Sziasztok!!!
Köszi az együttérzést, a szülinapi felköszöntéseket... Csak most jutottam el oda, hogy megnézzem a képeket és visszaolvassak.
Én úgy gondolom itthon a tükörben sokkal szörnyebben néztem ki, mint a képeken. Úgyhogy nem bánom, maradhat. Szerintem is jó volt a tali, csak én kicsit ziláltnak éreztem magam. Nekem mindenki olyan volt amilyennek elképzeltem. Főleg Haslit kellett képzelnem, mert a többiekről azért láttam képet...
Szegény Tünci!!! Amikor az öltözőbe elvonult velünk egy etetésre én szinte belenyomtam a kezébe a csajszit. Na jó megkérdeztem, de szerintem nem vártam meg mit mond... Nekem nem tűnt fel, hogy bénázna, utána rábíztam a fiam a vízben. Ez nagy szó ám tőlem.
Csador! Na az jó volt, nekem azzal indult, de két kis pöcs a gyerek medencében akkora vircsaftot csinált, hogy marcira elázott a lepedőm. Gondolkodtam azon, hogy rálépek a nyakukra, mert úszó szemüvegben verték magukat a nekik térdig érő vízben, de aztán erőt vettem magamon. Megjegyzem így utólag bánom!
Jaj, férjem jól van, de azt mondta mindjárt lecsap, ha nem megyek villámgyorsan aludni. Már napok óta a relax szoptatós fotelomban alszik és most áttette székhelyét (fekhelyét???) a hitvesi ágyba. Eléggé megijedtem hétfőn és azóta is csak kamillázunk mindketten.
Szóval én is jól éreztem magam és Zaha, Melcsike semmi gond!!! Azért örültem amikor Melcsike néha-néha gyengéd és óvatos pillantásokat vetett Szávusra a vége felé.
Bende family meg simán elorozta a lányom!!! Nem voltak ám szívbajosak. Csak kapkodtam a fejem, hogy hol van a ded.
Hasli meg azt mondta ám, Bende, hogy szép az arcod, nem szükséges erős smink, akár nekem!!! Nem mindegy ám!!! Jól összejöttünk mi csinos pofik
Zaha meg nem karcsú, hanem GEBE!!! Vigyázz magadra, mert rajtad fogom köszörülni a nyelvem, engem is mindig ilyenekkel zaklatnak...
Isteniek voltak a sütik, édesek a gyerkőcök. Barcit én is kb 2x láttam pár másodpercig talán, meg Bea gyerkőceit is csak futtában... Csokit én sem csak egyet ettem, Hála Haslinak mindig találtam egyet egyet a táskám rejtett zugaiban. Jól jött a hét eleji izgalomban. Vinyó meg tündéri volt Nikivel. Én két ilyen jópofi kölköt még nem láttam!
Képeket én is kérnék. Nem lehet ezt valami adathordozón körbe küldeni???
Huh, hív az ágy és már verés is be van ígérve
Remélem tudok még a héten jönni, de három gyerek az nem kettő
JAJ!!! CSATLAKOZHATOK A TÖLTÖTT PAPRIKA IMÁDÓK KLUBJÁHOZ???