Bébikém néha fel-felsír (ő se szokott ilyet SOHA), lehet, hogy fogacska?
kivi leszek az éjszakára... Amúgy szinte alig aludt délután, mégis pörgött fürdésig ezerrel... De egész nap nyonyó volt... kivéve Pólusban, azt végigdunálta viszonylag emelt hangon... annyira cuki volt
Ittam egy pohár rozét, mingyá' bealszok... régen ennél klasszisokkal jobban bírtam a piát...
Na, ma nekem is ilyen világvége kedvem volt. Volt kicsi sírás, rosszkedv, beszólás, de apa bátran állta a sarat. Délután pont azt mondtam neki, hogy imádom a gyerkőcöt, de néha olyan beszűkültnek érzem magam, hogy legszívesebben kiszaladnék a világból. Aztán meg jól elszégyellem magam.
Ráadásul holnap megint vándorútra megyünk, mert anyám meg anyósom felváltva szívja a véremet, hogy mikor látják már az unokát, ráadásul anyósom páromat is b*szogatja, hogy már megint nem nála ebédelünk. Azt persze nem fogja fel, hogy anyámék dupla olyan messze laknak, mint ő (ugyanazon az útvonalon), így ha nála ebédelünk, akkor utána anyámékhoz már nem tudunk lemenni. Ezért szoktunk ott ebédelni és utána visszafelé bemenni anyóshoz. De már előre tele van a tököm a holnapi nappal, kileszek, mint a kutya, a gyerek nemkülönben, mert aludni nem fog tudni, az tuti.
Na jó, befejezem, mert csak felhúzom magam...
Jurmine: mintha kicsit jobb lenne a kezem, talán annyira nem lüktet, de még mindig fájogat.
Bébic: Gulliver van az M3 kivezetőn a Meki mögött, Praktiker mellett, és Budaörsön.
http://www.gullivertoys.hu/gullivertoys/aruhazaink.aspx
Baromi jó, mert minden nagyker áron van, és most már magánembereknek is lehet vásárolni
Nagggyon cuki a Vasgyúród
Vera: köszi a tippet.
A szétmenés komoly és végleges? Mi történt?