Új privát üzeneted érkezett!

Jó neki felmentése van...........

királylány

Sziasztok!

Én nem mertem felrakni ide a képeket,de ha lehet már kicsinyítek is és jövök :wink:
beátab

Bea!

én várom emailben is a képeket....
bende

Hazaértem!!!!!!!

Képeket nekem is küldjetek majd légyszi.

És Zaha sem cigánykerekezett. De nem is volt rá mód, mert csúszós volt a kő. Kint a fűben lehetett volna, de ott meg esett az eső. Majd legközelebb. :wink:

Lányok engem már légyszi ne rakjatok fel. 8) Amit Bende felrakott az éppen elég belőlem. Annyian nincsenek még fent. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Nemsokára visszaolvasok, csak gyorsan megírom, hogy telt a nap!

bocs, mégsem, majd később...
tünci28

Melcsike!

Egy szavadba kerül és leveszlek, jó?
bende

Kép Tünci,Hasli,Vencus
Kép Hasli,Tünci
Kép Marcell
Kép Bende család
Kép Bende férje és Niki
Kép Tünci
Kép Kyra
Kép Barci
beátab

Kép Bende és Száva Kép Hasli,Bende és Száva baba
Zaha és a férje Kép Kép Bende,Száva,Hettuli
Vinyó Kép Kép Melcsi,Vinyó és én
Hasli Kép Kép Zaha,Tünci,Hasli
beátab

Melcsike!
Bocs,csak most olvastalak...........maradhatnak?légyszi légyszi,olyan jók

Bírjátok még????
Sok van még :wink:
beátab

Bea, jöhetnek, csak a teljes alakosokat ne rólam,plííííz. :oops:

mutogatom a férjemnek, hogy ki, kicsoda, tanulgatja. :)
tünci28

Bírjuk Bea, küldjed! :lol:

Nagyon jól néztek ki csajok! látom a csador végül nem került elő :lol: Nem is baj :wink: mindenki nagyon is jól néz ki! Melcsike TE is!
Vinyó milyen helyes pasi és Marcell is a csajok meg nagyon szépek! Nem győzlek dícsérni titeket! A képek láttán rá is pattantam a taposómra itthon most alig bírok megmozdulni :lol:

királylány

Tüncikém mi bajod az alakoddal? Szeretnék én ilyet!

királylány

Hasli neked sem kell a fa mögé bujdosnod! Nagyon csinos vagy!!!

No eldugulok.........

királylány

Bea

Maradhat de köszönöm többet tényleg nem kérek magamból . :oops: :oops: Lányok ne rontsátok a topikot velem. :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.29 18:57-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy bíztattok nem vagyok,leszek béna a babákkal.
Nem is tudom jól elmagyarázni, valami olyan kettős érzés volt, mert egyrészt nagyon-nagyon meg akartam felelni Nektek, emberként és anyaként, hogy ha velem vannak a gyerekek, akkor jó helyen vannak..és természetesen magamnak is "bizonyítani "akartam,hogy a történtek dacára nem vagyok csőd nőként, anyaként..De akkor is olyan szerencsétlen voltam Szávával és ez nagy szívfájdalmam, mert mindennél jobban szerettem volna babusgatni és mégsem ment..pedig nem attól féltem ,hogy nem jól fogom, haenm éreztem ,hogy nem szívesen volt nálam,Ti meg mind olyan ügyesek voltatok még Bende férje is..Na, mindegy ,majd ezen is túlteszem magam,ahogy minden máson is muszáj, hogy nem úgy sikerült... :cry:

A képek szépek,örülök neki, hogy megmutattuk magunkat.Biztosan mindenkiről készült már életében jobb kép is, de ezek "igazi, természetes "képek,remélem a sok-sok értünk izguló olvasóknak is örömet szereztünk vele!!!
Esetleg jelezhetik is!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Másrészről a mai napom is katasztrófa, egész álló nap pakolunk és semmi sem sikerül... :roll: :evil:
tünci28

Tünci

Nem kell túlzásba vinni, még sokáig otthon leszel. Csak apránként, lassacskán. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci én már szebben - jobban nem tudom mondani, hogy
NAGYON ÖRÜLÖK A KÉPEKNEK, MIND NAGYON CSINOSAK, ARANYOSAK, SZÉPEK, KEDVESEK VAGYTOK!

Nagyon örülök, hogy megosztottátok velem ezeket az élményeket! Köszönöm!

királylány

Lyly

Tényleg nem lett volna olyan fa ami eltakart volna. :oops: :oops: :oops: :?

Kép

Kép
melcsike70

Reggel megbeszéltük párommal, hogy mit hogyan pakolunk, mert ez ugye a legnagyobb helyiség,ebben van a nagy gardrób, ha kipakoljuk mindennek helyet kell találni..no megbeszéltük, hogy ezentúl minden szobát eredeti rendeltetése szerint használjuk,ezért a gyerekszobából kikerül az ágyunk a hálóba(amiben eddig a bicikli volt) és átvisszük a gardróbot a gyszobába...Aztán jött a hidegzuhany, nem fér ki a napplaiból a boltíven!!!!!Hatalmas szekrény 210*65*185..na kettészedtük, mértünk keresztül-kasul..mostmár kifér, de ha összerakjuk a másik szobában, akkor nem tudjuk ott felállítani, mert kellene 225 belmagasság, de csak 218 van az álmennyezet miatt...akkor már majdnem bőgtem...úgyhogy ha végzünk a festéssel lesz egy üres gyerekszobánk, pont ,mint augusztusban és minden nap 100* véigmegyek a lakáson és nézhetem az üres szobát..

Megyek, folytatom a pakolást...
tünci28

Kép
csajok Kép Kép Marcusom
Melcsike és a férje Kép
Vinyó Kép Kép Balázs Szávát dajkálja /jól áll neki :wink: /
Kép a legkisebb résztvevő
beátab

Hello csajok!

Gyors leszek.
Azt hiszem Hettulinál rosszabb napja nem volt senkinek. A férje sajnos motorbalesetet szenvedett, ahogy Hettuli írta- eldobta a vasat.
Iszonyatos szerencsével térdszalagszakadással megúszta a dolgot, de most 1 hétig gipszben lesz és utána is merevítőt kell viselnie.
Szóval most nagyon nehéz napjaik, heteik lesznek.
Mindenki nevében kívántam a férjének jobbulást és Hettulinak sok sok erőt.
bende

A képek nagyon nagyon szuperek. Hát nagy fa valóban nem volt, csak akkor takart volna el minket, ha kivágjuk :wink:

A csadorom jól itthon hagytam, pedig ahogy elnéztem a képeket, hát elkelt volna a narancsültetvényem leplezéséhez.

Tünci! a szekrény mondjon le! ( fűrészeljétek le a lábát- már ha van neki )
bende

Amúgy lányok, szívből köszönöm, hogy férjhez adtatok....
bende

Hettuli és az ő szépséges Száva babája Kép Kép

és a kedvencem következik: Kép Kép Kép Kép

Férjem és Marcell Kép Kép Kyra és Barci
Marcell úszik Kép Kép a csajok is úsznak
Melcsi férje a gyerkőcökkel Kép Kép
kisfiam a víz szerelmese Kép
beátab

Már nem tudom jobban fokozni: fantasztikusak a képek, látszik rajtuk az, hogy mennyire élveztétek a tegnapi napot.

Tünci kitartás a munkálatokhoz! Szekrény :twisted:

Hettuli: őszintén sajnálom ami történt, mielőbbi jobbulást a férjednek! Nem is tudom mi mást mondhatnék. Sok - sok erőt nektek az elkövetkező hetekre. Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem történt tragédia.

királylány

Már tudtam pár órája információt szerezni Hettulitól, rettenetesen megijedt, de hála az Égieknek ennyivel megúszták..Remélem mindannyiónk Kicsi Angyalkája figyel mindőnk családjára..

Hettuli, I.-nek jobbulást kívánunk!!!Sok puszi nektek

KépKépKép
tünci28

Hettuli

Hála az égnek! Férjecskéd gyorsan álljon majd a lábára. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Küldöm a pozitiv energiákat.

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Tök jó képeket csináltál! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lányok!

Örülök hogy jól sikerült a találkozó :D :D :D :D
Nagyon szuper képeket csináltatok,csinik vagytok :D :D :D :D :D
Örülök hogy feltettétek a képeket :D
Melcsike:Ne tessék szégyenlősnek lenni :wink:

Hettuli:Jobbulást a férjednek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csak gyorsan: Heni, gondolunk Rátok, gyorsan álljon talpra férjurad, kitartás!

Bea, nagyon királyak a képek! Holnap majd bővebben. :)

Puszi mindenkinek

Zaha

Kép
Kép
zaha

Csak ámulok és bámulok...
Nagyon jók a képek! Kicsik és nagyok - mindenki nagyon szép!
És látszik a jó hangulat is, amiben töltöttétek a talit.
Valaki már itt írta: a csúcs kép nekem is a "Niki és a ropi". Tényleg olyan címlapra való fotó.
De a többi gyerkőc is nagyon helyes. Kyra és Barci már valóságos kis hölgyek, Vincus meg egy lovag, ahogy kísérgeti Nikit. Vencus és Marcell meg olyan igazi kis huncutok.
Száva baba meg mindenkinek a kezében nagyon jól áll.

Hettuli! Az őrangyalok ott voltak! Bár egy térd-szalag szakadás nagyon kellemetlen és fájdalmas, de a lényeg, hogy ennél nagyobb baj nem történt! Jobbulást a sebesültnek!

Tünci! A mai viszontagságos napotokhoz nem is szólok semmit. Pihenjétek ki magatokat. Remélhetőleg holnap, holnapután… sikerül mindent megfelelően elrendeznetek. És, mondjuk egy év múlva, nagy derültség közepette fogjátok ezt a "bolondos" hétfőt emlegetni.
aarnika

Millió köszönet mindenkinek a képekért, nagyon-nagyon jó (viszont)látni Benneteket! Lehet kérni még?! Jók nagyon a feliratok, tanulom, mindenkinek az arcát :)

Hettuli, azt kívánom, gyógyuljon a férjecskéd hamar!

Majd írok még, válaszolok is, de most mennem kell. Holnap reggel állásinterjúra megyek. Drukkoljatok kilenckor!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jó reggelt mindenkinek!

Kisanya

Az egész csapat neked drukkol! :wink: Kép

Tényleg mit szóltok a tegnapi időhöz? Nálunk marci meleg volt. :evil: Már ma is most süt a nap.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Hova tűntél?

Kép

Kép
melcsike70

Eltűnt mindkét kismacskám..... :cry:

De most aztán már totális háborút hírdetek a szomszéddal szemben. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
tünci28

Tünci

:( :( :(

A szomszédnak benne lehet a keze? Akkor tessék az offenzivát megindítani!!!!!! :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Tegnap írtam is, hogy összevesztek a párommal.Este még megvoltak, reggel meg hiába kerestem őket... :cry: Már voltam a másik szomszédban is, hátha odamentek, de nem... :cry:

A párom is amúgy is tiszta ideges, semmi sem úgy megy, ahogy kéne..

KépKépKép
tünci28

Hettuli jobbulást a férjednek,tudom mit érzel,
átmentem én is ezen és borzasztó nehéz volt!
Mielöbbi gyógyulást neki!!!!!++++++++++++++++++++++++

Tünci sajnálom a cicákat,de lehet,hogy csak valahova elbújtak,majd előkerülnek!
Szomszéd meg monyjon leeeee!!!! :wink:

A képek csodásak,köszönöm én is,hogy megosztotáttok velünk,kimaradókkal!
Amugy csuklottam is aznap vagy 3-szor.... :lol: :lol: :lol:

Kisanyácska a drukokk mentek!
Mi volt az interjun?

Nálunk esik az eső..... :( car idő van,de ha nálatok már tombol a meleg,akkor hamarosan ide is elér...
Hát milyen nyár ez gyerekeim????

Puszillak benneteket!

Kép
Kép
szintus

Lányok, nagyon jó látni a képeket, és jó, hogy így össze tudtatok jönni. Nagyon aranyos, szép minden baba, kislány, kisfiú, apuka, anyuka. Nagyon csinosak az anyukák, senki ne aggódjon az alakja miatt!!!! Látom, önfeledt, boldogan telt ez a csodás nap!

Hettuli: mielőbbi jobbulást a férjednek. Száva baba nagyon édes, és milyen kis picurka! :) Vencus is nagyon helyes kispasi.

Tünci: Természetesen örömet szereztetek az izguló olvasóknak is, és várunk még több képet gyönyörködni! Egyáltalán nem vagy csőd, ilyet ne is tessék magadról mondani. Igenis nagy bátorság, és elhatározás kellhetett ahhoz, hogy részt vegyél ezen a találkozón.
Az alakod nagyon szép, csinos vagy, és ezen ne is aggódj. A szekrényhez pedig kitartás....

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Itt esik, két perce még sütött... :?
Délelőtt raktunk el Vinyóval meggylekvárt és rumos befőttet, úgyhogy a következő talin már azzal nyomulok, ok? :wink:

Kisanya, mennek a drukkok, majd írd meg, hogy sikerült és milyen meló.

Szinti, a márkóját... :lol:
Majd megnézlek a másik topikban, mert látom, ide nem szívesen írod, hogy vagy.

Bende, wc-s sztori :)
Igen, én azt hittem, házasok vagytok.

Királylány, tényleg nem alibiből, de nagyon csúszott a kő... :wink:
Te is taposón nyomod?

Bea, nagyon jó képeket csináltál. A ropis tényleg csúcsédes, meg amin a Niki a Bendével van és vigyorog, nagyon huncut. A többi is szuper, Melcsiférj és a gyerekek, az sem semmi, kész óvoda.

Tünci, remélem, nem sokáig kell nézned már az üres szobát...

Hettuli, hogy van férjed?

Anyci, merre vagy?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Zaha ja - ja taposón, ha már megvetettem, de ez az egyszerűbb fajta nincs hozzá kar vagy mifene. Na meg a leg magic. Csak az a baj, hogy mindegyikkel dolgozni kell :lol: Futni lusta vagyok a hullahoppot most nem merem mert nem tesz jót a babának oszt ki tudja mikor lesz....az a baj, hogy a futós és a kondis barátnőm is összebarátkozott a gólyával és most nincs partnerem

királylány

Királylány, akkor virtuális edzőpartnered leszek, ok?
Este 20 perc taposás!!! 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha okééééééééé :lol: én 30-at szoktam :lol: Végre valaki!

királylány

Harmiiiiiinc?????!!!! :shock: :shock: Akkor belehúzok! :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Igen, 30! De van, hogy 2x15 perc, mert ugye Bence akkor éppen éhes, szomjas, pisilni, kakilni kell, meét berakni stb.........
De jó lesz! A tudat, hogy ketten csináljuk! Tarthatnánk webkamerán a kapcsolatot is...........ha lenne :lol:

királylány

Visszaolvasok.

Zaha, remélem Te tudsz egy kicsit pihenni a szabadságod alatt!
Az urad biztos, hogy rám gondolt, „nagyon fiatal csajként???”
Mert a múltkor jöttem haza busszal és beszédbe elegyedtem egy fősulis sráccal és végig tegeztem, Ő végig magázott, majd úgy köszönt el:minden jót, kezit csókolom, viszont látásra… :shock:

A kérdésed, hogy senki sem gondolná, hogy mi hozott össze minket..hát igen, ez járt a fejemben nekem is, szinte folyamatosan.Amikor rátok gondolok, mindig van ez az érzés, hogy a barátságotoknak mért ez volt az ára… :cry:

Lyly, még most is annyira sajnálom, hogy nem tudtatok jönni…remélem sikerül a közeljövőben összehoznunk egy beszélgetést! :)

Nóna,köszönöm a kedves szavaid!!!

Jázmin,Neked is és megígéred, hogy legközelebb Te is jössz,hm??????? :D

Bende, mit szerkesztettél a képeken?most tudtam csak rendesen megnézegetni, meg le szeretném menteni mindet!

Melcsike!

Kollega-nyakleves, reform konyha… :lol:

Szinti, ugye Zaha milyen szép karcsú?És neki a bőre is nagyon szép, semmi karfiol, mint nekem… :oops: Az arca pedig irigylésre méltóan klasszikusan szép-szabályos..(irigyszmájli.)

Valamiért nem tudok szabadulni a Kisanya-Zaha hasonlóság képtől.Pedig talán nem is az arcuk miatt, hanem ami körüllengi őket..
Temerinbe lehet menni simán személyivel?

Királylány, az a bajom az egészalakosokkal, hogy láttam egyet, amit Bende csinált, valami rettenet a hasam, komolyan, nem azért mondom, hogy vígasztaljatok, de én már megszoktam, de fotón látni egészen más, így elborzadtam….:(

Bende, én úgy felröhögtem amikor megköszönted a férjhezadást!!Hiába, ez már egy jel az uradnak, üzenem!!! :wink:

Lara, Ancsi köszi nektek is a dícséreteket mindenki nevében!!!

Aarnika, Neked külön, ahogy megbeszéltük, de reggel már nem tudtam írni, mert az uram ,hajt, mint a tatár…

A képeket köszönöm minden fényképezőnek, újra, meg újra megcsodálok mindenkit, főleg a gyerkőcöket Bea és Melcsike, mert őket szinte nem is láttam.

Hettuli, írj pár szót, hogy javultok -e, minden rendben van, ugye?

KépKépKép
tünci28

Mai napunk:

Alig haladunk kettesben, de azért megyeget, a legnagyobb gipszkarton táblák fennt vannak, már csak az apróbb van vissza, aztán lehet glettelni.Csak nehéz volt, mert a férjem egyedül tartotta, amíg bírta és meg csavaroztam, de először elég ügyetlenke voltam,szerintem holnap meg sem tudja emelni a kezét.Közben meg próbált arra is figyelni ,hogy ne rakjon rám nagy súlyt, de hát nem nagyon tudtuk úgy.

Tovább fog tartani, mnit terveztük.Legalább két nap lesz csak a glettelés, aztán még a festés, aztán visszapakolás, szóval ez lesz a szabadságom, nem együnk sehová, csak reméljük, ohgy befejezzük mire menni kell dolgozni.
tünci28

Halihó!

Egyszerűen nem bírom ma utolérni magam. Nagybevásárlás, mosás...stb.
Köszönjük a bókokat a ropis fénykép tényleg tuti lett. Remélem Bea átküldi mindet emailben is. Sajna eddig nem érkezett meg.

Férjhezmenés: uram nem nősül. Azt mondta talán majd 40 évesen. Addigra meg már nem is fog ez a dolog számítani. Szóval pártában maradtam, de megesett leány lettem.
meg, hát még nem is olyan régóta ismerjük egymást :D
bende

Próbálok visszaolvasni, de Nyanyó nem engedi....

Hasli! nézd mit kaptam ma a páromtól...

Kép

Tádám!!!!

Kép
bende

Tünci!

Kell pakolóember???

Ma erre léptem be a szobába....

Kép

Kép

Kép

Lehet, hogy ezért nem érem utol magam??????? :shock: