Új privát üzeneted érkezett!

Nircee
szupi, hogy el tudtok menni. :) Kicsit azért irigyellek. :oops: De az az igazság, hogy anyuékra én még nem merem bízni a gyereket, mert szerintem nagyon felelőtlenek. Az a legkevesebb, hogy csokival zabáltatnák. Didri nem egyszerű történet, vele nagyon kell vigyázni, mert ha az ember nem figyel rá, hipp-hopp fejre esik. Márpedig ők nem tudnának rá figyelni. Most próbálom nagy nehezen bevezetni, hogy előbb itt legyenek vele együtt, hogy megismerjék jobban, de nem nagyon akar menni. Ők csak azt akarják, hogy én vigyem el oda hozzájuk. Na, jól meglepődnének, ha az ajtóba megállna a gyerek, mert ki akar menni a kertbe és ordítana, míg érte nem megyek. Ugyanis ott nincs kert. Márpedig Didrike itthon sem sokat van el, most is szenvedek, hogy sokat kell itthon lennünk. Ja, képzeljétek, megint elkapott egy hasmenéses vírust. Annyira elegem van ebből...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Verna!
Nagyon jó híreket hoztál!Örülök!

Nircee!
Igaza van Vernának!
A férjed meg majd feloldódik ott és akkor!
Jó szórakozást nektek!Biztos vagyok benne,hogy jól fogjátok érezni magatokat! :wink:

Piroska!
Jobbulást nektek!

Köszönöm a köszöntéseket!Ne legyen senkinek lelkiismeret furdalása semmiért!Holnap lesz a bulijuk,remélhetőleg jó idő lesz!
Majd jövök képekkel!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Teljesen uj vagyok itt.

33 hétben vagyok. Sajnos ugy alakult a helyzet, hogy dokit kell váltanom mert szabin lesz a szulesem idejen,és amiket mostanában megtudtam az általam vásztott kórházról azok sem vmi rózsásak.

Szeretném megkérdezni töletek, hogy tud vki olyan jó dokit a kistarcsai kórházban aki még elvállal ilyenkor? (természetesen az elérhetősege is érdekel)

Köszönöm előre is!
esi

Esi
üdv közöttünk. Én nem tudok ilyen dokit, szerintem már későn vagy hozzá.. de hátha a többiek még tudnak vkit.
Ami szerintem járhatóbb és fontosabb , szülésznőt válassz. Ők biztosan elvállalnak és a Nagy munka őket illeti amúgy is.

KépKép
tüccs

Köszönöm Tüccs!
Én nem a kistarcsai kóház vonzáskörzetében lakom, és úyg olvatam vhol itt a neten, hogy erösen ajánlják hogy a kismama válasszon dokit. Félek ha csak beesnék szüléskor abba a kórházba, talán még el is hajtanának.

Szülésznö tud vki ajánlani nekem?
esi

Ez butaság. Lehettél rokonlátogatóban, költözés is fennálhat.. szóval nem kell magyarázkodni miért oda toppantál be. Nálunk már szült vki az ügyeletes dokinál és meg volt elégedve vele. Szerintem nem hajtanának el, ezt nem is tehetik.
Egyébként sok a jó orvos a kórházban, talán egyetlenegy akinél nem szülnék.. de ilyen mindenhol van, akár több is.

Szülésznő ügyben a többiek segítenek majd.

KépKép
tüccs

De ha rámenős típus vagy, szerintem hívd fel a dokikat, aztán lehet, hogy elvállal valamelyik.
Én nem szívesen ajánlok dokit, mert már nem hozzá járok, de a többiek majd adnak elérhetőségeket.

Hol vagytok egyébként?? Pilla, Giga, Szantre???

KépKép
tüccs

Esi
Szerintem az én dokim bevállal. Én ugyan 20 hetes voltam, amikor átmentem hozzá, de nem hiszem, hogy gondot csinálna belőle. Nagyon aranyos. Szentágothai Ferenc. Kéred a számát?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Esi
és a szülésznőt a 40-dik hét végén fogadtam fel. Első találkozásunk a 41.héten volt, tehát az tuti, hogy menni fog szerintem. Ráadásul ő az én dokimmal szokott szinte mindig párban dolgozni, nagyon jó páros. Sárközi Anikónak hívják, neki is megvan a száma.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Hoztam pár képet a szülinapi buliról!
Nagyon jó volt az idő is nekünk kedvezett.A csajok örültek mindennek,de a torta volt a nyerő mind a két csajszinál!
Előre bocsit kérek ,mert nem tudtam nagyon szortírozni,így is nagyon sok kép lett!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Lufi csata..
Kép
Díszlet
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop!
Szuper lehetett megint a buli! Ügyes vagy nagyon!
Sokan voltatok? Vagy inkább csak a család?

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Tiop
bocsi, bocsi, bocsi! Utólag Boldog születésnapot Anettnek és Zsaninak! A torta nagyon cuki, csináltattátok, vagy te csináltad? Jók a képek, jó, hogy nem szelektáltál. :)

Lányok,
mi vettünk egy úszómedencét Didrinek, csúszdásat. Olyan, hogy van két medence és egyikből a másikba át tud csúszni. Hazahoztunk, kivittük, hogy az apja fújja fel, leány ledobta a pelenkát, és mondta, hogy ő most megy ki. :) Este hatkor ketten tudtuk kirángatni a medencéből. Tegnap is egész nap a medencében volt. És olyan jól alszik. :):):) Nagyon szupi kis medence. :) Van oldalt labdagurigató, van rajta egy boltív, arra fel lehet fűzni, karikákat, van az oldalán négy sípoló gömböcske, a boltívbe be lehet kötni a vizet és a végén van egy zuhany, akkor folyamatosan megy bele a zuhanyból a víz, nagyon cuki. :) De nagyon nehéz felfújni, mert elég nagy. Lányok, mennyibe kerül egy elektromos pumpa? Nagyon fárasztó felfújni, nem mertük leengedni, márpedig akkora helyet foglal el...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Festés volt nálunk, ezért nem jöttem most sokáig. Hol anyuéknál voltam, hol itthon. A gyerekek meg majd egy hetet ott voltak. Szegény Bulcsú kicsit rosszabbul bírta, de nem hozhattam haza, mert itt minden szanaszét volt. Kibírta, ez a lényeg. Azért is volt nyűgös, mert a múltkori magas láza után köhögni kezdett, pluszban még jönnek a fogai is. Most már kijelenthetem, hogy kint van az 5. fogának kb. a fele. Haladunk-haladunk... :)
A lakás nagyon frankó lett, teljesen megdobta így a "látképet". Nem festettük telibe a falakat, csak néhányat részleteiben. A gyerekszoba és a mi szobánk kb. félig lett festve, és a tetejére kapott bordürt. Nagyon szép lett szerintem. Sok meló volt vele, de megérte.

Verna!
Halkan gratulálok neked! Remélem minden rendben lesz nálad!

Tiop!
Sok-sok boldog szülinapot kívánok a lányoknak utólag is!

Esi!
Én szültem ügyeletes dokinál másodszorra. (Bokor doki) Teljes mértékig meg voltam vele elégedve! Tudom ajánlani. Ha gondolod megadhatom a számát, és felhívhatod, hogy elvállal-e még téged (bár mostanában sajnos ritkán van bent a kórházban... :? ) Szülésznő ügyében pedig szerintem nem vagy elkésve. Én Ignáthné Évikénél szültem. Őt is csak ajánlani tudom neked! De egyébként itt szülésznő tekintetében nem igazán fogsz tudni mellé nyúlni, mert mindenki nagyon jó!

Nircee!
Érezzétek magatokat majd nagyon jól! Örülök, hogy nem volt teljesen elutasító a férjed! Apró lépések, apró lépések... :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

tüccs:
Igen tudom hogy nem lehet elhajtaniuk, de sajnos hallottam már rémtöténetet az ilyen doki nélküli beesésről. Igaz ez az egyik bp-i felmagasztalt kóházban történt.
Bár amiket ti itt leirtok a dokikról valóban úyg tünik számomra hogy igazából itt mindegyik rendes.

Piroska:
Megköszönöm ha priviben elküldöd a dokid és a szülésznőd elérhetőségét.
esi

Sziasztok!

Megvolt az esküvő, nagyon jó volt. Szép volt az ifju pár :D Sárika tündéri volt a "pörgős ruhában", ahogy ő hívta. Rengeteget pörgött, táncolt, nagyon élvezte. Fél 12-ig bírta, Anna 11-ig. Egykor mentünk haza. Anyáék szobájában aludtak addig, Nagymamám is fent volt már akkor.(foglaltak szobát a szállodában, ahol a vacsi volt.) A templomban a rózsaszirom szórás nem teljesen sikerült úgy, ahogy terveztük. Csak velem volt hajlandó szórni, én több szirmot szórtam, mint ő :lol: Szóval tényleg mindenki jól érezte magát.

Ma meg medence partyt csaptak a lányok. Nagyon élvezték. Ebből is mutatok pár képet.

Anna meg megtanult integetni. A pápára, vagy sziára integet, annyira édes. A bőröndben is éppen mindketten integetnek. Meg most kezdett el oldalazva lépegetni tárgyak mellett. Még nagyon bizonytalan, de rendületlenül gyakorolja. :lol:

Tiop, nagyon jók a képek, látszik a lányokon, hogy nagyon jól érezték magukat. Zsani rengeteget nőtt, változott!!Annyira nagy lány!!

Giga, kérünk képeket a megújult lakásról!!

Verna, minden rendben?

Kép Ruhapróba még itthon

Kép Az ifju pár

Kép Hercegnőmmel

Kép vacsorán kicsit álmosan

Kép kicsit álmosan 2.

Kép egy kis romantika

Kép Pá-pá
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ichtus 2009.07.07 20:04-kor.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ichtus
jók a képek :) Sárika abban a kis ruhácskában nagyon cuki :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok, nem tudjátok, mi lehet a Szantre-val?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, nem vesztem el ;)
A múlt héten szabin volt a párom, sokat kirándultunk.. majd teszek fel én is pár képet..

Tiop, a képek alapján szuper lehetett a szülinapi buli! Nagyon ügyesen megszervezed ezt mindig a lányoknak.. biztos nagy élmény nekik. És engedd meg, hogy utólag én is boldog szülinapot kívánjak Anettnek és Zsaninak!

Katica, nagyon szépek voltatok az esküvőn. Sárika mint egy kis tündér, nagyon szép a ruhája, és klassz, hogy nem a tipikus rózsaszín.. nagyon különleges koszorúslányruha..
Anna hihetetlen iramban növekszik.. ő is tündéri.
Jók a pancsolós képek.

Piroska, köszi a hiányolást :lol:
Majd tehetnél fel képet a Didri medncéjéről, mert nemnagyon tudtam elképzelni :oops: .. bár nagyon klasszul hangzik a leírásod alapján . És persze Didriről is pár képet..

Giga, ti ketten festettétek ki a lakást a pároddal? Jó nagy munka lehetett. Bulcsú meggyógyult már?

Esi, én is a Szentágotai-Sárközi párosnál szültem és nagyon meg voltam velük eelégedve. Illetve Bokor doki volt az ügyeletes, mikor beértem a kórházba, és ő is nagyon kedves, lelkiismeretes volt, sőt szülés után is, ha összefutottunk a kórházban, érdeklődött felőlünk.. úgyhogy én őt is csak ajánlani tudom..

Verna, hogy vagytok? Nagyon drukkolunk nektek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!
Lányok, nagyon drukkoljatok, hogy ne essen este az eső!!! (Szabadtéri előadás lesz). Nehogy úgy járjunk, mint szegény Pilláék. :(

Tiop,
szupi buli lehetett, látszott, mennyire élvezték a gyerekek! Én úgy irigyellek, hogy ilyen jó bulikat tudsz tartani, nekem semmi érzékem sincs ehhez. :( Zsani eszméletlen sokat nőtt, alig ismertem rá az első képen!!!! :shock: Roli meg úgy tűnik, mintha megnyúlt volna, nem?

Katica,
nekem is nagyon tetszett Sárika ruhája, gyönyörűek voltatok! Anna tényleg sokat nőtt, már nem olyan kis manócska, mint a múltkor. :D

Szantre,
nem felejtettelek ám el Titeket, csak nagyon el vagyok havazva, meg hát az idő sem volt túlságosan jó. Amint ráérek, jelentkezem! Marci az egyik kék autóját "a Májk ajutójá"-nak nevezi! :wink:

Piroska,
tényleg szpi lehet az a medence, de én sem tudom elképzelni. Képeket kérünk!!!! :D

Verna,
???????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Katica!
Nagyon szép lányaid vannak! Gyönyörű Sárika a ruhában. Anna meg zabálnivalóan huncut. :lol: Nagyon jól néznek ki a bőröndben. :wink: :lol:

Szantre!
Igen mi festettük. Egyik héten pénteken elvittem a gyerekeket Anyuékhoz és ott is maradtam vasárnapig. Addig Attila itthon dolgozgatott, bútort alakított át, és elkezdte a festést. Vasárnap hazamentem, és én is beszálltam. Aztán kedden visszamentem, mert Anyuéknak szerdán már dolgozni kellett menni, de mi még itthon nem voltunk "gyerekfogadó" állapotban. Végül csütörtök délelőtt tudtam hazavinni a csemetéket, mert addigra lett a nappali is kifestve. Persze még kupi és kosz volt itthon. ( Csütöktökön azért még elmentünk az Aquaworldbe mind a négyen. :) ) A mi hálónkat meg már ki tudtuk zárt ajtónál festeni.
Igen, Bulcsú meggyógyult már. Vírusos torokgyulladása volt. Utána pedig következett a köhögés, de szerencsére most már az is elmúlt.

Nircee!
Szorítok, hogy jó időtök legyen! :D

Lányok!
Tudja valaki, hogy mikor lehet / kellene elvinni a gyereket ortopédiára (ha gond van)? Azért kérdezem, mert Bulcsú lábfejei, bokái eléggé befelé állnak, csak azt nem tudom, hogy ez még formálódhat a járással, vagy már akkor kell figyelni erre, amikor felállt a gyerkőc?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Tüccs!
Szűk családi kör+egy család barát is volt még!30 emberke volt,de nem csak az én érdemem a buli!Zsani keresztanyja segített a szervezésben ,közösen találtunk ki mindent. :wink:
Piroska!
A tortát rendeltem..én nem vok ennyire ügyes! :lol: :wink:
Képeket kérünk a medencés csajsziról! :wink: Tuti jó lehet!amióta mi is fel állítottuk még az étvágya is jobb Zsaninak! :D
Giga!
Ügyesek vagytok a pároddal! :wink: Mi is így csinálunk mindent,vagyis apa,mert én a gyerekekre vigyázok olyankor! :)
Képeket kérhetünk az "új otthonról"?! :wink:
Katica!
Nagyon csinos volt a nagylányod,igazi kis királylány!Jól állt neki ez a szín. :wink:
Nekem a közös képetek tetszik a legjobban. :wink: Az ifjú pár is nagyon szép volt.a csajaid pedig nagyon nőnek!Nekem meg ég a fejem már előtted!Mióta tartozom a privivel. :oops: :oops: :oops: Mindig amikor kész vagyok a hozzászólásokkal ,már nincsen időm arra! :oops: :oops: :? :?
Nircee!
Neked is köszi a dicsit!A képen hol látod Rolit?????? :shock: Szerintem össze keverted a szomszéd fiúval. :D Egyébként tényleg nyúlt a fiam! :wink:
Szurkolok nektek estére!Érezzétek jól magatokat! :wink:

Mindenkinek köszönöm a dicsit és a köszöntéseket!

Pénteken megyünk Bajára a férjem keresztszüleihez pár napra!Halászléfőző verseny lesz és ilyenkor nagy bulik szoktak ott lenni...gyerekeknek is mindenféle játék stb...koncertek ,szóval minden jó mi szem szájnak ingere :lol: Hétfőn jövünk haza..már alig várom az utat!A csajaim tuti élvezik majd a hosszú vonat utat,na meg a falusi életet.az a nyugalom ami ott szokott lenni...jaj!Remélem jó lesz,majd hozok képeket. :wink:
Aztán apa majd jön szabira is,akkor is készülünk ide- oda.Jó lesz már egy kis kikapcs így családostul! :D

Szép estét és jó éjt mindenkinek!
sziasztok

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop
érezzétek jól magatokat! Baja szuper hely, évek óta nem voltam ott, de nagyon imádom a Sugovicát!

Giga
szerintem a háziorvos meg tudja mondani, mikor kell már szakemberhez fordulni.

Verna?????

Katica
gyönyörű volt Sárika a pörgős ruhában! Irigy vagyok a lagzira, már én is úgy mennék.. de nincs kihez. :roll:

Nálunk ezerrel megy a pelus-elhagyás project, egyelőre kevés sikerrel. A picik aranyosak, Anna már felül, előre még nem mászik, hátra annál inkább. Petyó stagnál és nem mozdul sehova.
Mennem kell, bár még tudnék mesélni..

KépKép
tüccs

Sziasztok!
Köszönöm a dícséreteket a lányok nevében is!!!A pancsis képeket levettem, mert a férjem ma látta meg, hogy feltettem, és "leszidott", hogy a sok "gyermekszerető" ember miatt ne tegyek fel pucér képeket a gyerekekről. Tök igaza van, én nem is gondoltam rá.

Tiop, várok türelemmel :lol: Tudom, hogy kevés az időd. Emlékszem, tavaly is nagyon jól éreztétek magatokat Baján. Vagy az két éve volt??Biztos most is jó lesz a leírtak akapján.

Giga, szerintem is a háziorvos meg tudja mondani. Pont ma vittem Annát az egészséges tanácsadásra, hogy nézze meg az orvos, ahogyan ül. Mert szerintem nem annyira egyenes háttal ül, mint Sára ennyi idősen, és féltem, nehogy gerincferdülése legyen. Erre azt mondta nekem viccesen, hogy lüke mama vagyok, a gyerek teljesen egészséges. Megnyugodtam. De gondoltam, nézze meg, vagy megnyugtat, vagy ortopédiára küld. Hála Istennek nincs semmi gond.

Tüccs, gratula Annának az ücsörgéshez. Nagyon ügyes kislány!

Nircee, szép időtök van, remélem, jól érzitek magatokat. :wink:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Hűha, lányok, tényleg én sem gondoltam erre, Katica, igaza van a férjednek, mégsem teszek fel a képeket, de átküldtem a következő e-mail címekre:

andrea_mehes@vipmail.hu
asszony77@gmail.com
nora.keri@gmail.com
szantre@mir.hu,
moncsacica@hotmail.hu,
katalen85@hotmail.com,
kalmancheya@t-online.hu

Ezek az e-mail címeim vannak meg, ha valaki nem kapta meg, írjon privit és átküldöm. Ja, Verna, most melyik címed is a jó? Mert megadtál kettő és nem tudtam választani, nem emlékszem, hogy mit mondtál, melyik jó.

A medencével kapcsolatban azt sajnálom, hogy nem első nap csináltam, ez már a harmadik nap folyamatos pancsizás közben volt és már nem annyira volt tőle felvillanyozva, de első nap, lányok, egyfolytában sikongatott. :) Azért most is élvezi, reggel alig bírtam rávenni, hogy menjünk sétálni, utána megmelegszik a víz és kimehetünk. De végül sikerült. Igaz, hogy öt óra körül már engedtem hozzá egy kis meleg zuhanyt, mert bele lehet vezetni a boltívbe a vizet és onnan ment rájuk, hogy ne fázzanak meg. Átjött a szomszéd kislány és ketten rendeztek banzájt. :) Az a kislány is olyan nagyszájú, pörgős gyerek, mint Didri, sejthetitek, hogy mit műveltek. :) Nagyon szupi, nagyon szeretjük. És akkora, hogy a kismedencében ülve simán elférek úgy, hogy mellettem két gyerek ugrál. :) Szóval nagyon elégedett vagyok, na. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Tüccs!
Köszike,biztos nagyon jó lesz!Nagyon rég voltunk már Baján!Utoljára amikor Roli a pocakomban volt akkor látogattunk le.annak már 10 éve :shock: .
Sok sikert a pelushoz!Az ikrek nagyon édesek lehetnek együtt,úgy megnézném őket amikor játszanak együtt.Tényleg hárman jól elvannak együtt?Gratula Annának a felüléshez!Tudod a fiúk mindent kicsit később csinálnak! :wink:
Katica!
2 éve voltunk ,de nem Baján hanem Jászapátin. :D :wink: Tavaly sajnos nem tudtunk elmenni. :( Nekem sem jutott eszembe ami a férjednek,de igaza van!Bár az én képeim nem egészen pucérok. :roll:
Piroska!
Megkaptam a képeket!Nagyon jók,édes Didri ,és mekkorát nőtt ő is! :shock: Nagyon szupi a medencétek is.
Köszike :wink:

Ma megyek a csajokkal anyuhoz,remélem nem fog esni,vagy legalábbis nem fogunk el ázni.Szeretnék elmenni nézni magamnak egy-két felsőt.Kicsit fel szeretném újítani a ruhatáramat egy-két darabbal.Néha olyan jó így feldobni a régi nacikat vagy felsőket.Meg egyébként a lelkemnek is kel már ez. :oops: :lol:
Ugye nem vok önző? :oops: :oops:

Kellemes napot mindenkinek!
sziasztok

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee!
Gondoltam rátok tegnap!Milyen volt ?Mesélj majd! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Piroska, ezt az e-mail címemet nem használom, megnéztem, de nem jöttek neg a képek. Átküldenéd a gyore.katica@gmail.com-ra? köszi!! :D

Tiop, akkor rosszul emlékeztem :oops: merre fogtok csavarogni a férjed szabija alatt? Dehogy vagy önző!!Nekünk is kell néha egy-egy ruci, nem csak a gyerekeknek. Én is olyan vagyok, mint te, hogy magamnak nagyon ritkán veszek. Elvagyok a sokéves ruháimmal :oops: Az iparművész ruhákat nagyon szeretem, de olyan nagyon drágák, hogy legtöbbször csak szemezek velük. Anna keresztelőjére szerettem volna venni, de akkor mégis lemondtam róla, most az esküvőre viszont vettünk egy szép 3 részes darabot. Marha drága volt igaz, de annyira örültem neki, és ezek a ruhák még 10 év múlva is ruhák maradnak. Feltéve, ha nem hízom ki :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Mi hétfőn jöttünk haza Siófokról. Nagyon jó hetünk volt. Szupi idő, szupi víz. :wink:
Látom itt mindenki megvan. Én is teszek majd fel képeket, de nincs még átmásolva. :oops:
Szonja nagyon jól érezte magát. Tegnap is úgy kelt fel, hogy "megyünk a partra?" :D
Mi két házat béreltünk, az egyikben mi voltunk anyukámmal,meg anyósommal, a másikban pedig a barátaink. Sajnos ez nem volt jó ötlet, mert egy olyan barátunkat hívtuk el, akivel kb 15 éve vagyunk jóban. Másfél éve van egy barátnője,akivel eddig csak a konfliktus volt. NEm részletezem, hogy milyen dolgai voltak, de most itt nekünk is leszaladt a cérna. Kiprovokálta magának a hölgyemény, hogy elküldjem melegebb éghajlatra. :? :oops: Ez egy kicsit megkeserítette az utolsó napokat, de ennek ellenére jó volt nagyon.

Tegnap pedig a párom szülinapja volt. Családilag felköszöntöttük, és nagyon örült a portrénak amit csináltattam. :D Igaziból nem gondoltam volna, mert ő a "hasznos" dolgokat szereti csak. :?
Szombatra szerveződik neki a meglepetés parti, amiről nincs sejtése,és egy kicsit el van kenődve a barátja miatt, aki tegnap még egy sms-t sem küldött a szülinapjára, de remélem azért örülni fog,mindenki más viszont itt lesz. :wink: :roll:

Ma este színházba megyek a barátnőmmel, Szonja addig anyuéknál lesz. És mennyi szerelem! c. darabot nézzük, már nagyon várom. :wink: :D

Nircee, remélem jól telt az estétek! :wink:

Most mennem kell főzni, majd jelentkezem! :wink:

Verna,neked drukkolok! :wink:

thenus

Piroska!
Köszi a képeket! Szuperek! Nagyon jó ez a medence!

Tiop!
Tökre örülök neki, hogy végre tényleg visszatértél közénk. Úgy értem, hogy nem csak néhanapján nézel be, és írsz valamit, hanem nap mint nap jössz! Hiányoztál! :wink:
Egyáltalán nem vagy önző mert veszel magadnak néhány ruhát. Szerintem attól, hogy valakinek gyereke (i) vannak nem kell legatyásodnia. Mivel neked jót tesz ha költhetsz néha magadra, ettől jobban érzed magad, ezért a gyerekekhez is több türelmed lesz, és ezért ők is jobban fogják érezni magukat. Ördögi kör! :wink: :lol:

Henus!
Szombaton mi is meglepetés buliba megyünk. Keresztapám lesz 50 éves. Remélem jól fog sikerülni nektek is!
Jó szorakozást a színházhoz is!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, aki gondolt rám, az idő nagyon kegyes volt hozzánk, az előadás lélegzetelállitó volt, és a férjem is nagyon jól érezte magát (!!!), a gyerekek is nagyon élvezték a nagyizást, jókat játszottak, ettek, Simi mondjuk egész éjszaka nyűglődött, nem sokat aludt, de anyu maga mellé vette, és akkor kissé megnyugodott. Igazából az volt a baja, mint utólag kiderült, hogy nagyon melege volt. Reggel, mikor értük mentünk, nagyban falatoztak, Simi tömte magába a szalámit és a kenyeret, Marci meg kijelentette, hogy nem jön haza. :lol: Szóval minden úgy sikerült, ahogy elterveztem, és a férjem is rájött, hogy mennyire jó egy kicsit kimozdulni, és nagyon megköszönte nekem, hogy ennyire szépen megszerveztem mindent, és hogy ilyen szép előadásra vittem. Biztosan fogunk ismételni, ha nem is minden hónapban, de rendszeresen, az tuti. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Piroska,
köszi a képeket, hihetetlen jó az a medence!!!! Hol lehet ilyet kapni??????????

Katica,
soha eszembe sem jutott ez a meztelen fotós dolog, de tök igaz, én is figyelek majd rá ezentúl! Milyen egy r.hadt világban élünk!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Tiop,
tessék menni ruhát venni, ez nem önzőség, hanem létszükség!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Bocs, ha másnak most nem irok, majd pótolok, de most futok, sok dolgom van még. Örülök, hogy mindenki jól van!

Kép
Kép
nircee

Nircee

Szupppííí! :):):) Ilyen medence az Auchanban volt még szombaton 7.000 ft-ért, szerintem nagyon olcsó annyiért. Kár, hogy ma nem volt jó idő, de nem baj, majd jövő héten.

Tiop
nem vagy önző

Henus
nálatok aztán zajlik az élet. :)

Katica
küldöm a képeket.

Na, én meg megyek, teszem a dolgom. :)

Kellemes napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Nircee!
Ez nagyon jó!Örülök neki,hogy jól éreztétek magatokat és,hogy a férjed ilyen véleménnyel van! :wink: :D
Piroska!
Jövőhét hétfőtöl kánikulát mond!Mi is le engettük a medencét és jövőhéten újra töltjük. :wink:
Giga!
Köszönöm,hogy örülsz nekem!igyekszem itt lenni! :wink:
Henus!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Képeket várjuk!
Párodnak utólag kívánok Boldog szülinapot!

Tegnap Végül is csak egy felsőt vettem magamnak,de nagyon tetszik...igazi nyári színekben pompázik,tiszta szivárvány az egész.Megkötős a vállpántja és alul vastag gumival van összehúzva..szóval ápol és eltakar ott ahol kel! :lol: :lol:
a gyerekeknek vettem még papucsot :oops: :lol: nem tudtam megállni :lol: :lol: ez van!
Ma fodrászhoz megyek 9-re utána pedig már pakolok ,mert holnap indulunk.Már be vagyunk zsongva mindannyian. :lol: :lol:

sziasztok
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop,
Köszi! Érezzétek nagyon jól Magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán majd várjuk az élménybeszámolót! :wink:

Piroska,
hű, az nagggggyon jó ár volt érte!!!!! Mi 6000-ért vettünk egy teljesen sima kis medencét, aminek bár elvileg van levehető teteje (azért vettük meg), az középen állandóan összeomlik, hiába fújjuk fel jól, igy nem is tudjuk használni. :evil:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

köszi Piroska a képeket, nagyon édes Didri, látszik rajta, hogy szereti a pancsit! :lol: és a medence is szupi!

Lányok, ti mit csináltok, hogy sokáig tiszta maradjon a víz a medencébe? mondjuk nekünk a hagyományos kis medencénk van, de én még abba is unom 2 naponta cserélni a vizet. Mert úgy megnyálkásodik.

Tiop, bizony jó, hogy újra vagy!! :lol: :lol: nekem is hiányoztál!!!Jó pakolászást!én a bepakolást, és a kipakolást utálom a legjobban!!!

Nirce, jajj, de jó, hogy ilyen jól sikerült az estétek. mire is mentetek el?Ne haaragudj, de elfelejtettem :oops: :oops:

Verna?????hogy vagytok???

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Valaki nem tudja Verna számát???
1 hete nem jelentkezett. :roll:

KépKép
tüccs

Lányok, Verna nem most nyaral? Nekem megvan a száma, csak lent van a telefonom, ha lemegyek, irok neki egy sms-t.

Katica,
az Experidance Ezeregyév c. előadására a Skanzen Amfiteátrumba. :D

Kép
Kép
nircee

Tényleg, említette a nyaralást. Kiment a fejemből. :oops:
Köszi Nircee.

Klassz, hogy jól sült el kiruccanásotok. :)

KépKép
tüccs

Nircee!
Nagggyon örülök neki, hogy ilyen jól éreztétek magatokat, de annak még jobban, hogy belátta a férjed, hogy egy-egy ilyen alkalom mindenkinek csak jót tesz. Ez nagyon fontos! :D

Tiop!
Jó nyaralást nektek!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Marci ma reggeli szösszenete:
a férjem cserélte ki Simi pelusát, és felkiáltott, hogy "hát itt van kaki!". Erre Marci: "a búbánatot neki, hoooogy bekakkantott a Simike!"

Hol van mindenki???? Pilla??????? Ti is nyaraltok?

Kép
Kép
nircee

Pilla,
most olvastam a blogodat. Igy utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!! Ég a fejem, hogy nem időben köszöntöttelek. :oops: :oops: :oops:
Mi a nyavalyát csinálsz te hajnali 5-kor??? (Skanzen-bejegyzés) :shock:

Kép
Kép
nircee

Helló!

Tényleg eltűnt mindenki.
Megmondom őszintén, én mindennap benézek, és elolvasom, de vagy nincs időm írni, vagy nem történt olyan dolog, hogy hozzászóljak. :roll:

A magam részéről én kicsit fos vagyok. Este fél 2-kor feküdtem le, pedig tudtam, hogy korán kell kelnem. :oops: Most begyúrom az egyik sütimet az esti meglepi partira. Anyuék valószínűleg elviszik Szonját, így könnyebb lesz készülődni.
A párom persze gyanítja hogy nagy dolog készül, mert a fél társaságot már be kellett vallanom. :? :oops:
Már csak az eső miatt izgulok, de remélem szerencsénk lesz, és elkerül bennünket.

Nircee, Marci, de édes... :lol:

Már én is el akartam mesélni a héten, hogy Szonja tökre beégetett minket Siófokon a C&A-ban. Imád énekelni, és könnyen meg is jegyez mindenféle dalokat ( nem csak gyerekdalokat) GYakran énekeljük itthon az "Ez a kapa, ez a kasza..." c dalocskát. Szerintem ismeritek. Én ha egyedül vagyok, sajna szoktam úgy énekelni, hogy "Ez a kapa, ez a kasza, ez meg itt az apád fa...a" :oops:
Tőle még nem hallottuk ezt a verziót, csak a boltban, a pénztárnál ahol, még táncot is lejtett hozzá, és bőszen kornyikálta, hogy " apád f..a, apád fa..a... sallárom, sallárom..." a párom szólt neki, hogy nem szabad ilyeneket énekelni, de ő rezzenéstelen arccal folytatta: " nem szabad, apád fa..a, nem szabad apád fa..a, zimme zum, zimme zum..." :oops: :oops: Apuka gyorsan kivitte csúszdázni... :roll: :oops: Én meg égtem

thenus

Henus
Nem lettem volna a helyedben a boltban.. :lol:

KépKép
tüccs

Henus,
naiv voltál, ha azt hitted, nem fogja a legkellemetlenebb helyzetben elismételni a szavaidat! :lol: :lol: :lol:

Hű, én ma voltam Anyuval thai masszázson (egész testes, 1,5órás), ezt kértem tőle a névnapomra. Annyira, de annyira jól esett!!!!!! Nem mondom, hogy nem fájt néha (alig birtam megállni, hogy ne kiáltsak fel), de most olyan, mintha az összes izmom a helyére került volna. Hihetetlen, de már most izomlázam is van! :shock: A nyakamat azóta ismét rá tudom hajtani a vállamra, eddig ez nem ment már hónapok óta. Persze mig a helyére tette azokat a nyakizmokat! Hát, kemény volt. :D Aztán, mivel a Duna Plazában voltunk, a Mamiéktól kapott pénzen vettem magamnak egy szoknyát, egy könnyű nyári blúzt és egy gyönyörű bőrcipőt, mivel a szülések után az összeset kinőttem. Nagyon kellett már egy kis kényeztetés, ez a mai nap, meg a múltkori előadás igazán jól kiegészitették egymást. :D

Kép
Kép
nircee

Asztaaa Nircee! De irigy vagyok a masszázsra!
Klassz kis napod lehetett!!

Csak egy naiv kérdés, milyen ruciban maszíroznak ilyenkor??

KépKép
tüccs

Nircee
jaj, de irigyellek! jajjjjjjj!!! :):):) De az nagyon fájhatott, hallod! Másfél óra! Az nagyon kemény! Én nem tudom, hogy éltem volna túl. Én csontkovácsnál voltam múltkor és azt mondtam, hogy soha többé. Annyira fájt, igaz, hogy utána nagyon jó volt. Te Nircee, és drága volt? Gondolom, igen...
Ja, és Marci dumája, nagyon nagy! :)

Tüccs
gondolom, bugyiban. Nem, Nircee?

Henus
az nem semmi, jól leégetett a leányzó. :) Lányok, én annyira aggódom, mert amikor ideges vagyok, nem bírom megállni, hogy ne mondjak néhány csúnya szót és úgy félek, hogy összeszedi! Nagyon-nagyon törekszem, hogy ne mondjam, de hiába, amikor elönti a ... az agyam, akkor kész vagyok, ááá... Szégyellem magam... Majd egyszer én is úgy járok, mint te! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tüccs, Piroska,
nem bugyiban, hanem adnak egy fehér vászon halásznadrágot és egy rövid ujjú tunikát (kb. olyan fazon, mint a műtősruha), abban massziroznak. A thai masszázsnak pont ez a sajátossága, hogy ruhában csinálják. :wink:

Piroska,
nem olcsó, de ha nem hetente/havonta mész, akkor végülis mindegy. Én régebben évente 2x jártam, alkalmanként 3000-9000Ft, attól függ, hogy csak hát, vagy hát-nyak, vagy láb, vagy egész testes 60/90/120 perceset kérsz. Van kb. 15-féle variáció. Fent van a honlapjukon a pontos lista, bár azt hiszem, már drágább kicsit, csak nem frissitettek.

Csúnya beszéd,
nem hiszem, hogy 100%-ban meg lehet úszni, mert mindenkiből kitör néha, csak van akiből sűrűbben, van, akiből ritkábban. A baj csak az, hogy ezek a kis gengszterek nagyon is megjegyzik, és mindig a legkellemetlenebb helyzetben adják elő a tudományukat. Marci pl. csak akkor beszél csúnyán, ha a Nagymamám is itt van, soha máskor. Azt tudni kell, hogy ő meg nagyon megbotránkozik ilyenkor. :oops:

Kép
Kép
nircee

Na, Lányok, eddig tartott az örömöm. Tegnap arra jöttem haza, hogy a két gyerek megevett egy hamburgert (előző napit!!!), jól bepogácsázott, Simi úszott a kakiban, ezért vérvörös volt a popsija. Merthogy természetesen anyós itt volt, mig engem kényeztettek. Ezen akkor kidühöngtem magam, nektek nem akartam panaszkodni. Na, hát ma reggelre mindkét fiú fosós lett, szegény Marcinak már az 5. gatyáját cseréltem ki, és miután a lépcsőt is összef.sta szegénykém, kénytelen voltam rá pelust adni. Nem tudom, mit fog ez eredményezni a szobatisztasággal, de nem is ez a lényeg. Szegény Siminek meg lángol a popsija a sok kakitól. És mikor megjegyzem a férjemnek, hogy baromira nem kellene a gyerekeket hamburgerrel meg mindenféle felfújt sz.r pogácsával tömni, akkor megkapom, hogy az ő anyja sosem tud semmi jót csinálni (hát nem!), és hogy én milyen egy szemét kiállhatatlan némber vagyok. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MIÉRT NEM LEHET RÁM HALLGATNI???????????? Most itt az eredmény, persze próbálja a férjem rám fogni, hogy biztos a délután ettek olyat, ami meghajtotta őket, csak az a bibi, hogy miután hazaértem, nem ettek egyformát! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
nircee

Nircee
sajnálom a srácokat. Próbálj nekik széntablettát adni pl. banánban szétkeverve. Kicsit megfogja őket.

KépKép
tüccs

Hát, délután volt egy igencsak ijesztő jelenet: Marci játék közben egyszer csak felsikitott, majd vigasztalhatatlanul elkezdett sirni. Felvettem, el sem tudtam képzelni, mi lehet a baj. Kérte, hogy tegyem le, mikor letettem, felkéredzkedett. Végül egyszer csak összegörnyedt, akkor megvilágosodtam. Kérdeztem tőle, hogy fáj-e a pocakja, mondta, hogy fáj. Szegénykém annyira sirt, ezt is nagyon nehezen tudtam csak kihúzni belőle. Elkezdtem masszirozni, ő meg csak bújt hozzám, és mondogatta, hogy fáj. Végül ráfektettük az ágyra, megtapogattuk a pocakját, de nem volt kemény, és nem sirt, igy elvetettük a vakbélgyulladást. Láttam, hogy nagyon megijedt, kérdeztem is tőle, és mondta, hogy megijedt. Szegénykém, annyira elesett volt! Akkor mondogattam neki, hogy nyugodjon meg, csak egy pukkancs akadt meg a pocakjában, és amint kijön, és majd ha kakil, akkor már nem fog fájni. Sokáig még az ölemben feküdt, majd egyszercsak felállt, és nagyon vidám lett. Hát sikerült kakilnia, igy megkönnyebbült. Annyira sajnáltam! Este a fürdésnél meg mondogatta, hogy "ha kakilok, akkoj már nem göjcsöl többet". :(

Azt a némbert meg kibelezem, ha még egyszer hamburgert ad a gyerekeknek!!!!!! Tudjátok, nem az a bajom, hogy egyszer-egyszer eszik, hanem, hogy már heti rendszerességgel hozza neki, ráadásul Simivel is múltkor egy fél hamburgert megetetett!!!!! Én nem látom be, miért kellene egy 10,5 hónapos gyereknek hamburgert ennie!!!! :evil: Ráadásul másnaposat!!!!! Hát van ennek egyáltalán esze???????????? Szegény gyerekek popsija tiszta vörös a hasmenéstől, ráadásul a szájuk körül is tiszta sebesek!És még ma diétáztatni is kellett őket, mainek az az eredménye, hogy Simi egyfolytában éhes, és nem tud elaludni. Most is nyöszörög, pedig már 2 adag tápot benyomott. :evil: :evil: :evil:

Azért volt ma egy édes jelenet is: nemsokkal Marci felsikitása előtt, gyomláltam, erre odajött hozzám a következő szöveggel: "mit dolgozol nyuszikám, mit kapijgálsz?" Hát azt hittem, eldobom a gyomlálókést!!!! :lol: Az a poén ebben, hogy a családban soha senki nem hivott senkit nyuszikámnak! :shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nircee 2009.07.12 19:25-kor.

Kép
Kép
nircee

Egy kép róluk:
Kép

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?