Szép napot!
Mi is élünk ám, meg olvasgatlak is titeket csak lusta vagyok írni
Hál'Istennek eddig mindig úgy jött össze, hogy a délutáni alvásukat mindketten egyszerre hajtják végre
Hétfőn méredzkedtünk, 4370 g-nak mértük, tehát egy hét alatt 370 g-ot hízott, úgyhogy nem kell aggódnunk azt hiszem
Nagy cicibajnok, nem is számolom hogy hányszor kap egy nap, de az esetek 90%-ban nem cicin alszik el, ami számomra meglepő. Sokkal jobban szeret vállon, kézben elaludni, az zavarja ha csak cumizna, de ömlik a szájába a tej. Éjszaka van hogy kicsit nehezebb lerakni, 2x kel általában, de van hogy 2 óra is eltelik mire le tudom tenni az első ébredés után.
Holnap reggel lemegyünk a balcsira és vasárnap este jövünk haza. Szóval össz-vissz két nap. A múlt héten még úgy voltam vele, hogy á, 3 hetes gyerekkel nem indulok neki, de annyira jó az idő, és a balcsi is melegszik, hogy mégiscsak nekivágunk, Zalán biztosan nagyon jól fogja érezni magát.
Mukkancs: második gyerekkel már én is lazábban fogtam fel. Mondjuk a védőnő nálunk a kimenetelre 2 hetes kort mondott, de azt mondta hogy előtte is kirakhatom pl. a teraszra, de csak akkor ha nincs melegebb 24-25 foknál. Gyerekorvos pedig 10 napos kora környékén engedte volna ki. Hát még nem volt egy hetes, mikor átmentünk anyumékhoz (na jó, ez tényleg csak annyi volt, hogy lementünk, beraktuk a kocsiba, átmentünk 10 percre lévő anyámékhoz és ott bevittük a házba). De azóta is jön velünk mindenfele.
Hámlásra nekem is azt mondta a gyerekorvos, hogy teljesen normális, ez végigmegy a gyereken.
Róza is sokszor meg akar fulladni szopi közben, még nem nagyon tudtam megállapítani, hogy mi is az oka, mert máskor meg tök szépen tud enni. Annyit már észrevettem, hogy fekveszopinál lényegesen minimálisabb az ilyen félrenyelések száma.
Én Rózát és Zalánt se keltettem sose etetés miatt. Az megbocsájtható persze, ha a cicik miatt mégis bele kell nyúlni a dolgokba
Pelenkázást biztos jól csinálod, ha nem ázik át állandóan a ruhája. Emlékszem, én Zalánnal rengeteget bénáztam, milliószor volt pisilős baleset pelenkázás közben, egy csomószor átázott a ruhája.
Melegtől kijöhetnek a melegkiütések, apró piros pöttyök, no meg ugye ők is izzadnak. De az öltöztetés ügyben én is sokat filózok.
Minden baba csodaszép
Igyekszem majd én is feltenni képeket este.
Csillagtáncos: Jó hogy kérdezted ezt az uszodás dolgot. Bevallom én nem tudom, hogy mi a helyzet ezzel, de meg fogom kérdezni a védőnőnket. Augusztusi nyaralásnál már nálunk is aktuális lesz ez a kérdés.
Vérzés: nekem még van, de már nagyon kevés mennyiség és szerintem élénkpiros. De én se tudok róla hogy ez gáz lenne.