Jajjj de édeseeeek Panna és Babóca!!! Nagyon cukik.. mindenki tehetne fel sok-sok képet..
Nekünk pancsis még nincs is, mert apa már nem fér, de nem is akar a fürdőbe
Majd megoldom valahogy.
Tegnap rengeteg képet szerkesztgettem és annyira sok van a nagyról és úgy szeretem mindet és olyan klasszak, hogy mostantól sokat fogtok kapni. Előre is bocsiii de nem tudom jobban kiszűrni őket.
Tündiiii: még jó hogy időben kivették Nórikát!! Nem sokon múlt! Jól döntött az orvosod.
Nem is értem, szülésnél miért nem UH-nak, vagy közvetlenül előtte? Akkor kevesebb szenvedés lenne hamarabb ki lehetne venni azokat a babucikat akiknek a nyakán a köldökzsinór és a mamákat is megkímélnék.
Azon mit értettek, hog rel téraránytalanság? (túl nagy volt Nórika hozzád képest, vagy a medencéd volt szűk?)
Zsuzsi: nem nem az, már inkább el is felejtettem a nevét. Mivel a nagynál vérnyomásos voltam már a 12. héten belém akara beszélni, hogy most is gond lesz és napi 3-szor mérjem (még semmi probléma nem volt!!!!) és már akkor gondolkodjam el, milyen genetikai vizságlatot választunk, a legegyszerűbb a 25 E-res volt amit írtatok, az ő kórházukban....
Miért is kellene nekem még akkor ezen gondolkodni???
A vérnyomásos előzmények miatt 2-3 hetente látni akart, ami nem baj, sőt jó hogy így figyelne rám, csak épp a kh-ba mentem volna, de: óóó hát az a gond, hogy ott mindig bolondok háza van a magán rendelőben (ahol is a terhesvizsgálat 8000, az UH meg külön 8000 volt) tud igazán rám figyelni
És az egész szükségtelen. Akkor kell sűrűbben járni, ha baj van és van telefon is, ha problémát észlelek.. szóval minek előre generálni. A 12. heti UH tökéletes volt (spéci gépük van)
Anyaaaa, kezdődik a Monk, a glúros nyomozóóó (
)
Red: A gyerekágy sajna nincs még felújítva, de engem annyira nem zavart csak a wc, zuhanyzó. Leginkább két ágyas szobák vannak a babáink velünk, ha pihenni akarsz vagy épp nincs szobatársad kitolhatod a picit. Nem adnak sem teát sem cukros vizet a picinek. Szoptatáspárti az új szemlélet részben ezért is kapták meg a bababarát kh címet. Annyira semmit nem kap a gyerek, hogy Letti majd 400 g-ot fogyott (kereken ennyi az elfogadható még) a pár nap alatt mert még a pár csepp előtejem sem akart beindulni. Nyugtattak, hogy elég az a pár csepp is sokat számít, nyugi, de nem értették, hogy nincs az sem!! Aztán a 2. nap már egyfolytában nyűglődött a gyerek, le sem szállt a ciciről és jöttek segíteni, úgy megnyomkodták a cicim, hogy majd leszakadt!! De segítettek. Harmadnap tudtam meg, hogy nagyon sokat fogyott Letti, bár láttam rajta, de akkor derült ki, hogy épp a határétéket verjük és veszélybe került a hazajövetel. Ráadásul picit besárgult, így alig lehetett ébreszteni etetéshez. Kínomban, már kézzel fejtem, mert a mellszívó hangos volt, a szoba meg pici. Akkor már pár cseppecske lett. A nővérektől csak tiszta forralt vizet kapott, semmi mást, azt viszont ők és
pohárból. 3470 g-mal távozhattunk a normális napon mert megállt a fogyás, visszajött pici(40 g).
Végül is utsó napon a dr-nő megvizsgálta előttem is és mondta, hogy úgy tűnik, hogy jól nél ki a kishölgy, nem ráncosodott be a bőre a fogyástól, valószínűleg több vízmennyiség volt a szöveteiben amit kipisilt, úgyhogy hazaengedett minket. Otthon már volt pici előtejem, aztán a 10. napon indult be rendesen. A kh-i távozástól havonta fél kg-t hízott.
Ha a 400-as fogyást túlhaladja, akkor kapott volna tápszert.
Red: szülésznőt csak akkor lehet fogadni, ha van fogadott orvosod. Ha itt van fogadott orvosod, akkor nem zavarnak el, simán szülhetsz itt és nem kell fizetni sztem. Kérdezd meg. A fogadott orvosnak meg annyit adsz amennyit tudsz. Én megkérdeztem az enyémet, de nem tudtam annyit adni, csak a felét, és azt is a 6 hetes kontrollon, de úgy örült neki (főleg a vörösbornak hozzá), mintha nem is számított volna rá (bár nem nézte meg mennyi, de mások sem adták meg a tarifát).
Én sem fizettem volna a Honvédban, vagy a SOTÉ-n legalábbis nem mondta senki hogy kell.
Tök jó lenne, ha ingyen is megúszhatnátok az integráltat... jól jön az a pénz a lakás átalakításhoz, nem?
Szombaton jönnek hozzánk is ablakozni.. bakker rohadt sok dolgom van, sok elpakolni való (persze megint mindent egyedül), ráadásul még rámsóztak 8 kg málnát , meg sbarackot, nagyon örülök neki, jól jön, csak ezt is egyedül kell megcsinálnom... és már alig alszom napok óta, erre még Apa is duzzog az ágybeli hiány miatt...Mindenki hagyjon békén!! Csak aludni akarok... Amúgy is megvan a Mikulás és nagyon erősen, bár fájni legalább nem fáj, ez is fura. (alapvetően görcsölős vagyok)
Én is ált éjfélkor jutok álomra (a k....a alsószomszéd hangoskodása miatt) és Letti meg 4-kor kelt, kis vízre (már nem kap cicit hogy aludja végig az éjszakát) visszaalszik, de 5-kor fél6-kor már kel. Eddig visszaaludt a kaja után, de most két napja nem, úgyhogy ma hulla fáradtan de megvívtuk a főnöki csatát. 40 perc, kb 60-szor fektettem vissza térdelésből és ülésből és egyre jobban visított. Mire kifáradt és feladta. Annyira igaziból sírt, hogy utána még álmában 20 percig hüppögve vette a levegőt... úgy sajnáltam, de már muszáj volt. Azóta jobban szót is fogad.
Jaaa ÉÉÉSSS du még benn hagytam a kiságyba, mert nem bírja ha pórszívózok, oda is bementem és sírt és úgy a nyakamba akart ugrani, hogy FELÁLLT!!!
Aztán újra meg újra... Késő du-is...
tehetem lejjebb az ágyat, így viszont nem fogom rendesen elérni, hogy álmában betegyem.. és még annyira koraiiiiiii nem akaroooom!
A nagy 9-10 hónaposan állt fel. Hova siet ez a kis csetresz???
Mennem kell, bocsánat a túl hosszúért!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kchriske 2010.01.23 10:14-kor.