Sziasztok!
Hú, végre egy csomóan írtatok!
Edit,
megérkezett a jókedv, köszi szépen, tegnap és ma is Gabi angyal volt!
Gratula a kutyátoknak, milyen fajta? (Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem.) Gratula Boti fejlődéséhez, ügyi, hogy már lépeget, a gügyögés nagyon édi lehet!
Panu,
köszi a nyugtatást, akkor nem aggódom Gabi súlya miatt.
Ha már te is ezt mondod, akkor muszáj megfogadni, nem igaz?
Ágyrágás.
Ann,
Hami irtó ügyes, mindent olyan hamar csinál!
A Catan telepeseiről én írtam, mi azóta már szinte csak a tengeri kiegészítéssel játszunk, mert azzal még jobb.
Tuti játék.
Gabi is csak úgy két hete kezdett el normálisan gügyörészni, azóta viszont van olyan, hogy be sem áll a szája. Tényleg, még nem is írtam, hogy én meg Jászkiséren és Jászapátiban töltöttem zsenge ifjúkoromat.
Most látom, hogy Hami még az irtó ügyes Haminál is ügyesebb, hogy már lépeget is!
Vera,
mivel az én babám egész nap szopizik, nem tudok menüt írni. Mi már husit is próbáltunk, rizzsel-répával, meg krumplival-szilvával, és majd még egyéb összeállításokat is kipróbálok, hátha azok jobban csúsznak, de még csak a gyümi, zöldség és husi volt a menü. Én várok a tejtermékekkel is egy éves korig (apai ági csúnya allergiák miatt). Állatos könyvnek beszélő Benci.
Anyósoméknak is van egy pulijuk, de az még mindig iszonyú szeleburdi, pedig már nem annyira fiatal (talán egy éves). Én mentem volna Állatkertezni, Gabinak nagyon tetszett a múltkor. Majd legközelebb. Most olvasom, hogy csalódás volt, sajnálom. Mi is Margitszigetezünk holnap a húgommal.
Gabi,
küldhetnél kaját, borzasztó éhes vagyok.
Öt óra alvásért irigy vagyok!
Én Gabinak eddig csak a rizsköretünkből adtam és a husilevesünkből répát, egyébként én sem adok neki még semmit, amit mi eszünk. Nem mintha enne bármit is. Pakolás.
Suttogó Zsolti.
Hagnosz,
fürdőszoba eláztatás.
Én ugyanígy áztattam el kétszer is az elmúlt három hónapban, és nálunk sajnos van alsó szomszéd.
Orsi,
egymásnak örülő gyerekek tényleg nagyon aranyosak lehettek.
Ezek alapján, már alig várom a kistesót, a leírt nehézségek ellenére!
Barbi,
takarékosság a joghurttal nagyon tetszett!
Hajrá felújítás, milyen jó lesz majd a végén!
Ádi hízása nem semmi!
Ruhák.
Cory,
Zsoma most már teljesen normálisan eszi a szilárd kaját?
Anita,
utólag is boldog névnapot Robónak!
Hanzika,
sajnálom, hogy nem tetszett a koncert, apuéknak sem igazán, bár azt mondták, hogy a végére azért belejött Sting. A legtöbb tésztafélében van tojás, azért nem javasolt túl korán (asszem egy éves kortól). Kisvámpír.
Marcus nagyon édi, tehetnél fel gyakrabban képet!
Örülök, hogy bejött a békávézás.
Gabi75,
örülök, hogy tetszett Dallas, a képek alapján nem is csodálom!
Dávid nekem a kalapjában tetszik a legjobban!
Zit,
örülök, hogy sikerült megoldani az alvást!
Főleg, hogy sírás sem volt.
Majdnemjáró Beninek gratula a majdnemjáráshoz!
Klarissza,
mennek a pozitív energiák a tanuláshoz.
+++++++++++++ Hogy bírsz ilyen sokáig fent maradni? Nekem már majd leragad a szemem, és kalapácsok csapkodnak a fejemben. Ráadásul Gabi is háromszor szakított félbe, de már mindenképpen be akartam fejezni. Nagyon ügyi vagy, hogy így tudsz tanulni!
Ma volt nálunk Tündér Ilanggal.
A két kiscsaj jól elvolt egymással, mindig az a játék kellett nekik, ami a másiknál volt.
Ilang nagyon tündér kislány, vigyorgós
Hintázni is voltunk, és nagyon élvezték azt is.
Ha Tündér áldását adja, akkor majd teszek fel képeket róluk.
Na, megyek aludni végre, jó sokáig tartott, amíg befejeztem.
Zsizsa
Kép:
Újabban úgy álldogál, hogy a hátát nekitámasztja a kanapénak, és mindkét kezével csinál valamit. Hajmeresztő.
"Na miről olvassak, a világ harci repülőgépeiről vagy a Forma-1-ről?"
És a végére egy vigyor.
Na még egy vigyor.