Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hogy én ma milyen punnyadt vagyok. Mindent kétszer annyi ideig tart megcsinálni, mint máskor.

Surmi, palástfűt nem iszom, de nem is ismerem. Mire jó?

Ronci, ja, értem. Erre próbál rávenni engem is a személyi edzőm, de még a jégkrémről nem mondtam le. De azon kívül szinte nem eszem szénhidrátot, ne már, hogy arról is lemondjak. Nem, nem, nem :twisted: Szóval, protkósok :) Én csak annyiban voltam az, hogy amikor az elsősegély vizsgám volt, akkor rövidnaciban és villantós pólóban voltam és a vizsgáztató (aki férfi volt), az a dekoltázsomat leste, észre sem vette, mit nyünyörgök szegény babával.

Hékás, nekem is tetszett, bár még véletlenül sem tudnék utánaszámolni. De ha a számok nem is pontosak, akkor is poén :)
Azt hiszem, tényleg szakmai ártalom nálunk a sok kártya. :lol: Ezek ellenére egyszer kiakadtam, mert a CIB-IEB fúziókor éppen ott volt a kártyám és a karácsonyi nagybevásárláskor nem működött a Gold kártyám, amire megnyugtatásul a call center közölte, hogy napokig baj volt a kártyáikkal, de ma már csak a Gold kártyák nem működnek. Teljesen megnyugodva visítottam, mert azon volt a legtöbb pénzünk. :evil: Persze, nem tehetnek róla, és volt nálam másik kártya, csak éppen akkor elszakadt az agyamban egy drót a karácsonyi hercehurca közben. :twisted:

Encsike, nálunk most pont a fiókvezetőnk kártyáját postázták rossz helyre :) Edzőterembe járok, személyi edzőhöz. Mert ő azt formál, amit kell. Eddig mindig kitalált valami új feladatot, amire elsőre azt mondom, hogy azt nem is lehet megcsinálni, de aztán megy. Olyan 70-80 percet edzek, háromszor hetente. Otthon szoktam pilatesezni még. Az aerobik nem nekem való, mert itt oda tudunk figyelni a térdemre, ott meg bonyolultabb lenne, ráadásul ezt saját ütememben csinálom és jobban oda tudok figyelni a mozdulataimra. Tetszik az aerobik is, de ahhoz nálam jobb erőben kell lenni. :)

Sziszkó, még nem álltam neki a dzsemnek. Pedig csinálok konyakos meggyet is. Amint ráveszem magam... :D :D :D
Nem tudom, mit kap Bendi. Mostanában nem adott semmi támpontot. Mamáéktól most kapott egy új biciklit, tőlük az az ajándék. Szerintem, ha addig sem nyilatkozik, akkor elmegyek vele a boltba és választhat. Nem egy követelőzős fajta, és tud kompromisszumot kötni. De azt hiszem, hogy a kistesó lenne neki a legnagyobb ajándék. Egyre inkább azt veszem észre, hogy hiába veszünk neki játékokat, unatkozik, mert egyedül nem tud vele játszani, mi meg keveset érünk rá. Múltkor itt volt a haverja, és olyan jót játszottak :)

Nekünk is lakik ismerősünk Gyöngyösön, egy ilyen kertváros szerű részen, egy emelkedős utcában. Helikopterpilóta. Azt hiszem, Gyulának hívják. :)

Megyek teregetni. Lassan Red Bullt kell innom, mert tényleg nagyon punnyadt vok.

K.

Kép

Kép
kinga82

KInga: a palástfű segít a progiszintet nővelni, ha alacsony és a beágyazódást segíti támogatni. De már találtam infot , hogy mennyit kell naponta inni. napi 2-3 csésze, napra elosztva. Bár így elég fura a hőgörbém. de még nem merrek tesztelni. A ferti két helyre is tette a pét, így még várok :roll:
surmi
kockasfulunyul

surmi!!! Én iszom a palástfű teát..amikor elkezdtem inni, akkor jött össze a pocibabánk is.. És az első 3hónapban is inni kell..főleg ha esetleg tartasz attól, hogy elvetélsz. Én napi 2csészével iszok: egyet reggel , a másikat délután..

Kinga!!! én is imádtam edzeni járni, annyira jó volt mindig utánna!!! csak odáig elmenni utáltam, meg haza jönni..ugyhogy most magamra is kaptam egy keveset, hogy nem járok.. ha meg szénhidrátoznék: háát, nem tom mekkorrára nőnék!!!!
hozzám is szoktak köldökig kivágott pólóban jönni, de mivel nekem jobb mellem van :lol: :lol: , na meg az övéké nem érdekel, így ezzel eléggé mellé szoktak fogni.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ja és Kinga!!! Laptető!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: nekem is így kezdődött!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci
Sikerrel jártatok kő ügyben?
Szerintem egy szelet torta nem a világ vége. :wink:

Mit főztök lányok a hétvégén?

Én ma egész nap takarítok, kisebb nagyobb szünetekkel, mert nem segítőm van, hanem hátráltatóm. :)

Kép
Kép
susytunder

Roncika: és te, hogy készíted el a teát? én a csészébe teszek egy evőkanállal és azt leforrázom, hagyom ázni 15-20 percet, leszűrőm és natur iszom.
surmi
kockasfulunyul

Susy!!! Nem volt debrecenben olyan kő, sajna!!!!
Én most fejeztem be a kocsi takarítását, mert már rossz volt bele ülni... :lol:

surmi!!! Én forró vízbe rakok 1teáskanálnyi palástfüvet, de én nem szűröm le, mert van egy tutti kis szerkezetem, ami nagyon hasonlít a tea tojáshoz, de ez direkt egy csészéhez van kifejlesztve..ugyhogy abban bele rakom a teát, 5perc múlva ki és én rakok bele egy kis citromot..anélkül nekem nem csúszna le..Úgy viszont fini! Nem láttam leírva, hogy nem lehet ízesíteni, bár mondják, hogy a gyógyteákat nem szokás, de ha mondjuk utánna 2perc múlva külön megeném a citromot, akkor nem ugyanott tartanék?? És az sincs megtiltva! Nem???
A 2010 februári topikban van egy lány aki csak gyümölcsöt, zöldséget/mindkettőt föleg nyersen / és gabonát eszik kicsi kora óta..semmi mást. még tejet meg ilyesmit sem.. Pont most írtam neki, hogy én biztos éhen halnék.. Ő meg nagy húsevő ellenes/ az írásából kivéve/ de én írtam, hogy mindenki azt eszi ami jól esik neki, meg amitől jól érzi magát. Én a hústól, meg minden finpmságtól érzem jól magam.. Ugyhogy nálam nem menne ez a vegán életmód..főleg nem ilyen kemény formában.. Mégcsak sajt se! :lol: :lol: Jó nekem ez fura, azért írtam le.. mit csináljak, szeretek enni!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Hát, én nem nagyon csípem a gyógyteákat, de akkor veszek palástfű teát. Ha ez a siker titka: laptető+palástfű :) Meg is mondom a dokimnak :) De azt pé előtt is isszátok, szóval folyamatosan?
Amúgy már dupla laptető, az előző is az volt. Nagyon neki kellene állni a kistesónak.

Surmi, mi az a ferti?

Ronci, én tudtam, hogy pasi vizsgáztat majd. Hadd legyen már ennyi előnyöm :) Egyébként, nem biztos, hogy ha élesben menne, akkor mernék bárkit is lélegeztetni. Lehet, nagyobb bajt csinálnék.
Hát, én megbolondulnék, ha nem ehetnék husit. Meg hogy mindent nyersen :shock: Na, ne... De tényleg mindenki azt eszik, amit akar, engem nem zavar, ha más nem eszik húst, de akkor ne szóljon bele az én dolgomba, és főleg ne tartson gyilkosnak, mert eszem húst. A növények is élnek, hahó! :twisted:

Susy, zöldborsókrémleves, natúr csirkemell szezámos brokkolival.

Holnap megyek látogatni a bébimet :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!!! Ez úgy van, hogy palástfű a peteéréstől -babáig és utánna még 3hónapig,/vagy menstruációig/ előtte pedig málnalevél tea /málnalevelet már nem lehet inni a peteérés után, mert vetélést okozhat/..az pedig a peteérést segíti elő.. azt nem ittam, mert úgy tudtam, hogy van mindig szépen peteérésem.. Amúgy az utolsó 3hétben fogok majd inni málnalevél teát, mert elvileg úgy felkészíti a méhet, meg a medence izmokat, meg mindent, hogy nagyon megkönnyíti, meg gyorsítja a szülést.. Kiváncsi leszek.. :lol: :lol:
De nagyon jó dolgokat lehet olvasni a neten a dolgokról!!
2laptető!! Mindenképpen babaproject!!!! Vitaminok+palástfű! Apuka pedig egyen C-vitamint meg cinket! /pl. Cetebe: C+cink/, mert neki az jót tesz!!! :lol: :lol: vagyis a kiskatonáinak! :lol:

Kép
Kép
ronci

Kinga: a fertilityfriend.com-ra gondoltam. csak röviditettem fertire :roll:
surmi
kockasfulunyul

Encsike valami mesések a képek!!!!!!!!!!!!!!!!
Kinga egy barinőmtől van.....Brendonos!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Itt égszakadás-földindulás :x az erkély kampeca. egy kicsit örülők ennek az ídőnek, mert enyhűlt az allergiás tűnetem :roll:

Roncika:én pé előtt a cickafarkteát iszom. a málnalevéltea milyen? iható?
surmi
kockasfulunyul

surmi!!! a cickafarkfű az tök jó, azt igyad!!! Én még nem ittam málnalevélteát, 37.héttől kell inni, addig nem nagyon szabad.
Persze kivéve a ciklus első felét..akkor is lehet, ha a peteérést akarod serkenteni.. szóval nem tudom milyen, csak fórumokon olvastam, hogy nem rossz.. de végülis nem érdekel, csak hasson!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Helloka!

Apám! Mennyit írtatok!
Gyorsan írok, mert mennem kell. Anyósomék disznót vágtak, ma ott vagyunk reggeltől, tegnap meg az Én szüleimnél grilleztünk.

Ronci!
Arra gondoltam, hogy szerencse, hogy volt tartalékotok elegendő!
Milyen az a kő, amit ennyire kerestek és mégsem találtok?

Megyek is, mert várnak vacsira minket.

Anita
Kép

Kép
gani

gani!!! igen, még szerencse!!! mindig hagyunk la. annyi pénzt a számlánkon, hogy 3hónapig kihuzzuk akkor is ha semmit sem kapunk...A kő: mosott, lapos "kavics" , ha így mondd valamit.. először formázottat akartunk, de aztán az ilyen összevisszaság mellett döntöttünk.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci gratula a 6.héthez!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!! köszi!!! ma a 6+1 van, csak mindig késik 1 napot ez a drága... :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci! Csak irigykedem.
Nekem most biztos nem sikerült...nem szúrkálok, pedig szoktam beágy.kor.

tüszőrepi szurit ma 12 napja kaptam, 2 napja halványul a hcg teszt...ürül ki, holnapi vv max 5-7körül lesz.
Ugyhogy kedden vagy szerdán abbahagyom a progi pótlásom, és péntek-szombat megjön.
Baromira unom már, hogy ebben a ciklusban pl endokrin vizsg, ciklus követés, bogyók, vvétel, talpmasszőr:
90ezer ft
és ezt egymagam teremtem elő...

és basszus, hol van már aza gólya, 9.éve????

Szülinapom végülis jól sikerült, de már a 38.ba léptem...basszus:(
Vendég

Sziasztok!

Meglátogattuk a Bendit. Nagyon hiányzott már. Úgy imádom.
Ma éreztem először a páromon, hogy úgy igazán benne van ő is a babagyártásban. Olyan aranyos, ahogy vigyáz rám. :)

Surmi, aha. Az kicsit olyan, mint a ciklus.hu. Azt hittem, hogy arra a PG53-ra gondolsz. AZ egy szörnyű, nekem annyira idegen. :roll:

Ronci, én iszom most a málnalevelet, elviselhető. Egyik gyógynövényes íze sem jó (kivéve a citromfű, meg a menták), de iható. Megyek, és holnap veszek Cetebe+cinket. Köszi! :D

Nitácska, Bendié is onnan volt, mi nagyon szerettük. Barnabás is biztosan szeretni fogja. :)

Anita, ma mi is Anyáéknál voltunk, olyan fincsiket csinált, tele van a pocakom. :?

Megy a Konföderációs kupa, szétunom a fejem. Mindig van valami focis dolog? Én nem csípem különösebben. Olyan sokáig tart és nincs tele úgy akciókkal, mint pl a kézilabda.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Szia Szilvike, már éppen téged is hiányolni akartalak.
Hát, ha tényleg nem sikerült, akkor sajnálom és drukkolok a következőre. Én mondjuk nem emlékszem semmilyen szurkálásra a Bendis terhességemnél, de nem is tudtam, hogy kellene ilyent éreznem. Talán jobb is volt úgy, legalábbis nekem.
:wink:
Neked tényleg teljesen esélytelen ezek nélkül a dolgok nélkül? Mert ez így tényleg elég sokba kerül. :shock: Én ehhez nem nagyon értek, de ez iszonyú sok pénz havonta csak erre, és akkor még élni is kell valamiből. Párod besegít? Bocs, ha nagyon indiszkrét vagyok, nem muszáj válaszolnod!!!! :)

Nagyon becsüllek a hozzáállásodért. Még egy kis kitartást, biztosan jönni fog az a gólya már! Én nagyon drukkolok neked!

Kép

Kép
kinga82

És nagyon boldog szülinapot is Szilvikének!

Kép

Kép
kinga82

Szilvike!!! Boldog születésnapot kívánok!!!
Már teljesen szokatlan volt, hogy milyen régen nem voltál!!!
Mi az, hogy neked szurkálni szokott beágyazódáskor?? Már olyan sokszor volt??? /bocsi, most nem emlékszem/
Nekem tényleg szurkálódott, mikor beásta magát a kis drága!! :lol: :lol: Meg olyan voltam mint egy lucernás tehén.. :lol: :lol:

Kinga!!! Hajrá baba!!! Képzeld én mindig úgy jártam a cetebével, hogy ide adták egészségpénztáras kártyára, aztán meg küldte az egészségpénztár, hogy fizessem ki csekken, mert nem adható rájuk,, értékeltem a gyógyszertárat!
Mióta iszod a málnalevélteát???
Jó éjt mindenkinek! Holnap nem hiszem, hogy jövök, mert nappalos leszek és csak este 9kor érek haza.. hát nem tudom mennyire leszek szétcsúszva, de van egy tippem!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

SZILVIKE!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szilvike sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Szilvike Isten éltessen nagyon sokáig!

Képzeljétek ma vettem nagyon jó kis pamut térd gatyót, és derékban jó nagy, mondtam apának, hogy ebbe még a nagy pocak is bele fér majd, erre ő azt mondta, ha szeretném már ma este elkezdhetünk próbálkozni. Szerintetek? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
susytunder

Szilvike, mi is boldog születésnapot kívánunk! Meg egy szülinapos gólyát :lol:

Susy, nektek kell tudni, mit mond a szívetek :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy ha te is ugy érzed akkor hajrá!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvike, boldog szülinapot Neked!

Susy, ez szuper! Hamarosan letelik a várakozási idő is, szóval... még lehet akár idei baba, nem? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép

26+4

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hú Nita, jó sokat nőtt a pocak :lol: Barnusnak tuti jó helye van odabent :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

húúúú, de nagy poci!!! az enyém még csak ekkora. Mondjuk 13 hetesen :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, Tiéd is szép, még az is hihetetlen, hogy ez már a 13. heted :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Szép pocik:))

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!!!

Igen, nekem a pé utáni 6-7. nap kezd szúrkálni, és biztosra veszem, hogy ez a beágy. jele...csak hát még sosem maradt meg...valami ott lehet a gond...

tényleg sok pénz, a párom persze besegit, de mivel külön élünk még, nem szoktam elkérni tőle a dokira valót
másban segit sokat, ugyhogy végülis a felét biztos ő fizeti:-)

aug.-ban szabin van az orvosom...még juli van egy clostys esély, és talán szeptember
de szept.-ben egy méhfeltöltést is csináltatok, valószinű

utána pedig el kéne gondolkodni, hogy inszem, vagy mi...
akkor már idén nem is nagyon leszek babás...hacsaek nem évvégén...
pedig a nyárra gondoltam, a meleg és kevesebb munka, nó stressz miatt, hogy na most biztos
persze még nem múlt el a nyár, csak most nagyon borúsan látok...
Vendég

Sziasztok!

Nita!
Nagyon szép a pocakod!

Hékás!
Szép formás a Te pocid is. Látszik, hogy már csinosan vágtál neki a terhességnek.

Susy!
Dokival is beszéltél már, vagy csak apával? :wink:

Mmanya
mmanya

Szilvi!

Fel a fejjel!
Lesz babád, mert nagyon megérdemled!

Mmanya
mmanya

Sziasztok!

De szép pocik, kérünk ám gyakran pocakos képet. :)

Szilvike
Átérzem, nagyon borúsan tud látni az ember, ilyen, és hasonló helyzetekben, de ne add fel, még messze a nyár vége, az év vége meg főleg. A remény hal meg utoljára.

Doki bácsival is beszéltem, ő azt mondta, hogy nem a méhemhez nyúltak, hanem a petefészkemhez, és ha akarjuk, már lehet próbálkozni, csak a lelki dolgok miatt szokták ajánlani, hogy várni kell, meg hogy helyre jöjjenek a sebek.
Ami nagyon rossz, hogy amikor felfújták a hasam a gázzal, megnyúlt a bőröm. Terhesség alatt lassan nő a pocak, így egy- két csíkocska lett a hasamon, az is oldalt. Most meg többször nézegettem, hogy de fura a bőröm, hát rájöttem, hogy tiszta csík vagyok, ami meg oldalt volt, az meg jól kiszélesedett. Ez bánt, de apa szeret így is.
Végül este nem lett próbálkozás, mert Kristóf kétszer gyalogolt át hozzánk, így inkább átmentem hozzá aludni.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Húha, de szépek ezek a pocakok :!: :D

Én most értem haza, még holnap mennem kell egy előadásra, aztán nyári szünet! Végre...

Szerdán vagy csütörtökön, elmegyünk ruhát nézni az esküvőre, mindhármónknak.
A koszorúslányruhát le kell venni majd este Bogiról szerintetek? Az esküvő már eleve este lesz, 18.30-kor. Kb. 17.30-kor adom rá a ruhát. Anyukám szerint nem lehet benne egész este. Akkor bizony kiveri majd a nagy balhét, mert tuti nem akarja majd levenni.
Eddig úgy néz ki, hogy törtfehér színű lesz a ruhája, ere kijelentette Bogi, hogy neki koronás fejdísz kell. Úgyhogy majd nézünk neki valami diadémos fejdíszt is.

Anita
Kép

Kép
gani

Persze "...erre...", csak éppen lemaradt :oops:

Szilvi!
Mi is kívánunk neked boldog szülinapot!

Nita!
Ház ügyben mi újság van nálatok?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!

Ha nem kölcsönzős a ruha, akkor szerintem miért ne lehetne benne? Ha kölcsönzős lenne, akkor csak azért félnék, hogy tönkre ne tegye - sajátot könnyebb szívvel tehet tönkre a gyerek, nem? Illetve ha súlyozni kell, hogy a ruha bánja, vagy egy hiszti, akkor a ruhát választom. Miként tudod elmagyarázni a gyereknek, hogy miért kell levenni a ruhát?

Ronci, vagy aki tud segíteni!
Remélem meg tudom rendesen fogalmazni. Kivették a bölcsességfogamat pénteken és antibiotikumot is szednem kell. Tudva lévő, hogy terhesen nem lehet antibiotikumot szedni. Szerinted/ szerintetek próbálkozhatunk babával, mivel még 2 napig kell szednem és ha jól tudom peteérést követő 7 napra ágyazódik be a baba - addigra kiürül a szervezetemből az antibiotikum? Azért jutott eszembe, mert ma görcsöl a petefészkem, és rájöttem, hogy a peteérést az előző ciklusban is ez jelezte - csak nem gondoltam, hogy ez azt jelenti.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Manya!
Óriási jelenet tuti nem lesz, könnyen szót lehet érteni vele, szerencsére :wink:
Igen, kölcsönzős lesz a ruha. Nem tudom, hogy le kell-e venni, mert estétől lesz csak rajta. Ha rendesen lenne templomi esküvő is, akkor már sokkal korábban fel kéne adni a gyerekre a ruhát...Mindegy, majd még érdeklődöm.

Anita
Kép

Kép
gani

Hékás azért növögetsz már te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gani csinálgatjuk a házat....most félkész állapotba van!!!!!!!!!!!

nem is mondtam ......csütörtökön megyek 4d-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, saját tapasztalatom a kisgyerkőcök koszorúslány ruha viseléséről:

1. először királynőnek érzi magát benne, mindig fel akarja próbálni még az esemény előtt ahányszor csak lehet
2. ez így megy az eseményen is
3. aztán elkezdi idegesíteni az abroncs, kiveteti
4. majd a ruha is, mert már mindenki levette, beleértve a menyasszonyt is aki menyecske ruhát vesz (na erre kell hivatkozni, hogy ő is kap menyecske ruhát mint a nagy menyasszony :lol: ha mégsem akarná levenni)

Én csak megviselt, foltos, szakadt koszorúslány ruhát láttam vinni, magam is így kellett visszavigyem kerilányom több ruháját, de egyszer sem kellett felárat fizetni, mint ahogy előzetesen beígérték, ha valami baja lesz a ruhánk. Ők ezzel számolnak higy nekem.

Hagyjad Bogit nyugodtan benne amíg abban akar lenni, bizti szép lesz, már én is várom, hogy Lillu mikor lehet koszorús kiscsaj :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Még egy segítséget kérek. A gyes/gyed időtartamán kívül van még valami ami változik abban az esetben, ha a baba 2010. április 30-a után születik meg? Ilyenre gondolok: másképpen számolódik a gyes/gyed, anyasági támogatás adókötelessé válik stb.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya!
én úgy tudom, hogy ezekről még nincs elfogadott döntés, de csak hírekből tájékozódom, nem vagyok tb vagy adó szakértő :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

nem tudom, hogy valakit közületek vizsgáltak-e pajzsmiriggyel? az

én értékem :TSH 1,398 mIU/1
FT4 14,74 pmol/1
FT3 4,62 pmol/1 ( ezt már tudom, hogy alacsony :cry: ) de a többit nem tudom

valaki tudna nekem segíteni? állítólag az FT3 a fontos, és nekem pont az alacsony , de nem tudom, hogy az mit jelent?
surmi
kockasfulunyul

tsh-d az jó

nekem addig nem is foglalkoztak a többivel, mig az jó volt...de lehet ez is gond volt

na remény mára elszállt, 5.8 a hcg-m...progi:22.4...ugyhogy progi pótlást szedtem...amugy meg magasabb szokott lenni
fenébe...

köszi a köszöntéseket és a drukkokat

most magam alatt leszek pár napot:(
Vendég

Szilvike!!! ilyen bio dolgokat, teákat próbáltál már??? mert ha most jó minden, akkor lehet, hogy azok is segítenének, nem??? ne legyél elkenődve!! ne add fel próbálkozz!!! lehet egy inszemes próbálkozás elsőre sikerülne.. ugyhogy kitartás, van még bőven lehetőség!!

Susy!!! ha Te is szeretnéd már, akkor hajrá baba nálad is!!!

Mekkorra pocijaitok vannak!!! Most nekem is van, csak nekem a puffadástól nem a babától...vagyis hát attól függ honnan nézem.. :lol:

mmanya!!! mit szedsz??? szedhető antibiotikum terhesen is! Nem mind, de a nagyja..Egy csomó betegséget csak azzal tudnak meggyógyítani!! Ugyhogy szerintem nyugodtan nyomhatjátok!!! Majd egy kis probiotikummal tedd rendbe a bélflórádat!!! :lol:
De van itt topik ebben a témában, tudsz róla olvasgatni is!!! Remélem tudtam kicsit segíteni!

Kép
Kép
ronci

Szilvike, ezzel még lógok :oops:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Szilvike, ezzel még lógok :oops:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Gani!
Bogi biztos nagyon gyönyörű lesz az esküvőn! :lol: :lol: :lol:
Most szombaton lesz? :roll: :lol:

Tegnap voltam uh-n!A babó jól van! :lol: A korához képest kb 10 nappal nagyobb! :shock: Hú,hogy fog az a babó onnan kijönni!? :shock: Ma meg megyek a szokásos havi vizsgálatra.Holnap meg a terheléses vércukorra! :?

Nita!
Nagyon szép nagy és formás a pocid!!!!! :lol: :lol:
Megy a drukk csütörtökre! :lol: És végül is,hova mész 4D-re? :)

Hékás!
A Te pocid is alakul! :lol: 13 hetesen nem is kell,hogy ennél nagyobb legyen! :lol: :lol: :lol:

Rakok én is egyet!A hétvégén készült! :lol:

Kép 22 hetesen :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?