Sziasztok!
Tegnap befejeztem végre a II. félévet is, sikerült mindenből levizsgáznom!
Igaz, 117 bogarat csak másodszori nekifutásra tudtam felismerni (nem is kellett mindet, csak 20-at), de a lényeg, hogy az is megvan!
Kedden megnéztünk egy házat a környékünkön, a páromnak nagyon megtetszett, úgyhogy jövő hónapban költözünk.
Igaz, hogy egy kicsit drágább, mint szerettük volna, de jó nagy a kert, és közelebb van a közlekedéshez, ovihoz.
Ovi-suli temához: Nálunk a fiúk október óta járnak bölcsibe. Először egy másik csoportba kerültek volna, ahol külön dadus néniknél lettek volna. Végül szerencsére áttették őket ebbe a csopiba, ahova régen Gergő is járt. Itt egy dadus néninél vannak, egy asztalnál esznek. Ettől függetlenül alig játszanak együtt, külön barátaik vannak. De azt már tapasztaltam, hogy ha az egyiket bántják, akkor rögtön ott terem a másik és megvédi a tesóját. Szerintem még oviba, sőt suli alsó tagozatába is együtt fognak járni, már csak azért is mert errefelé óvodán belül csak egy-egy kis- középső- és nagy csoport van, és egy 1., 2., stb. osztály.
Eri!
Szobatisztaság nálunk még mindig nem megbízható, pedig egy hónap múlva 3 évesek a fiúk. Gergő 2 éves 5 hónapos korában egyik napról a másikra lett teljesen megbízhatóan szobatiszta, a kicsiknél viszont teljesen változó. Marci már három hónapja próbálkozik, egy-egy "balesettel", Bence viszont nem hagyja a pelust magára adni, viszont rendszersen bekakil
. Alváshoz még mindig kapnak pelust, de Marcinál már szinte mindig száraz ébredéskor.
Szóval kitartás!
Gyerekszigeten mi is többször voltunk, és rengeteg pólót gyüjtöttünk be, az összes családtag telefonjára kértünk.
Gergő nagyon szereti, szinte csak azokban jár, tényleg nagyon jó minőségűek. Mindjárt regisztrálok sapkáért is, kösz az ötletet!
PIldi!
Írhatnék neked egy e-mailt? Ha igen, küldd el légyszi a címed a profilomban lévő e-mail címre (hú, de bonyolult vagyok, bocsi
). Köszi.
Vadvirág!
Jó nagyok a manóid, gartula! Hogy bírod a meleget? Nekem 3 éve pont így volt a terhességem vége, és akkor is nagyon meleg volt! De olyan hamar eltelik ez a pár hét, ami még hátravan!
Yabu!
Jó, hogy jelentkeztél újra! Kösz, az anyósod segítségét, de végül mégis inkább itt maradunk a környéken.
Gabi