Sziasztok!
Verna!
Gratulálok!
Mandulával nekünk is gondunk van. Vagyis nagyon nagyok Dani nyaki nyirokcsomói. De most van folyamatban egy immunológiai vizsgálat, ami elvileg kimutatja, hogy van-e krónikus gyulladás a szervezetében. Vagy valami ilyesmit, nem értek hozzá. Nekünk egy tündéri orr-fül-gégész dokinénink van, nagyon alapos és kedves is, ő rendelte el ezt a vizsgálatot. Sajnos Dani is ez a hörghurutos típus, mint Lolo. Majd elmondom, hogy mit javasolt, ha kész az eredmény. Ja és a műtéttel kapcsolatban annyit mondott, ha Dani 15 kiló lenne és legalább 3 éves, akkor azonnali műtétet javasolna, de mivel nem így van, így jobban utána járunk, hogy mennyire lenne sűrgős a dolog.
Pimpoka! Ez a málnás kép szuper! Eddig nem is jutott eszembe, de megpróbálom ezt Danival, hátha így leeszi az ujjáról a málnát!
A vizsga miatt ne aggódj szerintem, most annyi minden mást is csináltál, hogy nem fért bele, na bumm. Maj a köv félévben, már nem fogsz költözni, stb, így majd lesz időd.
Nircee! Hát kösd fel a gatyádat. Nem elég a gyerekek csacsognak egyfolytában, most már tőled is ezt várják!
Piroska! Én már nagyon régen nem használok babakocsit Danival. Amikor megtudtam, hogy jön a kistesó, akkor én elkezdtem vele sétálni. Lassan, de biztosan le akartam szoktatni a tologatásról. Nekem soha nem volt vele problémám. Mindig fogja kezem, nem is jut eszébe, hogy ne ezt tegye. Amikor átmegyünk az úton, kivétel nélkül, minden egyes alkalommal, megkérem, hogy nézzen szét és szóljon, ha mehetünk, mert nem jön autó. De ilyenkor is fogom a kezét, de neki is meg kell bizonyosodnia arról, hogy mikor mehetünk át az úttesten. Egyébként Nircee-nek max igazat adok, hogy bazira el tudnak felejtkezni magukról és nem figyelnek. Nálunk ez akkor van, ha pocsolyát lát. Igaz nem hisztizik, nem engedi el a kezem, de azért húz a tócsa felé. Ez a gyengéje (egyik
)
Tüccs! Nagyon édesek a gyerekek! Mesélj egy kicsit légyszi, hogy Dóri, hogy viselkedik a pirinyókkal, persze amennyire az időd engedi!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a meggy héját is odaadhatom Marcinak? Eddig meghámoztam. Anyám szerint hülye vagyok. Szerintetek? Ez csak költői kérdés volt!
Daninak megcsinálták pénteken a kukiját. Le volt neki tapadva. A kórházban tényleg egy igazi hős volt, itthon is csak a pelusozásnál vannak gondok, de ez viszont szívettépő. De legalább túl vagyunk rajta. Úgy tűnik, hogy óráról-órára javul a helyzet.
De gáz, mindig arról írok, hogy Daninak ilyen meg olyan bajai vannak. De abszolút egy energiabomba, jókedvű, kotnyeles gyerek.
Marci rendületlenül mászik, ül és gagyog. Tesóját már lassan leteperi, megy mindenen keresztül, mint egy tank. Természetesen neki is mindig az a játék kell, amivel Dani játszik és fordítva. Komolyan mondom már most kicsinálnak. Mi lesz itt később?
És egy vicces beszólás:
Kb egy hete a szomszéd néni kisunokája, Emma, játszott az udvaron,Dani kiment a teraszra és incselkedett vele. Majd a kislány eltűnt, Dani beszaladt, és kérdezte, hogy hava tűnt az Elmo? Hát én apró darabora estem szét a röhögéstől. Aztán előkerült "Elmo" és kézenfogva sétáltak.
Jó éjszakát!