Sziasztok!
Szilvus, nagyon huncut fiad van.
Múltkor elgondolkoztam, hogy csak Andris bömböl-e annyit, s a ti babáitok mind csak mosolyognak, mint a képen láthatóak???? megnyugtattál, hogy csak a vidámakat csatoljuk
Humi, nagyon helyes Kristóf! Micsoda barna bőre van! Igazi játékbaba
Karmen, csak ámulok, milyen szép kislányod van! Nagyon jók lettek a műtermi fotók, Bár a nevetős kép szinte felülmúlhatatlan
Léna, pár napig mi is néha pólyába v. takiba raktuk Andrist, kellett neki a zártság, biztonság. Úgy nő Sára lányod, mint a gomba!!!!!
Rita, mennyire irigyellek! Ilyen élmény!
Mariann, nagyon jó a póló!!!!! Nagyon formás Nádja, nem is látszik rajta, mekkora bendője van
! Andris nem eszik ennyit, de a tokák száma mégis egyre gyarapszik
Én sem mérem már jó ideje, heti egyszer, hogy mondhassak v. mit a védőnőnek
Tegnap este 5410g volt. A lényeg, hogy eszik, nem zörög a csontja
Katával hétvégén beszéltem, a szüleinél volt. Nincs net itthon, azért nehéz jelentkeznie. Máté szépen növöget, éjjel jól alszik, így Kata is tud pihenni. Ő is benne van a taliban, mindenképp szeretne jönni.
FKata, igyál sokat!! Én kisgödényt játszom, és nagyon beválik
Jut eszembe, tejügy: sört ittam, de hogy: már nagyon nem kívántam, s a szénsavast nem tudod csak úgy ledönteni a torkodon. Kikevertem a szénsavat, s úgy 3 kortyre lecsúszott egy pohárnyi.( előre is elnézést kérek a sörimádóktól eme szentségtelen mutatványért
)
Ma szépet sétáltunk
Elindultam, felhő egy szál sem, esővédőt kipenderítettem a kocsi aljából. Mire indulnánk vissza a boltból, eleredt ez a dög. Gyorsított menetben, amúgy rodeósan iszkoltunk haza. FÚj! Most meg süt százágra, manó meg az ágyban durmol, nincs szívem megzavarni, átpakolni a kocsiba. Remélem holnap be tudjuk járni a környéket!!!
Valami konkrét időpont a talira esetleg?
Kérdés: hordozókendő ügyben mi a véleményetek? Jó? Érdemes venni?
Pusza,
Móki