Új privát üzeneted érkezett!

LUJZI HOL VAGY????!!!!

Kép
anyci

HINNYE MEGINT LAPTETŐ AZTA :shock: :o

Kép
anyci

anyci köszi a hiányolást, az élet meg tényleg zajlik. Megyek mert ha ettem otthon és nem esik ideje volna virágokat locsolni, meg Maya is nagyon igényli a törődést.

Lenyúltad megint a laptetőt
:lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Nem direkt volt :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!
Köszönöm azoknak, akik bővebben tájékoztattak, hogy mit kell tudni róluk, így azért már könnyebb.

Mindjárt olvasok is vissza.
zsuzska30

Bridget, kérdezted, hogy megjött-e.
Igen, szombaton, de már múlóban, ezt ma meg is ünnepeltük. :oops:
Férjem itthon volt ma. Na, de nem ezért volt itthon, de ha már itthon volt.......... :lol: 8)
A szer neve: Ovarium D3, azaz tehén petefészkének a kivonata.
:roll:
Én is biztos fogok lh-zni ebben a hónapban is, ha már iderendeltem, de mondtam a férjemnek, hogy nem érdekeeeel......nincs hőmérő, nincs tesztelés, szex van! :oops: Minden nap! Élvezni akarom az életet végre!
Erre őőőőőőőőő: "Igen, de csak 2 naponta, mert az kell a babócához, akkor lesznek jók a katonák."
Erre éééén:" :shock: , kellett nekem kikupálni téged nőgyógyászatból!"

:lol:
zsuzska30

Te anyci, megint laptetőd van, lehet, hogy nagymama leszel?! :roll:
:lol:
zsuzska30

Vicces vagy :lol: :lol: Anyuka szeretnék lenni édesz :lol: :lol:

Kép
anyci

Na, de megint nevettél, és ezért már megérte!!!!!!! :wink:
zsuzska30

Most megyek mert megjött a csajszim így adom át a terepet :D

Sziasztok és pusszantok mindenkit,holnap jövök :!:

Kép
anyci

Mi jót csinálsz éppen most, azon kívül, hogy lógsz itt?
zsuzska30

Igen Zsu és ez jól is esett,na puszka mentem :D

Kép
anyci

Ejha, ez gyors beszélgetés volt! :lol:
Nem villámkérdésnek szántam!
zsuzska30

Szia!!!!! :wink:
zsuzska30

Láláláláláááááááá...........sallárom, hej!
Unatokozoooooooooom..........
zsuzska30

Na, majd később felnézek.
zsuzska30

Anyci ezt megkaptad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zsuzska ne gonoszkodj szegény anyci már alig várja, hogy babázón de szerintem tuti nem az unokáját akarja dédelgetni hanem a kocsitesót :lol:

neked meg kitartást és mielőbbi babát a pocakodba!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jóvanna, akkor súlyommal nem izélgetek itt senkit :)
Apjuk sem kicsiny nálunk, 2 méteres szép szál legény a lelkem.
Puszi mindenkinek és szép estét!
Vendég

Melisch, Anyci tudja, hogy én csak meg szeretném nevettetni, és lám, sikerült is.
Én ugyan egy ártatlan kis jószág vagyok, a légynek sem tudnék ártani.........jaj, ma mennyit lecsaptam!!!!!!!!! Annyi van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsuzska30

Nem valami nagy a tumultus itt fent.
Megyek is enni egy kicsit, vagy legalább megpróbálok.
Anyu zöldséglevest csinált én meg brassói aprópecsenyét.
Már rég rájöttem, hogy nővel kellett volna kezdenem, tiszta haszon a házimunkát illetően. :roll: :lol:
Na, jó, ez is vicc volt!
zsuzska30

sziasztok!
neharagudjatok hogy ennyire eltüntem, de az utolsó két hétben rengeteget kellett tanulnom(sajnos az egyik vizsgára mégegyszer kellett mennem, ugyhogy nagyon iparkodnom kellett)szóval most ezen a héten töltöm a megérdemelt szabimat és pihizek. és a fiammal játszok. :lol: :lol: :lol:
Aztán amikor már nem tanultam, már annyian ujak voltatok és olyan jó kis csapat letttetek, hogy nem akartam zavarni :oops: :oops:
De nagyon-nagyon jól esik hogy hiányoltatok :-) . egyébként minden este elolvastam az irományokat :oops: :oops: :oops: Már nem nagyon tudok nélkületek élni.
Velem közben annyi tötént, hogy megjött, de még elötte voltam dokinál és azt mondta hogy ha nyár végéig nem jön össze akkor továbbküld meddőségibe..... de azt hiszem azt nem akarom(anyagiak miatt). eddig sikerült szinte elsőre, szerintem most az a baj, hogy nagyon akarom viszont a párom meg örökké hárit, hogy fáradt stb és pont a jó napokat hagyjuk ki :oops: :oops:
Hát most egyenlőre ugy vagyok hogy ha most nem is jön össze az sem baj mert augusztusban sokat utazunk(horvát és németo.) igy nem nagy baj ha nem terhesen megyek az előzmények után( 4 vetélés). szóval most nem görcsölök rá, hanem simán hagyom magam csábitani :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
KG: :oops: :oops: :oops: az én 161 cm-hez most igencsak elszálltam mert 62-64 vagyok. Hol van már a régi 52 kg-os versenysúlyom(csupa izommal) ??!!! persze én is mindennap halogatom a tornázást, pedig tudom, hogy fogyni és csinosodni igazán csak azzal lehet. de elkezdem. Még ma!!!! :D
Bocsi mindnekitől a hosszú levélérrt.

Kép
rabbe2

Kár, hogy nem tudtok nekem néhány kg-ot adni.
Higgyétek el, vékonykának lenni sem leányálom.
Én meg inkább kifogyok a ruháimból. :cry:
Volt már 38-as méretem, de most 36.
Nem hordok sortot, miniszoknyát. Csak itthon veszek fel olyat, amiből kilátszik a combom. Pl. ma, amikor a férjem itthon volt. :twisted:
:wink:
Szép és mozgalmas estét! :wink:
zsuzska30

Rabbe, örülök, hogy jelentkeztél, tedd sűrűbben, én sem győzöm itt az írományokat, néha még az olvasást sem, de gyere, mert naná, hogy hiányoztál. :wink: Jól is teszed, hogy nem görcsölsz, majd most fog összejönni a babó, hogy lazán kezeled a dolgokat :)

Zsuzska, te kis unatkozó szószátyár légyvadász :lol: Rossz volt az időzítésed, mert éppen kevesen voltak itt, próbálkozz később :wink:

Cupp mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Lelkes babanet olvasó vagyok régóta, de a regisztrációra csak most szántam rá magam.
Szeretnék egy kis segítséget kérni, ha esetleg van köztetek tapasztalt tesztelő!
Lehetségesnek tartjátok, hogy a 24.cn-on halvány pozitív egy 25- ös érzékenységű teszt???
Nagyon reménykedem, ma legalább 20* megnéztem a tesztet.. :oops:

előre is köszönöm!
miss watson

Sziasztok.

Ma nem tudtam jönni, nagyon fáradt vagyok,tegnap éjfél után tudtam csak elaludni, ma meg reggel mentem dolgozni.
Puszi nektek,majd holnap
lujzedli

miss watson szia. Hát nem irtad, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. A 28. naposoknál igaz a 10.-est ajánlják de már kimutathatja a babát mivel ha pé 14. nap +7 nap a beágyazódás szóval DPO 10. nap már lehet pozitiv a teszt. Sok sikert és mielőbbi erős csíkot.

Rabbe :) de jó, hogy itt vagy ismét. Amint látod én sem igazán tudom tartani a a lépést a csajokkal. Piri meg mondjon már le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindnekinek.

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

Ezt tényleg nem írtam, 28-29 napos ciklusok,utolsó mensi június 8-9, sosem tudom a pár csepp számít-e.Szóval eszerint dpo 9-10 voltam ma.Érdemes szerinted csinálnom holnap reggel ,vagy várjak pár napot?Jaj, annyira izgulok, legszívesebben óránként csinálnék tesztet, de persze tudom, hogy ez butaság..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miss watson 2009.08.26 06:29-kor.

Kép
miss watson

hát szerintem várj holnaputánig, de ha van elég teszted meg idegekkel is jó állsz akkor tesztelhetsz holnap is de nem lesz sokkal erősebb, mert ilyen korai terhesség alatt még a HSG nem sokszorozódik duplázással csak nő.

Kép
Kép
melisch

Melisch
Ezt el sem hiszem. Nekem is a vicces háló rucik jönnek be. Igaz van egy-két "komyolyabb" darabom - mondjuk nem annyira, mint a tiéd, de azokat sajnálom általában felvenni :)

Anyci
Te gyanús vagy nekem :)
Ennyi laptető! :)

Kép

Kép
princzike

Anyci
A combig feljovo gatya is ismeros :twisted: A lanyod meg remelem nincs ki attol,hogy vekony mert en vilag eletemben ruhelltem :x mindenki mindig csufolt,hogy fokhagymaseggu meg ilyenek :oops: de 25eves koromra bomba no lettem 8) :lol: aztan most 30tul meg latod...mar figyelni kell... :roll:

Melisch
Igazad van nem sokat irtam manapsag mert ugye nem volt net ezert valoszinu nem tunt annyira fel a vonalzim :) Az en topikomban sem voltam mert mondom nem volt net :?

Csillag
Ismeros a tema en is a gyerekholmikba belefertem :oops: mondjuk en nem lattam magam kovernek akkor :lol: farmert sosem talaltam magamra valot :? nem is volt farmerem pont ezert :oops: es kepzeld ugye mert itt kicsi vekonykak a nok...az en meetem en ugye szelesebb vgyok csipoben...meg amugy is van popsim is nem ilyen lapos valami mint ezeknek itt...szal itt a meretek van S es M se a gatya se a szoknya M-es meret nem jo ram :twisted: en L-es meret vgyok itt :roll: Na az usa-ban meg majd S-es leszek megint :lol:

Zsuzska
Szijjjja :D Csak azert kerdeztem mert az elso 2oldal lemaradasom elolvastam de 7oldal nem ment :oops: igy nem jutottam a vegere veled mi lett a helyzet :? Koszonom a bo informaciot....akkor piri megjott es nem tudni mitol volt,hogy ennyit kesett? :roll: ez a tehen petefeszek kivonat jol hangzik :shock: sosem hallottam meg rola :o majd minnya rakeresek a neten 8) hasznalt amugy?Vgy hogy talaltal ra?Ferjed meg latom tanul :lol: meg mindig jobb,mint pl az enyem aki semmit nem konyit a dolgokhoz :? Nekem sajna +7ora elteressel mikor ti nyomultok nekem mar vacsiido es csicsika van :oops:

Csibuc
Gondoltam,hogy apacska magassagban hozzad illo :D

Rabbe
[quote]A írta:ztán amikor már nem tanultam, már annyian ujak voltatok és olyan jó kis csapat letttetek, hogy nem akartam zavarni

Most kepzeld el azt,hogy virtualisan a terdemre fektettelek es jol elfenekeltelek :twisted: :lol: Hogy mondhatsz ilyen butasagot...bar nekem is kicsit sok volt ez a temenytelen iromany de mostanra lecsillapodtam a nagy kedelyek :wink: es latod en is akkor jovok amikor tudok :wink: Remelem sikerul nyar vegeig a baba de ha nem menne ne felj a meddosegitol ok majd tutira segitenek :wink: es nem muszaj a maganrendelesre menni :roll:

Miss w.
Korai pe-nel lehetseges...nekem pl 25naposak a ciklusaim a 24cn-en siman pozit mutatna mivel a peteeresem is korabban van a tobbi lanyhoz kepest 11.cn-en....szal ha kicsit adnal tobb infot az meg jobb lenne...bar egy pozi teszt az pozi meg h halvany is :wink: Na latom mar megvan a tobbi info is...hat igen en is varnek es holnap utan lonek el egyet ugyanis 2napinta duplazodig a hcg szal holnaputanra mar erosebben kell latszodjon...de akar fel is teheted a kepet nekunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci, köszi a vonalzidicsit :wink: vágjuk a centit.. :lol:

Princzike
látom lassan itt a tesztelés ideje nálad :wink:

Rabbe
örülök, hogy jelentkeztél!! Benézhetnél ezentúl gyakrabban is!! :)

Miss watson sziaaa:D
Ha esetleg a mai teszted már erősebb, (ha csináltál), mint a tegnapi, akkor már reménykedhetsz!
Sok sikert neked! És gyere majd az eredménnyel

Többieknek is sok puszi!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Zsu értem én a viccet :lol: Ilyenen nem szoktam megsértődni :wink:

Melisch én is pizsis vagyok de van hálóingem is csak azokat nem szeretem mert állandóan rám tekerednek és csak nyüglődök bennük :shock: Nyáron inkább nem veszek fel semmit csak bugyit :wink: :oops: Apci persze akkor meg mindig rám akar mászni :D ..amit nem is bánok :lol: :oops:

Princ erre hajtok hátha ettől is sikerül :D Persze apci nélkül úgyse megy :lol:

Betty akkor a szeptember a ti hónapotok lesz,csak már ott tartanátok már :D

Csibuc a párod se egy pindur ember :D :shock:

Bridget,lányomat nem nagyon zavarja hogy ilyen vékony csak tudod vannak akik azt gondolják róla hogy anorexiás és akkor szokott mérges lenni kicsit,mert mi a sz@rt foglalkoznak azzal hogy ő hogy néz ki :evil:
Én szoktam azt mondani,te kis fokhagymásos,na azt nem szereti és akkor mindig leszid :wink:Ha egyszer olyan aranyos tenyérnyi formás popója van :D Majd ő is alakul ha idősebb lesz :wink:

Rabbe végre jelenzkeztél :D :!: Tessék továbbra is jönni és újságolni mi van veled és csak írogass bármiről amiről akarsz :!: Neked is itt a helyed :!:

Miss üdvözöllek téged is :D :D

Recon hol vagy te is???????? :shock:

Melike,Akella,Csillag pusszantóst neketek :D :D :D :D

Lujzikám jó munkát :D

Szi :D

Kép
anyci

Sziasztok!

Kár volt előre örülni, megérdemelnék egy jó nagy seggberúgást..nem bírtam magammal és csináltam ma is, úgy gondoltam jó lenne legalább mégegy olyan halvány teszt.A mai viszont még sokkal halványabb, ezt már csak én látom.. :cry: pedig a tegnapin ott a második vonal, akármilyen halvány is.Lehet,hogy álpozitív volt, vagy volt baba, de már nincs.. :cry: tudom, hogy ilyenkor még bármi lehet, de most olyan bőghetnékem van, annyira bíztam benne,úgy figyeltünk a férjemmel, hogy mi hogyan van és mégsem sikerült, akkor már nem tudom mi segít... :cry:

Köszönöm a kedves szavakat, most visszahúzódom a háttérbe, talán majd a következő hónapban... :cry:

sziasztok
miss watson

Miss,sajnálom hogy nem sikerült :( Mióta próbálkoztok?

Csajok tök jó ez a gyógyszer,olyan vagyok tőle mint aki egyfolytában részeg 8) Oan vickesen szédölgök :shock: :D

Kép
anyci

Sziasztok!

Miss Watson, azért ne kenődj el, mint írták a lányok, 2 naponta érdemes tesztelni. Amúgy gondolom reggeli első pisiből teszteltél.
És azért, mert halványult a teszt, még nem bizti, hogy holnap vagy holnapután nem lesz erősebb, tapasztalatból írom, szóval még kár lenne feladni! Holnap vagy holnapután, ha nem jön meg, tesztelj egyet, de 25-össel még akkor is jó eredmény, ha halovány a zebra :wink: Drukkolok!

Mindenkinek ölelés

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, rózsaszínű csekken történő fizetéskor plusz 200 Ft-ot számolok fel, melyet a postásnak adok borravaló gyanánt!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

Kedves Lányok!

Valaki átutalt 1500 Ft-ot a számlámra, mely mai napon került rá, de sajnos nem tudni, ki lehet az illető (bár egy férfi számlájáról lett utalva). Legyen kedves privát üziben jelezni, hogy ő volt, mert így nem tudom küldeni a tesztjeit!

Köszönöm

esthajnalcsillag

Nem én vótam :lol:

Miss Watson
én is nagyon sajnálom, hogy nega a teszted. Még nem írtad meg, mióta próbálkoztok..engem is érdekelne.. :wink:
Pirinek már kellett volna jönni?
Drukkolok nektek!!!++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Hát elég régóta, már pontosan nem is tudnám megmondani.Már túl vagyunk mindenféle kivizsgáláson, elvileg jöhetne a baba, de nem jön..már voltam "lelki orvosláson" is, "nem szabad rágörcsölni" és társai, de hát gondolom nem kell magyaráznom, hogy nem tudunk nem rágörcsölni.
A mensit kb hétfőre várom.Illetve egyáltalán nem várom.. :cry:
miss watson

A pároddal is minden rendben kiskatonaügyileg?
Neked is jó a hormonlaborod is, minden?
És mit mondott a doki? Menjetek csak haza, és próbálkozzatok?

betty615

Betty
Ha mar a vonalzidnal tartunk az a te szemed? :roll:

Anyci
Ugy ahogy mondod...engem a fiuk csufoltak ugy a telepen....na de nefelj mikor nove cseperedtem akkor mar mashogy lattak a dolgokat :wink: Kitartast neki :) Orulok,hogy johatassal van rad a gyogyo :lol:

Miss w.
Olyan nincs,hogy 24.cn-en van baba masnap meg mar nincs...max alcsik van ott :roll: az elsorol nem tudsz fotot nyomni :?:

Mindenki masnak pusszanttyuuuuuu 8)

Hat csajok nalam azok a hirek vannak,hogy ma elmentem dokihoz...az en dokim szabin van igy a masik doki nezett meg...mondtam,hogy szeretnek mindenkeppen egy ultrahangot csinaltatni megtudni minden ok es tenyleg mehet a lombik.(ugye tegnap kicsit fajdogalt a jobb p.feszkem :roll:) a cisztam 41mm-esre nott :shock: 3.cn-en volt 31mm aztan ra egy hetre 33mm most meg asszem m vgyok 20.cn-en es 41mm a doki azt mondta o nem ajanlja igy a lombikot amig el nem mulik a ciszta ami lehet par honap :roll:

Na most erre varrjatok gombot :? meg jo,hogy elmentem :roll: most ha kivettunk volna lakast meg atiratjuk a jegyet megvarom pirit es akkor derul ki,hogy nem kezdhetek az lett volna nagy szam :x Azt mondtak ha akarok szombaton mar van a dokim.....de kerdem en ha ez azt mondta nem mehet akkor szombatra mi valtozna... :roll: ugyhogy ugy nez ki megyek apacskaval vasarnap...lehet ezt az egiek is igy akarjak :roll: Nem vgyok szomoru...egyik szemem sir a masik meg nevet :!: En ugy szeretnek lombikozni,hogy nem veszelyeztetem sem a kimenetelet sem magamat...idom van varok ezen nem mulik nem igaz :wink: Es apacskaval is egyutt mehetek :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget ez lehet valami jel hogy még ne most hanem lehet Amcsi meghozza a szerencsédet.Figyelj akkor úgyse értek arra rá hogy concentráljatok a babagyártásra,mert az új hely berendezése a város felefedezése meg dokivadászat mind idő és pont nem lenne jó neked,vagy épp szerencséd lesz :wink: Ki tudja :D
Azért szombaton elmész dokihoz?

Kép
anyci

Bridg
Aha az az én szemem, szemmel tartok mindent :lol:
Figyelek! :lol:

Akkor ez a valami már tuti ciszta? :roll: Mert ezt múltkor ugye még nem tudták...
Sajnálom, hogy nem indulhat a lombik... :cry:
És így, ahogy írod is: "Az egyik szemem sír, a másik nevet".....a rossz dologban a jóhír, hogy mehetsz Apácskával.... a jó dologban a rosszhír, hogy nem indulhat a 2. lombik.
De kemény csaj vagy te! Kitartás, és fel a fejjel!
Ne félj, jön még majd borúra derű...

betty615

nyci, megint lenyúltad a gépet?? :lol: :lol:

betty615

Hopp, az A betű lemaradt! :lol: :lol: :lol:

betty615

Bridget én is nagyon sajnálom, hogy ilyen hírekre kukkantok be :cry: nem is tudom mit írjak, ilyen car ez az élet :cry: igazságtalan :cry: :roll:

Kép
Kép
melisch

Anyci
Lehet,hogy jel...dokit azert felhivom majd szombaton,hogy o mit szol :roll:

Betty
Ez a doki ravagta,hogy ciszta...bar mondom ez nem az en dokim :roll: ez a kollegaja volt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

jaj Bridget sajnálom!
de legalább együtt mehettek és fedezitek fel az ujat. aztán meg kitudja ;-)

én ma néztem egy nagyot :shock: szerdára vártam a mensit, hétfön este pici barna, kedden egy épphogycsakegytampon :oops: majd ma meg totál semmi....sárga. most akkor mi van? eddig sem produkáltam hatalmas mennyiséget, de ez most felül múlt mindnet :shock: :shock: :shock: :shock: most akkor honnan is számitsam a mensit? mindig ez a problémám. terhes tuti nem vagyok (teszteltem :oops: :oops: ) :lol: :lol: :lol:
na mindegy.

Bridget, azt hiszem tegnap te irtad a meddőséginél, hogy nem kötelező magánra menni...ez ok, de a gyógyszerek akkor is drágák, nem? vagy ha magátol is van pém , akkor nem kell olyan drága gyógyszerek? ki tudja... na mindenesetre még mindig csinálom a kötelező vizsgálatokat(dr fülöpös adatlaphoz...)

Kép
rabbe2

Rabbe
Szep az uj avatarod es a vonalzid is :wink: lattam mar elobb is csak elfelejtettem irni :oops: Hat igen a gyogyszerek pl egy inszem van vgy 100ezer lombik is van vgy 200ezer csak a szurik :roll: de egyenlore meg nem tartook ott viszont a fontos kivizsgalasok jol jonnek majd es talan ad a dokid egy par sima gyoyszeres honapot is :wink:

Piri ne is mond ma reggel nekem is barna volt...azt hittem megjott :shock: a doki uhu utan azt mondta ez meg nem a menzi :roll: erdekes....viszont,hogy a gyogyszert abbahagyattak igy meg varhato par napon belul... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok.

Bridget: Hát nem vagyok boldog a hírektől, de valóban igaz,hogy majd a készülődés. pakolás, a nagy alma felfedezése hozhat csodákat,meg a környezetváltozás. Veled vagyok,és szorítok.

Rabbe: szia. nekem is ilyen volt az előző ciklus, kevés volt a mensim, enm tudom,miért.??? :?
lujzedli

Amúgy velem nincsen semmi sem. Este egyedül leszek, gyertek,ne hagyjatok unatkozni.
Még mindig NINCS AUTÓNK! Hétfőn romlott el, egy rohadt bigyót kellene kicserélni,és nem csinálták meg, kész vagyok.
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?