Visszaolvasok.
Zaha, remélem Te tudsz egy kicsit pihenni a szabadságod alatt!
Az urad biztos, hogy rám gondolt, „nagyon fiatal csajként???”
Mert a múltkor jöttem haza busszal és beszédbe elegyedtem egy fősulis sráccal és végig tegeztem, Ő végig magázott, majd úgy köszönt el:minden jót, kezit csókolom, viszont látásra…
A kérdésed, hogy senki sem gondolná, hogy mi hozott össze minket..hát igen, ez járt a fejemben nekem is, szinte folyamatosan.Amikor rátok gondolok, mindig van ez az érzés, hogy a barátságotoknak mért ez volt az ára…
Lyly, még most is annyira sajnálom, hogy nem tudtatok jönni…remélem sikerül a közeljövőben összehoznunk egy beszélgetést!
Nóna,köszönöm a kedves szavaid!!!
Jázmin,Neked is és megígéred, hogy legközelebb Te is jössz,hm???????
Bende, mit szerkesztettél a képeken?most tudtam csak rendesen megnézegetni, meg le szeretném menteni mindet!
Melcsike!
Kollega-nyakleves, reform konyha…
Szinti, ugye Zaha milyen szép karcsú?És neki a bőre is nagyon szép, semmi karfiol, mint nekem…
Az arca pedig irigylésre méltóan klasszikusan szép-szabályos..(irigyszmájli.)
Valamiért nem tudok szabadulni a Kisanya-Zaha hasonlóság képtől.Pedig talán nem is az arcuk miatt, hanem ami körüllengi őket..
Temerinbe lehet menni simán személyivel?
Királylány, az a bajom az egészalakosokkal, hogy láttam egyet, amit Bende csinált, valami rettenet a hasam, komolyan, nem azért mondom, hogy vígasztaljatok, de én már megszoktam, de fotón látni egészen más, így elborzadtam….
Bende, én úgy felröhögtem amikor megköszönted a férjhezadást!!Hiába, ez már egy jel az uradnak, üzenem!!!
Lara, Ancsi köszi nektek is a dícséreteket mindenki nevében!!!
Aarnika, Neked külön, ahogy megbeszéltük, de reggel már nem tudtam írni, mert az uram ,hajt, mint a tatár…
A képeket köszönöm minden fényképezőnek, újra, meg újra megcsodálok mindenkit, főleg a gyerkőcöket Bea és Melcsike, mert őket szinte nem is láttam.
Hettuli, írj pár szót, hogy javultok -e, minden rendben van, ugye?