Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk a két gyerekszoba a következő színekkel lett kimázolva (élőben sokkal szebbek, ragyogóbbak): chardonnay és abszint.
http://www.foton16.axelero.net/ivy.5b63 ... 6934d.html

A kék lesz a "tengeres" szoba, most készülnek a dekorgumi-halak, és a függönyre a keresztszemes kézimunkás tengeri herkenytyűk + dekupázs-képek, + tengeri párnák (teknős, halak), és ha jut még rá píz, akkor ilyen lesz a játszószőnyeg is. A kék színű fal egyébként napsütésben olyan, mintha egy gyönyörű tengerben lennénk a víz alatt.

Kép

Kép

Kép
lyly

nagyon szépek, megpróbálom én is kikeresni az árnyalatokat.

Úgy szeretnék már én is a dekorációnál tartani...de egyelőre még ott tartunk ,hogy honnan szedjünk pénzt.

Szerintem kimegyek szabadnapokon koldulni, az adómentes, tutira összeszednek párezret. :roll:

KépKépKép
tünci28

Na vagyok.

Mindjárt ideér a vihar.
Tünciéknél talán már esik is. Tegnap is ők kaptak nagyobb zuhit.

Szemészet: mindent rendben találtak, viszont ha az én vérnyomásomat is mérik, az tutira 200 lett volna. 10- re volt időpontunk, odamentünk 9.30- ra. Vártunk 10.30-kor végre a kezünkbe nyomták a papírt, hogy felmehetünk ultrahangra. Felmentünk. Vártunk. Már az is végzett aki utánunk jött, mi meg csak vártunk 11. 45. Nyanyó már rettentően nyűgös volt, kimaradt a délelőtti alvás, semmi sem volt jó. Kérdem mi mikor kerülünk sorra? Mondom a nevet. Erre ők, hát ilyen név nincs is gépben, nem kérték meg a vizsgálatot. :twisted:
Letalpalt az asszisztensnő, mikor visszajött 5 percen belül készen voltunk. Nyavalyás 2 perces vizsgálatra vártunk 2 és fél órát, mert valaki nem nyomott meg 3 billentyűt a klaviaturán. Persze addigra a gyerek már egyáltalán nem volt együttmüködő, mindenhova nézett, csak arra nem amerre kellett. Aztán szemcsepp, pupillatágítás. Párom már az UH előtt le kellett, hogy lépjen muka miatt, úgyhogy én vittem a gyereket, a babakocsoit, a leleteket, a pelenkázótáskát, meg egy hatalmas nagy adag önuralmat, hogy ne ordítsam le az asszisztens fejét. Kijöttünk végre, Nyanyó ebédelt, nekem meg a nyakamba ugrott valaki, hogy Ő a Lara!!!!
A szomszédos topicból! Szerintem totál idiótának nézett, mert annyira szét voltam esve, hogy szerintem, ha a nicknevem kérdezi azt se tudtam volna megmondani. Csajok is lebratyiztak, bár Niki nem tudom akkor mennyit látott a pupillatágítás miatt.

Aztán Apa értünk jött, egy saroknyit mentünk és a Nyanyó már hortyogott. Most váltásban vannak az Apjával, Apa hortyog, gyerek meg szétszedi a lakást.
bende

Hettuli!

Basszus Bende családnak ég a pofája, hogy elraboltuk Szávát! Miért nem szóltál ránk!
bende

Próbálnék még visszaolvasni, de csak pillanatokra megy.

Aqua park- horror drága, Tünci fizetése horror alacsony!!!!
bende

Gyermek látása, jókedélye visszatért....
Várom a tippeket, hogyan lehet egy fiókot fúrás nélkül gyerekbiztossá tenni... Kép
bende

Bende! Én úgy csináltam, hogy az egymás melletti/alatti fogantyúkat, egy-egy, arra alkalmas méretű anyag-csíkkal (de éppen lehet spárga is) egymáshoz kötöttem. Így nekem pár pillanat alatt sikerült kioldanom, ha szükséges volt, a gyerek finom-motorikája meg hónapokig fejlesztve volt általa, amíg végül ki tudta oldani. De addigra már olyan nagy lett, hogy szóbelileg lehetett vele egyezkedni a fiókok használatáról.
Cuki ez a kis pakolós csajszi!

A pupillatágítás hatása azért eltart ám tovább is, a közelre látás egy napig is tökéletlen lehet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aarnika 2009.07.03 16:23-kor.
aarnika

Bende- én tudtam, hogy fiúnév. A nyulamat hívtam Bendegúznak és abból lett. Nyulat örökbeadtam, másfél éve. Gyönyörű hatalmas baknyúl volt. Ha találok róla képet, teszek fel.

Tetszik ez a virtuális edzőpartner dolog. Az elliptikus tréner nagyon jó. Én hónapokon keresztül, minden este lenyomtam 40 percet, eltűnt a narancsbőr, a háj, akkor jól éreztem magam a bőrömben.

Beáta! köszönöm a képeket....!!!!!! Ágy! hihihi!

Jázmin! hiányzol, megbántottunk valamivel? Ígérem a továbbiakban mellőzöm a képeket... :wink:
bende

Aarnika! köszi, de ezek a fogantyúk nem lyukasak, nem tudom belefűzni a madzagot, anyagot. Egyébként 3 hónapja mindent kioldoz, rácsvédőt a kiságyon, ruhákon a masnit...stb. Lehet, hogyha összekötném a fiókokat, akkor kettőt húzna ki egyszerre???? :shock:

Más ötlet??????
bende

Bende, én elétolnék egy asztalt! :mrgreen:

örülök a jó híreknek és de jó ,hogy találkoztatok Larával, nagyon kedves csajszi lehet, ide is írt egy prászor!

Itt akkora vihar van, leesett az ég!

aarnika, ígérem hamarosan írok hosszabban Neked, jó?Köszönöm szépen ismét a gondolatidat!!!!

Mutizok képeket, kb színek és a belső tért természetesen nem a mi lakásunk! :wink:
tünci28

[quote="bende"]A írta:bendearnika! köszi, de ezek a fogantyúk nem lyukasak, nem tudom belefűzni a madzagot, anyagot. Egyébként 3 hónapja mindent kioldoz, rácsvédőt a kiságyon, ruhákon a masnit...stb. Lehet, hogyha összekötném a fiókokat, akkor kettőt húzna ki egyszerre???? :shock:

Más ötlet??????

Hát akkor nagyon ügyes a leány, ha már ennyire elöl jár a finommozgásokban!

Elég ötlettelenek a bútor-tervezők, hogy erre nem gondolnak!

Az én "amatőr" megoldásomon kívül, csak olyant tudok, amivel hosszútávon "külsérelmi nyomokat" szenved a bútor, mert vagy ragasztani, vagy fúrni kell hozzá.
A "kék-sárga - svéd - bútorboltban" próbálkozzál, ott néha vannak gyerekbarát ötletek és termékek. (bár úgy látom, mintha az a komód is onnan való lenne)
aarnika

Itten süt a nap.

Most függesztettem fel a pancsit, mert a Nyanyó megtisztelte a medencét.... :wink:
bende

A komód nem ikeás és én is csak olyan gyerekzárakat ismerek, amikhez fúrni kell. Attól meg Apája mereven elzárkózik. Sem falat, sem bútort nem fúr, csak nagyonnagyon indolkot esetben, évekig tartó türelmi idővel. Ezekben az esetekben a kötbérrel való fenyegetőzés sem tudja meghatni. Úgy számolom, mire meggyőzném, hogy vegye elő a fúrót, a gyerek éppen első osztályos lenne....

Én látom ám, Tünciék viharát....

Tünci, ha elétolom az asztalt, akkor nem lehet sem bejönni, sem kimenni, ja és kéne egy asztal is amit elétolok... :roll:
bende

Drága Csajszik!

kívánok Nektek minél több kipakolt fiókot!!!!!!!!
bende

akkor fordítsd a fal felé.. :mrgreen:

No, sikerült, megterveztem a színeket, aztán átkonvertáltam a fáljolkat feltölthetőre, remélem jó lesz a méret.A napplainál még a gerendákat is betettem...

Valami ilyesmi színek vannak, lesznek.Még a dolgozó és a fürdő szorul festésre.Remélem lesz maradék festék ,majd kutyulunk vmiket.
Kép Kép Kép Kép
tünci28

Tünci!
Maradsz még beszélgetni? Urad?
bende

Ahh, most nézem ,hogy itt voltál!
Erről lecsúsztam.elmentünk filmet nézni, mert most nincs tévézés,(másik szobában van a tévé és nincs áthúzva a kábel) úgyhogy munka után választottunk egy filmet, de nagyon -nagyon vacak volt.
Most netezek kicsit.
tünci28

Itt árválkodom én is.
bende

Egyedül vagy?Vagy elaludt a család?

Most agyalunk, hogy még egy film belefér, próbálunk választani ,de nem éppen egyezi kaz izlés.

Figyi, Gégéé mért nem ír mostanában amoda?Meg a többiek is olyan ritkán jönnek.A másik fehérvári meg zárt.Így ha vki szeretne új infókat dokikról, szülésznőkről nemigen tudnak.Mi ennek az oka szerinted?
tünci28

kicsit akadozik a társalgás, de azért jó ,hogy van! :wink: :lol:

Most elmegyek megnézem a Magnóliát..
tünci28

Bocsi, fürdés, vacsora..egyebek.

Gégééről nem tudok semmit. Egyébként ha valaki ír, kérdez, akkor többen is válaszolunk. Igaz, tényleg nem nagyon pörög. Tegnap találkoztam Miluékkal, együtt fagyiztunk. :) Beszélgettünk a topicról, de valahogy neki sincs kedve írni.
Jó mozizást!

Tünci privit kapott.
bende

Sziasztok!

Ma nem nagyon értem rá. Meg elég sirós is voltam.

Tünci

Tetszenek a szinek nagyon.

Majd holnap dolgozom többet jövök

Jó éjszakát.

Reggel amúgy irtam, megint eltünt. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, puszillak :(

Vasárnapig én sem tudok nagyon jönni, anyámnál vagyunk és elég szar a net.
Mindenkinek jó hétvégét, puszik

Zaha

Kép
Kép
zaha

Meghalt a párom anyukája..... :cry: :cry: :cry:

De bár nem szenved tovább szegény,ugyanis már nagyon szenvedett! :( :( :(

Kép
Kép
szintus

Ó,Szinti!

Őszintén együttérzek..sok erőt kívánok nektek, vigyázz most a párodra és apósodra..

KépKépKép
tünci28

Szintus!

Nagyon sajnálom az Anyósodat! Kitartást kívánok a családnak a következő hetekhez. Fogadd őszinte részvétem!

(én anyósom, szerdán megy onkológiai konziliumra- valószínűleg újból elkezdik a kemot, sugárral kiegészítve :( 10 kezelés és két műtét kevésnek bizonyult.
bende

Jó reggelt!

Szinti

Nagyon sajnálom :cry: , fogadd őszinte részvétemet. Vigyázzatok magatokra nagyon.

Bende

Nálatok ilyen betegség van a családban? :cry: Nagyon sajnálom.

Zaha

Köszönöm. Puszi.

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt!

Szinti fogadd öszinte részvétem!
Sajnálom,mégha morbidnak is tünik amit mondok,de tudod 1 ilyen makacs,fájdalmas idö után talán jobb is igy.....Párodnak pedig sok erőt ....-nehéz lessz neki... :roll:

Mindenkinek szép hétvégét :!: :wink:
Vendég

Lányok!

A sors azt hiszem nem kimél minket................ :( Éppen most hivtak otthonról, meghalt az anyósom testvére. Ő is rákos volt. Kb. két hónapja derült ki, azt hiszem akkor irtam is róla. Kedden lesz a temetése neki is.68 éves volt. Neki is már talán jobb igy, mert már teljesen áttétes volt mindenhol, tüdő, máj, hasában is tele volt áttéttel. Idén meghalt a nagynéném, a nagybátyám, egy nagyon kedves barátom, és most anyósomnak a húga. :cry: :cry: Anyósom is beteges, és közel álltak nagyon egymáshoz. Biztos nagyon megviseli most ez őt is. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,Melcsike, nagyon sajnálom, részvétem..

Csupa rossz hírek ,mostmár ne legyen sehol semmi rossz!!!

KépKépKép
tünci28

Melcsike részvétem.... :cry:

Köszönöm lányok!

Nekem is elegem van mindenből!Itt volt az anyukám és összevesztek a párommal,hogy mostmár ne menyjen meglátogatni és össze-vissza vagdostak mindent egymáshoz!
Persze anyukám felpukkadt,a párom szintén én pedig két tűz között!
Én mindenkit szeretek és nem szeretnék elvesziteni senkit!
Szerintetek ez reális volt a párom részéröl?
Az ő életmottója nem veszekedni és addig szeretni az embert,amig él........
Nagyon szomorú vagyok,nagyon már 2 órája csak bőgök,közben egy kicsit barnázok is....
Hát kell ez nekem?????????????????

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
szintus

Szinti, feküdj le, próbálj megnyugodni és beszéld meg a férjeddel ,hogy az Ő problémájukat ne vetítsék rád.Nem is értem, ahogy írtad, hogy min is vesztek össze, de ez csak rájuk tartozik, neked sem ütközőnek, sem bírának nem kell lenni közöttük.A lényeg, hogy nehogy emiatt gond legyen, az erős érzelmi megterhelés biztosan nem tesz jót!

KépKépKép
tünci28

Szinti

Próbálj meg kicsit pihenni. Párodnak meg anyukádnak mondd meg, hogy nem akarsz közöttük választani. Legyen rád tekintettel.

Hogy Fruzsi?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Hogy álltok a házzal? Látom már nagyon fogynak a napok. Már csak 48 nap! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Jó az asztali gépem így tudok írni :D

Melcsi,Szintus részvétem mindkettőtöknek :(

Kép
anyci

Anyci

Az szupi, hogy már jó a géped. Akkor most már tudsz többet jönni. Mi újság van nálatok?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi,csak az asztali gépem jó a laptop még nem,azzal tudok kint a szobánkban netezni.Most nincs itthon a csajszi és addig átcipeltem az asztalit hogy tudjak gépezni,mert nála van az internet bekötve :wink:
Jól vagyunk,a gyogyók már kezdenek hatni,igaz még kóvájgok néha tőlük de már alakulok,mint púpos gyerek a prés alatt :D
Héten már elkezdtük a babagyártást aztán majd meglátjuk mikor jön össze :wink: A dilidoki nem tiltakozott csak ha sikerül akkor azért szóljak neki mert az adagot lehet csökkenteni kell :roll:

Kép
anyci

sziasztok!

ma nem haladtunk valami jól, bementünk festékért, aztán kitaláltuk ,hogy a nappali mégis inkább világosabb lesz, kevertettünk új színt.Délután kinnt voltak nálunk a sógornőmék és elbeszélgettük az egész napot, most még kimegyünk a temetőbe, aztán majd holnap festünk.Már nem is stresszelünk, ohgy nem lesz kész, majd jövő hétre sikerül, aztán jó úgy is.

Anyci, sok sikert nektek, aztán csak óvatosan a gyógyikkal, ha meg lehet oldani anélkül is, akkor ne szokj rá, bár az orvosok többsége inkább felirja ,csak ne kelljen beszélgetni.Azért terhesen pánikbetegségre gyógyit szedni, nem a legjobb, hátha már nem kell akkor.

KépKépKép
tünci28

Tünci ne is kapkodjátok el a színválasztást,majd meg lesz jövőhéten és majd gyönyörködhetsz benne :D
Szerencsére nem olyan erős gyogyókat írt fel amire nagyon rá lehet szokni,de azért ha összejön a baba abba is szeretném hagyni majd ha lehet :wink:

Kép
anyci

Szinti, Melcsike, nagyon-nagyon sajnálom...puszik Nektek. :cry: :cry:

Szinti, legyél szíves nem idegeskedni, jó? Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de ne foglalkozz a párod és anyukád vitájával, már bocs hogy ezt mondom, de ha ennyi eszük van, hogy előtted így egymásnak esnek, holott tudhatják, hogy Neked ez milyen, na érted. Oldják meg. Nagyon vigyázz Magatokra, jó?

Este még próbálok jönni, lassan hazaindulunk, és akkor még reagálok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok,

bocsánat, hogy nem jelentkeztem, nálunk (is) tiszta idegbaj mindenki.

Melcsike és Szintus, nagyon sajnálom, és együttérzek veletek. Remélem, sikerül épségben átvészelnetek ezt a nehéz időszakot!

Látom, mennyit írtatok. Nem nagyon reménykedem benne, hogy vissza tudok olvasni. :cry:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Bende, miért adtad örökbe azt a nyuszkót? Az ilyen kis állatoknak hogy bírja ezt a lelki világa? Gondolom nem olyan érzékenyek mint pl. a kutyák, nem?

Lyly, nagyon jól hangzik a tengeres szoba, de nem tudom megnyitni az oldalt, amit belinkeltél!

Zaha, merre jártatok?

Tünci, én is próbálom ilyenformán venni a dologkat: ha nem most, majd jövő héten. Vagy azután....
kisanyácska

Látom, nincs most senki. Addig leírom dióhéjban, miért nem jöttem:

Voltam állásinterjún, készültem rá ezerrel - eredmény még nincs. Keresgéltem munkát máshol is, de senki se tud nagyon válaszolni, uborkaszezon van.

Volt diplomaosztóm - úgy készültem rá majdnem, mint egy esküvőre. Érdemes is volt, nagyon jól sikerült! Próbálok felrakni képet.

Meglátogattam a baránőmet, aki két héttel fiatalabb terhes volt, mint én, és akinek itt van a gyereke, nekem meg nincs.

Voltunk strandon a gyerekekkel többször (Szigetvár) - olyanfélén, ahol esőben is jó lenni. Nagyon boldogok voltak!

Anyukámat elküldtük egy kis nyaralásra.

Ábel induló Waldorf-iskoláját meg kellene alkotni, hogy szeptemberre minden kész legyen.

A kampányszerű takarításnak eljött az ideje. Bele kell húznom, úgyhogy megyek is!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kép

Ábel, én, Ajsa - a hosszú és forró diplomaosztó után megkönnyebbülten.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kép

A fagyizóban még jobb. Gurudév nevet, Ábel bohóckodik, én és Ajsa fixírozzuk.
kisanyácska

Na és a rend kedvéért egy kalaposat is:

Kép

A bájos fejfedő időnek előtte leesett a fejemről, de itt még teljes díszben virítok (balról a harmadikként).
kisanyácska

Nahát! Kisanyácska!!!! Hogy Te milyen gyönyörű vagy!!!!!!

Melcsike! Őszinte részvétem Neked is!

Ez egy nagyon szörnyű betegség és senkit sem kímél. Nem tudom a párom Anyukájával mi lesz.

Szintus! Próbálj meg sokat pihenni, bár gondolom ez Fruzsi mellett kicsit nehezen megoldható. Küldünk neki sok sok pozitív energiát- próbálj meg megnyugodni.

Jelentem kész a haditerv!!!! Az alakformáló haditerv! Remélhetőleg nemsokára Nyanyó elkezd járni és addigra megpróbálom megértetni vele, hogy a NEM szócskán nemcsak röhögni kell, hanem abbahagyni azt amit addig éppen művelt. Na, ekkor száműzöm a járókát a lakásból és ahelyett, hogy a párom visszakapná a Tv néző fotelt, én kapom meg az elliptikus trénert!
Remélhetőleg 3 hónap alatt formába tekerem magam, akkor a tréner visszamegy Anyuhoz én pedig heti 2 alkalommal átmegyek tekerni. Ha már lefogytam ezzel szintem tudom tartani magam.
Addig marad a nasi megvonás, a vacsoramentesség... :(

Mire bele kell vetnem magam az álláskeresésbe, remélhetőleg újra energikus és vékony leszek!
bende

Nagyon ari vagy Bende, de azért ne ess ilyen túlzásokba. Ez a lebernyeg szörnyen ormótlan volt, szétfőtt benne az agyunk, és csak az vigasztalt minket, hogy nem egyedüliként éreztük nevetségesnek magunkat.

Viszont ami fotókat Rólad láttam, nem értem, hova akarsz lefogyni???? Még bikiben is tökéletes voltál, az arcod is gyönyörű!

Ezeken az oldalakon már korábban is lett istenítve az elliptikus tréner, lehet, hogy nekem is be kellene szereznem egyet? Ha ráérsz, le tudnád írni, hogy mennyibe kerül, mekkora? Gyerekre nem veszélyes? Miért jó és hogyan hat? Én bizony ebben a gagyi félévben jócskán elterebélyesedtem. Eddig sem voltam nádszál, nem is híztam sokat, csak 2-3 kilót, de az idomaim mégis szörnyen megváltoztak. Majd lepttannak rólam a régi gatyáim. Hiába, a hónapokig tartó szakdoga-írásnak ez lett az eredménye. Kéne valami, hogy kevésbé gyászosan nézzek ki. A hajnali úszás nagyon bevált, de egész nyáron két gyerekkel vagyok, eljárni nem bírok mellőlük.

:?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska!

Az alakod nem is néztem, az arcod, annyira gyönyörű. Köszi a bikinis bókot, de aki tökéletes volt az Hettuli! Igaz, ott állt mellettem.

Én azért választottam az elliptikust, mert négyszer műtötték a térdem és ez az ami a legjobban átmozgat és mégis a legkevésbé terheli az izületeket. A szobabicikli sajnos nem nyerő a műtétek miatt, mert ott mikor fent van a pedál van egy holtpont, ami megerőlteti a térdem. ( még egy műtétet már nagyon nehezen viselnék) Sajnos béna alakom van, deréktől felfelé inkább gebe vagyok, deréktől lefelé meg duci. 40 perc alatt simán el lehet égetni vele 700-800 kalóriát, ami elég intenzív edzésnek számít. Ha valaki fogyni szeretne, aki alacsony fokozatokon kell tekernie, én 1- en bemelegítek utána pedig 2- es és 3- as fokozaton folytatom. Ennél magasabbra nem is teszem, mert akkor már nem is fogyás, hanem pusztán izmosodás az eredmény. Az ára: nagyon változó, van drágább, van olcsóbb. 20 ezer Ft- ért már biztosan kapsz egyet, az enyém, ha jól emlékszem 40 ezer Ft- ba került. Van rajta pulzusmérő, kalóriaszámláló. Nem ezt volt a fő szempont, hanem az, hogy mennyit ideig és milyen gyakran szeretnéd használni. Az enyém elég, jó és strapabíró. A decathlonban vettem, mindennapos használatra javasolt kategóriában szerepelt. Az olcsóbbak nem biztos, hogy bírják az éveken kersztüli mindennapos használatot.
Mikor vettem, tényleg mindennap lenyomtam a 40 perceket, sokszor 1 órát is. Szingli voltam, nem volt tervben sem pasi, sem gyerek. Aztán lett mindkettő :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.07.05 18:05-kor.
bende

Jelenleg annyi kiló vagyok, mint amennyivel terhes lettem. Sok sok évig voltam ennyi kiló, vagy ennél nehezebb is, de aztán végül a sok melónak, az exemnek, és az elliptikusnak köszönhetően szépen lefogytam. Nagyon nagyon örültem neki, virgonckodtam a bőrömben. Aztán megfogant a Nyanyó testvére és már az első hetekben nagyon kívánós lettem. felszaladt jó néhány kiló. Műtét után lement néhány, de mivel elhatároztunk, hogy megpróbáljuk újra, nem erőltettem a fogyókúrát és az intenzív mozgást sem. Talán jól is tettem, hisz Niki rögtön megfogant.

Most meg kéne szabadulni 5-6 kilótól, hogy újra visszatérjen az önbizalmam, a virgoncságom. Meg a térdem miatt is vigyáznom kell, mert ha meghízom, nem bír el és akkor újra műtenek :(
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?