Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, Andy!

Igen, az érdekelt, hogy ott házon belül van-e lehetőség az endokrinológiára, és köszi a választ.

A gyógyszerekkel kapcsolatosan az érdekelne, ha már Cirisben voltál lombikon, milyen szuri az ottani módszer.

Egyébként hogy akadtál rá Cirisre?

És előre is köszi :) :D
zafir75
 
 


Zafir75, sajnos fogalmam sincs hol fog dolgozni V. doki. Naivan azt gondolom, hogy ilyen tekintélyes orvos, ilyen szakmai sikerekkel megtalálja a helyét, ahol továbbra is megadhatja majd az esélyt a reménytelen pároknak.
Remélem, a pénteki konzultáción Te majd esetleg megtudsz valami konkrétumot a változásokról. Sok sikert kívánok, és mesélj majd nekünk!

Kép
tinkyb
 
 


Tinkyb, hát ez elkeserítő.
Pénteken nekem dr. Kósához van időpontom, ha le nem mondják addig.... de megpróbálok mindent kitudni.
Én is úgy gondoltam, hogy biztosan előkészíti az új helyét és a fórumon mintha olvastam is volna róla, csak sajnos semmi konkrét infó, hogy HOL és milyen formában...
De lehetséges, hogy előbb távozik, mint ahogy tervezte... ezért ez a titokzatos, és számunkra nem örömteli :oops: felállás....
zafir75
 
 

 
 

Zafir!

Nem tudom a lombiknál milyen gyógyszerek vannak,mert nekem eddig csak inszemem volt és a közeljövőben a 4.inszemem.De annyit tudok,h V.doki a longprotokollt szokta alkalmazni.
A Cirisre úgy akadtam,h a Szegedi nőgyógyim nem volt hajlandó megcsinálni egy hüvely UH-t,amit a vesedokim kért és 6 éve felkerestem az akkori magánrendelőjében V.dokit.Úgy egyeztünk meg,ha eljön az ideje,h babát szeretnék megműt.Tavaly aug.-ban már a Cirisbe mentem utána.

Írhatok neked privit??

Andy
bandy27
 
 


Zafír! :D

A lombiknál 1 hónapig kell szedni a fogamzásgátlót /Lyndinette/, és valamikor még mielött megjön a mikulás el kell kezdened szúrni magadat hasba a Suprefact inj-val, közben kell szedi reggel 1/2 tbl prednisolont este pedig 1tbl-t. Ezt 1 hónapig szeded. A mensi 3-ik napján vv. és ha azt mondják hogy lehet indítani, akkor Puregon injekciót kell szúrni szintén hasba. Azt, hogy ennek mi az adagja, az egyéni. Van aki 150egységet kap van aki 300-at. Ez függ a korodtól és attól, hogy hányadik próbálkozás. Ezt kb: 1 hétig kell kapni, illeve a punkció elött 3 nappal szokták abbahagyni. A punkció elött 36 órával kapsz egy tüszőrepesztő szurit /Ovitrelle/. A punkció estéjétől pedig napi 3X2 Utrogestan hüvelygolyót kell feltenni. A beülti napjától pedig az Utro mellett még kell szedni szintén 3X2 Duphaston tbl-t. Ezek a megtapadást segítik! Én még kaptam Fraxiparin inj. is az első pillanattól.

Remélem érthetően írtam le.
Pusszancs Nektek!!! Hugi.
hugi206
 
 


Ja! Még valami!
Nagyon fontos a folsav, ezért mi azt szoktuk tanácsolni egymásnak,hogy időben kezdjék el szedni a Femibion 800-at. Ez terhes vitamin, olyan mint az Elevit, csak jobb meg újabb. Ezt a tervezett projekt elött 1 hónappal már lehet szedni!!!

Hugi.
hugi206
 
 


Andy, várom a privi üzidet!!! :)
zafir75
 
 


Hugi, köszi az infót. Te, ez a fogamzásgátlós dolog, tuti? Hallottam már ilyenről, de azt hittem, speckós esetben járnak így el.... de fura! :oops:
A dévaiban nekem is a long protokoll jött volna, akkor ez egyenlőre jóóóóóó. :)
Predisolon ok, ismerem, ott is így volt.
Tüszőrepesztőt ismerem, dettó volt.
Persze Ovitrelle kapcsán, hallottam olyanról is, 1000-ből 1 eset, akinek idő előtt hatott :? , a legjobb bartánőmnek.... :cry:
Hüvelygolyó, Duphaston ott is volt, ismerem, sőt maradt is ....sajnos...
Nagyon is érthető volt, Hugi, köszi a hasznos infókat!!! :lol:
zafir75
 
 


Én eddig az Elevitet szedtem, de utánanézek ennek az újnak, amit javasoltál. Köszönöm!!! :)
zafir75
 
 


Zafir!

Én is a Femibion-t szedem,már egy jó ideje :D
Bocsika,de most el kell szaladnom fontos ügyben a városba,de ha visszajövök,máris írom a privit!!!!!

Andy
bandy27
 
 


juuuj, most nézem a leleteimet, én nem szedhetek fogamzásgátlót 10 évig!!!! :roll:
zafir75
 
 


Sziasztok
Megérkeztem a kórházból , és túl vagyok a sok sok vizsgálatokon :)
Kezdtem a mai napomat egy laborvezetői UH-val a picim vesetágulata miatt.
Kiderült,hogy annyira kicsi lett neki,hogy ezzel aztán egyáltalán nem kell foglalkozni! Annyira megkönnyebbültem ,hogy az csak na :)
Ja! A pici lányom kb 3kg :D
Voltam CTG-n,de a dokinéni hamar le is vette rólam a kütyüket ,mert a lánykám folyamatosan izgett mozgott és az eredményeim is tökéletesek lettek :D
Levetettem a kenetet is ,mert a szülésznéni közölte,hogy 2hét és itt baba lesz ha minden igaz....és addigra jó lenne ha meglenne annak is az eredménye!
Kérdezte,hogy nincs elszámolva az időm,mert 37hetesnek felelek meg az UH szerint is.
Mivel lombikos vagyok ezért így erről szó sincs :D
Tehát kellőképpen elfáradtam ,de kellőképpen meg is nyugodtam ,hogy OK minden :D

Majd még írok,de most pihiznem kell :roll:

Pussz mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Noki, Gratula a szép eredményekhez és jó pihit, Rád fér a nagy megpróbáltatások után!
zafir75
 
 


Kedves Lány!

Ma voltam a CIRIS-ben és beszéltem a Kósa dokival. Bár nem mondta ki, de azt vettem ki a szavaiból, hogy dr. V. elmegy a klinikáról, sőt a honlapról is levették a nevét, ha megnézitek. A Kósa doki még nem döntött, azt mondta, hogy neki személy szerint semmi baja a CIRIS-szel, de lojális dr. V-hez, mert régóta kollegák, barátok. Szerintem van esély, hogy marad.

Kérlek, írjátok meg, ha valamelyikőtöknek van tapasztalata a fagyasztott embrió beültetésével kapcsolatban! Nekem 2 blasztocisztát lefagyasztottak. Köszi :)
bb75
 
 


Kedves Lányok!

Ma voltam a CIRIS-ben és beszéltem a Kósa dokival. Bár nem mondta ki, de azt vettem ki a szavaiból, hogy dr. V. elmegy a klinikáról, sőt a honlapról is levették a nevét, ha megnézitek. A Kósa doki még nem döntött, azt mondta, hogy neki személy szerint semmi baja a CIRIS-szel, de lojális dr. V-hez, mert régóta kollegák, barátok. Szerintem van esély, hogy marad.

Kérlek, írjátok meg, ha valamelyikőtöknek van tapasztalata a fagyasztott embrió beültetésével kapcsolatban! Nekem 2 blasztocisztát lefagyasztottak. Köszi :)
bb75
 
 


Sziasztok!

Ciris honlapján a kezdő oldalon a szerkezeti átalakulás leírásában a következőket lehet olvasni:

"Az intézet szakmai vezetésében a jövőben is meghatározó szerepet kap dr. Vereczkey Attila, aki tulajdonosi érdekeltsége mellett IVF centrumvezetői státuszban továbbra is irányítja az asszisztált reprodukciós tevékenységet és végzi a nőgyógyászati endoszkópos sebészeti beavatkozásokat."

Akiknek már folyamatban van a lombikja, azoknak talán ez az információ megnyugtató lehet.

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!

BB75!

Még nem vették le a honlapról,az alapítóknál van V.doki és eddig is ott volt.Bocsika,nem azért írtam!!

Zafir!

Elküldtem a privit!!


Pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


BB75! Akkor ezek szerint Te beszéltél is Kósa dokival, és ő mondta, hogy lehet, hogy marad??? De jó lenne!!! :)
zafir75
 
 


Bandy, remélem, hogy megkaptad a privi válaszomat! 8)
zafir75
 
 


Hű, de nagy a csönd.

Üdv az újaknak.

Baba! Hogy vagy? Mindjárt tesztelhetsz.

Nálam nincs új hír, szúrom a puregont is. Hétfőn megyek UH-ra, remélem addig még ma hoz valaki új infót a dokikról.

Noki! Nagyon irigyellek ám, bárcsak mi is már itt tartanánk.

Hugi! Mi újság felétek?? Belevágtatok már a következő lombikba??

Tinkyb! Te is hamarosan kezdheted a szurikat!!

Móni! Nálatok mikor lesz a következő beültetés??

Puszi mindenkinek
detko79
 
 


Sziasztok! Bocsánat, hogy ismeretlenül kukkantok be, én is a Círisbe járok, Kósa dr.hoz. Én a héten voltam nála, szerdán és azt mondta, hogy még semmi konkrétumot nem döntöttek a továbbiakról, és hogy semmiképpen nem hagyják cserben a betegeket. Mi meg is beszéltük, hogy augusztusban kezdjük a lombikot, szóval remélem, hogy tényleg marad a mostani felállás.

Kaptam egy eredményességi kimutatást a különböző lombikokat végző intézetekről. Ezt az Eü. Minisztérium csinálta, ha jól tudom, EGy kicsit meglepődtem, mert eszerint aCírisben a tavalyi év második felében végzett 51 IVF közül csak 14 sikerült, ez alig 28 százalék körül van, míg a honlapjuk szerint mintegy 50 százalékos eredményesség van a lombiknál. Innen lehet letölteni a dokumentumot, ha érdekel valakit: http://www.oszmk.hu/emki/
bébike4
 
 


Hű, ez jó hír, mármint az orvosokkal kapcsolatos hír.
detko79
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre vége a német nyelvtanfolyamnak. Nagyon lefárasztott, és semmi másra nem volt utána energiám. Csak kapkodom a fejemet, hogy azóta mi történt itt a fórumon, és Pálgi viselkedésén teljesen ledöbbentem. Én is nagyon remélem, hogy a dokik a helyükön maradnak. Remélem tényleg csak egy téves hírről van szó, amit a média kiszinezett.

Noki fantasztikus híreket hoztál. Láttam a gyerekszobát, nagyon szuper lett. Vágjátok már a centit? Elkészültetek már mindennel?
Bandy tök jó,hogy megvan már az időpont. Utána mennyi időt kell várni?
Baba küldöm továbbra is a babaragacsokat!!!!!! Hogy érzed magad? Fogsz tesztelni, vagy inkább a vérvétel mellett döntesz?

Képzeljétek tegnap kicsit bevéreztem. A férjemmel rohantunk be a kórházba. Jól megijedtem. Az orvosom szabin volt, de pont bent volt az egyik Cirises doki, Papp doki, és azonnal megnézet, nagyon rendes volt, hálás vagyok neki. Szerencsére nem talált semmit. Azt mondta, hogy valószínű egy hajszálér pattanhatott meg. A kicsi szívhangja is rendben volt. Szerencsére csak a rémület volt nagyobb. Sok pihenést írt elő. Kicsit lelkiismeret furdalásom is van, mert lehet, nem kellett volna németre beiratkoznom, hanem inkább nyugton kellett volna otthon maradnom.
Ma elutazunk, végre kiszabadulok Pestről, már rég nem voltam a városon kívül. Ráadásul pont egy másik Cirises párhoz megyünk, meghívtak magukhoz. Annyira mókás a kapcsolatunk. Tavaly szeptemberben egy szobába kerültünk, amikor neki is és nekem is műtétünk volt. Aztán a decemberi lombikon teljesen véletlenül összefutottunk. Fej-fej mellett haladunk, csak annyi a különbség, hogy ők fiút várnak. Már megvan a kis vőlegény is. :D :D :D
Ugyan ahhoz az orvoshoz mentünk tovább, mind kettőnkek császára lesz. Megkértük a dokit, hogy lehetőség szerint egy napon császározzon meg minket, és akkor a kórházban is egy szobába szeretnénk kerülni. Ha ez mind sikerülne, annyira vicces lenne.

Remélem mindannyian jól vagytok, sokat gondolok Rátok, és változatlanul drukkolok mindenkinek!!!!! Hogy bírjátok ezt a nagy meleget??????

Puszi:

Zsiby

Kép
Kép
zsiby
 
 


Sziasztok Lányok!

Friss hírek V.dokiról és a Cirisről!!!!
Mindenkit tájékoztatni szeretnék,h igen elmegy V.doki a mai naptól!!De nem kell aggódni,mert mindenki mehet a magánrendelőjébe Tel.száma:20/388-10-36 és ott sok szeretettel vár mindenkit és megbeszélitek ott vele a hogyan továbbot!!!A saját intézete folyamatban van,ezért egy kis türelmet kér mindenitől!Az az intézet olcsóbb lesz,mint a Ciris,mert V.dokinak fontosabb a gyógyítás,mint a pénz!!Szóval hívjátok a 20/388-10-36-os telcsi számot!!

Remélem mindenkit sikerült megnyugtatnom!!

Pussz mindenkinek :D :D

Andy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bandy27 2009.07.03 13:15-kor.
bandy27
 
 


Zsiby!

Jaj,de aranyos vagy,h gondoltál Rám!!
Szeptember 9-én,ha megyek az endos drnőmhöz és mekapom az engedélyt,de miért ne kapnám,akkor még abban a hónapban belevágok.Kb.15-én kell úgyis megjönnie.
Milyen nagyok vagytok már!!Nálad is nagyon telik az idő!! :D :D Szerintem a kis Lilike egy nyelvzseni lesz,csak előnyére vált,h tanultad a németet.Így is fogékonyak rá...Remélem máskor nem hozza így rád a szívbajt!!

Pusszillak benneteket!!

Andy
bandy27
 
 


Kedves Fórumozók!

Somody Imre vagyok, a Ciris Klinika tulajdonosa.

Az elmúlt napokban sokféle hírt olvashattak, hallhattak intézetünkkel kapcsolatban. A helyzet tisztázására fontosnak tartom, hogy az alábbi sajtóközleménnyel ezen a fórumon is tájékoztassam Önöket a jelenlegi helyzetről.

---------------------------------------------------------------------------
A Ciris fennakadás nélkül működik

Budapest, 2009. július 3. – A lombikbébi programot lebonyolító Ciris Budapest Nemzetközi Reprodukciós Intézet változatlanul fogadja a jelentkező nőket. A klinikán folyamatosan készítik elő a lombikbébi beültetéseket, s végzik el a programot megelőző egészségügyi vizsgálatokat.
A sajtóban megjelent hírek szerint a „klinika orvosai felmondtak”. Ez a hír nem igaz. A klinika 22 ( honlap szerint 23) dolgozója közül csak az orvos - igazgató, dr. Vereczkey Attila és még egy orvos távozott.
A Ciris tulajdonosa, Somody Imre előrehaladott tárgyalásokat folytat nemzetközileg is elismert orvosokkal az intézetet szakmai vezetőként irányító orvos-igazgatói poszt betöltéséről. A megállapodásra a következő hetekben sor kerül.
Az eltávozott főorvos pótlása rendezett módon zajlik.

Somody Imre tavaly év vége óta tárgyalt dr. Vereczkey Attilával annak érdekeltsége megvásárlásáról. A tulajdonos változása után a felek abban állapodtak meg: szeptemberig tisztázzák, hogy a főorvos tovább dolgozik-e az Intézetben vagy megválik attól. A főorvos azonban a közösen megbeszélt időpont előtt távozott, s ezért kellett felgyorsítani az utánpótlás keresését.
A Ciris működése folyamatos, változatlanul fogadja a jelentkezőket és fennakadás nélkül készíti elő a lombik–programokat.

----------------------------------------------------------------------

Ha további kérdésük, kérésük van, kérem írjanak az office@somody.hu címre! Minden információval a hozzánk fordulók rendelkezésére állunk.

Bízom benne, hogy továbbra is megtisztelő bizalmukkal tüntetik ki kitűnő szakembergárdánkat, és európai szintű felszereltségű intézetünk sikertörténetei között az Önöké is szerepel majd.


Tisztelettel: Somody Imre, a Ciris Nemzetközi Reprodukciós Intézet tulajdonosa
ciris klinika
 
 


Tisztelt Somody Úr!

Egy dolgot meg kell, hogy értsen, egy nő (főleg ha felébred benne az anyai vágy) nem egy épület falaihoz ragaszkodik hanem a benne dolgozó orvosához akiben megbízik és tőle reméli a boldog végeredményt.

További sikereket kívánok a klinika összes dolgozójának!

Móni
móni101
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is tovább léptem. Küldök nektek egy oldalt érdemes megnézni. Mi itt vizsgáltatjuk ki magunkat. Ma voltunk a Fülöp Vilmos dokinál, nagyon szimpatikus.

http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page440.htm

Móni
móni101
 
 


Tisztelt Somody úr!
Megdöbbenve olvastam,h írt a ezen a fórumon,hiszen ez a páciensek oldala!!
Mi nagyon jól tudjuk,h az orvosok miért álltak fel és fognak felmondani!!
1. a páciensek elhagyják az intézetet és természetesen bárhova is mennek az orvosok,követjük őket!
2. tudomásunk van arról,h a páciensek nem járhatnak a saját orvosukhoz,milyen dolog,h a reggeli referáláson döljön el,ki vizsgálja meg??
3. tapasztalatunk,h HAUZMAN dr egyetlen UH vizsgálaton sem találja meg a petefészket és rettenetesen fájdalmasak nála a vizsgálatok!!
Mégis,h gondolja Somody úr,h fizetünk 500-600 ezer ft-ot és egy ilyen balf@sz,akinek nincs semmilyen gyakorlata és még életében nem csinált embriótranszfert,alkalmaz és ő csinálja a beültetést??Mi nem vagyunk milliárdosok,mint őn, h csak úgy kidobjuk az ablakon a semmire a pénzünket!!Őn elvinni a feleségét egy ilyen tapasztalatlan,hozzá nem értő orvoshoz??
4. Elveszítette az intézet a két legtapasztaltabb orvosát Vereczkey dr-t és Kósa dr-t,Somody úrnak meg megmaradnak a selejtes,hozzá nem értő orvosok!!
5. Somody úr a ön csak a pénzünk miatt levelezik velünk,ön a pénzét félti,miközben a meddő párok a legkritikusabb döntésének tartja véghez vinni , viszont őn lecsökkentené az 5 állami finanszirozott kezelést!!
6. Őn Somody úr tönkreteszi a meddő párok életét és a Ciris intézetet!!
7. Mi egyértelműen megbizunk az orvosainkban és természetesen követjük őket!!
8. Minket nem érdekel ki az orvosigazgató,mi Vereczkey dr szakmai múltja,tudása,emberséges viselkedése miatt jártunk oda!!Nem őnhöz,nem az intézetbe,hanem Vereczkey dr-hoz!!

Tisztelt Somody úr!
Legyen szíves hagyjon bennünket békén,ne írjon többet a fórumunkra,mert nem vagyunk kiváncsiak,h gazdagodik meg,ez a fórum a páciensek beszélgetése,nem az igazgató,befektető hozzászólásainak az oldala!!
bandy27
 
 


Tisztelt Somody úr!

Ez még kimaradt:az intézet sikerességi rátája messzemenően sokkal magasabb a többi intézethez viszonyítva!!Mit gondol miért??Mert a két legjobb orvos dolgozott ott:Vereczkey dr és Kósa dr.Nekik a gyógyítás az életük és nem a pénz!!Őnnek csak és kizárolag a pénz számít,a mi pénzünk!!Egyébként is milyen jogon írja le Vereczkey dr-ral kapcsolatban,h megvásárolja a részét??Ez senkit nem érdekel és semmi közünk hozzá a pácienseinek!!Bezzeg ő fogja be a száját,nem nyilatkozhat,nem nyugtathatja meg a betegeit!!
bandy27
 
 


Tisztelt Somody Úr!
Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz!!! Teljesen igazuk van a lányoknak! A Vereczkey doktor betegei nyilván bárhová is megy, követni fogjuk őt! Mi benne bízunk meg, nem az épületben! Mi MIATTA kerestük fel a Ciris Intézetet, az ő embersége, szaktudása, hozzáértése miatt!!!
Nagyon sajnálom/sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok az intézet vezetősége között, mert mi szerettünk a Ciris-be járni, de legyen akármilyen jó szakember gárda ezek után az intézetben, mi nem kérünk belőlük. Nekünk Vereczkey doktor az orvosunk,és mi a világ végére is utána megyünk!!!!

A klinika jelenlegi és következő dolgozóinak sok sikert kívánok!
hugi206
 
 


Sziasztok Lányok!

Új csapattagok, szívesen beírlak Benneteket is a táblázatunkba, ha szeretnétek. Ehhez néhány adatra szükség volna: életkor, orvos, sikertelenség oka, tervezett stimuláció, illetve a következő beavatkozás időpontja.

Andy, köszi az infókat! Meglátod, a szeptember mindjárt itt lesz!

Baba, hogy vagytok? Érzel várandósági jeleket? Tesztelsz, vagy majd a hétfői vérvételre bízod, hogy kiderüljön, kismami lettél-e?

Bébike, üdv. a topikon! Sok sikert kívánok a lombikhoz!

Detko, nem sokára punkció! Szorítok Neked! Pár nap, és én is kezdem a puregont. Mióta kiváltottam a recepteket, azóta indult el bennem a para, addig nem is foglalkoztam a gondolattal, hogy mire készülünk.

Hugi, egy újabb projekt? Ugye, minden rendben Veletek?

Móni, sok sikert a kivizsgálásokhoz! Megnéztem a linket, biztatónak tűnik a leírás.

Noki, örülök, hogy a vizsgálataid eredménye jó lett és, hogy visszatértél az iWiW-re is! Réka baby akár jöhetne is a súlya alapján.

Zafír, voltál tegnap konzultáción, mi történt?

Zsiby, de jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy Lili így megijesztett. Biztos nem a nyelvtanfolyam miatt volt, ez csak egy véletlen egybeesés lehetett. Ügyes vagy, hogy végig csináltad német tanulást. Kellemes pihenést kívánok a kis vőlegénnyel együtt! Írjál majd gyakrabban!

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Hahó lányok!

Meg szeretnélek kérni Titeket, hogy aki ért hozzá, hogy hogyan lehet egy új oldalt nyitni mondjuk: Dr. Vereczkey Attilához járunk, vagy valami hasonló. Ha ez meg lenne, akkor nem kellene a Ciris-es fórumra bejelentkeznünk többet. Csak egy ötlet!

Puszi: HUgi.
hugi206
 
 


Meg van az új oldal!!
Neve: Dr. Vereczkey Attila betegei

Nagyon várunk a továbbiakban ott Benneteket!!!!

Hugi.
hugi206
 
 


Mielőtt Én is csatlakozom a másik fórumhoz még annyit azért szerettem volna mondani,hogy-
Nagyon köszönöm a Ciris dolgozóinak azt a sok kedvességet és segítséget amit kaptam tőlük amíg oda jártunk!
Remélem aki teheti csatlakozik Vereczkey doktorhoz és találkozunk még?!

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!

Most találtam Rátok!

Csütörtökön voltam a CIRISben először, nekem nagyon szimpatikus volt minden, a legkör és az emberek is. Nem értem mi történik ott? Mi ez az egész?

Valaki elmagyarázná?

Köszönöm: Annamary
maryann32
 
 


Szia Maryann32!

A lényeg röviden, hogy két remek orvos távozott, akiknek nem kellett volna. Téged annyira nem érint, mivel nem ismerted Őket.

Üdv: Móni
moni32
 
 


Sziasztok, elutaztam hétvégére, és máris így lemaradtam.... huhh, volt itt történés bőven, és még Somody úr is beszállt a levelezésbe...
Nos Bébike, nagyon köszi ezt a fantasztikus táblázatot, a sikerrátákról, szerintem nagyon hasznos lesz áttanulmányozni!!!
Milyen volt a pénteki tapasztalat?
hááááááááááááááááát. felemás.
Az intézmény nagyon szép, de orvosban, valamiért jobbra számítottam.
45 percet beszélgettünk a problémánkról, és K. doki mindjárt azt mondta, hogy PCOS-s vagyok, pedig nem vizsgált meg, és nem vagyok az. Aztán közölte, hogy a méhüregi vizsgálat ill. petevezető átjárhatósági kellene. Valakinek volt már ilyen? Tudtok mondani több infót erről? Csak azért furcsállom, mert nálunk a férjem problémája miatt kell az ICSI, illetve most már a PICSI, nekem egyenlőre semmi bajom, minden leletem negatív, mivel ICSI minek a petevezető átjárhatósági? Mivel még nem jutottunk el a beültetésig, minek a megtapadást gátló tényezők keresése??? Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de félek ettől a vizsgálattól, és az előző helyen erről szó sem volt...
Hááát, nem tudom, hogy mi lesz, nekem K doki nem volt nyerő, az intézet igen, no de orvos nélkül? Most már csak olyan helyet keresek, ahol lesz PICSI, illetve a férjem egyre jobban erősködik, hogy menjünk külföldre....... még várok egy kicsit, hogy mi lesz...
Nekem annyit mondott még a doki, hogy lehet, hogy helyileg maradnak, mert a tulaj úgysem tudja fenntartani az intézményt, orvosok nélkül, és nekem is úgy mondta, hogy nélkülük az egész egy kalap.................................. hmmm...
zafir75
 
 


Tisztelt Somody Úr!
A bemásolt levelet pár napja fogalmaztam bízva, hogy Ön értelmes ember és talán alkalmas intézményvezető. Átgondolja tetteit, ha valóban számítunk Önnek, talán mérlegel. Akkor még nem tudtam, hogy az intézménye KINCSE, a TUDÁS AZ EMBER!!!!! -távozik az intézetből.
Úgy gondolom, hogy minden ember tévedhet, ronthat, bukhat, de tetteiért felelnie kell.
Amit Ön tesz velünk és a társadalommal az felháborító!!!!
Remélem, hogy Önt sem kerüli el az amit érdemel ezért!


Tisztelt Ciris Vezetőség!

Írásomat kérem, hogy tekintsék jóindulatú építő kritikának.
Az Önök által vezetett intézmény egy csoda, nincs még egy ilyen hely Magyarországon.
Én személyesen az életkedvemet, az egészségemet, a reményt kaptam vissza. Más intézményekben a hatalmas miomám miatt a méhemet el akarták távolítani, több éves orvostól-orvosik, klinikától- klinikáig járkálás és rengeteg pénzkidobás van mögöttem.
Nagyon örülök, hogy Önökre találtam, hogy megismerhettem a „Csodadoktoromat” Dr. Vereczkey Attilát, aki szakértelmével és kedvességével visszaadta a reményt nekem.
Körültekintő vizsgálat sorozat után megműtött, majd a lábadozásom idején is korrekt módon idejét nem spórolva maximális tájékoztatással látott el, mutatta a talán kisbabámhoz vezető utat. Olyan jó lett újra remélni, látni az alagút végét, várni, hogy kontrollra kelljen jönnöm, hogy tudjam a feladatom, várhassam a várva árt pillanatot, hogy hozzám is beköltözhessen egy pocaklakó. Június 22.-én nálam is megtörtént a csoda, beköltöztek hozzám, remélem, hogy 9 hónapig maradnak is. A beköltözéshez vezető két hét viszont elég „rögös” volt.
Erre szeretném az Önök figyelmét felhívni. A lányok hibátlan, nagyon korrekt, munkát végeznek, kedvesek, aranyosak, és úgy gondolom, hogy segítő szándékuk is maximális. Mi babára váró leendő anyukák biztosan naponta megnehezítjük a dolgukat, de ezt sosem mutatják, drukkolnak nekünk, olyan emberi, csodálatos ettől ez az intézet. Ami viszont nem illik ide az az, hogy miután hónapokon keresztül bízhatunk „ Csodadoktorunkban” akit fogadott orvosunknak tekintünk, mert ugye ez egy nagyon intim szakterület, hírtelen más orvosok kezébe kerülünk, akik esetleg csak a referálásokból ismerheti történetünket, küzdelmünket, nem tudják, és nincs is idő a számunkra nagyon fontos előzményeket tisztázni. Biztosan kiválóan képzett szakemberek Ők is, de az a hónapok alatt felépült bizalmi kapcsolat hiányzik, nincs meg az a kontaktus az a „kapaszkodó” az a „biztonság érzet”, hogy biztosan a kezelés a számunkra legmegfelelőbben folytatódik, Hihetetlen bizonytalanságot tud adni egy „idegen” orvos által nem megtalált petefészek, vagy teljesen más látószögből felállított állítólagos diagnózis, mint pl: endometriozis, mely pár napja még nem volt ott.
Kérem Önöket, hogy adják meg a lehetőséget nekünk leendő kismamáknak, hogy pénzünkért, mert ugye ez nem egy tb- támogatott intézmény és mi ezt vállaltuk, azt kaphassuk amiért fizetünk, mindenki a választott orvosát. Hiszem, és tudom is, hogy minden intézményt, betegséget, kezelést a bizalom visz előre, a bizonytalanság hátráltató körülmény.



Sajnos a bizonytalanságba rántott minket, de felállunk!!!! A lányokat, dolgozókat, Dórit, Julit, Erikát, Katit, Mártikát, Ibolyát, és Szakács dokit, Tamara doktornőt nagyon sajnálom, mert szuper csapat és nem ilyen főnököt érdemelnek.

Kép
baba1973
 
 


Kedves Mindenki !
Talán emlékeztek még a legelső fórumozók között voltam és bár az utóbbi időben kevesebbet írok, mindig olvaslak benneteket.

Nem vagyok híve a vagdalkozásnak és a vádaskodásnak, sem az indulatoktól fűtött hozzászólásoknak.
A történetemet teljesen nem írom le, pedig az is tanulságos. Bízom a Cirisben annak ellenére, hogy szerintem én nem kaptam meg azt a kezelést amire szükségem lett volna. Egy másik klinikán derítették ki, hogy nagyon súlyos inzulirezisztenciám van , az ottani nőgyógyász és endokrinológus egyértelműen közölték velem, hogy esélyem sem volt a sikeres lombikra. A másik amit közöltek a Cirises eredményeim alapján, hogy ezzel a hormonképpel semmi szükségem nem volt a lombikra. A PCOS-nak nevezett betegség miatt lettem hiperstimulált, amikor életem legnagyobb fájdalmait és félelmeit kellett átélnem. DE. Felálltam, szedem a másik klinika orvosai által felírt havi adagban 2000 ft-os költséggel járó gyógyszert, azóta minden hónapban van mensim, peteérésem az ovulációs teszt szerint. Fogytam közel 20 kilót eddig és még mindig van mit leadnom.
Sem a Kaáliban, sem ezen az új klinikán nem kaptam meg viszont azt, amit itt igen. Azt, hogy törődnek az ember lelkével, érdeklődnek és bíznak a sikerben. Amikor én anno idejöttem, akkor olyan stádiumban voltam, hogy talán soha nem lesz még egy gyermekem. Hála Vereczkeynek, Mártinak, Dórinak, Julcsinak Erikának, Katalinnak, ma újra bízom. A bizalom az, ami eddig nem volt meg sehol. Amikor a hiperstimuláció miatt kórházba kerültem Vereczkey doktor naponta többször egyeztetett az orvosaimmal, hogy segítsen gyógyulni.
A Cirisben mindig volt időpontom, ha kértem, ezen az új klinikán, amely nem meddőségi klinika, de százával kezel meddő nőket, pénteken közölték velem, hogy hiába kell kontroll, majd két hónap múlva lesz időpont. Nevetséges. Ez nem gyógyítás, hanem pénzvadászat... Ha nem az lenne, lenne idejük egy betegre.
Olvastam Somody Úrnak írt véleményeiteket is, de inkább nem kommentálom. Ő egyben hibázott, abban, hogy belépett ide, az oroszlán barlangjába, de talán segítettetek neki a mi oldalunkról nézni a dolgot. Amit talán jó lenne még tényként kezelnie az a Ciris eredményessége. A tavalyi második félévben 54-ből 14 lombik volt sikeres, ami nagyon szomorú eredmény szerintem.
Ha pedig szemellenző nélkül nézzük csak a saját példáinkat, akkor nézzétek meg a táblázatunkat, 15-ből 4 az eredmény. Szintén jóval kevesebb, mint az ígért 50%. Pedig több mint fél éve írogatunk egymásnak.... Engem inkább ez aggaszt.
Összefoglalván egy biztos, a bizalma sokaknak megingott csupa nagybetűvel írom az INTÉZET és nem a kezelőorvosunk iránt.

A helyzet pedig számomra nem egyszerű, mert a Ciris szerint nekem lombik kell, a másik klinika szerint nem. Mellesleg a Cirisben vannak a lefagyasztott embrióink. Szóval az égiek tudják csak mi lesz velünk és a pöttyeinkkel. Volt egy biztos pont az életünkben, most nincs. Biztos pontokat nem könnyű találni....
De az élet megy tovább.
kockaspled
 
 


Sziasztok! Remélem nem bánjátok, ha leírom a véleményemet úgy is, hogy nem vagyok részese a topiktagoknak, de én is a Círisbe járok.
Őszintén bevallom, én az Intézet által hangoztatott statisztikák miatt választottam a Círist, és emiatt döntöttem úgy, hogy bevállalom a többszázer forintottal magasabb összeget is, ha ezért tényleg azt kapom, hogy nagyobb eséllyel lehet babám. (Egyébként zárójelben teszem hozzá, hogy nekem is van/volt olyan érzésem az intézettel kapcsolatban, hogy nem teljeskörű a kivizsgálás, szerencsére nekem van egy olyan nőgyógyászom, (aki nem meddőségi esetekkel foglalkozik amúgy), aki elküldött engem IR vizsgálatra, laparoszkópiára, ezeket a Círisben meg sem említették, ráadásul a hormonképem is egy évvel ezelőtti, de az intézeti dokim szerint ez is jó a lombik kezdéshez :shock: .) Szóval én tényleg az eredményesség miatt választottam a Círist, de ettől az összehasonlító táblázattól most elég rossz érzésem lett :cry: A honlapjuk szerint az IVF et követő eredményességük 44,8 % százalék (sőt, a 35 év alattiaknál, ahová én is tartozom, 53 % ), ehhez képest az országos átlag 34 százalék csupán. Az egészségügyi minisztérium táblázata szerint, amit ha én jól hallottam, az intézetek által kötelezően átküldött adatok alapján állítottak össze, a Círisben tavaly a második félévben 51 lombikból 14 sikerült, ami ha jól néztem, gyakorlatilag a legrosszabb, vagy a második legrosszabb eredmény a tizenvalahány intézet közül.

Én leginkább erre szeretnék választ kapni, hogy mit gondol a Somody úr és a vezetőség erről az eredményről! Biztos, hogy nem csak én vagyok, aki a honlapjukon feltüntetettek és aCírisben elhangzott ígéretek alapján választotta az intézetet, és szerintem felháborító, ha tényleg ekkora eltérés (nem mindegy, hog y majdnem 60 százalékot várhatok el a pénzemért, vagy alig 25-öt :shock: !!!!) HA tényleg megtévesztő adatokat tettek fel a honlapra, akkor az egyrészt nagyon ronda dolog, de ezen kívül súlyos következményekkel is járhat szerintem!! Ki ad erre magyarázatot???
Mi a véleményetek erről?
bébike4
 
 


Maryann 32, Te maradtál még ezen a fórumon?
Én dettó abban a helyzetben vagyok, mint Te.
Az orvosokat nem ismertem, viszont az intézmény lenyűgözött.
Egyenlőre kivárok....

:roll:
zafir75
 
 


Sziasztok!

Remélem jár azért még valaki ide! Egy ideje olvasom ezt a topicot, és sajnálom, ami az intézetben történt, és hogy Vereckey Dr. távozott az intézetből, és vele a lányok is innen a topicból!
Nekünk is van gondunk, pontosabban a páromnak. Mi ugy döntöttünk,hogy a Cirist választjuk.

Ma felhívtam őket, és nagyon udvariasan arra kértek, hogy szeptemberben kérjek konzultációs időpontot! Mondjuk a szeptemberrel nincs gondom, de jobban örültem volna,ha most tudunk egyeztetni egy időpontot szeptemberre! :oops:

Szerintetek ez is az orvosok távozása miatt van, hogy nem kezdenek új betegekkel, amig nem találnak megfelelő szakembereket!? :roll:

Üdv mindenkinek
Beni
benigna
 
 


Szia Benigna!

Valószínű, hogy összefüggésben van a szeptemberi konzi időpontod a két orvos távozása miatt. Legalább addig rendeződnek a dolgok az Intézetben.

Üdv: Móni
moni32
 
 


Szia Móni! Tenyleg remélem, hogy addigra találnak olyan jó szakembereket,mint akik elmentek. De azért fura, hogy még időpontot sem adtak... Na mindegy ezen már nem múlik semmi. Én eldöntöttem, hogy oda szeretnék menni. :)

Megkérdezhetem, hogy Te/Ti is odajártok esetleg!?

Szép napot!
Beni
benigna
 
 


Sziasztok lányok!

Én is új vagyok a CIRISben, és az első konzultáció pont júl. 3-ára esett...

Nekem nincs kötődésem a korábbi orvosokhoz, az egyikkel találkoztam, nekem nem volt túl megnyerő...

Maga a hely viszont nagyon tetszett, egy csoda - a korábbi tapasztalataimmal szemben...

Biztos vagyok benne, hogy lesz új orvos gárda, hiszen itt minden adott, nem hiszem, hogy kihasználatlan marad.
Engem úgy tájékoztattak, hogy több mindenkivel tárgyalnak, és szeptembertől indulnak az új lombik kezelések.

Én viszont addig is elvégeztetek ott pár kivizsgálást, ami hiányzik a jelenlegi anyagomból.

Nagyon kedvesek voltak, és az emiles megkeresésemre fel is hívtak telefonon 1 napon belül.... nagyon meglepődtem, de nekem ez nagyon is szimpatikus :)

Remélem, hogy a helyzet hamarosan lecsillapodik és megint megtelik ez a fórum élettel és sok sok új pozitív tapasztalattal.

Nálatok mi a helyzet? Ti is itt folytatjátok tovább? Én kivárom a végét.... máshová sem jutnék be szeptember előtt...
zafir75
 
 


Beni, nálunk is a párommal van gond, pont azért is ragaszkodok a CIRIS-hez, mert náluk van PICSI technológia, ami nálunk megoldást jelenthet.
Rajtuk kívül talán a győri Kaáliban van még, de oda nagyon nehéz időpontot kapni és természetesen sokkal messzebb is van.
Nektek volt már lombikotok? Vagy ez lesz az első?
zafir75
 
 


Szia Beni!

A kérdésedre válaszolva a Ciriszbe járok vagy jártam. Mivel az ottani orvosom Dr. Kósa Zsolt volt. Sajna érintett vagyok benne, mivel valszeg Ő is távozik/távozott. Így egyelőre még nem tudom, hogy mi lesz. De szeretnék nála maradni, így ha máshol folytatja akkor megyek utána. De, majd meglátjuk, mivel ez nálunk összetett kérdés.

Üdv: Móni
moni32
 
 


Sziasztok!

Zafir : Velem is nagyon kedvesen közölte a hölgy telefonon, hogy szeptemberben hívjam őket újra időpontért. Gondolom akkor majd megint egy pár héttel v. hónappal későbbre fogunk kapni időpontot első konzultációra. :?

Azért majd nyár végén már fogok próbálkozni szerintem :) .

Én bízom azért az inszeminációban és abban , hogy nem kell lombikoznunk, bár lehet,hogy ez csak a tudatlanok optimizmusa. (mi még csak most kezdjük majd ezt az egészet, eddig semmilyen beavatkozásunk nem volt, csak nőgyógy. és andrológiai kivizsgálás). Nálatok semmiképp nem jöhet szóba az inszem!?

Móni: Hát a te helyzeted azért más, hiszen már kötődsz Kósa dokihoz, és azt teljesen megértem , hogy mész a dokid után, ugyanúgy, ahogy a többi lány is innen a fórumról. Én is ragaszkodom a nőgyógyászomhoz .

Remélem, hogy tényleg jó és emberséges orvosok lesznek majd a Cirisben!

üdv
Beni
benigna
 
 


Sziasztok!

Beni: Ne izgulj, hamar adnak időpontot konzira, nem kell hónapokat várakozni, mint máshol. Amikor én is jelentkeztem 1 hét múlva már mehetem is megbeszélésre. És következő hónapban már lehetet is kezdeni. Ez azért is megy gyorsabban itt, mivel nem Tb támogatott hely.

Üdv: Móni
moni32
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?