Azta! De szép lett Hunor baba is! Igen a frizura és a színe nekem is feltűnt! Tisztára mint Lucusnál anno! (Szerintem...)
bbj Judit! Hátha meglesz az a vizsga!
Évi bár már nem olvasod, azért kellemes időtöltést kívánok nektek!
Apa külföldön, vagy ment veletek?
Márti! Nekem nem lesz diplomaosztóm. Szeptemberben lesz a nyelvvizsgám...
Niki! Gratula uncsitesódéknak is!!! ÉN HÁZIAS???
Amúgy elszámoltam... 47 üveg!
Betty! Akár holnap is be lehet jönni a barackért... Van leszedve, ma vittük volna Debrecenbe... 200 ft/kg leszedve, ha ti szeditek 150 Ft/kg.
Szami! Azért lett ennyi a lekvár, mert egyrészt anyósom most nem tudja vinni a piacra eladni, és ott rohadna a fán (vagy alatta). 4 barackfa van, és idén mindenkinek bejött a barack, jó termés van. A másik része meg az, hogy 2-3 évig utána alig van barack (legalábbis a mi fáinkon). Harmadrészt, Debrecenbe is akartam vinni anyuéknak, itt van Peti családja is (húgáék), mi is, a szomszéd, aki segített a héten kétszer is szedni, ő is lekvárt kért cserébe... Meg amit írtam, hogy két-három évig ki kell, hogy tartson.
Ma délután mentünk volna haza Debrecenbe, de sajna Balázs beteg lett, belázasodott tegnap délután. Nem eszik, inni is csak most kezdett el, a gyógyszert szó szerint a nurophenes adagolóval nyomom a szájába... De Anna most írta ezt a kiütést a szájpadlásban. Nekünk nincs. Remélem nem lesz. Ő is a bölcsiben szedte össze. Ha tudom, hogy van beteg gyerek már nem vittem volna a héten! Múlthéten is itthon volt, mert köhögött. Most is itthon van, most nem köhög, hanem fáj a torka. Szinte semmit sem eszik.
Na apja lecsekkolta, nincs kiütésünk!