Új privát üzeneted érkezett!

Köszi az infókat! És gyerkőc mellett, tévézés közben tudsz elliptikázni tényleg? Vagy ki kell szakítani egy órát a napodból, hogy tudj egy kicsit tekerni vagy taposni vagy nem is tudom, hogy mondjam.
kisanyácska

Olyan vagyok mint egy néger!
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó volt!
Imádom a tengert!

A száloda pazar, a reggeli a tenger melletti teraszon közvetlen, a vacsi is, egyszerűen gyönyörű volt.

Betti
Kép
betti0412

Hát Niki mellett azt hiszem nem menne!
Gondolom a képekből kitűnik, hogy mennyire energikus gyerek.
Nagvobb gyerkőc mellett, aki már megért dolgokat szerintem simán lehet. Arra gondoltam, hogy egy szunyáját használnám erre a célra. Vagy este, amikor már lefeküdt!
Tv nézés közben a legszuperebb, mert akkor lefoglal a műsor és nem az órát nézed, hogy jaj még csak ennyit tekertem, jaj még ennyi hátravan...stb. Hanem reklám közben rápillantasz, hogy jééé, már csak 5 perc!
Szerintem nagyon klassz szerkezet, mert azonkivül, hogy nekem szebb alakom lett tőle, fittebb és energikusabb is lettem. Ha lemenne kb 4 kiló, akkor újra megkockáztathatnám a kocogást is. Így még nem merem, féltem a térdem.
bende

Betti!

szia! gyere mesélj és kérünk képeket is! Minket is megnézhetsz!!!!!
bende

Annyira kikapcsol!
Vásároztam egy gumimatracot és egész álló nap ringatóztam a tengeren.
Opátija gyönyörű.
Nagyon jó volt ez a pár nap és úgy megfogott a nap, majden tartok a feketéhez.

Betti
Kép
betti0412

Betti annyira kikapcsolt, hogy a betűket is alig találja! :D
bende

Az Opátija ott j-vel íródik, helyiek szerint.

Betti
Kép
betti0412

,,majden,,
bende

De mindegy is.
Most mosok gyorsan, meg terigetek, meg helyrerázódok.
A hotelben esténként ezer kajcsi, saláták, halak, csupa tengeri koszt, nagyon finom volt minden és hát reggel, mikor még kel a nap, ott kávézgatni és sárgadinnyét, málnát meg friss házi sajtot majszolgatni, közben a tengert hallgatni, közvetlen mellette, hát az hiányozni fog. Majd kiülök a teraszra itthon. :D
Szuper élmény volt.

Képeket, majd látom, sok idő kicsinyíteni, de néhányat majd rakok idővel.

Betti
Kép
betti0412

Betti!

persze, hogy mindegy, a lényeg, hogy jól érezted magad! Holnap már menned is kell dolgozni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.07.05 18:41-kor.
bende

Sziasztok!

Tegnap éjjel láttam valamit, le is rajzoltam majd felteszem. De most nincs időm. Most értünk haza. Egész nap a Barci egyesületével medencés partyztunk. Holnap reggel korán kelek. Majd fel teszem, amit lerajzoltam. És kiváncsi vagyok a véleményetekre. Nekem van egy teóriám és tudom hogy igazam van.

Legyetek jók. Holnap melóból, majd jelentkezek.

Jó éjt. Azért irom mert már nem lesz időm ma feljönni. És időben ágyba akarok bújni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek. Muszáj sajnos.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike!

Hű nagyon titokzatos vagy!

Betti! Sajnálom, hogy holnap már menned kell. Ilyenkor olyan jó otthon lenni még 1- 2 napig és szép nyugodtan elrendezni mindent.
bende

Az elipszist én is osztom, annak nagyon jó, aki nem tud futni valamilyen oknál fogva és tényleg megdolgoztat, csak érdemes belőle jobb minőséget venni.

Betti
Kép
betti0412

Nekem nyugodtan rendezkedni soha nincs időm, szinte csak átköltöztünk már el is utaztunk, pakoltam egész héten.
A munkát meg várom most.
Kell a változatosság, már az agyamat is dolgoztatni kell.

Betti
Kép
betti0412

Tegnap még a tengerparton andalogtunk este, azért ilyenkor visszamennék.
De a holnapi nap majd gyorsan visszaráz azt hiszem.

Betti
Kép
betti0412

Na haragudjatok ,hogy most nem írtam semmit, de olyan szarul vagyok.Szerdán már dolgozom, hamar letelt a szabadság, nem pihentünk egyáltalán, hurrá-hurrá.

Kisanya tényleg szép vagy, Bende tényleg nem kell fogynod, Betti tényleg irigyellek a szép napokért.

puszi

KépKépKép
tünci28

Tünci!

Mi a baj? Miért vagy szarul?
bende

A razj egy kicsit gagyinak látszik, de kézzel jobb lett. :oops:

A kép lényege, az a nagy kör a Hold és hatalmas fényes udvara volt tegnap éjjel. Nem volt csillag sehol, csak a Hold mellett fénylett az a egy csillag, amit jobb oldalon láttok. Be volt borulva, amúgy, de az a kis csillag ott volt. Bal oldalon, meg a két felhőkép.

Kép

Egyedül voltam :cry: Vagy mégsem?

Kép

Kép
melcsike70

Most már tényleg mennem kell. Csak ezt meg kellett veletek osztanom.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melike hát ez érdekes :shock: Volna pár ötletem de nem tudom ki hogyan látja :roll: Olyan az a nagy paca mintha egy felnőtt ember szelleme lenne a pici paca meg egy pici gyereké és mintha hívnák azt a kis csillagot és mintha óvnák és vigyáznák az útját.
Nekem ez jut eszembe róla :wink: Kiváncsi vagyok más mit lát benne :idea: :roll:

Kép
anyci

Bende, most inkább nem írom le, majd pár nap múlva, ha lehiggadtam.

Melcsike, ezt nem nagyon értem.

KépKépKép
tünci28

Melcsike, halljuk a teóriádat, amiben igazad van! :wink:

Tüncike, mi a baj? És mi lesz a dokidnál augusztus közepén?

Bende, Betti, mennyi helyet foglal ez az izé?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya,elvileg az utolsó kontroll mielőtt szabadna..
tünci28

Ja értem. És akartok? Milyen jó, hogy vártatok egy évet. Ha nem titok, eddig hogy védekeztetek? Én egy hónapig szedtem fogamzásgátlót, aztán abba is hagytam gyorsan.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Helló csajok, végre itthon vagyunk, normálisan megy a net, el is olvasom gyorsan, mit termeltetek.

Most csak annyit, remélem, Melcsike, Szinti, kicsit jobban vagytok.

Nekem a mai nap nagyon szar volt. Folytatódott a Nők Lapjában tudjátok, az a múltkori cikksorozat, és felkavart nagyon. :cry:

Vincus bárányhimlős... :( jól van, jókedvű, be is van oltva ellene, nagy baj nem lesz, de pénteken indulnánk nyaralni más kisgyerekes családokkal és nem tudom, addig elmúlik-e. A doki szerint így oltással egy hét. Valakinek tapasztalat?

Megyek olvasok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, merre vagy??? Hazaértél már?
Majd írd meg, mi volt, jó?

Lily, én sem tudom megnyitni, de tényleg jól hangzik, ahogy ki fog nézni a szoba. Mint egy akvárium. De azért a szeszesital-színek gyanúsak Te lány. :shock: :wink:
Igen, önhittek vagyunk :( . Én annyira azt hittem, hogy minden rendben lesz...volt a családban több ikerterhesség, senkinek nem sikerült, de én úgy gondoltam, majd nekem fog. Van önbizalom, mi? :(
Illetve mielőtt mentem a 21. heti uh-ra, azt gondoltam, hogy ha valami baj van, most derüljön ki. De nem volt semmi baj. Nem tudom, miért gondoltam ezt, egy pszichológus ismerősöm szerint azért, mert éreztem, hogy nem lesz rendben.
Aquapark :? rohadékság.

Királylány, ok, elnézem ezt a kis lazaságot, de aztán tessék igyekezni! :wink:

Hettuli, én viszont másnak képzeltelek. A hsz-eidből egy hebrencs, jókedélyű, beszédes, vidám csajszi képe jött le, és ott a talin meg - legalábbis míg mi ott voltunk - olyan kis csendes és komoly voltál.
Az alakodra tényleg büszke lehetsz, így pár héttel szülés után. Én viszont nem vagyok gebe, rosszul láttad.
Férjeddel mi az ábra?

Jázmin, barátnőd mail-je :(

Tünci, de jó, hogy megvannak a kismacskáid. :)
Te is nagyon kellemes színeket választottál.
A Magnóliát nagyon szeretem. Tetszett?
Remélem, hamar lehiggadsz, és megírod, mi volt a baj.

Bende, tökjó, hogy minden ok Nikivel.
Én is úgy tudom, hogy az Ikeában van valami fiókkinyitás-gátló cucc. Ahhoz magának a bútornak nem kell ikeásnak lenni szerintem.
Mmm, nagyon jónak hangzik ez az elliptikus 8)
Anyósod :( remélem, meggyógyulhat.

Anyci, megy a drukk!!

Kisanya, gratulálok!! Aranyosak a gyerekeid, nem is gondolnám, hogy ekkora lurkóid vannak. Emlékeztetsz egy barátnőmre...pár évvel ezelőtt meghalt.
Gurudév, ez milyen név?
Szabolcs megyében voltunk, anyámnál meg anyósomnál. Itthon voltak nővéremék Németorzságból, meg találkoztam két barátnőmmel.
Remélem, összejön a meló.
Milyen volt a barátnődnél? Nagyon rossz? :(
Vinyó is Waldorf-bölcsibe járt :wink:

Melcsike, leírod, mire gondoltál?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nemigen akarodzik ma a lefekvés.Nem szeretnék ma a hálóban aludni, de ha kinnt alszom abból újabb veszekedés lesz..sz*r ügy.

Kisanya:igen, szeretnénk.Nem tudom elmondani, hogy mennyire mindennél jobban vágyom élő gyermekre.Odaadhatom a teljes szívem a Kicsikémnak, de akkor is a hiánya kiborít..A veszekedés után(mert jól elrendeztük magunkat a férjemmel) egész nap ez járt a fejemben.
Aarnika írta nemrég, hogy gyermek nélkül is lehet értelme az életnek, meg lehet találni.Próbálok képeket keresni a fejemben, lehetőségeket.Reálisan:van munkám, amit nem szeretek, nem elégíti ki az igényeimet, semmilyen téren.Napról-napra, hónapról-hónapra élünk, semmilyen luxushobbit nem engedhetek meg magamnak.Nem járhatok kirándulni, üdülni, színházba, moziba, nem tarthatok két három kutyát, de nem vehetem meg a kedvenc szerzőim könyveit sem.Milyen értelmet találhatok mást, kiért, miért dolgozzak havi 210 órát.Mindezt azért, hogy fedél alatt alhassak és ehessek.Ennyi ,amit meg tudok teremteni.
Ha legalább lenne egy gyermek, aki átölel, akit megpuszilhatok, akiért élhetek..
Szóval alig tudok várni, de most ,most vannak dolgok,ami miatt lehet idén már nem lesz a tervekből semmi.
Egyébként a férjem "oldja meg", nekem nem is engedte az orvosom, hogy szedjek gyógyszert.a spirált elvből elutasítom, mert az abortáló eszköz.
Megkérdezhetem, ti most hogyan álltok P-rel?Terveztek közös jövőt, esetleg babát?REndezte a dolgait?

Zaha
Fura film volt és igen hosszú.a békaesőn kiakadtam. 8)
De volt néhány igen erős gondolat, ami jó lenne, ha minden ember fejébe jó mélyen befészkelné magát, menten jobb világot élhetnénk.

KépKépKép
tünci28

Jaj Zaha, ne boríts ki!!! Emlékeztetlek egy barátnődre, aki meghalt - :?
kisanyácska

Tünci, nem értem, mi a baj a férjed és közted? Lemaradtam róla, vagy nem írtad meg? És miért ne jönne össze a baba ebben az évben? Hiszen még a fele visszavan! Nagyon átérzem, amit a gyermek utáni vágyról írsz, és kívánom, hogy minél előbb teljesüljön, és boldogok legyetek.

És milyen film volt ez a békás?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

hali Tünci - nekem sem akaródzik lefeküdni. Már kel fel a Nap. Nem tudom, miért csinálom ezt. Egész nap dolgoztam, mégsem végeztem el semmit. Nem találom a pénztárcámat, se pénzem, se bankkártyám nincs, a sarki boltba sem tudok lemenni. Érdekes helyzet. Kíváncsi vagyok, mikor jön rám az öngyűlölet, egyelőre még nem, itt ülök a gép előtt már 20 órája, és próbálok valami értelmeset csinálni

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Úristen Kisanya!

Mi a baj? miért kínzod Magad? Gyönyörű vagy, van két szép gyereked, okos vagy- most diplomáztál...
P elmehet a fenébe, ha ilyen nő nem kell neki. Ne kínozd magad feleslegesen, jó?????

Zaha! jobbulást kívánunk Vincusnak! tapasztalat bárányhímlő ügyben sajna semmi.
Szerintem nem voltál önhitt. Az ember ,,nem vág,, bele egy terhességbe úgy, hogy előre azt gondolja tragédia lesz a vége. Mindannyian tudjuk, hogy ilyenkor nagyon nagyon sokat számítanak a pozítv gondolatok. Sajnálom, hogy így alakult a hétvégéd. Remélem a nyaralás, Rád is jó hatással lesz. Hova mentek?

Tünci! rögtön sejtettem hogy az Uraddal vesztél össze. A lakásfelújítás szerintem az egyik legnagyobb próbája a kapcsolatoknak.
Tegnap mi is összezördülhettünk volna, de aztán én visszavonulót fújtam. Egész délelőtt kint álltam a konyhában, míg Ő bent hasalt a tv előtt és nézte a kedvenc sorozatait. A reklámnál kijött, innivalóért. Közben a nyanyó megint elmászott a wc pancsolni. Beledobtam a wc- be egy papírzsepit, de nem húztam le, azt halászgatta ki. Szólétam az Apjának: erre Ő, csendben volt az gyerek, azért nem figyeltem rá....
Délutánra embernek megfájdult a feje, így kettesben sétáltam 3 órát a gyerekkel. Este azért odapöccintettem egy mondatot, a munkamegosztásról, erre Ő : miért kell szólni, hogy egész nap tévézett, Ő sem szólt nekem, hogy egész nap (!) a gép előtt ültem. Azt hittem összedől a ház. Én? egész nap? a gép előtt? Elvonultam ágyikóba. Aztán odajött Ő is és megszorongatta a kezem. Ez volt nála a bocsánatkérés. Ugyanis kimondani képtelen! :wink:
bende

Teszvesz- megint kaptam egy semlegest :twisted:
Volt egy csaj, ezer éve árult egy ruhát ( hibátlan, csak állt a szekrényben, újnak mondható)- megkérdeztem alkuképes- e az ár. Visszaírt, hogy állja a postát. Rendben, még aznap átutaltam a lóvét. Vártam a ruhát semmi. Írtam mailt, nem válaszolt, csak ha írtam még egyet. Azt írta elfelejtette feladni, mert beteg volt, de most már feladja. A ruha csak nem érkezik. mail- semmi válasz, még egy mail, semmi válasz. Telefont nem veszi fel. Nagy kegyesn végre dobott egy sms- t, hogy külföldön van, a ruha ottmaradt a kocsi csomagtartójában, ha hazaért feladja. Ruha végre megérkezett. Kibont. Egyik pántját valszeg elszakította és nagyon barbár módon, nem is egyező színű cérnákkal (!) barmolta vissza.
Ezek után én semlegest adtam neki. Most jött a bosszú semleges, hogy ,,rugalmatlan,, vagyok! Hát tényleg az. 4 hét alatt sikerült postáznia a ruhát.
bende

Megyek felébredt a törpicsek!
bende

Melcsiek! várlak ám!
bende

a teóriáddal- amiben igazad van!
bende

Jó reggelt!

Hát szerintetek nem olyanok azok a felhők, mint az Angyalok? A kicsi felhő még egy nagyon pici Angyalka ezért kísért egy nagy Angyal. Azért irtam, lehet mégsem voltam egyedül. :)

Amúgy dolgozom. :roll: De ma csak 6ig.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

valami ilyesmit tippeltem én is!

Fent van ám Tünci is! Láttam! Remélem mindjárt ír.
bende

Tünci!

Mi újság? kibékültetek a férjeddel? Megírod, mik azok a dolgok, amik miatt lehet, hogy az idén már nem lesz semmi????

Mi a baj? Nagyon csúnyán összevesztetek?
bende

Jó reggelt!

ÁÁ, még tudtam volna aludni, de az uram felkeltett, hogy ezer a dolog.mondtam neki, akkor ugorjon neki ,hogy végezzen... :lol:
Ma reggel már úgy tszünk, mnitha semmi sem történt volna.Most nem írom le min vesztünk össze, érlelem, lehet, ohgy túlreagálom, de lehet ,hogy jogos a haragom, megbántottságom, várok egy kicsit, hogy objektívebb lehessek.
Biztosan fáradt is, meg ideges, ma Ő már megy dolgozni, minden nap, reggelente tud vmicskét csinálni a szobán.S, ha végzett a nappalival, akkor a konyha jön. :?
Ma be kell ugranom Fehérvárra pénzt kivenni, kell a csekkekre.Múltkor fizettem a postán ,levontak 600 forintot.. :roll: :twisted: Ú, bérlet is kell,most nézem ,hogy már hanyadika van.
Bende, na igen, nekem is mindig nyomatékosítanom kell, hogy a tiszta ruha sem a szekrényben terem, a főtt étel sem a tányérban növekszik, meg az ablak sem magától átlátható..néha olyan hülyék a pasik,múltkor mondtam neki, hogy egy évre cseréljünk női-férfi dolgokat.Én havonata(náyron) lenyírom a füvet, két-három évente festek,hetente itt-ott beverek egy szeget, Ő meg minden nap házimunkázik, aztán majd meglátjuk.

Zaha
Bárányhimlő:nekem oltás nélkül is egy hét alatt elmúlt, minél kevesebbet vakarja, annál hamarabb lesz seb és úgy nem fertőz már.Vmelyik nap olvastam ,hogy a bárányhimlőt is a herpeszvírus egy fajtája okozza, ezt tudtátok??Én ledöbbentem.
Nem is mondtam ,hogy nekem héten lett herpesz a számon,már évek óta nem volt, vagy a Balaton, vagy a termál...

KépKépKép
tünci28

Tünci!

Majd ha megérett, azért írd meg, jó?
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Ő megkérdezi, hogy mit segítsen, csak én azt nem bírom kivárni. Hqa főzök, akkor nekem nem két óra múlva kell a megtisztított zöldség, krumpli...egyebek, hanem azonnal.
Dehát mint tudjuk és rugalmatlan és türelmetlen vagyok!

A francba, a francba , a francba. A zsemközti házban cserélik az ablakokat, utána szigeteli, tehát hetekig reggel 8- tól este 6- ig fúrnak majd. Meg fogok bolondulni. Anyámhoz sem tudunk átmenni, mert ott is tatarozzák a szemközti házat!
bende

Írtam privit!
bende

Sziasztok, csak gyors bekukk.

Kisanya, ne haragudj, ne haragudj, ne haragudj… :( miután elküldtem a hsz-t, döbbentem rá, hogy nem kellett volna beleírni, hogy meghalt. Csak ahogy Rád néztem, az ő szemeit láttam. :cry: Nagyon sajnálom…
:( :( És a lelkiállapotodat is. Mi baj?

Tüncike, nehéz most Nektek. Közeledik az évforduló, ez az érzés együtt a reménnyel, és ugyanakkor az anyagiak miatti elkeseredéssel, szóval :( nagyon nehéz. Gondolok Rátok sokat.
Azért ha tudod, írd majd meg.
Köszi a bárányhimlős infót.

Bende, a szitu nálunk is ugyanez :? . Olyan szívesen megosztanám Veletek, de tudom, hogy olvassák olyanok ezt a topikot, akik ismernek, így sajna túl bizalmas dolgokról, ami nem kizárólag velem kapcsolatos, nem tudok írni. És a férjemnek is megmutattam egyszer, mert kérte…
Teszvesz és tatarozás :?
Olaszországba megyünk, vagyis csak mennénk…remélem, addigra túl lesz rajta Vinyó. Az útitársaink mindenesetre – teljesen érthetően – paráznak.

Melcsi, a nagy felhő Te, a kis felhő Barci, a csillagocska meg Bogika…olyan szép.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!
Én csak azért írtam le, mert euz nem is volt veszekedés. Meg az egész komolytalan. Ha komolyan haragudnék rá, biztosan nem írom meg.

Csak ez olyan nagybetűs PASI- s vasárnap volt! :lol:

Azért priviben megírhatod....
bende

Haho! :wink:

Minden a feje tetejère àllt körülöttem ia az utobbi napban,de azürt nem annyira vèszes!Repülès elött kicsit para volt ,mert 35 percet ültünk a repcsiben turbulencia,vihar stb miatt amit aztän Linz környèkèn meg is kaptunk picit!Anyosom 17 èv utàn pakol ès költözik az èlettàrsàtol..-aki mellesleg olyat mondott,hogy az èletben nem akarom többet làtni (babàval kapcsolatos)......-na szoval van sokminden ,de egyrèszt itt hosszu lenne màsrèszt 1 nyilt topikhoz tul bizalmas..... :? :(
Ami viszont nagyon pozitiv volt az a talàlkozàsunk volt,meg persze jo volt azèrt màs is ! :)
Fenübe is ugy irnèk sokmindent....,de itt nem lehet a hivatlan sz keverök miatt! :evil:
Na majd megoldom!
Tünci remölem semmi komoly baj nincs ès hamar elmennek a viharfelhök!Kisanya ezt èrtem a ti helyzetetekre is...-nem egyszerü 1 ilyen kapcsolatban vergödni.... :( Neked viszont gratulàlok ès nagyon helyes vagy ès a picik is! :wink:
Bende jol estek a multkori szavaid,ja ès a pàrom olyan jokat mosolygott a kis fiokos csajszin! :wink:
Hettuli,Szintus,Leda!!!Hogy vagytok?????????
:roll:
Melicskèm azthiszem te a jupitert làttad,ha egèsz èjjjel làttad!Viszont ,ha sötètedès elött vagy vilàgosodàs elött làttad,csak kb fèl oràn àt
akkor a Vènuszt làttad ,ami a nap közelsège miatt csak röviden làthato,de nagyon szèp jelensèg! :wink:

Viszont maradjunk inkàbb Zaha meglàtàsànàl az szebb! :wink: :wink:

Zaha amikor èn gyerekcsösz voltam akkor a 4 èves kislànynak 5 napig tartott,remèlem Vincusnak sem tart tovàbb! :wink: Puszilom a kis beteget! :wink: Szurkolok a nyaralàshoz! :wink:

Neked meg Beànak akarok mèg irni,csak idöm nincs elèg,de megprobàlom!
:wink:

Pusssszz!
Vendég

Zaha: szia az alattatok lévő topicból jöttem, sajna mi már átestünk a bárányhimlőn még télen. Van egy csodaszer pox clin a neve, ez egy hab és szuper gyorsan átestek a himlőn a gyerekeim (szerintem emiatt). Szerencsére egyikük sem vakarózott és nem volt rajtuk "sok" pötty.
Mindkettőnek 1 hét alatt leszáradtak a sebek, pedig nincsenek beoltva. 3000 ft körül van az ára, de nagyon megéri.
Vendég

Sziasztok!

Már itthon vagyok.

Zaha

Barci is volt bárányhimlős középsőben. Neki csak ilyen mentolos hintőport irtak fel, az volt a lényege, minél többször át kellett vele kennem, jó vastagon. Az a viszketést enyhitette. Nem is volt nálunk vakaródzás. Meg igy legalább túl estek most rajta.

De jó, hogy ilyesmi jutott nektek is a rajzomról eszetekben. Én mondjuk arra gondoltam a kicsi paca egy kisangyal Bogika és elkisérte őt az aki most vigyáz rá. És azért mentek a világitó holdhoz, hogy észre vegyem őket. Előtte azon gondolkodtam, hogy milyen egyedül vagyok. :( És akkor hirtelen megláttam ezt. Gyors beültem a kocsiba és elkezdtem lerajzolni. :oops:

Tünci

Látod itt mindenki segiteni szeretne és biztat. :wink: Ha már átgondoltad velünk megbeszélheted mi a baj. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bende

Nálunk aug. 10-én fogják szigetelni a házat. Remélem gyorsan túl leszünk rajta. :?

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Mi van veletek?

Jázmin, Királylány, Anyci és többiek hol vagytok?

Kép

Kép
melcsike70

Jó nagy zuhé volt az előbb. Ahogy láttam Tünciék is kaptak belőle.
Még most is esik, klasszul lehűlt a levegő.

Csajok, Mindenki eltűnt?

Hasli! örülök, hogy szerencsésen hazaértél! A család nem normális tagjaival meg ne foglalkozz. Ti életetek, Ti tudjátok, mi a jó Nektek. Zugolvasók pedig ne innen szedjenek infokat Rólad.

Melcsike! nagyon szép gondolat volt, amit írtál. Elképzeltelek, amint ezt meglátod és biztos vagyok benne, hogy elmosolyodtál.
Barci mit csinál mostanság?

Kisanyácskának tartozom még két válasszal.
Elliptikus tréner, kb akkora mint egy szobabicikli, de kicsit magasabb. Ha megunod tudsz rá ruhákat teregetni....

Bendegúz nyuszi- a nagyimnál volt, de nagyon nagyra nőtt és mi nem kicsi ketrecben tartottuk, hanem kifutóban. Adtunk a személyiségi jogaira! Sokszor elengedtük, hogy ugráljon az udvaron. Mikor Nyanyóm kopogtatott, hogy nemsokára érkezne, akkor jobbnak láttam elajándékozni, mert a Nagyim nem tudott gondoskodni róla és én sem mehettem volna egy baba mellől nyulat etetni. Eljöttek érte, megígérték, hogy jó dolga lesz. Tenyészteni vitték, sok- sok menyasszonykához. Remélem jó dolga van.
Pici húsvéti nyusziként kaptam. Nem tudom, hogy ragaszkodott- e hozzánk. Annyira biztos nem, mint egy kutya, vagy egy macska. Nyulambulam öntörvényűbb annál. Az biztos, hogy megismert minket, mikor bementünk hozzá. Sírtam, mikor elvitték, de tudtam, hogy így jobb dolga lesz. :wink:
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?