Anyci
A combig feljovo gatya is ismeros
A lanyod meg remelem nincs ki attol,hogy vekony mert en vilag eletemben ruhelltem
mindenki mindig csufolt,hogy fokhagymaseggu meg ilyenek
de 25eves koromra bomba no lettem
aztan most 30tul meg latod...mar figyelni kell...
Melisch
Igazad van nem sokat irtam manapsag mert ugye nem volt net ezert valoszinu nem tunt annyira fel a vonalzim
Az en topikomban sem voltam mert mondom nem volt net
Csillag
Ismeros a tema en is a gyerekholmikba belefertem
mondjuk en nem lattam magam kovernek akkor
farmert sosem talaltam magamra valot
nem is volt farmerem pont ezert
es kepzeld ugye mert itt kicsi vekonykak a nok...az en meetem en ugye szelesebb vgyok csipoben...meg amugy is van popsim is nem ilyen lapos valami mint ezeknek itt...szal itt a meretek van S es M se a gatya se a szoknya M-es meret nem jo ram
en L-es meret vgyok itt
Na az usa-ban meg majd S-es leszek megint
Zsuzska
Szijjjja
Csak azert kerdeztem mert az elso 2oldal lemaradasom elolvastam de 7oldal nem ment
igy nem jutottam a vegere veled mi lett a helyzet
Koszonom a bo informaciot....akkor piri megjott es nem tudni mitol volt,hogy ennyit kesett?
ez a tehen petefeszek kivonat jol hangzik
sosem hallottam meg rola
majd minnya rakeresek a neten
hasznalt amugy?Vgy hogy talaltal ra?Ferjed meg latom tanul
meg mindig jobb,mint pl az enyem aki semmit nem konyit a dolgokhoz
Nekem sajna +7ora elteressel mikor ti nyomultok nekem mar vacsiido es csicsika van
Csibuc
Gondoltam,hogy apacska magassagban hozzad illo
Rabbe
[quote]A írta:ztán amikor már nem tanultam, már annyian ujak voltatok és olyan jó kis csapat letttetek, hogy nem akartam zavarni
Most kepzeld el azt,hogy virtualisan a terdemre fektettelek es jol elfenekeltelek
Hogy mondhatsz ilyen butasagot...bar nekem is kicsit sok volt ez a temenytelen iromany de mostanra lecsillapodtam a nagy kedelyek
es latod en is akkor jovok amikor tudok
Remelem sikerul nyar vegeig a baba de ha nem menne ne felj a meddosegitol ok majd tutira segitenek
es nem muszaj a maganrendelesre menni
Miss w.
Korai pe-nel lehetseges...nekem pl 25naposak a ciklusaim a 24cn-en siman pozit mutatna mivel a peteeresem is korabban van a tobbi lanyhoz kepest 11.cn-en....szal ha kicsit adnal tobb infot az meg jobb lenne...bar egy pozi teszt az pozi meg h halvany is
Na latom mar megvan a tobbi info is...hat igen en is varnek es holnap utan lonek el egyet ugyanis 2napinta duplazodig a hcg szal holnaputanra mar erosebben kell latszodjon...de akar fel is teheted a kepet nekunk