Hello Lányok!
Megnézegettem a neten az AVENT mellszívót (már csak azért is, mert úgy tűnik mindenki erre esküszik). Kétfélét találtam, de tapasztalat nélkül nem tudom, hogy melyik a jobb? Mi a különbség az "egyirányú", és nem egyirányú rendszer mellett? Mibe jobb fejni és tárolni a tejet? A steril zacsiba (mert akkor azt fagyasztani is lehet), vagy a cumisüvegbe?? Felrakom ide, amit találtam:
Avent Isis mellszívó egyirányú rendszerrel
Tartalma:
- ISIS mellszívó stimuláló masszázs párnával
- harangvédő
- eldobható tejgyűjtő zacskó tartó talp
- 20 db elősterilizált etető zacskó
- 10 db csat a zacskó lezárásához
- 40 db címke
- 3 db extra zacskó tartó
- steril újszülött cumi utazó készlet.
Az egyirányú etetőrendszerhez csak a kék színű Avent cumik használhatóak.
Avent Isis mellszívó készülék tejgyűjtő cumisüvegekkel (125 ml)
Tartalma:
- ISIS mellszívó stimuláló masszázs párnával,
- harangvédő és üvegtalp,
- 2 db 125 ml-es cumisüveg,
- 2 db újszülött cumi,
- steril cumi utazó készlet,
- 2 db tejzáró (alkalmazásával a cumisüveg a tej tárolására is alkalmas).
A díjnyertes ISIS mellszívó készülék lehetővé teszi, hogy az anyatejet közvetlenül AVENT cumisüvegbe vagy a steril tejgyűjtő zacskóba tudja lefejni és abban tárolni a hűtőben vagy a mélyhűtőben. Az ISIS mellszívó gyorsan, csendesen és finoman üríti ki a mellből a tejet, anélkül hogy zajos motorhangot hallatna.
A szívóharangban lévő puha szilikon párna öt szirom résszel rendelkezik. A pumpa működése közben, a szirmok ritmikus összehúzódással finoman masszírozzák a bimbóudvart, ezzel stimulálva a tejkiürítési reflexet teljesen természetes módon és fájdalommentesen. A szilikon membrán garantálja a tökéletesen megbízható szívást, egyenletes vákuumot képezve a tej kiürüléséhez. A szívást a fogantyún az ujjbegyek finom mozgatásával lehet szabályozni, tökéletesen alkalmazkodva az egyéni igényekhez, a mell megnyújtása nélkül. Mivel az ISIS nagyon finoman dolgozik, segít leküzdeni olyan gyakori problémákat, mint a kisebesedett mellbimbó.
Az AVENT ISIS mellszívót használhatják az AVENT üvegekkel és az egyirányú etetőrendszerrel.
Még pár kérdés: érdemes megvenni az utazótáskás változatot, vagy sem?
Avent Isis táskás mellszívó
Tartalma:
- ISIS mellszívó készlet
- "Mikrofiber" hőszigetelt válltáska, zippzáras oldaltárolóval
- 2 db 125 ml-es cumisüveg
- 2 db 260 ml-es cumisüveg
- 2 db újszülött cumi
- 2 db cumisüveg kupak
- 2 db jégakku
- "Ultra komfort" eldobható melltartóbetét.
Sokan írták már, hogy a kórházba érdemes magunkkal vinni a saját mellszívót, hogy ne kelljen várni, amíg felszabadul egy. Igen ám, de hogyan tudjuk fertőtleníteni a kórházban a saját eszközöket? De ha már a fertőtlenítésnél tartunk, az AVENT termékekhez lehet kapni sterilizálót. Ez célszerűbb, vagy a hagyományos kifőzés?
Na jó sok kérdéssel bombáztalak titeket
Csirkesz