Hasli, merre vagy??? Hazaértél már?
Majd írd meg, mi volt, jó?
Lily, én sem tudom megnyitni, de tényleg jól hangzik, ahogy ki fog nézni a szoba. Mint egy akvárium. De azért a szeszesital-színek gyanúsak Te lány.
Igen, önhittek vagyunk
. Én annyira azt hittem, hogy minden rendben lesz...volt a családban több ikerterhesség, senkinek nem sikerült, de én úgy gondoltam, majd nekem fog. Van önbizalom, mi?
Illetve mielőtt mentem a 21. heti uh-ra, azt gondoltam, hogy ha valami baj van, most derüljön ki. De nem volt semmi baj. Nem tudom, miért gondoltam ezt, egy pszichológus ismerősöm szerint azért, mert éreztem, hogy nem lesz rendben.
Aquapark
rohadékság.
Királylány, ok, elnézem ezt a kis lazaságot, de aztán tessék igyekezni!
Hettuli, én viszont másnak képzeltelek. A hsz-eidből egy hebrencs, jókedélyű, beszédes, vidám csajszi képe jött le, és ott a talin meg - legalábbis míg mi ott voltunk - olyan kis csendes és komoly voltál.
Az alakodra tényleg büszke lehetsz, így pár héttel szülés után. Én viszont nem vagyok gebe, rosszul láttad.
Férjeddel mi az ábra?
Jázmin, barátnőd mail-je
Tünci, de jó, hogy megvannak a kismacskáid.
Te is nagyon kellemes színeket választottál.
A Magnóliát nagyon szeretem. Tetszett?
Remélem, hamar lehiggadsz, és megírod, mi volt a baj.
Bende, tökjó, hogy minden ok Nikivel.
Én is úgy tudom, hogy az Ikeában van valami fiókkinyitás-gátló cucc. Ahhoz magának a bútornak nem kell ikeásnak lenni szerintem.
Mmm, nagyon jónak hangzik ez az elliptikus
Anyósod
remélem, meggyógyulhat.
Anyci, megy a drukk!!
Kisanya, gratulálok!! Aranyosak a gyerekeid, nem is gondolnám, hogy ekkora lurkóid vannak. Emlékeztetsz egy barátnőmre...pár évvel ezelőtt meghalt.
Gurudév, ez milyen név?
Szabolcs megyében voltunk, anyámnál meg anyósomnál. Itthon voltak nővéremék Németorzságból, meg találkoztam két barátnőmmel.
Remélem, összejön a meló.
Milyen volt a barátnődnél? Nagyon rossz?
Vinyó is Waldorf-bölcsibe járt
Melcsike, leírod, mire gondoltál?