Az az igazság, hogy kaptam a nővéremtől egy afrikai termékenységi szobrot.
Ő is úgy kapta, miután a tulajdonosok már féltek tőle, mivel két gyerek után a garázsba rejtették, de lett egy harmadik gyerek is.
Aztán inkább elajándékozták.
A nővéremék nem tudták a szobájukban tartani, mert a kislányuk még velük aludt és félt tőle.
Aztán elköltöztek, a kislánynak külön szobája lett, és a nővéremék együtt "háltak" a szoborral.
3 év kistesó-próbálkozás-hadművelet után kb. 2-3 hónapon belül meglett a várva várt zebrás teszt, most 18. hétben van a nővérem.
És én megkaptam ezt a szobrot.
Egyébként beprogramoztam magam az augusztusra.
Ezt megint azzal tudnám magyarázni, hogy a nővérem a 31. szülinapja előtt tarthatta karjában a kislányát. Nekem ez jövő május lesz. Ahhoz augusztusban kellene produkálni.
Ez az egész viszont azért kell, hogy így legyen, mivel a jogsit a nővérkém is 3. nekifutásra tette le, ahogy pár év múlva én is.
Csupa hülyeség miatt, ő szegény csak ment az előtte levő után, mert elbambult a lámpánál, és nem kanyarodott, nekem meg állítólag azt mondták, jobbra, én meg balra kanyarodtam...........
Na, és most megint azt érzem, hogy követem őt, mint akkor.
Volt olyan is, hogy aftáról beszélt a telefonban, azt sem tudtam, mi az, csak mondta, hogy a szájában, és fáj, na, pár nap elteltével megtudtam. Nekem is lett.
Nagyon nagy a beleérző képességem.........