha kakilok, akkoj már nem göjcsöl többet".
Azt a némbert meg kibelezem, ha még egyszer hamburgert ad a gyerekeknek!!!!!! Tudjátok, nem az a bajom, hogy egyszer-egyszer eszik, hanem, hogy már heti rendszerességgel hozza neki, ráadásul Simivel is múltkor egy fél hamburgert megetetett!!!!! Én nem látom be, miért kellene egy 10,5 hónapos gyereknek hamburgert ennie!!!!
Ráadásul másnaposat!!!!! Hát van ennek egyáltalán esze???????????? Szegény gyerekek popsija tiszta vörös a hasmenéstől, ráadásul a szájuk körül is tiszta sebesek!És még ma diétáztatni is kellett őket, mainek az az eredménye, hogy Simi egyfolytában éhes, és nem tud elaludni. Most is nyöszörög, pedig már 2 adag tápot benyomott.
Azért volt ma egy édes jelenet is: nemsokkal Marci felsikitása előtt, gyomláltam, erre odajött hozzám a következő szöveggel: "mit dolgozol nyuszikám, mit kapijgálsz?" Hát azt hittem, eldobom a gyomlálókést!!!!
Az a poén ebben, hogy a családban soha senki nem hivott senkit nyuszikámnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nircee 2009.07.12 19:25-kor.