Új privát üzeneted érkezett!

Bende

Mivel érdemelted ki ezt nagy böröndöt te megesett leány? :lol: Jól teli van. :wink: Jól meg van tömve a belseje. :D :shock:

Amig nem érkeznek képek innen is letudod menteni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bende

Jó hogy végre elcsípted a kis huncutot, most már tudod miért tart sokáig a rendrakás. :wink:

Hajrá Niki!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Bocsi Bende,de tegnap is és ma is dolgoztam, és tegnap estig kicsinyítettem ide a képeket. Kigyűjtöm, szerkesztem,javítom és küldöm mindenkinek. Azért remélem nem sértettünk meg Benneteket a férjezéssel kapcsolatban. Nálunk meg én nem akartam férjhezmenni még egyszer,de az élet közbeszólt,az is érdekes történet,majd egyszer elmesélem.
Jók a pakolós fotók.
Nem semmi ez a csajszi :D :D nem lehet unatkozni mellette.
Te is átküldenéd nekem az általad készített fotókat?

Rohanós 2 napom volt és még egész hét az lesz,de majd jövő héttől 2 hétig itthon leszek szabin.
Csütörtökön leltározunk,most az előkészületek zajlanak,eléggé fárasztó,szombaton még egész napozok aztán pihi.

Tünci!
Kitartás a munkálatokhoz,kár,hogy nem vagytok közelebb,tudnánk segíteni Nektek,főleg a férjem /ő mindig segít mindenkinek/
Sajnálom a cicusokat,azért bízom benne,hogy előkerülnek,ha meg a szomszéd volt..........inkább nem mondom :evil:

Hettuli!
Nagyon sajnálom a férjedet, gyors gyógyulást neki. Jobban van már?

Ja még azt gyorsan leírom,hogy férjem is jól érezte magát, legközelebb biztos kötetlenebbül tudnak már beszélgetni a párjaink is. Azóta olvasgatja a topikot, hiszen már nem idegenek írnak :wink:

Zaha!
Ki a barátja a férjednek? Férjemnek van egy öccse,totál olyan,mint ő,csak fiatalabb,meg magasabb. Ő most Németországban dolgozik.

Hasli!
Merre vagy?
Te még nem jöttél a képeiddel,pedig Te is sokat fotóztál.
beátab

Királylány, húsz megvolt, Te hogy állsz? 8)
Igaz, utána benyomtam fél tepsi meggyes piskótát, férjuram csinálta.

Tünci, igen, Rád gondolt férjem, mikor mondta. Az a főiskolás fiú pedig csak jólnevelt volt, mert anyukája/apukája megtanította, hogy idegen nőket nem tegezünk le.
Köszi a bókot, aranyos vagy, de épp Te mondod... :oops:
És mi leng egem körül?? Pedig zuhanyoztam (juj de rossz volt) :oops:
Sajnálom, hogy ennyi időt el fog venni a gipszkartonozás, de legalább szép lesz.

Bende, Niki :lol: csini a rucija
Mióta vagytok együtt?
Ez annyira édes dolog, hogy vette ezt a sminkcuccot, nagyon tündér.

Bea, léci meséld el, a férjhezmenőset!
Nekem is elküldöd mail-ben a képeidet?
Férjem barátja Érden lakik, tényleg nagyon emlékeztetett rá.
Haslink rokonoknál van, úgy tudom, és lehet, hogy ott nincs net?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Még annyit akartam írni a talival kapcsolatban, hogy utána megkérdezte egy barátnőm, milyen volt, olyanok voltatok-e, amilyennek elképzeltelek Titeket?
És rájöttem, hogy én ezen nem is gondolkoztam, mert ott, mikor találkoztunk, olyan volt, mintha mindig is ismertelek volna Benneteket, nem éreztem feszélyezve magam, mint egyébként idegenekkel, teljesen természetes volt minden.
És azóta jobb.

Álmodjatok valami szépet.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó reggelt!

Ma dolgozom. És egy utállattal leszek együtt. Majd délután tudok csak bejelentkezni, mert a szerda mindig forgalmas.

Legyen szép napotok. Úgy nézem ma is jó idő lesz. Tegnap is nagyon meleg volt. Csak vasárnap esett. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Megnyugodtam, nem termeltetek túl sokat, tegnap este. Így legalább utolérem magam. Mármint itt.

Haslinak viszont jó sokat kell majd visszaolvasnia. :wink:

Bea! semmi gond, nem sürgetlek a képekkel, csak azt hittem rossz a levelezőm és azért nem kaptam meg. Csak nyugodtan szépen. Nem sürgős. Az esküvős történetet én is várom...

A sminkkészletet már régebben nézegettem- főleg a táska tetszett :roll: - aztán tegnap megkaptam. Azt mondta a párom, hogy ,,házassági évfordulóra,,. Nem zavar minket, hogy házasokként emlegetnek minket. Még a közvetlen családunk is elfelejti néha, hogy nem házasodtunk össze. Párom meg amúgy is, úgy emleget néha, hogy az ,,asszony,, :shock:
Pontosan ma 2 éve és 1 hónapja ismerkedtünk meg. Azt hiszem eléggé belehúztunk, mert Niki nagytestvérkéje ugyebár nem születhetett meg. Nyanyó pedig ebben a hónapban már 1 éves lesz.
Elég gyorsan történt minden. Megismerkedtünk, 1 hét után azt mondta gyereket szeretne tőlem, két hét után a kezembe nyomta a lakáskulcsát, 3 hét után rábólintottam a gyerekre és a 4. héten megfogant a kicsi angyalkánk.
Amint lehetett újra próbálkoztunk- augusztus végén voltam kórházban és november elején megfogant a Nyanyó.
Lakásfelújítás...egyebek, eszünkbe se jutott, hogy összeházasodjunk.
bende

Az én párom is nagyon jól érezte magát a talákozón! Lehet, hogy a fiúk nem voltak annyira oldottak, de ezt nem is várhattuk tőlük. Az én párom el sem akart jönni és ehhez képest este azt mondta, hogy nagyon jó kis összejevetel volt. Jó társasággal. Csak hát tanulgatta, hogy ki kicsoda, kivel mi történt...egyebek.

Furcsa, nekem eszembe sem jutott, hogy kivülállók mit gondolhattak rólunk. Annyira jó hangulat volt, sodortak az események, hogy én ilyesmivel nem törődtem. A gondolat, hogy mi sodort minket egymás mellé, ott motoszkált a fejemben, de én inkább Nektek örültem.
Egyébként bármit gondolhattak, kollégák vagyunk, régi barátok, esetleg osztálytársak?
Itthon nem is képzeltem el senkit. Mivel nem volt kép, amit előre levetítettem, nem is csalódtam. Visszagondolva mindegyikőtökhöz pontosan illenek azok a mondatok, hozzászólások, amiket olvastam.

én gazdagabb lettem általatok- remélem ezt nem adóztatják meg!

Nekem is kéne valamit esténként mozogni, mert nem leszek szebb attól, hogy elhagyom a vacsorát. Sajna ez a lakás annyira kicsi, hogy az elliptikus trénerem a másikban kellett hagynom. Este fél kilenckor átautózni a városon már macera, ha meg előbb megyek és viszem a Nyanyót, akkor kb két perc lenne amit egyben letekerek.
bende

Ja TÜNCI!!!

ha kell segítség, akkor ma délután ráér a ,,Bende család,,! emberem még ért is hozzá....
bende

Na megyek, összeszedem magm, meg a lakást, mert 1 óra múlva itt van a fodrászom.
Úgyis egyedül írogatok itt...
bende

Még valami...írtam tegnap Hettulinak mailt, de nem tudott még válaszolni. Mellesleg tegnap jeles napot ünnepeltek

Vencel 3 éves lett!!!!!

Még egyszer boldog szülinapot Neki!!!!
bende

Jó reggelt!

Valamit nagyon elszúrtam :oops: ,tegnap óta próbálja az outlook elküldeni a képeket,de nem megy, ki se tudok lépni,nem tudom törölni,se leállítani a küldést :roll: Nagy felbontásúak a képek,jó sok is........
Az a legnagyobb gáz,hogy kéne emailt küldenem máshova is,de amíg a régit küldi,nem megy el az új sem. Jól kiszúrtam magammal :evil:
beátab

Boldog szülinapot Vencelnek!

Kép
beátab

Sikerült leállítanom,hurrá,most kezdem újra.
Csajok elküldöm kicsinyítve és akinek az eredetiben kellenek az adott képek megírja nekem és küldöm újra. Most mindenkinek elküldöm az összes képet /kivéve az elrontottakat/, tudtok válogatni. Bende,Zaha,Hasli,Melcsi,Tünci kap képeket.
beátab

Hol lehet Tünci?

1, alszik
2, tegnap annyira dühösek lettek a férjével, hogy összetörték a számítógépet
3, tegnap összevesztek a férjével és egy üveg bor mellett békültek ki- még tart a mámor
4, kismacskákat kerget
5, szekrénylábat fűrészel
6, tegnap szekrényláb fűrészelés közben elvágta az ujját és most nem tud gépelni
7, reggelizik
8, veszekszik a szomszéddal
9, ????
10, éppen most ír....
bende

Bea!
hajrá! a nagy képeket valószínűleg sem Tünci, sem én nem is tudtuk volna fogadni.... :(
bende

áh, sziasztok!

Tiszta ideges vagyok!Megnéztem a neten a fizetésem, tudjátok volt az a túlórás hét ,amikor 6*12 órát dolgoztam, mert banki ügyintzéni is kellett.A netto fizetésem 7-8 ezer forinttal több, mint szokott, tehát még annyit sem kaptam, mintha túlóraként kifizetik.Rohadt szemét patkány banda!!!210 órát dolgoztam, kapom a teljes adójóváírást és a fizetésem nem éri el a 87 ezer forintott!Gyűlölöm ezt az országot!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok Lányok!

Én is nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali! A képek szuperek, a gyerkőcök egyszerűen tündériek, az Anyukák csinosak és helyesek és az Apukák is nagyon szimpik. :D Jó volt végre látni Benneteket és remélem, a következő talin még többen lesztek majd.

Tünci, Neked még gyorsan annyit, hogy mi költözéskor a franciaágyunkat hagytuk utoljára, este 9-kor álltak neki a fiúk felvinni a csigalépcsőn, annyira nem fért fel, hogy az ágyrácsot is szét kellett szedni, aztán fent újra összerakni. :roll: Nem is tudom, mikor sikerült befejezni. De abban megállapodtunk, hogy ha egyszer elköltözünk, az ágy tuti marad a helyén, le nem hozzuk. :lol: Szóval kitartás! Fizud meg: :evil:

Puszi Nektek,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!!!

Nagyon jók lettek a képek és örülök hogy jól sikerült a tali :D Következőre tuti megyek én is :D

Eddig csak olvasgattalak titeket mert a winyóm kampec,jövőhéten kapom meg az újat mivel neten segített egy kis barátnőm szerezni jó áron.Addig a lányomén garázdálkodok de sokszor időm nincs írni.Most ment csavarogni így tudok firkálni ide :lol:

Kép
anyci

Ó, most olvasom, hát Vencusnak sok boldogságot, apájának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Anyci, de jó már ,hogy jelentkeztél!

Katinka, köszi a tippet! :wink:

jelentem a gipszkartonozás készen van, már glettelés van folyamatban én meg főzőcskézek!

KépKépKép
tünci28

Én most fejeztem be a főzést,paradicsomos káposztát csináltam és mindjárt melegében beis kajáltam belőle most meg szétpukkadok :wink:

Kép
anyci

Sziasztok!

Vencusnak én is nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Tünci

Akkor már jól álltok otthon a munkákkal ugye? Pihi is legyen a szabi alatt.

Anyci

Jó hogy már jelentkeztél. :wink: Tegnap nálunk is paradicsomos volt, csak én töltött paprikát csináltam.

Bea

Megnézem meg e jöttek a képek.

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Még nem küldtél nekem képet? Vagy ha igen nem jött meg hozzám.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Hát elég karcsú nektek is a pénzetek. Te meg szinte szabadnapon sem voltál. Tényleg nagyon rohadékok. :?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Bende, és hogy iismerkedtetek meg?
Ott én sem azon gondolkodtam, hogy vajon ki mit gondol, és nem is érdekelt, hazafelé beszéltük ezt Haslival az autóban, hogy kívülálló számára láthatatlan volt a fájdalmunk.
Én is azért csinálom az esti félórát, mert nem tudok lemondani a kajáról, főleg az édességről. Meg jobban is érzem magam tőle.
És az elliptikus amúgy jó?

Bea, lefagyott az outlook?
Mindjárt meg is nézem a leveleimet.

Tünci, fizud :(
Viszont nagyon ügyesek vagytok, hogy befejeztétek a gipszkarton-projektet! Milyen lesz?
Kiderült a múltkor, ki járt Violánál?

Katinka, köszi. :)

Anyci, végre! Jól vagy?

Melcsike, a töltött paprika a kedvenc kajám, küldhetnél egy keveset. :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hettuli, Vencelnek: Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Elfogyott már a töltött paprika. Ha tudtam volna, bizti küldök. :wink: Nekem a rakottkrumpli a kedvencem.

Kép

Kép
melcsike70

Szép estét lánykák!

jelentem hulla vagyoi, pedig a délutánt csak ételkészítéssel töltöttem, most sül a pite..

Nem tudom azóta se, hogy ki járt Violánál, tegnap voltunk kinnt,most megint szépek a virágai, de ezt az időt nagyon megsínylették.

KépKépKép
tünci28

Tünci, látom, ma van 11 hónapja :( ...mindjárt egy éve. Még mindig nehezebbek a hófordulók?
Hogy érzed most magad?

Melcsike, akkor legközelebb valami főzős bulit csinálunk, ok? Bográcsban rakott krumplit? :wink:

Képzeljétek, van egy szomszédom, akinek a múltkor a kisfia elkotyogta, hogy meghalt egy kisbabája. :( Nem tudom a részleteket, csak hogy hirtelen csecsemőhalál volt, elfelejtett levegőt venni a baba. Aztán született még egy gyerekük. Olyan életvidám az a csaj, meg sem fordult a fejemben...úgy utálom magam, amiért ilyeneket mondok, hiszen senkinek nincs a homlokára írva a sorsa, csak értitek. Én is utálom, mikor azt mondják: jéééé, nem is látszik rajtad semmi... :?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!

Ma olyan volt,hogy igyekeztem a lehető legtöbbször kizárni a fejemből a szomorú gondolatokat..Ma nem engedhettem meg magamnak, hogy emlékezzek,ezért is nem nagyon jöttem a netre, itt a vonalzó, meg amúgy is, nem tudok, nem gondolni rá.Ma délután lefeküdtem kicsit, magamhoz húztam a babáját és úgy aludtam el, beszéltem a Kicsi Violámhoz.. :cry:

Hát ilyen 11 hónap után.Ég a mécses az asztalon érte, minden elsején..

KépKépKép
tünci28

:( :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Elküldtem mindenkinek a képeket, csak most az előbb, délelőtt aztán már nem volt rá időm.

Tünci!
Hát tényleg nem keresel túl jól :( :(
És ennyi óráért,meg írtó kevés.
Nekem is van sztorim bútor ügyben.
Mi is a franciaágyunkkal jártunk úgy,hogy nem fért fel a lépcsőn,mert olyan keskeny. A hálószobánk az emeleten van,erkéllyel. Az erkélyajtón keresztül próbálták a fiúk beemelni az ágyat. De az ajtó és az erkélykorlát közötti távolság kicsi,nem lehetett befordítani. A régi ágy lent,az új szintén lent,közben besötétedett,az összes szomszéd nálunk volt és tanakodtak, én meg már bőgtem elkeseredésemben,hogy most aztán mi lesz a szép új, nagy ágyunkkal :cry:
Az egyik srác kitalálta,hogy szét kell fürészelni az erkélykorlátot,és akkor fel lehet hevederrel huzatni az ágyat. Nosza egyik szomszéd szerzett az apósától vasfűrészt. És fülsüketítően el kezdtek fűrészelni. Ekkor már este 10 óra volt :roll: , és összecsődült az egész utca is. Totál égő volt........ De végül felkerült az ágy. És még heggeszteni is akartak :roll: ,mondtam azt talán hagyják másnapra.
És az ágy azóta is itt van :) ,pár éve el akartuk adni a házat,mondtuk az ágy marad,ajándékba,nem kellett senkinek a ház,bizti az ágy miatt :lol: :lol: Ja és nem volt jó vétel,nem szeretjük,de.....csak szétfűrészelve megy el,mert a korlát marad. Egyenlőre az ágy is.
beátab

Bea :D

Megyek megnézem a képeket.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Megkaptam, köszi!!!
Már el is mentettem őket :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó éjszakát

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci

Nagyon teli az a rohadt idő és sajnos tényleg nem tud enyhülni. :cry: Küldök egy nagy ölelést neked.

Most én is dolgozóban vagyok, ilyenkor szoktam beszélgetni az Angyalkáinkkal.

Holnap már pihentek kicsit. Férjed meddig lesz otthon?

Kép

Kép
melcsike70

Hello lányok!
Fruzsikám lázas,tettem neki kupot,nem nagyon hat neki!
Nagyon féltem a láztol!Attol félek a legjobban!
Meg Temerimben van meningitisre utaló lehetséges járvány!
Azért remélem Fruzsikámnál nem az van,most állandóan figyelem,nagyon szomorú vagyok,hogy beteg.... :cry: :(

Tünci 11hónap :(

Zahhaaa nos mit szólsz mi a kedvenc ételem?
Hát A TÖLTÖTTPAPRIKA :wink:

Vencelnek
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép
Kép
szintus

Szinti

Akkor most nálatok sem rózsás a helyzet. :( Jobbulást kivánok Fruzsinak. És sok-sok gyógyi puszkát. Annyira sajnálom szegény kicsi lányod. :( remélem hamar meggyógyul.

Ha tudtam volna, hogy ennyiőtöknek a kedvence, akkor tettem volna fel ide egy tányérral. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Mindenekinek legyen szép napja. Mára is jó meleget mondanak!

Félóra múlva megyek haza. :)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok :!:

Vagyok néha,meg net is van,csak most nincs erre időm meg sok a baj,de majd irok valamikor.....

irnék rola most is ,de kedves Brigitta informálását és kavarását ki akarom hagyni,márpedig ha itt leirom akkor ő garantáltan keveri - kavarja :x

Vencelnek Boldog szuletésnapot kivánok :!: :!: :!: :!: :wink:
Hettulinak meg nyugalmat és jobbakat :!: :!: :!: :wink:

Pusz mindenkinek :!: :!: :!:
Vendég

Hasli!

Úgy megörültem, amikor olvastam, hogy tiéd az utolsó hozzászólás. Annak már nem örültem ,amit írtál.

,,Kedves,, Brigittát már többször, többen megkértük, hogy keressen magának valami más elfoglaltságot, mint az innen való információ gyűjtés, de alighanem már függő lett és mindennap mohón olvassa a hozzászólásokat.
Nos, írjon nekünk, hogy mire kiváncsi, mivel tudnánk még jobban szórakoztatni. Várjuk! :twisted:

Hettuli írt, hogy jó vannak, csak most hirtelen született még egy ,,gyereke,, és hárommal kicsizt nehezen boldogul!

Fruzsi gyógyuljon meg minél gyorsabban, és valaki főzzön egy nagyonagy adag töltött paprikát mert én imádom.
Mennem kell, még igyekszem jönni. Holnap Pestre megyünk Nyanyóval, az utolsó szemészeti kontrollra. Szerintem jót fog mondani a doki néni, de így a biztos.
bende

Hettuli,
remélem, már jobban vagytok, sajnálom, ami történt. ha segítségre szorulsz, írj!!!
Vencelnek nagyon boldog szülinapot kívánok!

Szinti,
szegény kis Fruzsóbaba! Nem hiszem, hogy az a járvány lenne, de figyeld a tarkómerevségét! Ha nagyonn ellenállás nélkül szabadon meg tudod a kis fejét emelni, amikor fekszik, akkor nem valószínű ez a baj! Inkább valami más vírust szedhetett össze! Figyeld még a szemét is, az agyhártyagyulladásnak a másik jele a fénykerülés, meg még az erős fejfájás (ez utóbbit nem biztos, hogy észreveszed). Szóval tarkókötöttség és fénykerülés ne legyen. ha ezek közül valamelyik van, azonnal dokihoz vele! Egyébként így is mutasd meg orvosnak!
És rengeteg gyógypuszi neki :!: :!: :!:

Tünci,
Ti is nagyon hiányoztatok nekem! Hóforduló... :cry:
B...m... ezt a ro... országot a sz... fizetésekkel és a rabszolgamunkával! nagyon gyorsan haladtok a házzal, ügyesek vagytok!

Hasli,
várok egy privit tőled! :wink:

Melcsike,
nagyon finomat főztél, virtuálisan küldhetnél belőle! Nagyon szimpatikus a férjed a képen, jó rátok nézni!

Bea,
fűrészelés, hihi.... még most is vigyorgok rajtatok.

Zaha,
szegény szomszédod! Ez is egy rettenetes dolog! Azt hisszük, ha már kibújt, akkor minden rendben lesz, mert mi vigyázunk rá.
:cry: Milyen önhittek is tudunk lenni, nem?

Bende,
azt a kis pakolós családtagot megeszem! Bencus is éppen ilyen volt, de megnyugtatlak, ez hároméves korra csak fokozódni fog (módszeresebben és alaposabban csinálja majd). :lol:

Jányok,
el akartuk vinni Bencust egy Aquaparkba, a felnőtt belépő 5.300 Ft/fő, a kicsinek 3.200.- Ft lenne, kihagyjuk ezt is... Lassan már csak a séta marad, bár egy jó kis kirándulóhelyre is el kell jutni... Hogy egy nyáron még ennyit se engedhessen meg magának egy család! Olyan pofátlannak érzem, hiszen ide azért inkább gyerekkel megy az ember (a fene akarna egyedül csúszdázni). :twisted:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Most hagytuk abba, fáradtak vagyunk nagyon.Biztosan nem leszünk kész a szabadságom alatt, hogy munka mellett hogyan haladunk, azt még nem tudom, majd elkészül, pihenés nem elsz az tutti.. :?

Bende!
Niki szemével biztosan minden rendben lesz, de jó lesz, ha rábólint egy doki is.Annyira látványosan javult!!
Puszi a kis fiókos csajszinak!!! :lol:

Lyly!

Aqua park :twisted: ,mint a fizetésem :twisted:
A francba az ilyesmivel, legyen már jobb, a válság ezennel monnnnyon le!!!!!!!!!!

Szinti!

Gyógyimanók repülnek Fruzsinak, úgy ahgoy Lyly mondta és mindenképpen nézze meg doki is!!De gondolom már úgyis voltatok!

Megyek a pékségbe, este még itt leszek szerintem.

Betti elment nyaralni és el sem köszönt tőletek, nahát ezért lecseszem!!!! :lol:

Leda, hogy vagy?

És Franka?

Jázmin????????

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Szinti Fruzsinak jobbulást! Sok - sok puszi neki!

Bende Niki csuda csaj, nagyon jól nézett ki ott a fiókban a kis huncut! :lol: :wink:

Zaha jelentem akkor a 30 elmaradt, este 8-kor jöttem be a konyhából, már nem volt energiám rá, de tegnap meg volt a 20 és utána volt még leg magic......Most nemrég estem haza még mennem kell Bencéért anyósomékhoz lehet ma sem lesz taposás, tiszta K.O. vagyok....Még jó, hogy enyém uram azt sem tudja hol a konyha mert akkor a 30 perc semmire nem lenne elég :lol: De nagyon igyekszem.....

Tünci a fizetésedhez nem tudok hozzászólni egyszerűen felháborító! Itt is van olyan a Volánnál aki nem kap még 70ezret sem. Hihetetlen..........Éppenhogycsak a rezsire lenne elég, még szerencse, hogy apa többet kap igaz nem olyan sokkal. Szégyen, hogy csak a kisembereknek van válság a nagyoknak nem, ők meg sem érzik......Mindent olyan jól rá lehet erre húzni nekik :twisted:
Felújításhoz kitartást, mi holnap vesszük meg a csempét.....remélem.

Többieknek pusszantás.

királylány

Sziasztok!!!
Köszi az együttérzést, a szülinapi felköszöntéseket... Csak most jutottam el oda, hogy megnézzem a képeket és visszaolvassak.

Én úgy gondolom itthon a tükörben sokkal szörnyebben néztem ki, mint a képeken. Úgyhogy nem bánom, maradhat. Szerintem is jó volt a tali, csak én kicsit ziláltnak éreztem magam. Nekem mindenki olyan volt amilyennek elképzeltem. Főleg Haslit kellett képzelnem, mert a többiekről azért láttam képet...

Szegény Tünci!!! Amikor az öltözőbe elvonult velünk egy etetésre én szinte belenyomtam a kezébe a csajszit. Na jó megkérdeztem, de szerintem nem vártam meg mit mond... Nekem nem tűnt fel, hogy bénázna, utána rábíztam a fiam a vízben. Ez nagy szó ám tőlem.

Csador! Na az jó volt, nekem azzal indult, de két kis pöcs a gyerek medencében akkora vircsaftot csinált, hogy marcira elázott a lepedőm. Gondolkodtam azon, hogy rálépek a nyakukra, mert úszó szemüvegben verték magukat a nekik térdig érő vízben, de aztán erőt vettem magamon. Megjegyzem így utólag bánom!

Jaj, férjem jól van, de azt mondta mindjárt lecsap, ha nem megyek villámgyorsan aludni. Már napok óta a relax szoptatós fotelomban alszik és most áttette székhelyét (fekhelyét???) a hitvesi ágyba. Eléggé megijedtem hétfőn és azóta is csak kamillázunk mindketten.

Szóval én is jól éreztem magam és Zaha, Melcsike semmi gond!!! Azért örültem amikor Melcsike néha-néha gyengéd és óvatos pillantásokat vetett Szávusra a vége felé.

Bende family meg simán elorozta a lányom!!! Nem voltak ám szívbajosak. Csak kapkodtam a fejem, hogy hol van a ded.

Hasli meg azt mondta ám, Bende, hogy szép az arcod, nem szükséges erős smink, akár nekem!!! Nem mindegy ám!!! Jól összejöttünk mi csinos pofik :lol: :lol: :lol:

Zaha meg nem karcsú, hanem GEBE!!! Vigyázz magadra, mert rajtad fogom köszörülni a nyelvem, engem is mindig ilyenekkel zaklatnak...

Isteniek voltak a sütik, édesek a gyerkőcök. Barcit én is kb 2x láttam pár másodpercig talán, meg Bea gyerkőceit is csak futtában... Csokit én sem csak egyet ettem, Hála Haslinak mindig találtam egyet egyet a táskám rejtett zugaiban. Jól jött a hét eleji izgalomban. Vinyó meg tündéri volt Nikivel. Én két ilyen jópofi kölköt még nem láttam!

Képeket én is kérnék. Nem lehet ezt valami adathordozón körbe küldeni???

Huh, hív az ágy és már verés is be van ígérve :oops: :oops: :oops: Remélem tudok még a héten jönni, de három gyerek az nem kettő :roll: :roll: :roll:

JAJ!!! CSATLAKOZHATOK A TÖLTÖTT PAPRIKA IMÁDÓK KLUBJÁHOZ???

Kép

Kép
hettuli

Tünci:jelentem élek. :wink:
Most kaptam reggel egy mailt az iwiw-en egy régi barátnőmtől, akivel nem találkoztam február óta.
"Szia Kismami, hogy van, mi újság...."
:cry:

A fizud...hát, ez egy borzalmas ország...jobb innen elmenni, ezt ferenc testvér is megmondta anno.No komment. :twisted:
Kiscicáid megvannak?
jázmin20

Hettuli!!!
Te mit keresel a gép előtt hajnaplban?????Fenékbillentős-szmájli!!!!!!!
Örülök, hogy a férjed jobban van, szeretgessétek egymást!!
Kicsi Száva jól van?

Jázmin!
köszi az életjelet! :wink:

Sajnálom a mail-dolgot..nem tudom nem egyszerűbb -e világgá körtülni, hiszen én is még nem régen is beleszaladtam a szomszédba, aki kérte, hogy hozzam ki a babát, ha nem alszik.. :cry: Még sokáig előfordulhat ilyesmi és ne mlehet felvértezni a lelkünket ellene..

Kiscicák megvannak, két szomszéddal odébb bevették magukat egy erődszerű farakásba, minden nap próbálom visszacsalogatni őket, de most újra kell szelidíteni.

KépKépKép
tünci28

Bende,Nikiről várjuk a híreket!

tudtad, hogy van ilyen keresztnév, hogy Bende???Én azt hittem fantázianév. :D
tünci28

Tünci, ha arra gondolsz, hogy kihevert-e téged akkor nyugodj meg semmi kárt nem okoztál benne. :lol: Hogy haladtok a munkával? Én imádtam ilyeneket csinálni.

Szerintem Niki teljesen gyógyultnak nyilvánítható. A régebbi képeken még látszott, hogy az egyik szemét nem nyitja teljesen, de élőben már nyomát sem láttam ilyennek.

Bende: a Benedek becézőjéből önállósult.

Benedek: a latin Benedictus névből származik. Jelentése áldott.

Első fiamnak gondoltam a Benedek nevet, aztán elvetettük. Milyen jó, most nem keverjük össze Bendével :wink:

Hasli: neked még csak annyit akartam mondani, hogy kerestem azt a kardos leányzót, aki jól megmondja a véleményét és egy végtelenül nyugodt, lágy nagyon szép arcú lányt ismertem meg benned.

Kép

Kép
hettuli

Hettuli, akkor jóóó! 8)
Nem volt ám rossz, hogy a kezembe adtad, csak már attól is kivert a veríték, hogy mindjárt jól lecseszel, meg kikapod a kezemből, hogy béna vagyok, aztán semmi ilyen nem történt, de addigra mint az íj, úgy megfeszültem az igyekezettől..Hülye Tünci... :oops:

ÓÓ,én azt hittem hogy lánynév a Bende... :shock:

Haladunk, uram már fest, de nem lesz elég, be kell menni a bricoba színt kevertetni, még jó, hogy megvan a kód.Az álmennyezeten lassabban szárad a glett, de jól kitaláltam ,hogy most éjszakára betesszük a párátlanítót, majd az megadja neki! :wink:
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?