Új privát üzeneted érkezett!

Niki, mármint hol nem fér a sok ruha? :shock: A boltban vagy nálatok? Árak mentek feljebb? Köszi kérdésed, túléltük az oltást ( minden parám ellenére, kopp kopp kopp ), két este volt Dorcinak hőemelkedése.

Én is úgy tudom, Georginál szül Judit.

Jaimee, én se tudom pontosan, mikor számít a szem... mármint milyen erősségnél stb. :roll:

donkoaniko

Anikó: Nálunk sok a ruha. :D Zoli megtiltotta az újabb vásálást. Ezért nem is igazán néztem szét. A kalap 390 Ft volt, szerintem az nem sok.

Kata: Bence horkol alvásnál? Mert Kata egy kicsit igen.

Na, úgy látom Kata lett a laptetős.

Niki

Kép
Kép
csni

Lányok, nem tudja valamelyikőtök, hol lehet utánanézni, hogy egy játszótér mikor felel meg a szabványoknak? Gondolok itt pl. aljzatra, homokozóra ilyesmik... Van erre vmi rendelet?

donkoaniko

Ja, Niki, értem... tényleg nem volt sok a kalapért. :D

donkoaniko

aaah tényleg laptető :lol:

Niki: B. nem horkol, csak tátva van a szája, mint a bamba gyereknek...

Kép

Kép
szolkata

....
Vendég

Anikó: Google? Játszótér+szabványok?

Niki

Kép
Kép
csni

Anikó: itt szerintem tudják: www.xeta.hu

Kép

Kép
szolkata

Anikó: Miért kellenek a szabványok?

Niki: 390?Az ingyé volt! :wink:
jaimee1

Köszi! Megnézegetem.

Jaimee! Felhúzunk egyet ide az udvarra. :lol: Ááá, sajnos nem. :wink: Röviden-tömören: nem vagyok meggyőződve róla, hogy az újonnan épített, szombaton átadásra kerülő olyan nagyon jó lesz...

donkoaniko

Jaimee: Sok kalap van. Én fürdőrucit kerestem még, de az nem nagyon volt.

Niki

Kép
Kép
csni

Balwin hírek:

"Boldogan értesítelek, hogy 13 órakor megszületett kisfiunk Szeberényi Hunor Attila. 3810 g és 58 centi. Mindketten jól vagyunk. Puszi!"

Hurráááááááááááááááááááááááá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

GRATULÁLOK AZ ÚJABB CSALÁDTAGHOZ BALWIN JUDITÉKNAK!

Méghogy kicsi! Igen szép méretekkel rendelkezik.

Niki

Kép
Kép
csni

Jaj, de jóóóóóóóó!!!!!!!!! :lol:

Gratulálunk az immár 4 tagú kiscsaládnak, jó egészséget, sok boldogságot és tejcsit kívánunk!!!!!!!!!!!!!! Micsoda szép méretek, kérem!

donkoaniko

Balwin Judit: Nagyon gratulálunk!!!! Szép nagy baba lett Hunor baba!!!! De jó Nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kép

Itt is gratulálunk a kiscsaládnak!!!! Jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!
jaimee1

BalwinJudit!!! Gratulálunk Hunor születéséhez, nagyon szép méretekkel rendelkező kislegény :D
Sok boldogságot az immáron 4tagúvá vált kiscsaládodnak!! :)

KépKép Kép
76vera

Isten hozott Hunor baba! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok neked!

Nevének megfelelő méretekkel rendelkezik a kislegény! Nem semmi!

Gratula Judit! Sok boldogságot, örömteli hosszú éveket kívánok nektek!

A büszke apuka meg töltse a képeket 'izibe"! :)

bbj Judit? Vizsgád? Én is szidtalak ám! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Rólam: vasárnap óta 57!!! üveg baracklekvárt főztem be! :twisted: És még nincs vége!

Nem kell barack valakinek? Szülőknek? Befőzni?

Olga

Kép
juhaszolga

Szép napot Mindenkinek!
Utólagosan név- illetve szültésnapjukat ünneplőknel nagyon sok boldogságot kívánok!
Beety! Gratulálok a bizonyítványodhoz, részvétem a sógorod miatt.
BalwinJudit! Gratulálok Hunor Baba megszültéséhez, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!
Olga! Ügyes vagy, szép teljesítmény ennyi lekvárt kifőzni. Balázs is segítkezett? Neked mikor lesz diplomaosztód?
Bbj! Vizsga sikerült?
Szami! Jó volt olvasni az élménybeszámolódat!
Rólunk: Férjem depis, mivel nincs rá lehetőségünk hogy mostanában jó autónk legyen, ezt nem lehet megcsináltatni.Hátha majd a jövőhéten amikor majd megy dolgozni egy kicsit oldódik majd ez a depis hangulata.
A gyerekek élvezik a nyári szünetet, angéla már 2 harci sérülést szerzett a térdén, de Firsttel lerendezi és már megy is tovább Biciklizni. A 6-8 fiú között ő az egy szem lány na és a legkisebb is, de bevették a csapatba, szájjalásban nyerő.
Az utóbbi időben szinte majdnem minden nap eláztam, útálom amikor esik. Remélem hogy amikor Tihanyba megyünk akkor jó időnk lesz.

Kép
Kép
bmárti75

Judit!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

végre én is végeztem, háááát, rezeg a léc, de azért köszönöm a szorításokat... írásban volt, kedd körül kiderül..

Olga!
nekem inkább a befőzés kellene :lol: majd cserélünk mézre!

fáradt vagyok, álmos vagyok nyűgös vagyok, kedvem nuku...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Isten Hozott Hunor Baba!

:lol: Várjuk a fotókat!!!!

fanna3

Balwin gratulálok!!!!

Szép nagy baba!

Olga nekünk kell barack? hol s mennyiért?

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Unokatesóméknál, (Kata barátainál) is megvan a baba. 3480 gramm és 56 cm.

Olga: Mindig csodállak, hogy milyen házias vagy!

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

Judit, sok szeretettel gratulálunk, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk az immár négy fősre bővült családotoknak!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Isten hozott, HUnor baba, nagyon szép, hosszú, örömteli életet kívánunk!
Gratulálunk az immár 4 fős családnak!!

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Niki! Unokatesódéknak is nagy gratula a babóhoz!!! Hogy hívják a csöppséget? Végül milyen szülés lett, és ki döntött?

donkoaniko

Balwin! Gratulálunk a szép nagy legénykéhez!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Balwin, gratulálok Hunor baba érkezéséhez! Jó egészséget, sok tejcsit, és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Holnap megyünk Siófokra nyaralni, a focicsapat egy nagy részével (30-an). Hát lehet többet a Balcsira nem megyek, csak abban reménykedem, hogy a társaság kárpótolni fog a h*lye időjárásért...mert túl jó időt nem jósolnak a jövő hétre!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Betty!
Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!

Judit!
Nem még sajnos nem dolgozunk......nem találunk orvost aki elvállalná, én abban bízom hg legkésőbb szeptemberig lesz vmi.

Nálunk: a bölcsi utsó hetére megtizedelte a létszámot egy frankó kis szájfertőzés vírus. Többeknek magas láza volt és fájdalmas kiütések a szájpadláson. Mi is megjártuk a vérvételt stb. Erre gyógyszer nincs, magától gyógyul pár nap alatt.....de már túl vagyunk rajta....így most megkezdődött a nyári szünet, remélem nem lesz végig ilyen király az idő!

fanna3

joestet joarcok, balwinné szpiking.

hello world:

Kép

Hunor

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

jaj de kis édes!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon szép kisbaba!

Judit,
Kép
Kép
bbj

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a kép!!!! Micsoda frizura!!!! És a színe!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Évi, jó szórakozást, pihenést Nektek! Meg jó időt, legfőképpen!

Judit, a lényeg, hogy sikeráljon az a vizsga! Annyian szurkoltunk Neked, hogy csak jó lehet az eredménye!

Az útitársunk Csaba Szlovákiában van kórházban, holnap meglátogatjuk, aztán szerdán reggel mi is megyünk családostól és barátnéstól-gyerekestől Eplénybe egy erdei házba. Igaz, a páromnak vissza kell jönnie másnap a betakarítás miatt, de pénteken ismét jön hozzánk.

Olga, megesztek ennyi lekvárt?! Én a költözés előtt döntöttem úgy, hogy jó pár évig semmi befőzés, mert még 2002-es lekvárt is találtunk a kamrában... Apukám mondjuk nagyon örült neki :roll: igazi konyhamalac... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Tökéletes fiúka!

Andi

Kép
Kép
andii

Azta! De szép lett Hunor baba is! Igen a frizura és a színe nekem is feltűnt! Tisztára mint Lucusnál anno! (Szerintem...)

bbj Judit! Hátha meglesz az a vizsga!

Évi bár már nem olvasod, azért kellemes időtöltést kívánok nektek!
Apa külföldön, vagy ment veletek?

Márti! Nekem nem lesz diplomaosztóm. Szeptemberben lesz a nyelvvizsgám...

Niki! Gratula uncsitesódéknak is!!! ÉN HÁZIAS??? :shock: Amúgy elszámoltam... 47 üveg! :)

Betty! Akár holnap is be lehet jönni a barackért... Van leszedve, ma vittük volna Debrecenbe... 200 ft/kg leszedve, ha ti szeditek 150 Ft/kg.

Szami! Azért lett ennyi a lekvár, mert egyrészt anyósom most nem tudja vinni a piacra eladni, és ott rohadna a fán (vagy alatta). 4 barackfa van, és idén mindenkinek bejött a barack, jó termés van. A másik része meg az, hogy 2-3 évig utána alig van barack (legalábbis a mi fáinkon). Harmadrészt, Debrecenbe is akartam vinni anyuéknak, itt van Peti családja is (húgáék), mi is, a szomszéd, aki segített a héten kétszer is szedni, ő is lekvárt kért cserébe... Meg amit írtam, hogy két-három évig ki kell, hogy tartson.

Ma délután mentünk volna haza Debrecenbe, de sajna Balázs beteg lett, belázasodott tegnap délután. Nem eszik, inni is csak most kezdett el, a gyógyszert szó szerint a nurophenes adagolóval nyomom a szájába... De Anna most írta ezt a kiütést a szájpadlásban. Nekünk nincs. Remélem nem lesz. Ő is a bölcsiben szedte össze. Ha tudom, hogy van beteg gyerek már nem vittem volna a héten! Múlthéten is itthon volt, mert köhögött. Most is itthon van, most nem köhög, hanem fáj a torka. Szinte semmit sem eszik. :(

Na apja lecsekkolta, nincs kiütésünk! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Nagyon édes Hunor baba. Mégegyszer gratula Hozzá!

Anikó: Természetes úton szült uncsitesóm párja, de más semmit nem tudok. Köszi a gratulációt.

Olga: Neked is köszi! Balázsnak pedig mielőbbi gyógyulást!
Dorka sem jár már jónius eleje óta oviba, hátha így a nyarat megúsznánk betegeskedés nélkül.

Évi, Szami: Szép nyaralást, sok pihenést!

Niki

Kép
Kép
csni

Balwin!
Gratulálunk a "kis családtagnak"gyönyörű baba!!!!!

Apuka!
Fotót köszönjük!!! :wink:
Nekem nagyon hasonlít Lucushoz!

Tegnap meg ma Biatorbágyon voltam munkavédelmi gyakorlaton-lányok nagyszerű volt,nem is gondoltam hogy ebbe bele lehet "szeretni" :oops: :lol: .Majd ha lesz ídőm jövök és mesélek!!

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Gyönyörű baba Hunor! A kíváncsiságom nem hagyott nyugodni és megkerestem Annaluca születéskori fényképét, hát Hunor teljesen olyan mint ő volt akkor!
Szami! Jó pihenést Nektek!
Mi ma Mesterszállásra megyünk falunapra, a férjem kollégáival.Végre egy kis kikapcsolódás. Bízom benne hogy az eső kibírja majd a mai nap és a közelbe sem jön.
Nálunk tegnap kétszer volt iszonyatos felhőszakadás.
Lányok! Hol és milyen laminált padlót érdemes venni? Tippeket várok! Kép

Kép
Kép
bmárti75

végülis hasonlítanak, eggya zapjuk, anyasági vizsgálat még folyamatban

Kép Kép
szegénykis négergyerek ....................................... gyerekkető

amazmekközbe ilyen lett, pedig milyen szép kisbaba vót:

Kép
elszökik a kút

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Niki! Hát igen, emlékszem, hogy maradt már el nem is egy nyaralásotok a lányok betegeskedése miatt. Hátha idén megszakad ez a folyamat!

balwin Attila! :lol: Ahogy bbj Judit írná... egy műhelyben, egy munkapadon ugyanazzal a szerszámmal... :lol: :lol: :lol:
És köszi Attila a képeket! Mikorra várható a kiscsalád egyesítése?

Olga

Kép
juhaszolga

kedden anschluss ha minden jol megy. ha szaroznak velunk akkor einstandot kell csinajjak, ahogy a spanyol mongya.

Judit
Kép

Kép
balwin

Naggyon fájin a Törpe!!!! Te írogatsz telóról Judit, bentről a zárt osztályról?

Bbj: fogathajtó verseny mikor lesz, nem ezen a hétvégén?

Kép

Kép
szolkata

és miért csak kedden? az 6 nap...?

Kép

Kép
szolkata

Márti! Ne haragudj rám!!!!!! :oops: :oops:

Ez van, ha csak AKAROK írni, aztán elmarad... szóval a mi padlónk Diego-s Wood Step, 7 mm-s, vad cseresznye színű. Ez volt akciós. :wink:

Nekünk a 6mm-est nem ajánlották, állítólag 7-től jók. Bár hogy az az 1mm már ugyan mit számít, ne kérdezd. :roll: A kopásállóságra érdemes figyelni, hogy milyen igénybevételt bír.

Balwin! Szépséges fiúcska!!! A nővére szintén!! :D

Megvolt a játszótér - átadás, majd mesélek, de most készülődünk, aztán ha Dorka ébredt, megyünk a Főtérre. :D

Puszi!

donkoaniko

JA BalwinAttila! :lol:

Télleg hasonlós, akkor olyan lesz mint Anna Luca csak fiúba, neki is növesztitek a haját ????
Nimivel megvolt a kisbarátüdvözléseskoccintásosleivászat!
És neked???? 8)

Télleg Anna Luca hogy bírja anya nélkül?

Mindenkinek Kellemes Hétvégét!

fanna3

azer kedden mer van egy kis bakfitty, judit majd elmongya, orvosok szerint nem gaz.
igen, novesztjuk a hajat, mindennap megy hozza a fodrasz frufrut vagni, mer nem akarjuk h emosnak nezzek.
volt egy kis szaraz-feher pittyputty mar aznap, ma meg rose nap.
jol birja anya nelkul gyerek1, mongyuk elso nap anyazott rendesen, de mikor visszaanyaztam megszeppent. aztis elfogatta, h apa es anyosmama osszekoltozik innentol, anyahoz meg neha megyunk latogatni, mint korabban a bortonbe.
igy elunk mink.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Kata!
de igen, am volt, nemrég értünk haza, kivagyunk, de egy pár fotó. rólam majd holnap, magamról nem csináltam, de Niki Zolija annál többet...sajnos két órás csúszás volt, így versenyt nem várták meg, de sokan fotóztak, hátha egyszer kapok egyet valahonnan...

egyébként mi harmadikok lettünk, Misiék sajnos nem jutottak dobogóra, de nagyon szépen mentek, ahhoz képest, hogy először indultak..

Kép Misiék járatás közben

Kép lányok mamával mielőtt valaki azt hinné hoyg én vagyok, de mégsem. csakhát nem estem messze a fámtól

Kép Misiék verseny közben

Judit,
Kép
Kép
bbj

Attila!
Írhatnál gyakrabban is! az asszonynak is bírom a stílusát, na de Te! jókat vigyorogtam!

na jóccakát...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?