Na vagyok.
Mindjárt ideér a vihar.
Tünciéknél talán már esik is. Tegnap is ők kaptak nagyobb zuhit.
Szemészet: mindent rendben találtak, viszont ha az én vérnyomásomat is mérik, az tutira 200 lett volna. 10- re volt időpontunk, odamentünk 9.30- ra. Vártunk 10.30-kor végre a kezünkbe nyomták a papírt, hogy felmehetünk ultrahangra. Felmentünk. Vártunk. Már az is végzett aki utánunk jött, mi meg csak vártunk 11. 45. Nyanyó már rettentően nyűgös volt, kimaradt a délelőtti alvás, semmi sem volt jó. Kérdem mi mikor kerülünk sorra? Mondom a nevet. Erre ők, hát ilyen név nincs is gépben, nem kérték meg a vizsgálatot.
Letalpalt az asszisztensnő, mikor visszajött 5 percen belül készen voltunk. Nyavalyás 2 perces vizsgálatra vártunk 2 és fél órát, mert valaki nem nyomott meg 3 billentyűt a klaviaturán. Persze addigra a gyerek már egyáltalán nem volt együttmüködő, mindenhova nézett, csak arra nem amerre kellett. Aztán szemcsepp, pupillatágítás. Párom már az UH előtt le kellett, hogy lépjen muka miatt, úgyhogy én vittem a gyereket, a babakocsoit, a leleteket, a pelenkázótáskát, meg egy hatalmas nagy adag önuralmat, hogy ne ordítsam le az asszisztens fejét. Kijöttünk végre, Nyanyó ebédelt, nekem meg a nyakamba ugrott valaki, hogy Ő a Lara!!!!
A szomszédos topicból! Szerintem totál idiótának nézett, mert annyira szét voltam esve, hogy szerintem, ha a nicknevem kérdezi azt se tudtam volna megmondani. Csajok is lebratyiztak, bár Niki nem tudom akkor mennyit látott a pupillatágítás miatt.
Aztán Apa értünk jött, egy saroknyit mentünk és a Nyanyó már hortyogott. Most váltásban vannak az Apjával, Apa hortyog, gyerek meg szétszedi a lakást.