Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként gondolkoztam, hogy karácsonyra kérek egy uh-készüléket. :lol:
Aztán életem végéig kuss lenne karácsonykor, meg szülinapon, meg a fel- és lemenő rokonságomnak is. :lol:
zsuzska30

Anyám, most beleléptem a tehénkakiba, mi?!
Nem tudtam, hogy laptető! :cry:
Bocs! :(
zsuzska30

ez jó,hogy laptető, ne rakj má' sírós smile-it.
lujzedli

Miért jó és kinek? :shock:
zsuzska30

Van egy babona itt, hogy aki laptetős lesz,annak hamar lesz babája. Akkor kinek jó????? Hát neked.
lujzedli

Hát Neked,.mert itten az a babona járja,aki laptetős,az terhes is lesz! :D
Vendég

milyen: jól egyszerre írtunk :lol:
lujzedli

Hű, bakker!
:lol:
Ki sír itt?! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsuzska30

Az az igazság, hogy kaptam a nővéremtől egy afrikai termékenységi szobrot.
Ő is úgy kapta, miután a tulajdonosok már féltek tőle, mivel két gyerek után a garázsba rejtették, de lett egy harmadik gyerek is. :shock:
Aztán inkább elajándékozták. :lol:
A nővéremék nem tudták a szobájukban tartani, mert a kislányuk még velük aludt és félt tőle.
Aztán elköltöztek, a kislánynak külön szobája lett, és a nővéremék együtt "háltak" a szoborral.
3 év kistesó-próbálkozás-hadművelet után kb. 2-3 hónapon belül meglett a várva várt zebrás teszt, most 18. hétben van a nővérem.
És én megkaptam ezt a szobrot. 8)
Egyébként beprogramoztam magam az augusztusra.
Ezt megint azzal tudnám magyarázni, hogy a nővérem a 31. szülinapja előtt tarthatta karjában a kislányát. Nekem ez jövő május lesz. Ahhoz augusztusban kellene produkálni. :oops:
Ez az egész viszont azért kell, hogy így legyen, mivel a jogsit a nővérkém is 3. nekifutásra tette le, ahogy pár év múlva én is.
Csupa hülyeség miatt, ő szegény csak ment az előtte levő után, mert elbambult a lámpánál, és nem kanyarodott, nekem meg állítólag azt mondták, jobbra, én meg balra kanyarodtam........... :oops:
Na, és most megint azt érzem, hogy követem őt, mint akkor.
Volt olyan is, hogy aftáról beszélt a telefonban, azt sem tudtam, mi az, csak mondta, hogy a szájában, és fáj, na, pár nap elteltével megtudtam. Nekem is lett. :shock:
Nagyon nagy a beleérző képességem......... :?
zsuzska30

na csajok,lassan megyek :(
lujzedli

hát a testvéreknél lehetnek ilyen "véletlenek" ,szerintem azt az afrikai szobrot kölcsönkérem,ha neked sikerül.
lujzedli

Én is szemezek az ágyikóval, a férjem 10-re ígérte magát, úgyhogy kikészítem a pizsijét, hogy csak bele kelljen ugrania. :lol:
Ha túl jól sikerült az este, akkor meg úgy esik bele. :lol:
Akkor én is elköszönök, és ezt a laptetőt jól megjegyzem magamnak.
Máris jobb lett a kedvem! Köszi nektek!
Jót beszélgettünk!
Megjegyzem, mikor először olvastam a laptetőt, azt hittem, el van írva, mert laptetű akart lenni és megijedtem, hogy valaki elkapta :lol: :oops: a lapostetűt.

Jó éjszakát!
Szép álmokat!
Rózsás csókokat!(jó az rózsa nélkül is!)
zsuzska30

na én is megyek,puszi mindenkinek,holnap jövök.
lujzedli

Nem tudtam vissza olvasni csak egy iras erejeig jottem 8) holnap koltozunk at a hotelbe....ott mar lesz internetem :wink:
Pusszantyu mindenkinek :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia bridget! :)
Vendég

Sziasztok én is élek és dolgoznom kéne, semmi kedvem hozzá.
Hétvégi beszélgetés elnapolva :evil: férjemnek nem volt hozzá kedve szombaton vasárnap este meg moziba voltunk (Terminátor-t kellett nézni az ő kívánságára, igaz csak ott volt hely, másképp ment volna más film is). Így nem tudom mikor kerül rá sor.

Jövő hétvégén meg lehet megyünk valamerre fürödni az öcsémékkel 8) 8)

Szép hetet mindenkinek!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Sehun senki?! :roll: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na meg vagyok én is :D A gépem kampec :( Vagyis winyót kell vennem de az most nem megy csak jövő héten.Használtat kergetek csak nem találok mert a zsír új drága,de ha más nincs lesz az,legfeljebb nem eszek,úgyis rámférne :wink:

Lujzikám itt vagyok!!! :D

Betty hellóka :lol: :lol:

Milyen szia neked is :D

Zsuzska engem is jelölhetsz :D Priviben megy,bár én már kiírtam már a nevem ide :D

Melisch pussz :D

Bridget ölellek és pusszantlak :D

Csillag azért csak megtaláltalak :D

Többieknek puszi és ölelés :D

Kép
anyci

Recon téged kihagytalak :( Hát a winyó halt meg,mert egy szart tett bele a párom öccse amikor oda adta nekik :evil: Most vehetek egyet,de használtat szeretnék mert az új drága,de ha más nincsa akkor lesz az :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.06.29 16:19-kor.

Kép
anyci

Sziasztok!
Én ooooooooooolyan kómás vagyooooooooooook!

Délelőtt bementem a suliba (nyári szünet van 8) ), délben úgy kellett hazahozni, aaaaakkora vihar volt. Naná, hogy biciklivel mentem! :roll:
Iszonyat mennyiségű eső leesett megint. Ez már döbbenet, hogy a medencét nem tudjuk felállítani. Bár, lehet, hogy érdemes lenne, mert nem kellene a drága vizet beleengedni. :lol:
Férjem is inkább hazajött, minthogy dolgozna, így punnyadtunk.
Egész délután aludt, én meg kicsit felnéztem a netre, aztán engem is elnyomott a buzgóság két óra felé.......arra ébredtem, hogy alszom. :lol:
De tátott szájjal! :roll: fél 5-ig!
:oops:
Anyci, nem kaptam egyenlőre privit, de várom, talán csak késik, nekem mostanában ez a formám. :lol:
zsuzska30

Lányok, asszonyok!
Valaki összefoglalná az itt előforduló személyek listáját?
Aztán majd megtanulom, kiről mit kell tudni!
Köszi!
zsuzska30

Szia Anyci 8) :D

Zsuzska, mekkora a medence?
Mennyi víz megy bele?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsuzska
milyen listára gondolsz? csak nevekre?

betty615

Zsu nálunk már nem esik szerencsére de így se rózsásabb az idő,tiszta dozmatt vagyok,bár én a bogyóimtól inkább :wink: Legalább horkoltál vagy a nyál folyt ki :?: :lol:
Írtam csak mire leírtam el is felejtettem :oops: :shock:

Kép
anyci

Anyuci

Ha gondolod nézek Neked használtat csak mondd milyen kell. Megkérdem az ismerősöket hátha van.

Többieknek puszi!
recon

Szia Recon! :wink:

betty615

Hogy milyen :roll: :oops:

Kép
anyci

Ejnye, no!
Hanyatt feküdtem, nyál nem folyt.......nem tudok róla, hogy horkoltam volna, csak nagyon ritkán szoktam (ezt is csak a férjem állítja, ki tudja, igaz-e :twisted: ), akkor is csak nőiesen! 8)

A medencénk 366x71 cm, utóbbi a magasság. :lol:
Ja, és kb. sok víz megy bele. :lol: fogggggggalmam sincs mennyi. :roll:

Mégjobb lenne, ha lennének nevek, meg mondjuk kor, foglalkozás, lakhely nagyjából, csakhogy képben legyek, mert nagyon elveszettnek érzem magam. :?
Van még valaki Somogyból?
zsuzska30

Ja, és persze priviben jöhetnek az infok!
zsuzska30

Én Zalai vagyok :D Többi priviben :D

Kép
anyci

Tudoooooooooom......... 8) Tessék visszajelölni! 8)
zsuzska30

Jó, csak el ne felejts privit írni! :D
zsuzska30

Bocs, de a férj nyúlja lefelé a gépet.
Kénytelen vagyok átadni, mert való igaz, hogy én lógok rajt már napok óta, mert szerencsére nem ért rá. :lol: :twisted:
De azért ezt nem vallom ám be, hogy igaza van. :twisted: :roll: :oops: :lol:

Majd ha elalszik felette, lefejtem a gépről és jövök! :lol:
Sziasztok!
Írjatok jó sokat, hogy legyen mit olvasnom! :wink:
zsuzska30

Én pont somogyból volnék! :lol:

betty615

Recon Acer Aspire 5020-as gépecske,így gondoltad? :roll: Ja és 60-as vagy 80-as gb is elég.
Előre is köszi és puszi érte :D

Kép
anyci

Zsuzska irtam privit, remélem át ment, mert mostanában sz@r@kszik :)

betty615

Milyen te jelöltél enge iwiw-en?Már nem emlékszem ki jelölt ki nem :roll: :oops:

Kép
anyci

Sziasztok!

Vagyok én is! :lol: Megjöttem dokitól, rendesen növekszik a picur, alakul a hasam is! :wink: 07.13.-án megyek uh-ra, másnap vérvétel! Tök rendes volt! Most már minden vérvétel elméletileg pénzbe kerül. Annó megvettük a 29900 !!!! Ft-os integrált tesztet, ami 87 %-ban mondja meg a down kórt, ezen simán túljutottunk, és aztán derült, ki, hogfy más baja van a picinek. Így most nem akartam megint 30 ezret kiadni erre.... Erre ő, hogy ok, akkor fizessem ki a minimum 9000 Ft-os vérvételt, és ő az előző beteg baba miatt "beutalhat" engem a drága AFP vizsgálatra is ingyen!!! :lol: Szóval rendes volt.

Beszélgettünk róla, hogy miért váratnak másokat 6 hónapig egy vetélés illetve beteg baba szülés után, és engem megint megnyugtatott! Semmi kihatása nincsen erre a babára annak, hogy 4!!! hónapja elvetéltem. Az ember szervezete ha nincsen felkészülve a terhességre, akkor nem esik teherbe... Ha meg megtörténik, és utána a 12 héten belül esetleg elvetél, annak tuti nincsen köze az előző terhességhez, vagy a baba volt beteg, vagy egyéb hormonális gondok lehetnek...

Szóval a lényeg!!! ANYCI!!! Hajrá!!! :wink: :D

Bridget! Várjuk holnap a beszámolókat!!!! Blogodban is!!! :wink:

Többieknek pusszantás, van valaki, akinek mostanában kell izgulni???
melike30
Győr

Én nem izgulok már Melike :lol:
Kicsit lapítottam igaz, de hát ez már úgyis olyan "megszokott", hogy jön piri, ha kőő, ha nem.
Szóval a hőm még fent, de már pötyizek.
Igazából én már a szeptembert várom nagyon :wink:

Örülök, hogy nálatok minden rendben!
Majd ha lesz pocifotód, kérünk áááám!! :)

betty615

Anyuci

Majdnem :D Sata vagy ata? De szerintem ata :wink:
Mennyit szánsz a használtra?
recon

Találtam egy WD 80GB ATA(PATA,IDE nem tudom melyik megnevezést ismeritek) vinyót, 5000 Ft-ért. De nézek még. :wink:
recon

Link törölve - benéztem:roll:

A legutolsó új, gondolom kastás de az nem számít :D
Kérdezgessétek meg megvannak-e még, elpostázzák ha előre utaltok. Mi is itt adunk-veszünk, gond még nem volt.

Szia Betty!! :) Kicsit elmerültem, de már látok :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recon 2009.06.29 17:53-kor.
recon

:lol: :lol:

betty615

Váááááááá csak ennyire vagyok hülye, Anyucinak rendes nagy vinyókat találtam :shock: Eszem megáll, el vagyok már varázsolva.

Látom Betty Neked is majdnem akkor indul a projekt mint nekünk. Majd csináljuk együtt :wink:
recon

Ja, ja!!! :wink:
Csak nekünk kicsit "más" lesz :lol:
De majd támogatjuk egymást.
Bár én még pontos időpontot nem tudok :roll: majd csak szeptemberben.

betty615

Látom, hogy más, de a lényeg a siker :wink:

Én is nagyjából számoltam ki a 3 hónapot, a műtét napjától számítom, szóval bármi lehet. Egyénként is 6 hónapot mondott a doki :?
De Melike feljebb megnyugtatott.

Meg van annyi minden. Kilátásban van egy Németországi munka nekem, majd alakul. Remélem azért hogy sikerül, nem lenne mindegy :wink:
recon

De a 6 hónapot már egyszer lealkudtad neeem??! :lol:
Drukkolok nagyon, hogy mielőbb sikerüljön nektek!!
Németországba meló?? És a párodat itt hagyod?? Ugye nem?

Húú képzeld, az én férjem is Angliában talált munkát 2 évvel ezelőtt, csakhogy az első 3 hétben egyedül kellett neki ott lenni, ameddig nem talál albérletet, jó e a munka..stb...
Úgy beszéltük meg, ha rendben lesz minden, megyek utána....hááát az a 3 hét maga volt a pokol, neki is, nekem is.
Rengeteget telefonáltunk egymásnak, nagyon szar volt, mert olyan lassan telt az idő...aztán letelt a 3 hét...iszonyatosan hiányzott már nekem, és én is neki.....megláttuk egymást a reptéren, és mint a filmekben, tudod...nem érdekelt semmi és senki...csak az a pillanat.
Megígérte, hogy soha többé egy napra sem lesz tőlem távol, mert képtelen kibírni nélkülem. Erre akkor jött rá, mikor meg is tapasztalta, át is élte.
Iszonyatos volt az a 3 hét....fúúúj...még egyszer nem tudnánk végigcsinálni.
Mi össze vagyunk nőve, és kész :lol:
Vagy együtt, vagy sehova... :lol: :lol:

Most ez csak úgy eszembe jutott, hogy mondtad ezt a melót.

betty615

Nem is baj az ha az ember össze van nőve azzal akit szeret. Ez normális.
A pillanatot gondolom milyen volt, azért ezek tényleg olyan dolgok amiket soha nem felejt el az ember. Ez olyan romantikus :oops: :wink:

A párom itthagyom, nekünk sokszor kellett és kell is külön lennünk, így már megszoktuk.
A meló nem egy nagy dolog. Hétfőtől péntekig kint, aztán 1 hét itthon és újra. Végülis többet lennék itt mint ott. Ez még belefér.
A mostani munkám miatt is ki kell mennem néha a fritzekhez, akkor 4-5 napot külön kell lennünk.
recon

Sziasztok Lányok!

Látom szorgalmasan írogattok :lol:

Recon Te valami számítógépes guru vagy? :lol:
Sajna engem ennyire nem köt le csak használom :wink:

Melike hogy vagytok? Alakulnak a hetek! :lol:

zsuzska30 küldök privit :wink:

lujzedli, recon,betty, anyci, melisch, bridget, milyen mennek a drukkok!!!

Puszi

Kép
Kép
akella

sziasztok.

bocsi,hogy nem írtam, gáz volt, kocsi bekrepált(másfél hónapja volt szerelőnél), most 40rugó megy el rá,na mindegy, kellett.
recon: mi a neve annak a bigyónak,amit a notebook alá kell tenni(azt hiszem),hogy ne melegedjen túl? Mi 4000ért láttunk Sopronba.
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?