Sziasztok!
Csajszik, én úgy imádlak benneteket!
Mindenkinek nagyon köszi a sok biztatást, tanácsot, segítséget! Eléggé el voltam kenődve, de olyan jó olvasni titeket.
Most, hogy minden szopit mérek, nem sokkal lettem okosabb. Összevissza eszik, hol 80-90, hol csak 70, aztán volt egyszer 120 is. A kanalazás és a pohár egyáltalán nem jött be. 3 napig próbálkoztam, aztán feladtam. A fele mindig mellé ment, állandóan át kellett öltöztetni, én is ideges és feszült voltam. Most cumisüvegből adom neki a lefejt tejcsit. Tudom, hogy nem kéne, de már nem bírtam tovább. Most legalább nyugodt vagyok. Csütörtökön hoztunk egy digitális mérleget (csak megszabadultam a másiktól
), ezzel azért könnyebb mérni, és most 2 nap alatt hízott már 10 dekát.
Barbi, Kitti étkezésében továbbra sincs rendszer. Van, hogy 2 óra, van, hogy 4 óra. Bár most, hogy elszenvedtünk egy-egy evéssel majdnem egy órát így csak hatszor eszik, a korábbi 7-8 helyett.
Ed, tündéri ez a kép!
Nekünk is van ilyen rugink. Ti is az Auchanban vettétek? Örülök, hogy az oltás rendben ment. A tanuláshoz pedig kitartás!
Zita, köszi az újabb ötletet, na erre még nem gondoltam. Tényleg megér egy telcsit.
Renáta, igen tudom, hogy számíthatok rád, és nagyon-nagyon köszönök minden segítséget!
Mackoo, megkaptam a táblázatot, köszike!
Pusza,
Tünde