Sziasztok!
Hogy én ma milyen punnyadt vagyok. Mindent kétszer annyi ideig tart megcsinálni, mint máskor.
Surmi, palástfűt nem iszom, de nem is ismerem. Mire jó?
Ronci, ja, értem. Erre próbál rávenni engem is a személyi edzőm, de még a jégkrémről nem mondtam le. De azon kívül szinte nem eszem szénhidrátot, ne már, hogy arról is lemondjak. Nem, nem, nem
Szóval, protkósok
Én csak annyiban voltam az, hogy amikor az elsősegély vizsgám volt, akkor rövidnaciban és villantós pólóban voltam és a vizsgáztató (aki férfi volt), az a dekoltázsomat leste, észre sem vette, mit nyünyörgök szegény babával.
Hékás, nekem is tetszett, bár még véletlenül sem tudnék utánaszámolni. De ha a számok nem is pontosak, akkor is poén
Azt hiszem, tényleg szakmai ártalom nálunk a sok kártya.
Ezek ellenére egyszer kiakadtam, mert a CIB-IEB fúziókor éppen ott volt a kártyám és a karácsonyi nagybevásárláskor nem működött a Gold kártyám, amire megnyugtatásul a call center közölte, hogy napokig baj volt a kártyáikkal, de ma már csak a Gold kártyák nem működnek. Teljesen megnyugodva visítottam, mert azon volt a legtöbb pénzünk.
Persze, nem tehetnek róla, és volt nálam másik kártya, csak éppen akkor elszakadt az agyamban egy drót a karácsonyi hercehurca közben.
Encsike, nálunk most pont a fiókvezetőnk kártyáját postázták rossz helyre
Edzőterembe járok, személyi edzőhöz. Mert ő azt formál, amit kell. Eddig mindig kitalált valami új feladatot, amire elsőre azt mondom, hogy azt nem is lehet megcsinálni, de aztán megy. Olyan 70-80 percet edzek, háromszor hetente. Otthon szoktam pilatesezni még. Az aerobik nem nekem való, mert itt oda tudunk figyelni a térdemre, ott meg bonyolultabb lenne, ráadásul ezt saját ütememben csinálom és jobban oda tudok figyelni a mozdulataimra. Tetszik az aerobik is, de ahhoz nálam jobb erőben kell lenni.
Sziszkó, még nem álltam neki a dzsemnek. Pedig csinálok konyakos meggyet is. Amint ráveszem magam...
Nem tudom, mit kap Bendi. Mostanában nem adott semmi támpontot. Mamáéktól most kapott egy új biciklit, tőlük az az ajándék. Szerintem, ha addig sem nyilatkozik, akkor elmegyek vele a boltba és választhat. Nem egy követelőzős fajta, és tud kompromisszumot kötni. De azt hiszem, hogy a kistesó lenne neki a legnagyobb ajándék. Egyre inkább azt veszem észre, hogy hiába veszünk neki játékokat, unatkozik, mert egyedül nem tud vele játszani, mi meg keveset érünk rá. Múltkor itt volt a haverja, és olyan jót játszottak
Nekünk is lakik ismerősünk Gyöngyösön, egy ilyen kertváros szerű részen, egy emelkedős utcában. Helikopterpilóta. Azt hiszem, Gyulának hívják.
Megyek teregetni. Lassan Red Bullt kell innom, mert tényleg nagyon punnyadt vok.
K.