Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Minden baba egyre szebbKép
Erika Dani szép nagy baba lett.Szilvus Lili nem maradna így hason, nagyon utálja.
Mi megint szopi gondokkal küzdünk.Ti hogy fejtek?Ha mindkét mellből szoptattok akkor mind a kettőből vagy csak az elsőből?Nem tudom hogy, de 2 napja még 200 fölött volt 1 mellemben a tej, most a kettőből 80 alig jön ki.Létezik,hogy ennyi idő alatt így kiürüljön?
Bocs, hogy nem írok külön mindenkinek, de eléggé ki vagyok készülve emiatt.Főleg, mert Lili nem fogad el mást és lefejt tejet sem igazán.
Nyugis estét mindenkinek.
F Kata+ a 11 hetes Lili
filep_katalin

Sziasztok!

Rita, igazad van; tényleg mostanában kellene talizni, mielőtt sokan elmennének nyaralni, nagymamázni, szóval mielőtt igazán beköszönt a nyár. Mit gondoltok? Mikor és hol talizzunk?

F.Kata,
Ezt a hirtelen tejmennyiség csökkenést én is átéltem úgy egy héttel ezelőtt. Az segített, hogy másnap reggel+este fél-fél liter kakaót magamba gyűrtem, többször ettem, mint általában és az étkezéseket 1-1 nagy tányér húslevessel vagy gyümölcslevessel kezdtem. Következő nap reggelére ismét bőven volt tejcsi. Nálam az a helyzet, hogy ha nem eszem rendszeresen - amihez sem időm sem étvágyam - akkor bizony igencsak csökken a tejecske mennyisége. Ezért nagyon figyelnem kell erre. (Azért minden rosszban van valami jó: azóta ágyba kapom a reggelit. Kép ) A mindkét mellből szoptatás szerintem nem túl jó ötlet, mert így Lili szinte csak a tápanyagban szegény, de laktózban gazdag, szomjoltó "első tejet" kapja, a tápláló "hátsó tejhez" nem igazán jut hozzá. Ráadásul mivel 1-1 ciciből így csak kisebb mennyiséget szopik, a szervezet arra áll rá, hogy a babának ennyi is elég. "A fejés nem ugyanazt az ingert váltja ki, tejtermelés szempontjából, mint a baba szopizása" - idézet a védőnőnktől. Szóval egyszerre csak egy mellből szoptass, ha lehet! Valamelyik nap, mikor megint csökkent a tejcsi, egyetlen alkalommal megkínáltam Kristófot üvegből, korábban lefejt tejjel (ő sem rajongott érte) és utána kapott csak cicit, de csak az egyiket, mintegy pótlásként. Így több ideje volt a másik mellben újratermelődni a tejnek. (Persze közben sok-sok folyadékbevitel volt a leírtak szerint.) Ez is bejött. Ne keseredj el! Próbálkozz Kata, hátha valamelyik módszer neked is bejön!

Andi,
Nekem is furcsa volt megfogni az elején Kristófot és az első tisztábatavésnél, öltöztetésnél szinte azt sem tudtam, hogy kell csinálni. Olyan ügyetlen voltam, hogy az egyik szülésznő megsajnált és segített (szülés utáni napot a vajúdóban töltöttük helyhiány miatt). Kb. 2 nap alatt viszont egész jól belejöttem. Hiába rég volt Lacus újszülött. Alíg 17 éve. Kép

Karmen,
Orsi sem semmi. Milyen kis mozgékony. Kép És milyen gyönyörű szemei vannak!!! Kergetheted majd a fiúkat az ajtó elől. Kép

Erika,
Olyan jó, hogy ilyen szépen fejlődik Dani. Hálás köszönet, hogy a régebbi rossz hírek után ezt a sok jót is megosztod velünk. Kép

Rólunk, csak annyit, hogy Kristóf már másfél kilóval több a születési súlyánál. Ruhátlanul, evés előtt 4,085 kg-ot mutatott ma a mérleg (2,55-el született) és még csak most lesz 5 hetes. Nem semmi étvágya van a kis kópénak. Kép Olyan kis hurka-gyurka lett, hogy úgy kell kipucolni egyenként a tokájának a redőit. Kép

Ideje eldugulnom.
Szép álmokat mindenkinek!
Puszi: Humi
humi

Ez lemaradt:
Kitty,
Nagyon szépek a lánykáid. Réka szuper aranyos a méhecskékkel, és nagyon jól áll neki a sárga rugi! Kép

Humi
humi

Jó reggelt mindenkinek!

Kitty!
gyönyörűek a lányok, és a kis kaptár királynője!! Hm nagyon szuper kép!!Kép

Erika!
Dani csodásan fejlődik. Nagyon szépen tartja a fejét, igazán büszke lehetsz rá! Nem semmi fejlődés!
Örülök, hogy ezeket is megosztod velünk, azthiszem ez mindenkinek jól esik!

Karmen!
Vigyázz a kislúrkóra mert hátatfordítasz meglép rögtön!
Matyika nem mocorog ennyit, ha letesszük aludni (és persze elalszik), ugyanúgy ébred. A babakocsiban szokott az oldalára fordulni, de ennyi!

Nyaralás:
Mi még nem tudom mikor, de Dömösre megyünk. Egy barátunknak van ott nyaralója. Nagyon szeretünk oda elmenni, klassz a kilátás, nagyokat lehet túrázni, stb. Ha minden igaz jönnek bátyámék is, a 18 hónapos Irénkével, és az 1 hónapos Marcikával. Lesz bölcsi rendesen!Kép

Mariann!
MSN nekünk is van majd küldöm a címet.

Nagyon termékeny a topik, alig győztem visszaolvasni! Nagyon szép kiegyensúlyozott babák+mamák vannak erre. Ami sajnos nem mondható el rólunk. Kép Tegnap egész nap szakadt az eső, és ennek örömére Matyikám egész nap ordított. Mire Apa hazajött teljesen kivoltam, Matyi meg beájult 4-6-ig. Szóval a tanulásnak megint lőttek. Ma reggel megint volt 1 óra hiszti, de végül elaludt Apa mellett. KIcsit félek már, hogy minden napunk ilyen lesz?
Nagyon nyomaszt ez a rohadt államvizsga, és a nyakamat rá, hogy ezt érzi Matyika, mert egyébként olyan nyugis kis harapnivaló tündér szokott lenni! Olyan nehéz nem izgulni mikor a nyakamon a kés, kénytelen vagyok puskát írni, másra nincs időm. Lesz ami lesz.

Most eldugulok és húzok tanulni amíg ördögfióka enged.
Ja ami a legjobb azthiszem jól megfáztam, tiszta ta..ny vagyok+fáj a torkom.Kép Apraja ugye nem kaphatja el, szoptatok?

Szép napot mindenkinek!
Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Most nekem is elszállt mindenKépEz a nap is jól kezdődik.
Na, akkor elölről:
Kitty, tök jó a méhecskés kép, az egész csládnak nagyon bejött.Engem érdekelne a hapi elérhetősége.És ha nem vagyok indiszkrét az is érdekelne, hogy nektek mennyiért csinálta.az orromra kötnéd ezt is?Kép

Karmen, tök jó, hogy ilyen aktív a csemete.A műtermi képeket is megosztod majd velünk?

Humi, Kristóf nagyon jól gyarapodik.A nagy tesó mit szól az öcsikéhez?

Erika, olyan jó, hogy Dani ilyen szépen fejlődik.Nagyon ügyik vagytok.

Ági, szerintem tuti megérzi, hogy te is feszült vagy.Bár ez a hülye idő se tesz nekik jót.

Még az én angyon nyugis lányomat is megviseli.Napközben, csak kint a folyosón hajlandó aludni(elsőn lakunk és a házon körbe függőfolyosó van)így kiteszem a konyhaablak elé, és csak pelenkázni és enni jövünk be.Így legalább a konyhában én is tudom tenni a dolgomatKép
Sárával együtt mi is benne vagyunk a talibanKépKép
Puszi mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Megint én, találtam folyosón készült képet, épp anyúval játszanak:KépPuszi, Léna

nuska

Nuska! Igen, irtam a webre feltettük a mütermieket is. A többi hétfön este amikor elhozzuk. Én nem bizok benne pont mi nyernénk (amugy is van már digitális fényképezönk, bár lehet profibbat adnak) de maga a foto miatt megérte.

Humi! ez igen, Kristóf nem semmi milyen ütemben gyarapszik! Ügyes fiu.

Léna! ez a polyás kép! gyönyörü benne!

Kitty! Akartam irni hogy a méhecskés ruha+ a kisjáték nekem is nagyon tetszik!! Annyira aranyos benne. Nem is gondoltam ilyen nagy gyerekeid vannak, jo mert ök már sokat tudnak akkor segiteni.

nem tudom más férfi mennyira babamániás de az én férjem folyton lesi itt a babákat, imád bennük gyönyörködni.
Kata! Nekem is volt 1-2 napig hogy kevesebb volt a tej v. úgy tünt egyik mellben apad, aztán visszaállt. SOk folyadékot kell inni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!!

Szilvus,Kitty--Nagyon köszönöm a hozzászólást.
Még van egy évünk az újabb babócáig,addig gyűjtöm az adatokat,aztán százalékot számolok.
A Tokaji aszú nagy ötlet,ki fogjuk próbálni!!

Gyönyörű babáitok vannak!!!!! Gratulálok mindenkinek hozzájuk!!!!!!!!

:::Ági

Kép
iroko

Sziasztok,

Ha lenne fogalmam róla mi az a 3 betűs izé amiről írtok egymásnak?.... ICQ MSN? Karmen, és ez az Orsi baba volt az aki egyesek szerint nem akart gyarapodni?????? Most meg rá sem ismertem olyan gyönyörű na és azok a pihepuhafészek műtermiek, megyek szegedre.
Fkata, ne aggódj a pihenés és a kaja visszahozza a tejet, de legalábbi annyi mindíg lesz amennyire a manónak szüksége van. Szerintem rakhatod két mellre, de úgy, hogy az elsőt lehetőség szerint ürítse ki és ha még mindíg kér akkor tedd rá a másikra. Nekem most van egy mondat az LLL-től amibe mindíg kapaszkodom "üres mell nem létezik."
És ha hiszitek ha nem én is aggódom néha a harmadik gyerekemnél, pedig Katát és Ritát is egy évig szoptattam. Csak hát most nagyobb a leterheltség stb. Néha estére úgy érzem biztos egy csepp sincs benne aztán kitartóan szív valamit 10 percig és alszik hajnalig.
MA vagyunk apával 10 éves házasok, írtam neki egy évfordulós levelet, ajándék gyanánt.
Na jó éjt mindenkinek.
Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Beteg vagyok. Láz, ta..ny, fejfájás...mi1más.
egész éjjel nem aludtam. Megyek nyomom az ágyat, nagyon rossz.Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Rita! gratulálok!! hát igen szerintem se néz ki soványnak Orsi pedig most is folyton "lemaradunk". Szerdán remélem nem kell mérni mert 2 hete is voltunk. Engem nem érdekel mennyi, nem akarom tudni. Szomszédnöd babája azóta jol eszik?

Ági! a családban nálunk is sorra beteg mindenki, jobbulást Nektek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Andi
A szeptemberi külföldi nyaralást lemondtuk. Peti esténként nyűgös, sokat bőg (persze, mert nem alszik napközben), nem szeretném, ha ez lenne a 2 hét nyaralás alatt, ezért nem szivesen dobnánk ki 100ezreket. Az a megoldás született, hogy hosszú hétvégéket teszünk majd országszerte, Tokaj, Mátra, Sopron+Ausztria, stb. Bár a helyzet változhat, hiszen bébink már 5 hónapos lesz.
Peti most is az ágyában nyekereg, hason. Nem ordít, kész szerencse. Majd megszokja. Persze, ha kivesszük akkor fülig érő szájjal vigyorog...Nehogy a fejünkre nőjön a kis Kos.Kép

Rita
Tolcsvát öcsém szervezi augusztusban, még nem tudja pontosan mikor. Szerintem mi is csatlakozunk, tavaly nagyon jól éreztük magunkat, bár akkor 1 kis túra is belefért. De inkább a pincét látogattuk

F.Kata
Csak van sok tejed, hiszen Lili majd 1 kilóval több mint Petifiam. Én már nem mérem, visszavittem a mérleget. Fejlődik a csemete, pisi-kaka van bőven, nem sokkolom magam. De Huminak igaza van: ha nem iszom eleget egy nap, bizony érzem estére, hogy mintha kevesebb lenne a tej. Valahogy nem leszek olyan "kemény"Kép Persze reggelre ez korrigálódik.

Humi
De ha 1 cici nem elég neki? Ha nem lakik jól vele? a másik meg nem birja ki a 6 órát... Próbáltam ezt a verziót, de nem igazán jött be nekünk. Igy azóta mindkettőből megetetem.

Na megyek, nyekereg (hason van) és lassan kajaidő van. Bármit is mond a védőnő, ez a gyerek nem birja ki napközben a 4 órát, 3 óránta enni kér. Najó, ha véletlen bealszik, akkor el tudom csúsztatni, de amúgy nem.

AbbahagytaKép

Puszi Mindenkinek,

Szilvus és Peti

Csatolom a legfrisebb tünemény-képet. Persze ne gondoljátok, hogy Petike CSAK ilyen, de ordítósat mégsem teszek ideKépKép
szilvus

Szilvus! tényleg tünemény!! mi sem merünk külfödre menni pedig de jo lenne egy Adria olyan régen voltunk. Orsi is ha ébred van 2-3 oránként eszik 2 ciciböl.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Kép

Csak egy gyors bejelentkezés.....örvendek ha végigolvasom a topikot mostanában, reagálni már nincs időm. És kóros kialvatlanságban szenvedek, nem tudom, hogy mitől, pedig én még nem is főzök. Házimunkát megcsinálom, de nem főzök. Hétköznap hordja a férjem az ebédet, hétvégén meg anyukáméknál ebédelünk mostanában.

Egyébként jól vagyunk, leszámítva ezt a hülye időt. Bocsánat, de már nem tudok jobbat mondani. Annyira megvisel engem is, hát még ezeket az apróságokat. Nándi is nyűgős mostanában, nappal alig alszik valamit. Estefelé ájul be, és akkor vagy ébresztjük fürdetni és vacsizni, vagy éjjel 1 körül ébred. Pedig kezdtem 3 napig azt hinni, hogy átalussza az éjszakát. Este 10-kor evett, és éjjel 4 órakor amikor ébredt, akkor adtam cumit neki, és aludt reggel 1/2 6-ig. De ez a nyűgős napokkal teljesen felborult, így továbbra is etetünk éjjel.

Nagyon aranyosak a babák, majd én is rakok fel képet holnap, vagy hétfőn.

Ági jobbulást kívánok, és sok sikert az államvizsgádhoz! Kép

Humihoz csatlakozva, egytértve, bár én nem szoptatok, hanem kifejve adom vegyesen úgye az előtej + a táplálóbb hátsótejet, azt olvastam a mostani Kismamában, hogy azért nem jó mindkét mellből, mert akkor csak telítődik a pici poci, és nem lakik jó, és hamarosan újra enni kér a baba, mert így csak az előtejet szívja ki mindkét mellből.
Na, de mit okoskodok én itt Nektek! Kép

Puszi Mindenkinek, ma kerti partira megyünk Nándival, most jönnek értünk! Kép

Kezd kisütni a napocska, kellemes délutánt!

Pumukliék
pumukli

Sziasztok!

PumukliKép
Jó, hogy jelentkeztél.

KataKép BrigiKép
Mi van veletek! Nagyon rég jelentkeztetek.

A múltkor említettem, hogy vettem Nádjának szuper body-t a C&A-ban. Bár kicsit fiús a színvilága, de nem tudtam otthagyni. A felirat egyébként igaz. Tegnap reggel új rekordot döntött a feneketlen gyomrú, 250 grammot húzott be egyfekvő helyében.

Kép

Holnap felteszek egy lányos képet is.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Húha! Azt hiszem nem voltam túl egyértelmű a "hány ciciből szoptassunk" témakörben. Kép Nem akartam okoskodni, tényleg! És persze, hogy nincs azzal gond, ha egy etetésnél mindkét mellet megkapja a baba, de csak úgy hogy a 2. mintegy az első pótlásaként funkcionál. Azaz úgy ahogy Rita írta, ha az elsőt már teljesen kiürítette a Picur, de nem volt elég neki akkor még mindig ott van a másik cici. Viszont tényleg nem célszerű az egy kicsit ebből egy kicsit abból módszerrel szoptatni. Pumi, köszi a Kismamából vett kiegészítést. (Nem olvastam még benne.)
F.Kata, Javult valamit a helyzet?

Mariann,
Találó ez a body. Igazi kis vasgyúró Nádja és nem semmi az étvágya! Kép

Pumi,
Mi van Nándi vérképével?

Szilvus,
Tényleg tünemény-kép amit felraktál! Nagyon rutinos fotós csinálhatta. Kép Nagyon édi rajta Peti!

Rita,
Boldog házassági évfordulót!!! Kép Kép Kép

Léna,
Jó a folyósói kép Anyudról és Sáráról! Kép Használtok még pólyát? Mi csak megvettük, de nem használtuk. Kérdezted mit szól Lacus Kristófhoz. Hát, amilyen közömbös volt a babavárás ideje alatt, annyira szereti mióta megvan. Ha hazaér sokszor az első útja a babaszobába vezet (azért igazi szégyenlős kamasz, mert ezt csak akkor teszi, ha szerinte nem látjuk mit csinál) és néha úgy tanul, hogy az ölébe fekteti magával szemben Kristófot és felette tartja a könyvet. Néha fél órákat is elvannak így. Kép

Karmen,
Az én férjem is lesi a babákat, mióta Kristóf megszületett. Orsi tényleg nem vékony a képeken. Nagyon édi kis kerek pofija van. Olyan hülyeség ez az előírt értékekhez való hasonlítgatás. Az a lényeg, hogy egészséges legyen a babóca! Nem?! Kép

Puszi: Humi
humi

Mirrmurr!

Hol vagytok?
Már babázol biztosan!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

Itt a lányos kép.

Kép

Mariann
tmarianna

Karmen,
nagyon aranyos lanykad es jo sokat mozog.

Agi,
jobbulast!

Mirrmurr, Brigi,
???

Voltam penteken a DM-ben es van baba bonusz. Tudjatok, ami volt mar, hogy adnak kedvezmenyeket.
Szeretnem megkeresztelni Bencet, de en nem vagyok megkeresztelve. Szerintetek igy is lehet?

Eszty
eszty

Sziasztok!

Mariann, nagyon édi a lánykád, király a body.

Humi, sajna igen, van úgy, hogy addig sír, amig be nem kötjük a pólyába.Egyebként már szoktatjuk le róla, csak akkor kapja meg, ha "kéri".A védőnő szerint igényli a "szorítást" amit bent is érzett.
Mi apuval vagyunk így, mint te a nagy fiaddal.Ha azt hiszi nem látjuk, teljesen oda van tőle, amúgy ő a kemény ffi.

Eszty, mi most voltunk bejelentkezni, és csak a vallásra kérdeztek rá, a megkeresztelésre nem.És mivel adatlapot töltött ki a pap, így gondolom, hogy máshol se kérik.
Ja, és beszéltem a DM-esekkel, az átépítés miatt, amit írtam a múltkor, a bababónusszal mindenkivel egy hónap csúszásban vannak.
Viszont az értékélt emelték, így most 23000Ft.

Ma kint voltunk az atyai birtokon(Veresegyháza)Sára nagyon élvezte.Végig aludta az egész napot.Remélem éjjel is csak sokára ébred fel.Kép

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Csak egy pillanatra jöttem írni, mert most végeztem az olvasással, és manóka kezdi elveszíteni a türelmétKép (egy hetet képtelenség egyszerre bepótolni az olvasássalKép Kép

Igen, igen, talizzunk!!!!

A múlt hét kicsit húzósra sikeredett az anyósoméknál, manót mintha kicserélték volna. Rengeteget sírt, ordított, a hasfájás megint elővette- elég durván. Az anyósom rengeteget segített, aludhattam, szinte csak szopinál volt velem a baba,így szegény nem azt érdemelte volna, hogy egy pityegőgépet kapKép
Persze a frontok is hibásak, de minthe most egyszerűben nyugodtabb lenne itthon - vagy csak beképzelem??

Még jövök,
pussz
Móki
móki

Sziasztok,

Megint ittKép Rövid szopi után bealudt angyalom. Kíváncsi vagyok, ennyi kaja meddig elég nekiKép

Mariann, Humi, Karmen, még egyszer boldog szülinapot!!!!!! Most gondoltam bele, hogy mióta megismertem a páromat, nem számolom az éveimet, és ez nagyon jó. Én korábban szerettem volna babót, de megérte megvárni az IGAZI-t. Idén decemberben leszek 32, de huszonvalahánynál nem érzem magam többnekKép Nagyon jól érzem magam a bőrömbenKép

Rita, gratula az évfordulóhoz!!! (mi a kis 2 évünkkel kulloghatunk hátulKép )

Gyönyörűek a babák!!!!!

Ági, remélem már jobban vagy!! Nekem a gyomrom fájt 2 napig, pedig semmi extrát nemm ettemKép

Na, ennyit az alvásról, folytatjuk a maratoni evéstKép

Móki
móki

Sziasztok, most csak egy pillanatra, hogy kiírjam a boldogságomat, voltam éjjel szüléstkisérni, és minden tök jó volt annyira, hogy belefért az éjszakába és nem kellett Julcsit sem behozni mert éjféltől 1/2 6-ig voltam benn a kismamámmal aki nagyon ügyesen szült egy kisfiút. Most csordultig vagyok energiával és boldogsággal, hogy megint láthattam egy új életet születni. na csak ennyi én is szeretnék talizni.

Szia

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Szilvus, nagyon huncut fiad van. Kép Múltkor elgondolkoztam, hogy csak Andris bömböl-e annyit, s a ti babáitok mind csak mosolyognak, mint a képen láthatóak???? megnyugtattál, hogy csak a vidámakat csatoljukKép

Humi, nagyon helyes Kristóf! Micsoda barna bőre van! Igazi játékbabaKép

Karmen, csak ámulok, milyen szép kislányod van! Nagyon jók lettek a műtermi fotók, Bár a nevetős kép szinte felülmúlhatatlanKép

Léna, pár napig mi is néha pólyába v. takiba raktuk Andrist, kellett neki a zártság, biztonság. Úgy nő Sára lányod, mint a gomba!!!!!

Rita, mennyire irigyellek! Ilyen élmény!

Mariann, nagyon jó a póló!!!!! Nagyon formás Nádja, nem is látszik rajta, mekkora bendője vanKép! Andris nem eszik ennyit, de a tokák száma mégis egyre gyarapszikKép

Én sem mérem már jó ideje, heti egyszer, hogy mondhassak v. mit a védőnőnekKép Tegnap este 5410g volt. A lényeg, hogy eszik, nem zörög a csontjaKép

Katával hétvégén beszéltem, a szüleinél volt. Nincs net itthon, azért nehéz jelentkeznie. Máté szépen növöget, éjjel jól alszik, így Kata is tud pihenni. Ő is benne van a taliban, mindenképp szeretne jönni.

FKata, igyál sokat!! Én kisgödényt játszom, és nagyon beválikKép

Jut eszembe, tejügy: sört ittam, de hogy: már nagyon nem kívántam, s a szénsavast nem tudod csak úgy ledönteni a torkodon. Kikevertem a szénsavat, s úgy 3 kortyre lecsúszott egy pohárnyi.( előre is elnézést kérek a sörimádóktól eme szentségtelen mutatványértKép )

Ma szépet sétáltunkKép Elindultam, felhő egy szál sem, esővédőt kipenderítettem a kocsi aljából. Mire indulnánk vissza a boltból, eleredt ez a dög. Gyorsított menetben, amúgy rodeósan iszkoltunk haza. FÚj! Most meg süt százágra, manó meg az ágyban durmol, nincs szívem megzavarni, átpakolni a kocsiba. Remélem holnap be tudjuk járni a környéket!!!

Valami konkrét időpont a talira esetleg? Kép Kép

Kérdés: hordozókendő ügyben mi a véleményetek? Jó? Érdemes venni?

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok,

Nádja nagypapával sétál, végre egy kis szabadidőKép

MókiKép
Andrisod jól megnőtt! Én is csodálkozom azon, hogy hová fér el az 2 és 1/2 deci egy ekkora kislányba. De elférKép
Jó, hogy hírt hoztál Katáról.

Találkozóban én is benne vagyok. De hol? Mikorra a válaszom: minél előbb, annál jobb!

Mariann
tmarianna

Mariann, Humi, Karmen,
boldog szuletesnapot igy utolag!

Mi most jol elvagyunk, bar tegnap sem aludt sokat Bence. Ez a front teljesen kikeszit bennunket. Kép De matol jo idot mondott, ugyhogy remelem, nem lesz gond. Viszont szerdan megyunk oltasra. Varom is, meg nem is. Remelem nem lesz gond.

Eszty
eszty

Sziasztok!

Tüneményesek a babócák!
Mariann, az a body tényleg szuper! Még soha nem votlam az itteni C&A-ban. Sok gyerekholmi van?

Úgy néz ki, hogy mi is lemegyünk egy hosszú hétvégére Alsópáhokra. Az egyetlen gond, hogy már csak szept. végére tudtunk szobát foglalni. De sebaj, amilyen a mostani időjárás...Talán szerencsénk lesz és jó időt fogunk ki.

Tokajról én is tudnék mesélni! A Szerelmi pincesor...Rita, Ti hol szoktatok megszállni?
Gratulálok a házassági évfordulóhoz! Mit szólt a férjed a levelednek?
Mi jún. 19-én ünnepeljük az ötödiket. Még ki kell találjam, mivel is lepem meg Apát.
Irigyellek, hogy részt vehettél egy szülésnél. Már kezdtem én is komolyan gondolkozni azon, hogy elvégzek egy dúla-tanfolyamot. Az egyetlen gondom, hogy nem tudom, hogy oldanám meg a gyerekeket, amíg én órákra eltűnök.

Nem is írtam, hogy voltunk Apával Cher-koncerten. Szülinapi ajándékom volt. Szuperűl éreztük magunkat. nagyon jólesett egy kis kikapcsolódás.

De most befejezem, megyek vasalni, holnap reggel pedig 6 hetes kontroll. (megy az egész család).

Jó éjt!
pera

Eszty,Móki! köszi.

ujabb műtermi képek.
http://amina.sztar.hu
hát nekem fáj a szivem hogy elmaradt az igazi mosoly, de legalább nem látszik rajtuk hogy végigsirta.

Rita! csodálatos lehetett!

Mariann! nekem is nagyon tetszik a body!!
Orsit is nézik fiunak mert a kéket imádomKép

Humi! szerdán szuri nem engedem megint mérjenek 2 hetente már vicc lenne!

Era! nekünk is 5.lesz csak aug.11-én (véletlen a napfogyi napján volt)

a dúla=szülésznő? a korházban azt mondták.

ja ma elsö baleset persze nállam. Ollóval bontottam valamit, Orsi at ölemben ült és megmarkolta a pengét. Kisebb vérzés volt csak szerencsére. Hülye egy anyja van!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Móki, jó, hogy visszatértél közénk, az pedig külön öröm, hogy meséltél Katáról, mert én már rosszra gondoltam, mivel írtam neki sms-t és nem válaszolt.
Egyebként mi még sehol nem voltunk úgy Sárával, hogy ne esett volna az eső.

Rita olyan jó neked.

Karmen, tök jók a képek.Én úgy tudom, hogy a kettő nem ugyanaz, mert a dúla nem végzett szakiskolát és ő nem orvosi szempontból van ott.De ebbe csak belekontárkodtam, Rita tuti sokkal jobban tudja.Bocs, hogyha nagy marhaság voltKép

Voltunk masszázson.Sára nagyon élvezte, ahogy végeztünk el is aludtKépKiszúrt magának egy kisfiút, én bármit csinálhattam le nem vette róla a szemét, már a védőnő is megjegyezteKép
Szerdán jön az első szuriKépazt mondta a védőnő, hogyha előtte megmaszírozom a kis combját, akkor nem fog neki annyira fájni.Hát remélem.Egyebként ma voltunk 5 kiló 35 dekák.
Búcsúzóúl íme egy friss kép:
Puszi, LénaKép

nuska

Sziasztok,

Mielőtt ágyat fogok, gyorsan beköszönök.

Veletek is volt már olyan, ha sírt a baba, és felvettétek, nem nyugodott meg, csak jó idő elteltével? Én azt hittem, ez így működik : sír, anya felveszi, és néma csend. De nem! Olyan lütyü vagyok, ilyenkor úgy elbizonytalanodok, hogy mit ronthattam el, ha ÉN, az ANYA nem tudom egyből megnyugtatni, milyen anya lehetekKép
Hál istennek ilyenkor előlép apa, és gyors lelkisegélyszolgálattal próbálja a darabokban levő önbizalmamat foltozgatniKép

Na jó, kikeseregtem magam, már jobb isKép

Jó éjt, aludjatok jól, puszi:

Móki
móki

Sziasztok,

MókiKép
Az utóbbi 3 napban nálunk pontosan ez történik este, mikor lerakom aludni. Ma igazán vicces volt. Átjött anyu, elaludt a vállán, lerakta az ágyába, mondván alszik, és hazament. 5 percre rá halk eüüü-eüüü, majd egyre hangosabb és már oááá-oáááá. Felvettem, közben átjött apu, rásóztam, mert még akartam valamit kajálni. Mire visszamegyek közli, elaludt. Apu el, gyerek rá 3 percre ismét kezdi eü-vel, majd jön az oá. Felvettem, még jó 5-10 percig sírt, hol kisebb, hol dobhártyaszaggató intenzitással, majd végül tényleg elaludt. De csak 1/2 óra múlva csempésztem az ágyába. Egyszer hajnalban csinálta ezt a nem alszom, ordítok műsort. És semmi, de semmi nem használt. Még az sem, hogy a mellkasomra fektetem és úgy alszunk. Hát magam mellé tettem az ágyba, ne érezze, hogy magára hagyom, és próbáltam úgy elaludni, hogy üvölt. Végül valahogy mindketten elaludtunk.
Bár igazad van, ma este én is arra gondoltam, bárcsak belelátnék a fekecskéjébe, miért is sír ilyen keservesen.

Én is megyek aludni

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Elég pocsékul érzem még magam, nem akar elhagyni ez a betegség és holnap államvizsga!Kép
(Ági szedd már össze magad!!! )
Azthiszem egy kicsit lerongyolódott a szervezetem, sok volt ez a 3 hónap: szülni egy kismanót, összekaparni utána magam, mellgyulladás, vizsgák, háztartás.. No nem sajnáltatom magam, csak kérek egy "kis" szorítást holnapra!!
Ha lemegy ez az egész majd bővebb leszek!

Szép napot mindenkinek!Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Ági, ne viccelj, ez bárkinek sok lenne.És a szorítás természetesen jár!!Kép

Móki, szerintem az, hogy azon gondolkodsz, hogy miért nem tudod megnyugtatni, már elárulja, hogy jó anya vagyKép

Mi tegnap előtt jártunk hasonlóan, bár a sírás elmaradt.Mindig az utolsó evés után, Sára indul a kiságyába és minden altatás nélkül 5-10 perc után bealszik, egészen hajnali 2 tájáig.Tegnapelőtt elfelejtettem leakasztani a zenélő forgóját, mikor az ágyban landolt(a fenti képen látszik talán).Apukám nemsokára megy be, és elég nagy hangon kiszólt nekünk vmit, mire én:
-Apa!Sára alszik már!erre ő:
-Akkor gyere be és nézd meg, hogy mit művel a lányod.
Mondanom se kell, hogy mindkét kezével püfölte az állatkákat és őrült módon gagyogott nekik.Hát ennyit az alvásról.
Tegnap voltunk keresztelőügyben a kat. papnál.
Hááááááááááááááááát, én azt hittem ráborítom az asztalt.
Elmondtuk, hogy mit szertnénk, erre ő:
-És mit jelent nektek a keresztelés szentsége, miért fontos ez számotokra?
Megpróbáltam elereszteni egy halvány választ, amiből ő egyből levette, hogy azért nem állunk teológusi szintenKépAzt mondja, jó, hát itt még van mit erősíteni ezen a hiten.Mert ebből a hitből már semmit nem tudtok átadni a picinek.Szóval járhatunk szeptemberig minden héten(!)felkészítőre.És itt jön a lényegKépidézem)
"-Ebben a dologban, a Zoltánnak kell jobban erősődnie, mert a családban a férfi a szellemi vezető, az asszony azt teszi, amit a férje mond, a nő a férjét világnézeti kérdésekben is követi, mindenről azt mondja és gondolja, ahogy a férje mutatja neki." Na ekkor jött el az asztalborítós rész.
Valószínűleg ez az ürge úgy gondolja, hogy mi nők nem vagyunk mások mint vmi birkák, akiket vezetni kell.Iszonyatosan felháborított és ezek után nézhetem a fejét egész szeptemberig.
Azóta egyebként a Zolit csak szellemivezetőnek hívom.Mindig jót röhögünk rajtaKép
Bocs hogy hosszú lettem, de ezt lekellett írnom.
Puszi mindenkinek és eső mentes napot, Léna

nuska

Jó reggelt!

Süt a nap, gyönyörű az idő, szép napot mindenkinek!Kép

Manóka ma fél 5-ig aludt, kaja, egy kis rívás, és még alszik. Ezt meg tudnám szokniKép

Mariann, olyan megnyugtató volt olvasni, hogy más baba is megtréfálja az anyukáját, nem csak az enyém, s nem velem van baj. (az általad említett szitut Andris is előadta párszor, s ilyenkor a lelkem kezdett darabokra esni)
De ma egész nap mosolyogni fog! Jó optimistának lenni ilyen szép reggelKép

Ági, szedd már össze magadKép Kép De komolyan, nagyon büszke lehetsz magadra, ezzel a teljesítménnyel, nem sokan vállalnák be!!!!! Nem csoda, hogy lemerült a szervezeted, és tiltakozik ezerrel. Nagyon szorítok holnap!!!!

Kitty, a kis pudinghasú Réka, a férfidöglesztő szemeivel méltán csatlakozhat a nővéreihez! Nagyon büszke lehetsz a lányaidra!

Léna, a lányod jól kiütötte magát, hogy ilyen édesdeden alszikKép Hát igen, micsoda csodát tesz a pálinkás kenyérKép Kép
(Erről jut eszembe, Laciék szomszédjának is elsütöttem ezt, mikor rmegjegyezte milyen jó alvóbabánk van, hogy csináljuk?? fapofával rávágtuk egyszerre (én) pálinkás kenyér (Laci) máktea. Zavart mosolyt kaptunk, s csak akkor oldódott fel a néni, mikor Laci anyukája mondta, hogy "viccelnek ám a gyerekek". )

Léna, sokat maszizod Sárát? Egyvégtébe nem tudom végigmaszírozni Andrist, sok neki, úgyhogy darabokban csinálomKép

Jaj, mit hallottam! Az egyik fickó mesélte, hogy őt pl. beleásták derékig a termőföldbe a sor végén, hogy ne másszon el, amíg anyáék kapálnak, veteményeznek. Tanuljunk kismamák! Így is lehetKép

Pussz, felébredt a hétalvó

Móki
móki

Sziasztok!

Rita, nagyon boldog házassági évfordulót kivánok Neked és Párodnak, még sok-sok-.sok és végtelen ilyen boldog években legyen részetek!!Kép

Szülinaposok, azaz Karmen, Marianna, Humika, a Jóistenke éltessen Benneteket még ezer évig!Kép

Most csak egyetlen írásra reagálnék, mert nem sok időm vanKép

MÓKI!!!Kép
Ne legyenek kétségeid affelől, hogy jó anya vagy-e!! Andriska nem az egyedüli aki ilyeneket produkál! Néha én magam azt hiszem CSAKIS az én fiam Marslakó, azaz nem alszik ordít, stb. Pl. most is... "Tünetei" hasonlók ahhoz, amit leírtál: elvan egy darabig, játszik, majd megunja és jön a bömbi. Ölben elvan, tünemény. De van, amikor annyira behergeli magát, hogy ott is ordít, holott okát nem látom, csak kétségbeesve keresem, mi lehet az, ami a fél perce hangosan kacarászó gyermeket igy megrikatja. Feje vöröses lila s nyitott szemmel bömbikézik.Kép Kiságyat ér a feneke: jön a bömbi. Stb. Ilyenkor irigykedve hallgatom a környezetem anyukáit, akiknek érdekes módon MINDNEK tündibündi és csendes kisbabát adott az ég. Kétségbeesem és megy a telefon barátnémnak (2 babás) s paralel villámujjakkal gépelek Nektek, hogy a többgyerekes és elsőbabás gyakorlott és gyakorló anyukák véleményéért kunyeráljak. S lám, kiderül: nem vagyok egyedül. Ti is kétségekkel küszködtök. Bizony, nehéz ez a gyermeknevelés, bár magam azt hittem, eddig minden akadályt könynedén vettem, mi lesz ez nekem, semmi...Hát lányok, ehhez képest inkább államvizsga, nyelvvizsgák, prezentációk, sőt még a túlélőtúrák is bágátel dolognak bizonyulnak, pedig azt hittem mindnél: világvége, nem tudom, megbukom, beégek, stb. Hááát és most itt egy alig 3 hónapos kis Alien aki mindenre rácáfolKép

(Most, hogy ezt irom, felébredt, hadonmász a kezével, rugdos mérgesen a lábával és már vörös a feje az ordítástól...)

Mókika, nem tehetünk mást, félre az elkényeztetési elvekkel, vegyük ölbe ezt a kis bömbigépet. Ha felfedezi jobban a külvilágot, szerintem ellesznek Ők magukban. Addig csak mi tudjuk elszórakoztatni Őket.

(Jééézus, ez kimászik az ülőkéből...)

Itt egy bömbike-kép. Látod, nemcsak mosolyogni tud.

Puszi Mindenkinek,
SzilvusKép
szilvus

Sziasztok

Nekünk is van ám sírósKép

Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Hú már elég régen voltam, de mászkálunk a keritéshez való motyókat megvenni.
Pénteken voltunk Rékával doki bácsinál. 5450 g, megint kapott másik kenőcsöt az eccémájára, hiába nem akar mulni, talán majd ettöl.

Hát kipróbálétam hogy beteszem éjjel a kiságyába, és lás csodát, kis nyöszi után, és cumi dugdosás után, magától elaludt, egészen hajnal 5-ig, akkor is csak enni kelt fel.

Nálunk is vannak ilyen vigasztalhatatlan sírások, ált akkor neki fáj a hasa, de ha apa kezáébe teszem abban a pillanatban tele a pelus. így már előre fél az én párom, bizony már fordult elő vele hogy Rékával együtt teljes ruha csere voltKép

Amúgy jól vagyunk.

Norbi vasárnap estére belázasodott, kihívtam az ügyeletet, aki azt mondta mandula gyulladás. elvittem tegnap a dokinkhoz az meg azt mondta hogy torokgyulladás.
Viszont azóta semmi tünete nincs, szerencsére.

Na megyek mert Réka keserves sírásba kezdett.

Sziasztok

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szilvus! (és persze a Többiek is!)Kép

Pont ma akartam feltenni egy ilyen hisztis képet Liliről, hogy bizony nem csak mosolygós képeket csinálok én se és bizony nálunk is van hiszti bőven, főleg este! Pont tegnap este borított ki Lili, mert egyszerűen nem tudtam már vele mit kezdeni, már ölben is csak üvöltött, most kezdte el a "jó" szokását, hogy kegyetlenül megfeszíti magát...Kép esetleg néha az segít, ha járkálok vele, de én sem vagyok mindig olyan állapotban, hogy este fél óráig vagy tovább járkáljak vele...nekem idegileg nehéz ilyenkor, türelmetlen leszek és ideges,mert nem tudom, mihez kezdjek ilyenkor ésmár alig várom, hogy megjöjjön apa és lepasszoljam (na ja, a szívtelen anya...).

Néha egyébként segít az, ha mellre teszem,mert ugyan nem éhes, de "elcumizgat", más módszert még nem találtam.

Most épp édesdeden alszik kinn a teraszon.A sétát inkább későbbre halasztom, mert valahogy nem alszik túl sokat séta közben, de ha így kiteszem a teraszra vagy a kiságyába, akkor hosszabb ideig alszik,késő délutánra meg talán segít a séta és nem fog bömbölni...

Már előre félek a csütörtöki háromhónapos oltástól, hogy mennyire lesz nyűgös utána...

Mariann és Mindenki!
Megkaptam a kis táblázatot az adatainkkal és eszembe jutott még valami, ami engem például még érdekelne ezeken az adatokon kívül, méghozzá fénykép, hogy legalább tudjuk, kinek írogatunk. Láttam például Karmenék honlapját és én őt teljesen másképp képzeltem el az életben. Személyesen csak Szilvussal, Pumuklival és Darlával találkoztam eddig...

Mit szóltok az ötlethez?

No, akkor az ígért hisztis kép:

<!--attachment: __Celeron2400_C_Documents_and_Settings_Andrea_Dokumentumok_K_pek_lili_hiszti-85849.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5**%26%2392%3bCeleron2400%5cC%5cDocuments+and+Settings%5cAndrea%5cDokumentumok%5cK%e9pek%5clili%5chiszti%2ebmp --><center><pre>
Kép
\Celeron2400\C\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Képek\lili\hiszti.bmp (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
bagandre

na még egyszer azt a képet:

Kép
bagandre

Sziasztok!

AndiKép
Jó a sirós kép, el sem hiszem, hogy ez is LilikeKép
Az én hisztimanóm is pont tegnap este vágott le egy röpke félórás műsort, minek következteképp jól összevesztem az Atival, mert berágott, hogy Ő csak a hisztis babát látja. Sajnos ez igy van: a műsor akkor szokott kezdődni, mikor Ő hazaér a munkából. Tiszta Dr. Jekyll és mr. Hyde effektus: Petike tündibündi egész nap, mosolyog, eszik, alszik, játszik (najó, van azért bőgés is), viszont este leginkább ordít (lásd a képet fennt). Mire én mondtam az én kedvesemnek egy "engem nem szeret ez a baba" felkiáltása után, hogy jó, majd én elmegyek dolgozni és Ő marad itthon. No, azt már nem, azt mondta.Kép Elmúlhatna már 1-2 hónap hogy Pocok feltalálja magát, nagyon rossz ám ilyenek miatt veszekedni. Nem szeretek veszekedni, mert értelmetlen.

A fotó jó ötlet, küldök is Mariann egy "szárfotót" magamrólKép Ja, és az MSN cimet. Próbáltam Rádkeresni, de eredénytelenül.

Bejött egy légy és zümmög....Kép

Egyébként most tiszta Sheeva istennő vagyok: mosok, teregetek, netezem, készül az ebéd, ja és lógok a mobilon. Lesz telefonszámla megint, hajjajj, kikapok hó végén!!Kép Drága dolog ez a GYES, Ti nem igy tapasztaltátok????

Gabi
Biztos valami hideget ivott Norbi, az is pont ilyen torokgyuszi-szerű tüneteket produkál. Vigyázz rá, nehogy pont ebben a jó időben legyen szegény Manócska betegKép Képzeld, hétvégén nálunk is "apás-ruhacsere" volt, de Peti előtte még az ágyat is lefosta sutyiban...Ezt utánna vettem észre.

Puszi Mindenkinek,

Szilvus és Peti
(aki ma csúcsot döntött alvásban: 10 óra hossza iccaka, majd 1,5 délelőtt, 1,5 séta közben és most is alszik...KOPP-KOPP-KOPP)
szilvus

Sziasztok,

Akkor hajrá, küldjön mindenki képet, és akkor újra összeszerkesztem a dolgokat. Addig hátha kapok újabb adatokat.
Akik még hiányoznak:
Kép Bogi
Kép Pumukli
Kép Kata
Kép Brigi
Kép Mirmurr
Kép Maszat
Kép Pesztus
Kép Darla
Kép F Kata
Kép Szamoa
Kép Kis Ildikó
Kép Kirmon
Kép Iroko
Kép Leone

Emlékeztetőül:
Összegyűjthetnénk a topik tagok fontosabb adatait egy táblázatba. Persze nem raknánk ide fel, hanem emailben megkapná mindenki. Mit szóltok hozzá?

Emlékeztetőül:
Következőket kéne összegyűjteni:
Név
Cím
Tel.szám
Email
MSN/ICQ
Szülinap
Névnap
Gyerkőcök neve, szülinapja

Nádja 2 napja sokat bukik. Este eddig is előfordult, de pl. ma reggel és délelőtt is jókora adag tejecske visszajöt. Ti manóitok is produkálnak ilyet? Mondjuk kaki-pisi van, tehát valamit meg is emészt belőle. Azért, ha nem javul a dolog felhívom holnap a doktornénit.

Mariann
tmarianna

Nekünk nincs sirós kép mert ritkán sir. Szerencsére. De hogy olyankor Orsi is milyen csúny! mindig mondom neki, hogy látnád milyen béka vagy most. Na persze nem ez nyugtatja meg.

Mariann! Orsi is bukik még 1 óra mulva is.

Léna! keressetek meg másik papot, nálunk csak 3 alkalom a felkészitö de van ahol nem is kell járni, csak mi nem tudtuk Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Apa végre hazahozta a letöltőkábelt, gyorsan rakok is ide pár képet. Holnap én is készítek egy rívósat, ha véletlenül elsírná magát AndrisKép Kép (mint tudjuk, ez egggggyáltalán nem jellemzőKép )

Holnap hosszabb leszek, de most nagyon fáradt vagyok,

pussz,
jó éjt

MókiKépKépKép
móki

Sziasztok!
Végre itt vagyok. Megjavították a számítógépet. Bár inkább ne tették volna, mert egy halom pénzt elkértek, és mindezt csak azért, hogy működjön a nyomtató.Ha tudjuk, hogy ennyi lesz, el se vittük volna. Ráadásul az internet be se jött, úgy kellett a tvnetworkot fölhívni,és egy csomó dolgot újra beállítani.

Az Anyukámat tegnap kiengedték a kórházból. Jobban van, bár a fél feje tiszta hólyagos és sebes.Állítólag már jobban néz ki. Szerencsére a gyógyszerek hatottak, és legalább a közérzete jobb már.

Mi jól vagyunk, Tomika megint 240 grammot hízott 1 hét alatt (az utóbbi 4-5 hétben kevesebb volt). lassan elérjük a 6 kilót.

Nem igazán volt időm visszaolvasni, csak épp a legvégébe. Tomika is olyan, hoyg az egyik percben hatalmasakat nevet, utána meg sír. Mostanában állandóan beszélgetni akar, a kiságyban és a székében is csak akkor marad meg valameddig, ha ott vagyunk vele. Én továbbra sem hagyom sírni. Persze van, amikor picit muszáj (pl. hazafelé jövünk a babakocsival,akkor nem tudom kivenni). Én hiszek abban, hogy ez a "kényeztetés" megtérül. Azt szeretném, hogy mindig érezze, hogy ránk számíthat, és biztonságban érezze magát. meg sokkal jobb fölvenni és megvigasztalni, mint hallgatni, hogy sír. Szóval Tomika sem csak olyan mosolygós kisangyal, mint egyik-másik képen. Bár egyre nehezebb róla mosolygós képet csinlni, mert ha meglátja a fényképezőt, elkomolyodik,le nem veszi a szemét róla. Csak suttyomban lehet róla nevetős képet csinálni.
Na, megyek aludni, mert késő van.
Mindenkinek jó éjszakát!
Ptünde
ptünde

Sziasztok!

Végre van internet!! Mát 1000 éve nem jártam erre, de mostantól nem tudtok majd megszabadulni tőlem! Kép nem volt még időm visszaolvasni (kb. 1 hónapnyi termést kellene).
Mariann, küldöm majd az adatokat. Neked e-mail-ben??

Én egyébként elég ideges vagyok mostanában, mert beriasztott a légzésfigyelőnk és azóta egy nyugodt percem sincs. Megyünk kivizsgálásra pénteken a Madarász utcába, de minden éjszakának rettegéssel állok neki.

Na, most megyek. Jövök most már amikor csak tudok!
PUszi mindenkinek

Kata
katca

Sziasztok lányok,

Először is Áginak sok drukk holnapra és nagyon büszkék vagyunk rád, és irigyellek is amiért ezt végig tudod csinálni.

MÁS nekem is kéne egy kis drukk holnapra, szomorú dolog történt egy kedves barátnőmnek 23 hetesen meghalt a babája a pocakban és holnap meg kell szülnie. vele leszek és most még nem tudom elképzelni hogyan fogok segíteni. lehet hogy vele fogok sírni. De talán majd az ösztöneim segítenek. Bár most este is beszéltem vele és már talántalán jobban van lelkileg és túl akar lépni ezen mert azt mondja ha összeomlik akkor mikor lesz másik babája. Szóval ez lesz velem holnap.

Dúlaság: A Geréb Áginál lehet elvégezni időközönként a dúlaképzőt. Nem nem szülésznő, tulajdnoképpen szülészeti szempontból laikus, de ideális esetben már szült anya, aki lelki, fizikai, gyakorlati segítséget nyújt a terhesség a szüés ideje alatt és után is. Legyetek minél többen mert szerintem nagy szükség van segíteni akaró kórházban szült egészségesen gondolkodó dúlákra. Bár én ahogy a szülések száma növekszik amin jelen lehetek, egyre többet szeretnék tudni, így még az sem kizárt, hogy egyszer csak a bábaképző iskolában találom magam.
Móki!!!!! Nem tudom már ki írta, de az hogy elgondolkozol azon jó anya vagy-e már bizonyítja hogy tökéletes anya vagy!!!!!!
Én is csinálok majd bömbis képet, ha odaérek...

TALI: Június 19 péntek délelőtt???? a helyszin még megbeszélés tárgya, először próbáljuk az időpontot belőni. Ez még a Balatonra távozásunk előtt van és még tervezhető.

Na megyek hogy pihent legyek holnap. Jók legyetek!

Rita
boksay_rita

Sziasztok,

KataKép
Jaj de jó, hogy előkerültélKép Adatokat mailben, nekem.
Remélem csak vaklárma volt a riasztás. Szurkolok, hogy többet ne forduljon elő. Egyszer
volt ilyen vagy többször?

RitaKép
Nagyon szomorú, ami a barátnőddel történt. KépKépKép El is sírtam magam. Talán tényleg az a legjobb, ha megpróbál erős maradni, és minnél hamarabb helyrejönni testileg-lelkileg, hogy a következő babával minden rendben menjen. Bár velem nem történt ekkora tragédia, de mikor a férjem elköltözött a legnagyobb erőt az adta, hogy a pocakban lévő, néhány hetes baba miatt nem volt szabad összeomolni. Nagyon féltem ám akkor, pláne mert ugye egy vetélésen már túl voltam. De végül minden jó lett.

TALI
Nekem jó a június 19.
tmarianna

Sziasztok!
Kiderült miért nem eszik Lili.Szegénykémnek torokgyulladása van.Fáj neki ha nyel, így inkább nem eszikKépKépKép
Szerencsére van tartaléka (most 6450gr).Kép
Jók ezek a sírós képek.
RitaKép
Most csak ennyi, majd jelentkezem.
filep_katalin

Jobb reggelt!!

8-ra megyek!Kép Akinek lesz egy szabad perce gondoljon rám.

NAgyon lecsökkent a tejcsi! Tegnap du-n+este már nem volt 1 csepp sem.KépKépKép
Eddig sem voltam egy tejcsárda, de ez azért túlzás. Még jó hogy szebb napokon fagyasztottam le.
Ugye ha már elmúlik az idegeskedés+betegség vissza fog állni a tej??? Pár napig kihúzzuk "fagyival" de nem sokáig.

No megyek fürdeni, aztán hátha felébred apraja is szopizni (este 8 óta)Kép

Szép napot nektek!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Ági, én már gondoltam is!!!!!Hajráááááááá, biztos visszajön a tejcsi.

Rita, ez olyan szörnyű, szegény barátnőd, nem is lehet ilyenkor mit mondani.De tényleg nagyon jól áll hozzá.Mond meg neki légyszi, hogy így ismeretlenül is gondolok rá és kitartást kívánok.Szerintem a többiek is.
Majd jövök még, sírás van

nuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?