Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, Zsebi, Manna! Pancsolós képek nagyon jók! Ma mi is pancsiztunk anyuéknál, Gergőnek raktam meleg vizet egy kis csónakba és úgy mentünk be a medencébe, nagyon tetszett neki, egy idő után már annyira ki akart jönni a "nagy" vízbe, hogy picit kivettem a csónakból.

Viszont tegnap is, ma is extra nyonyó volt, azt hittem a meleg, de aztán láttam, hogy az ínye nagyon fehér, megnéztem és a bal alsó egyes fogacska látszik! Jövő héten szerintem kibújik rendesen mind a kettő.

Képzeljétek indultunk este sétálni, beraktam Gergőt a babakocsiba, nem kötöttem még be és egy pillanat alatt felállt benne. Nagyon megijedtem. Az utóbbi 2 hétben annyit fejlődött, csak ámulok rajta.

Kép
Kép
Kép
erika26

Milán! Boldog fél éves szülinapot!

Zsófi! Huni! Boldog hófordulót!

Bocika! Marcid nagyon édi! 2. kép nagyon jó!

Kubu! Te Marcid hihetetlen! Kockás fej nagyon jó! :lol:

Mági! Miért azt a tápit írja fel a doki? :shock:

Nálunk most a Beba vaniliás tápija a menő és a Corában a 800 g-os 2400 ft.

Kép
Kép
Kép
erika26

Vera: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Vera: mi van????!!! Mesélj!!! Mi történt!!!

Erika, Jurmine és Andy: csatlakozom hozzátok!!!! :cry:

Erika:
hajrá fogacska!!! Nem semmi miket csinál Gergő!!!!

Nálunk most extra nyűg van. 1 órája próbálkozunk az altatással, de nem akar aludni. Üvölt!!!!! :evil: :evil: :evil: Apa átvette a stafétabotot és most ő van vele!!!
Vendég

vera: :shock: :shock: :shock: hogyhogy??

erika jurmine jól esik hallani h nem egyedül vok igy bár sajnálom h másoknak is vannak ilyen problémáik...bárcsak ne lenne! még akkor is ha to h ez természetes vhol számitottam is rá de akkor is..

viszont ma volt itt régi bnőm férjhez megy és hoztak meghivót és tök sokáig itt voltak és olyan jó volt beszélgetni kicsit segitett! regi meg egy tündér végig jáccott a szőnyegen ami tőlük kapott semmi nyonyó ők is csak csodálkoztak milyen nyugis baba pedig du 4-től fél8ig voltak itt és előtte se aludt semmit és már este mindig nyűgösebb szokott lenni! annyira jó gyerek! remélem "megoldom" ezt az allergia témát meg a többit is!

körkérdés (tom h volt már róla szó nemrég de képtelen lennék visszanézni bocsánat): kakik mennyisége és állaga érdekelne. egy másik topicban mondták h az is utalhat ételallergiára ha sok a kaikja per nap. nálunk néha 4-5 is van mióta hozzátápi van és mindig uolyan mint amit megeszik nekem ez nem teccik teljesen emésztetlenül jön ki! dokinak mondta de erre se mondott semmit csak h jóvan ugy :shock: sógornőm uennyi idős kisfia rendes "emberkakit" produkál igaz ő napi 1x tápszert is kap de szopik is meg főzigyümi.. akkor nekünk mér nem olyan?

andy

Kép
andy30

Manna! -3 kg tök jó! Én 1 hete minden este tornázok kicsit és már ettől jobban érzem magam. Napról-napra kicsit többet csinálok minden gyakorlatból, remélem hamarosan kilókban is mérhető lesz.

Kép
Kép
Kép
erika26

boci és nyonyos babák szülei

[quote]1 írta: órája próbálkozunk az altatással, de nem akar aludni. Üvölt!!!!!

el sem tom képzelni én micsinálnék nálunk mg SOHA nem volt ilyen! remélem most nem kiabálom el!
egy hónap volt 5-6 hó közt amig 2 óránként kelt éjjel de akkor is elaludt uugy este fél9kor mint mindig! első héttől kezdve. mondjuk én nagyon odafigyeltem h első naptól uakkor és uugy legyen az altatási rend. eccer próbáltam előbbre hozni sikerült is de akkor meg tul korán ébredt és "visszaállitottuk".
most meg reggel 6-7ig huzza mindig. igaz nekünk még nincs fog de ma is néztem neki és tök vörös az inye alul felül :roll: és fel is sirt elalvás után egy órával de cumira visszaaludt. van dologél majd lehet bekenem neki. eddig hűtőrágóka is bevált.

andy

Kép
andy30

Hellóka!

Ma kipróbáltuk a gombás pancsoldát :lol: Naggggyon jóóóóó! (igaz, nekünk felnőtteknek kicsit nehézkes alá bemászni, de Ákos nagyon élvezte :D ):

Kép
Kép

Mostan pedig visszaolvasok....
bébic

bébic nem semmi hurkák!!! én is teszek mingyá a gombásról de mi csak szárazon próbáltuk ki:) megvárom mig elmulnak apöttyök addig nem áztatom... milyen hosszú Ákos? ti is magasak vagytok?

Kép
andy30

Andy: lassan 7 hónapos Márton és talán ez az első ilyen esti altatás. :cry: :cry: De már alszik!!!! :lol: :lol: És mi is kínosan ügyelünk az altatási rendre. Másban rugalmas vagyok, de ebben nem engedek!! Sajna nem tudom mi van!!!

Bébic: annyira édes Ákos, bele tudnék harapni!!!! :lol: :lol:
Vendég

na akkor szárazpancsi:)
Kép

és képzeljétek életében először elaludt játék közben nemazágyban:)
Kép

Kép
andy30

vettük azt az itatópoharat hát csak rágcsálja nem érti mi van (cumiüveget se tudta h kell:) pedig ezt szivni kell. ráadásul fintorog is sztem nem izlik neki a viz..tegyek bele anyatejet gyakorlásnak? de azt szeretném ha avizet szokná meg iváshoz.

boci biztos fognyonyó!!

vmit még akartam de elfelejtettem...

lassan meek aludni mert eldőlök. a vendégek lefárasztottak.igy ma séti se volt mert pont akkor indultunk volna mikor betoppantak (későbbre igérték).
holnap apa kirándulni akar zilvásváradra de nekem nincs kedvem most. de lehet összeszedem magam a gyereknek jót tenne. de ilyen hőségben?

andy

Kép
andy30

Andy: hozzátápi előtt volt hogy 4 napig nem produkált kakát Márton. Mióta elkezdtük (főleg főzelékek) azóta minden nap van, általában egyszer egy nagyobb adag. "Keményebb" mint az anyatejes!!!! (és büdösebb) :lol: :lol:
Vendég

Először is köszi a zoknis hozzászólásokat, akkor én vagyok paranyanya.... :roll: :oops:

Lyndee: :( Sajnálom az éjszakát! Még mindig nem javul a helyzet? :(

Gabi: Kösziii, majd megnézem Müllerben.
Gulliver az merre van?

BCG: nekünk csak egy halovány folt az egész, de azt mondta a védőnő, ez így is okés, nem baj, ha nem lett sebhely. :roll:

Boldog hófordulót Zsófinak, Huninak és Milán babócának!

Sina: Ákos üzeni, hogy egyelőre kitartóan megbújik a háttérben, mert majd eljön az ő ideje is! :wink: :lol: 8) Persze ő nem tart több vasat a tűzben, mert hűséges.... :roll: :P :D

Cili: Remélem az estétek azért jobb lett!

Bocika: Voltunk C&A-ban (végre :) ), most egész normális volt a választék szerencsére. Csak én nem kaptam semmit.... :(

Andy: Sajnálom, de vigasztaljon a tudat, nem vagy egyedül.
Sokszor hasonlóan vagyok én is, mint te meg Jurmine.... :?

Vera: Mivaaaaaaaan??????!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
És már végleges a döntésed? :(

Erika: Gratula fogacskához! :D
bébic

Andy: 74 centi. :lol:
Ééédes Regus, ahogy ki van nyúlva. :lol:

Mármint mi szülők magasak vagyunk-e? Nem, sztem tök átlagos magasságúak (164 és 180). Viszont párom bátyja isssszonyú magas, van vagy 2 méter. (és neeeeeeeem, nem csináltam semmi rosszat, még mielőtt vki galád módon ilyet feltételezne! 8) :D :D )

Ákos sem tud mit kezdeni a csőrös pohárral, úgyhogy egyelőre cumisüvegből kapja a vizet sajna.... :(

Bocika: Én bele is harapok, nem tudom megállni!!! :lol: :lol:
bébic

Halihó!
Elöször is Zsófi, Huni,Milán! Boldog hófordulót kívánok!

Anyós elment, keresztbe fát nem tett,csak az unokát nyúzta két napig... :x :shock: Na de ez van!De azért nem panaszkodok, jól elvoltunk!

Jurmine!
Vini is belaudt 7-kor majdnem egy órát,de sikerült a 10 órási elalvás is. :lol: :lol:

Kubu!
Vinzent is produkált ilyet az utazó ágyban ,mikor a szüleimnél voltunk! 8)

Andy!
Nálunk napi 1-2 kaka van!Mármint Vininél! :D :D

Aida!
Milyen hármasban???

Vera!
Sajnálom! Hátha mégse... :? :?

Bébic!
Nálatok hány doboz tápi fogy egy hónapban? Francba a gyógyszertárral, meg a dokival!!!
Nagyon tuti Ákos a gombában!!! :wink: :wink:
susy75

Susy: :lol: :lol:
ööö, nemtom....egyszer figyeltem meg kíváncsiságból, június 1-jén bontottam meg és asszem majdnem 2 hétig kitartott.
Miért kérded?
bébic

Bébikém néha fel-felsír (ő se szokott ilyet SOHA), lehet, hogy fogacska? :roll: kivi leszek az éjszakára... Amúgy szinte alig aludt délután, mégis pörgött fürdésig ezerrel... De egész nap nyonyó volt... kivéve Pólusban, azt végigdunálta viszonylag emelt hangon... annyira cuki volt :lol:

Ittam egy pohár rozét, mingyá' bealszok... régen ennél klasszisokkal jobban bírtam a piát... :twisted:

Na, ma nekem is ilyen világvége kedvem volt. Volt kicsi sírás, rosszkedv, beszólás, de apa bátran állta a sarat. Délután pont azt mondtam neki, hogy imádom a gyerkőcöt, de néha olyan beszűkültnek érzem magam, hogy legszívesebben kiszaladnék a világból. Aztán meg jól elszégyellem magam. :oops:

Ráadásul holnap megint vándorútra megyünk, mert anyám meg anyósom felváltva szívja a véremet, hogy mikor látják már az unokát, ráadásul anyósom páromat is b*szogatja, hogy már megint nem nála ebédelünk. Azt persze nem fogja fel, hogy anyámék dupla olyan messze laknak, mint ő (ugyanazon az útvonalon), így ha nála ebédelünk, akkor utána anyámékhoz már nem tudunk lemenni. Ezért szoktunk ott ebédelni és utána visszafelé bemenni anyóshoz. De már előre tele van a tököm a holnapi nappal, kileszek, mint a kutya, a gyerek nemkülönben, mert aludni nem fog tudni, az tuti.
Na jó, befejezem, mert csak felhúzom magam...

Jurmine: mintha kicsit jobb lenne a kezem, talán annyira nem lüktet, de még mindig fájogat.

Bébic: Gulliver van az M3 kivezetőn a Meki mögött, Praktiker mellett, és Budaörsön.
http://www.gullivertoys.hu/gullivertoys/aruhazaink.aspx

Baromi jó, mert minden nagyker áron van, és most már magánembereknek is lehet vásárolni :)

Nagggyon cuki a Vasgyúród :lol:

Vera: köszi a tippet.
A szétmenés komoly és végleges? Mi történt?

Kép

Kép
gabilany79

Bébic!
Csak úgy, kiváncsiságból! :wink:
Bár Vini csak esténként kap egy üveggel és így nekünk kb egy hónapig kitart!
susy75

Bébic: míg el nem felejtem. Auchanba nem jutottunk el, de dm-ben a sima BEBA 2-es tápi 1899,- a 2-es Aktív meg 2199,-

Kép

Kép
gabilany79

Csináltunk ma pár édes fotót Mazsoláról,majd holnap feltöltöm!

Na és is megyek alukálni! Jó éjt Mindenkinek!! :P Kép
susy75

zsófi huni milán babák boldog hófordulót!

gabi én is ittam egy pohár rosét:)mult 7végén vettük a völgyben.
én is utálom mikor látogatókba meg kirándulni megyünk mert borul minden és még igy se mondhatnám h hú de be vannak állva a dolgok napközben!

andy

Kép
andy30

suzy dejó a smileyd! ez célzás?:) "jó"ét! :wink:

Kép
andy30

Gabi: Sztem fogacska lesz az! :wink: Drukkolok mindenesetre, bizti, ami ziher!
Köszönöm a linket, majd ha arra járunk (sajna pont ebbe a két irányba nem szoktunk), be fogunk nézni.
És a tápiár-megfigyelést is köszönöm, most éppen a fejem verem a falba szép csendben.... :? aztán a dokinőét és a patikusét gondolatban... :evil: :evil: :evil: "csak" 2400 Ft-tal rövidítettek meg.... :x

Susy: Akkor el is hiszem, hogy sokáig kitart! :lol:
Ákos kap már picit ebédre is a cicc+főzi mellé, aztán uzsira is szintén a cicc+gyümi mellé, vacsira meg 2-est, akkor már csak a cicc mellé.
bébic

Na, szép álmokat mindenkinek, még összekészítem a mosnivalót holnapra, ebédkészítéshez már előkészültem nagyjából, aztán megbarátkozok egy vödör jóéjszakás-jégkrémmel asszem.... :lol: :lol: :lol:
....ééééés ma sem vasalunk! :wink:
bébic

Bébic: csak óvatosan :wink:
akkor holnaptól asszem chamomilla ezerrel...

Andy: ne is mondd a völgyet... vannak szép emlékeim :)

Asszem, megyek pancsizni... kicsit hulladék vagyok...

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

Hogy bírtok addig fentlenni???????? Áruljátok el a titkot!!!

Vivit nem keltettem és ő sem kelt, úgyhogy reggel 5.30-ig aludt(11 órát).

Andy: napi 1 kaki, kicsit szárazabb, mint hozzátápi előtt, de más külnbség nincs. (illetve annyi, hogy ez hangtalanul érkezik :lol: :lol: :lol: ) Jó a száraz fürcsis kép, na meg az alvós is!! Na nálunk ilyen még sose volt, de szerintem nem is lesz. (fő az optimizmus)

Bébic: zoknis témához még annyit, hogy mindenki magából indul ki, ahogy Te is írtad. Te is felfázós vagy, pl. én is, így többször van zokni a bébin amikor már nem kell, de nem akarom, hogy felfázzon.

KépKép
jurmine

Vera: :shock: :shock: Mi történt?

Hozzánk minden héten jön apósom unokázni. Örülök is, meg nem is. Meg hetente 1x megyünk az én szüleimhez is. Na azt többnyire szeretem. Az a furcsa, hogy vendégségben is én foglalkozom Vivivel. Én tartom szemmel.

Sarmon: várjuk a képeket! :D

Susy: Tőled is!! :D

Meg én mindenkitől!!

Bébic: Ákos nagyon édi!!!!

KépKép
jurmine

Zsebi,
Nem mondod hogy a tejpépet is fel lehet íratni, és figy pl a mi esetünkben ha eddig nem volt H.A. használó a gyerek akkor most nem gyanús hogy olyan cuccok vannak neki felírva ?

Kockásfejű nevében is köszönöm a dicséreteket.

Milán boldog felet,
Zsófi Huni boldog hetet.

Manna,
Gondoltam majd ha Kincső itthon lesz akkor „összefektetjük” Marcilegénnyel, hátha sikerül transzportálni valamit.

Andy, Jurmine, (Erika, Boci)
Sajnálom. Mit is mondhatnék, nyugalom, próbáljatok meg ne veszekedni (tudom könnyű mondani) ne vészesen komolyan venni mindent, letojni ha szalad a ház vagy éppen nincs kivasalva egy adag ruha. Tessék programot szervezni apát bevonni, vigyázzon a gyerekre, mert nem csak nekünk anyáknak született a bébike, hol van az leírva hogy csak anya napi 24 órában lehet a manókákkal ? Persze mondhatjátok hogy ha ilyeneket mondok biztosan rohan a lakás, kupi van stb. stb. (megsúgom mániákus rendpakoló, tisztaságmániás vagyok – pl. a szekrényekben csak egyszínű vállfa lehet és azok is csak egyforma távolságra egymástól). Ha másképp nem megy, legyenek fix napok ami a tiétek, akkor menjetek kozmiba, fodrászhoz, vagy éppen barinőzni. Ha így folytatjátok nem lesz jobb. Mindenki rámegy. És mi lesz ha majd jön a második bébi ? (Erika ez most Rád nem vonatkozik :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jurmine,
Ajtó nem sikeredett kinyitódni, mindegy tegnap beugrottunk Kecskemétre mamához és elhoztuk a kulcsot. Erre ma közli hogy szerdán mégis lejön. Brrr mindegy plussz 40 km „feleslegesen”.

Vera,
Mi van ?

Medencés, alvós sztárképek nagyon teccenek.

kubuspace

Most volt a haverok, buli, padaláivós est.
Mi felébredtünk, társaság egyik fele (gyerekesek) már leléptek, mentek haza a családhoz.
Tegnap vagy ma 3-kor dőltem ki páran még 4-ig húzták. Marci meg 8-kor aszonta hogy morgen reggelit akarok. Most gyorsan elolvastalak Benneteket, egy adag ruhát már kiterítettem most beüzemelem a fűnyírót, tök jól fog esni levágom gyorsan a füvet aztán irány a strand, pancsi, lángos, józanodás. Persze csak akkor megyünk ha a maradék még most is alvó brigád is felébred.

Ja tegnap szüleim, brutál ilyen még nem volt, több nem lesz, szerintem most voltam utoljára, kitagadnak, kitagadtak. Botrány köbön, ezerrel nagyon, nem is tudok visszaemlékezni (párom elmondta a véleményét-miután egész nap az volt a téma h milyen kövér vagyok), teljes üresnek érzem magam. Ja persze qva nagy veszekedés volt a hugi férjével is (mármint anyám és ő) állatkirályjó h ilyen családom van.

(qva jó kaják voltak de én még egy korty vizet sem ittam, nehogy utána anyám aszongya hogy zabálok mint akit éheztetnek, vagy minek eszek, ugyis olyan kövér vagyok, vagy...)

kubuspace

Zöldi,
átugorjak egy adag bablevessel ?
:lol: :lol: :lol:

kubuspace

Musianyutól email üzenet:

Musiéknél bedöglött a net.... valószínű, hogy csak a jövőhét vége felé lesz...

huh Musi, hiányozni fogsz, várunk mielőbb vissza. :lol:

kubuspace

Vera:
te jó ég! Hát nem lesz egyszerű egyedül a gyerekekkel...nem lehet valami megoldást találni?? :roll:

Erika:
Nem tudom miért még mindig ezt írja fel a gyerekorvos, de a 6 hó státuszon megkérdezem, hogy meddig kell ezt kapnia (titkon reményekdem, hogy valami olcsóbbat ír fel, ez egy dobozzal 2300 ft... :? )

Andy:
Amióta hozzátápi van, nálunk is napi 3-4 kaki van, és Bence tápszeres mellé, ill. most egy alkalommal kap naponta anyatejet (idegen). Szóval szerintem ez belefér..

bébic:
honnan ez a gombás csoda?? Én is!!!

Titta ideg vagyok, most hívott Anyós, hogy vigyünk fürdőrucit, mert felállították a medencét. Nekem viszont nincs fürdőruhám!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csak gyors! Pasijaim sétálnak!!!

Mesikének BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

Kubu: mesélj!!!!

Gabi: akkor fiaink egy húron pendülnek!!!! :lol:

Megyek befejezem az ebédet!!!! Estefelé meg megint irány Dombori!!! (tegnap is voltunk) 8)
Vendég

Mági: bocsi ha Bébic helyett válaszolok, az OBI-ban lehet ilyent venni!!!
Hát vegyél fürdőrucit!!! Már egy csomó helyen láttam hogy akciózzák!!!! 8)
Vendég

Kubu: persze jó lenne egy ilyen nap, de mivel a fiam még mindig 5-ször cicizik egy nap, így nehéz megoldani. Fagyasztóban már csak aranytartalék van tejciből. Fejés meg mostanában nem megy. Hiába nyúzom nem nagyon jön!!!! :cry: Persze azért pár órát meg tudok oldani, néha sikerül is. Csak hát apa is rengeteget dolgozik, a pénz meg kell, mert most hogy megkaptam az első GYED-et hát hanyatt vágtam magam!!!! :cry:
Vendég

bocika:
most rákerestem teszveszen, és ott 2700-ért árulják,új. Kb. ennyi az ára az OBI-ban is?

Fürdőruci vásárlás macerás, messze nem mutogatnivaló habtestem van, így a tankini jöhet számításba, azt pedig kevés helyen láttam. Vasárnap pedig esdélytelen a vásárlás... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mági és az állaga milyen? (bocsi:)

kubu köszi aranyos vagy. amugy áltban én pörgök jövök-megyek nem is tom honnan van ennyi energym és vidám is vok csak sokat aggódok. de sokat megyek emberek közé a sétik során meg vásárolgatni néha mégis vannakilyen időszakok mint ez. mondjuk ilyenkor apa is elszégyelli azért magát nem mondja de érzem a viselkedésén. pár nap nyugi jön aztán megint beüt vmi :?

viszont tegnap elpanaszkodtam magam apumnak és hát neki én vok az egyetlen pici lánya és már intézi is h bevezesse nekem a vezetékes telót amit ő fog fizetni és arról ingyé dumcsizhatok majd vele meg nagyimmal esténként amennyit nem szégyellek na meg más vezetékesekkel is, szal h legyen kivel ha mégis itthon ragadok és rámjön a depi mint tegnap, mer ugye amobilomon most nagy számlát csináltam pont ezé és hát apa által ezé is jó le lettem b...va h milyen felelőtlen vok a gyerektől veszem el a pénzt :shock: meg stb. persze neki könnyű ő egész nap emberek közt pöröghet barátozhat stb na meg van céges telója is (csak mert arra hivatkozik h az ő mobilja havi 1-2ezer ft azt kész-de igy könnyű) ő nincs bezárva egész nap a 4fal közé.

na mentem fürcsizni most apa van regussal.

jurmine ugy aludt el a habtapin h apa simizte a lábát és egyre lassabban mozgott eccer csak puff:)

ja és képzeljétek én má megőrülök: az arcpir most már alig láccik éljenéljen erre pelusozom hát nem megint pirosak a pöttyök a hasán?! :evil: :? :roll: én má ezt nem értem pedig tegnap már alig láccottak... :(

andy

Kép
andy30

mági obiban 2300é vettük a gombásat pénteken.

boci én meg meg vok elégedve gyedemmel. cspvel együtt uannyi mint a fizum volt :roll: ebből láccik milyen "jól" megfizetik a közalkalmazottakat :?

na mentem téleg

Kép
andy30

Andy:
hát változó, van, hogy le kell "operálnom" a fenekéről, úgy odatapad, de van, hogy hígabb.. Attól függ mit
eszik..
Arcpírunk nekünk is van, kicsit száraz is, ekcéma gyanús, kenem az A vitamin olajjal, attól jobb neki.

Kép
Kép
Kép
mágnes

nah akkor nem kell teszveszről. Ugrunk az Obiba, remélem lesz még!

Kép
Kép
Kép
mágnes

mági: akkor lehet nektek se jó vmi kaja.. nálunk uilyen a kaka főleg a sárgarépa meg sütőtök után, mint egy nagy sárga vatta, v anyagdarab ami egyben lejön a fenekéről :roll: meg mondom minden uugy jön ki mint ah bement :roll: mintha fel sem dolgozná. én sudocremmel kenem most az arca javult de a haspöttyök ujulnak.. :( azért remélem ha most megvonok mindent tőle pár napig akkor elmulik és utána fokozatosan rájövök m a "bűnös". ha meg nem mulik el elviszem bőrgyógyászhoz meg allergológushoz és/vagy homeopatához még meglátom de nem hagyom h rosszabbodjon! még most sztem meg lehetne fékezni a folyamatot.

jó vásárlást!

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Azt hiszem mi most vagyunk a fogzás mélypontján..., de nagyon...

Nem eszik nem iszik és nem szopik... :( :( :( , csak üvölt kézben van el.... :( :( :( :( :(

Andy remélem Regi hamar helyrejön meg te is! Kicsit bosszantó amit a párod mond, hogy elveszed a gyerek elől a pénzt..., én csak zt mondom, hogy csináljon végig ő egy napot a gyerekkel pláne ilyen dögmelegben, amikor esély nincs kimenni csak nagyon este...

Jó étvágyat:

Kép töltött karaj hagymás krumplival és mozzarellás paradicsomsaláta

Kép

Kép
dcili81

óóóó cili de jól néz ki! és köszi a megértést :roll: jól esik..

Kép
andy30

Cili! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Andy: Figyuszka, szerintem egy picit kevesebbet kéne aggódnod Reguson. Tudom, hogy az elején beteg volt és ettől megijedtél, de ez se neki se neked nem jó. Majdnem minden hozzászólásodban valamilyen Reguson látható pöttyön, folton, kiütésen aggódsz. Én teljesen megértelek, mert amikor Domit be kellett vinnem egy napra a kórházba kék fény alá (ami nem egy súlyos dolog) utána hetekig nem találtam magamra, és azon aggódtam, hogy valami baja lesz/van. Ezen azonban neked kell lelkileg túl lenned, mert egy kisbabával, gyerekkel bele fogsz őrülni. A kiütés lehet melegtől, kajától, bármitől. Az ekcéma minden második babát érint. Ennél sokkal komolyabb dolgok jöhetnek még, kéztörés, lábtörés, horzsolás, leesés…stb. Szerintem az elkövetkezendő 3 év erről szól majd mindenkinek. Ha Regus nagyobb lesz és azt látja rajtad, hogy ez ennyire megvisel, ő is átérzi/átveszi majd az aggódást! Tudom, hogy nehéz, de próbálj kicsit lazább lenni. Hülye tipp jön, de tessék apával kicsit összeborulni, az lerendezni a hormonokat és helyre teszi az embert. Anyukádat nagyon sajnálom, de amíg nem derült még ki semmi, tessék pozitívan hozzáálni!!!!

Andy!!!! Neked sem kell bezárva lenned a négy fal közé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAlóóóóóóóóó már nem egy-két hetes babákkal vagyunk otthon!!!! Tessék programozni, sétálni, kirándulni! Mikor hívtad át utoljára anyukádat este hogy vigyázzon Regire és mentél el moziba???????

Az ekcémával kapcsolatban pedig tessék megnyugodni, nem kell semmit másképp csinálni. Majd el fog múlni!!!!! Tessék így programozni a fejedet!!!!! Ha egyfolytában az okát kutatod (amire az orvosok sem mindig jönnek rá) egy folyamatos kudarcélményben fogsz élni, mert nem találod.

Vera: Sajnálom.

Erika: Gergő egy nagyon erős kölök, megmutattam a páromnak a fekvőtámaszt és elájult. Mivel eteted? VALLLLLLLLLD BE!!! Én meg próbálok legalább két naponta szobabicajozni!

Kubuval teljesen egyetértek! MUSH keddi napját minden kismamának be kellene vezetni!

Kép
mannababoca

És sokatveszekedős lányok!!!!!!!!!! asszonyok!!!!!! (Ez sokszor rám is igaz, ezért gondolkoztam ezen oly sokat.)

Tessék feltenni maguknak a kérdést, hogy
- mennyit foglalkoztam apával az elmúlt hetekben/hónapokban?
- hányszor kényeztettem, úgy mint babó előtt?
- megkapja-e apa azt a fajta testiséget, amely nélkül férfi egészségesen egyszerűen nem tud élni?
- érezheti azt, hogy nála fontosabb a babó?
- tud-e pihenni, kikapcsolódni?

Ha ezek egy részére nem a válasz, nem lesz kiegyensúlyozott és boldog apa a babával sem, meg velünk sem.

Kép
mannababoca

Mi amúgy jól vagyunk. Tejem kevés ugyan, de Domi már annyira imádja a gyümit meg a zöldségeket, hogy nem aggódom.

Tegnap a szlovák határon voltunk kerti partiban, aztán meglátogattunk egy rokont, este tízre értünk haza... :D

Ma apa az új íróasztalomat cipeli az irodába, utána kajolunk egy pizzát, majd újabb vendégeskedés.

ZÖLDI!!!! Szerettem volna megkérdezni, hogy hogyan sikerült a hármasbeszélgetés? Illetve, hogy Lellén mennyire lesz közel anyósod?

Kép
mannababoca

Már akartam kérdezni, hogyha a bébi simán megeszi a gyümölcsöt főzeléket tejpépet, akkor még mennyit kell mellé szopnia?

Hiába próbálkozom főleg ilyen melegben, nem fogadja el, valszeg azért mert eltelíti a kaja, de mégis...

Kép

Kép
dcili81

Manna: én tenném ami egy nőtől elvárható, de mi van ha apa nem akarja???!!!! :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?