Sziasztok!
Vicky: Milyen volt az első találkozás a védőnénivel?
Dita: Hát ez a Bogyi nagyon nem akarja megmutizni a lábaközit.. Szerintem kislány lesz!
A doki fogadással kapcsolatban.. Én nagyon undorítónak tartom, amikor előre megmondja a doki, hogy mennyit "kér" a szülésért. Megkérdezném tőle, hogy számlát ad-e róla? Esetleg egészségpénztárból lehet-e fizetni? Nekem egy szót nem ejtett a doki arról, hogy kérne bármennyit is a szülésért. Sőt találkoztam egy anyukával a gyerekágyon, akinek Niki után 2 nappal született a második babája a dokimnál, és az elsőnél nem adott neki semmit, mégis elvállalta neki a másodikat is.
Az biztos, hogy ha választott dokihoz mész, akkor hozzá kell, célszerű járnod terhesgondozásra is. Amikor már sűrűbben kell majd járnod hozzá, akkor már nem lesz ilyen meleg. A buszon egy taktika: nekem főként 40-50 közötti nők adták át a helyet, szóval ezen célcsoport közelében simizd a pocid, boldogan mosolyogj, valaki biztos átadja majd a helyét.
Viki: Gratula a lépegetéshez!
Ha esetleg Nikiig lépegetne Lackó, jól meggondolom ám, hogy visszaküldjem-e.
Úgyhogy vigyázz rá!
Némóka: Sajnálom a gyomorgörcsöt.. Biztos kellemetlen lehet a gyomortükrözés, de talán kiderül, hogy mi a görcsök oka, és tudják orvosolni. Drukkolok nagyon Neked!
Évi, Némóka: Köszönöm a mei-tai beszerzési elérhetőségeket! Már meg is érkezett, úgyhogy szokogatjuk, próbálgatjuk. Egyelőre elől, velem szemben, békapózban csücsül benne, kicsit félek, nem-e kényelmetlen így neki, de 3 hónaposnál fiatalabb babák esetén ezt a kötési módot javasolják. Tegnap voltunk először egy rövidet sétálni benne. Nikinek nagyon tetszett, bár néha sírva fakadt, de lehet, hogy csak fáradt volt.
Mi szerdán voltunk megint dokinál a bukások miatt.. Egy hétig ettük kínkeservesen a Nutritont, de sajnos nem jött be. Ugyanúgy, vagy talán többet is bukott, mint korábban. Mindenki csak azt mondja, hogy majd kinövi, de olyan nehéz elfogadni, hogy nem tudok segíteni neki, amikor szenved a hányadék visszanyeléssel.. Most megpróbálom, hogy nem kap semmi "gyógyszert", csak megállunk szopi közben büfizni.. Ezzel viszont csak az a gond, hogy ha megállunk, rögtön elkezd sírni, és lehet, hogy több levegőt nyel a sírással, büfi meg nincs.
Ettől a kis kellemetlenségtől eltekintve jól vagyunk, Niki egyre tündéribb, meg tudnám zabálni, egyre többet van ébren, magában is eljátszik egyre hosszabb ideig, kezd gőgicsélni!
Néhány képecske róla: