Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mára jobban vagyok, hatalmasat aludtam, nemrég keltem fel, ilyen nem volt, már nem tudom mióta!

Bende, az én részemről tehetsz fel képeket rólam, csak ne olyat, amin mondjuk állok fürdőruhában, és mindenem kinnt van.Amiket Bea átküldött azokon pl mindegyiken rajtam van a lepel.

Ma nem nagyonb leszek, kipakoljuk a nappalit a festéshez, álmennyezéshez előkészítjük..

Reggel arra ébredtem, hogy a párom jóóól összeveszett a szomszéddal.Kora reggel bejön a kertünkbe, mert onnan jobban lehet beszélgetni, aztán a kutya meg megállás nélkül üvölt.. :roll:

KépKépKép
tünci28

Tünci, örülök, hogy jobban vagy. Rád férhetett az alvás! Mi ez a szomszédos dolog? Nem egészen értem.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hú, most látom a vonalzómon, 1 hónap múlva egy éve lesz, hogy Andris megszületett: június 29-e van, ráadásul kedd.............................
És még mindig nem tudtam elfogadni. Oldalakat tudnék írni erről.

Miért lép át más olyan könnyen rajta? Más felszínes vagy én vagyok hisztis? Mikorra lehet ezt kiheverni? Ha változtatni tudnék rajta, meddig mennék vissza, mit kívánnék? Milyen lenne, ha itt lenne? Mire kellett volna rájönnöm, mit kellett volna megváltoztatnom az ő halálával?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Szia Kisanyácska!

Sajnálom, hogy nem voltatok ott tegnap. Biztosan nagyon jól érezték volna magukat a gyerkőceid.

Nem vagy hisztis és szerintem más sem felszínes. Mindannyian másképp éljük meg ezeket a dolgokat. Van, aki gyorsabban és van aki lassabban tudja feldolgozni. Elfelejteni úgysem tudjuk soha. A kérdésekre nem fogod megtalálni a választ.
Én 14 éves koromban jó egy évig keresgéltem arra a kérdésre a megoldást, hogy miért váltak el ( akkor már 10 éve ) a szüleim. Magamat is okoltam, a körülményeket, mindent. Aztán beletőrödtem, hogy ezt már nem lehet megváltoztatni, így kell elfogadni a helyzetet. Hosszú út vezetett odáig, de a végére értem.
bende

Amíg nem jelentkezik más és nem kapok engedélyeket a fényképek közlésére, addig leírom, hogy a tegnapi nap nekem is hozott nagyon megható pillanatokat.

Zahának köszönhető a jórészük. Annyira kedvesen foglalkozott a medencében az én Nyanyómmal, annyira fesztelenül, hogy- hogy is mondjam- szívszorító volt belegondolni, hogy mekkora fájdalom és küzdés van a mosolya mögött.
Vince puszijait is külön köszönjük, meg azt is ahogy mondta, hogy Nyanyó.... zabálnivaló volt.
A másik pillanatot Hettulinak köszönöm, meg a kicsi Szávának. Mikor beletettem a párom karjába és Ő gyöngéden megfogta azt a pici lányt, ránéztem a párom arcára, belémvágott, hogy nekem ezt mégegyszer látnom kell. Azt hiszem valami ilyesmi futhatott át a párom agyában is. Reméljük lesz lehetőségünk kistesóra. Jó kezekben volt a lányka:)
bende

Kivétel nélkül Mindenkinek köszönöm a tegnapi napot, én borzasztóan jól éreztem magam. Feltöltődtem lelkileg és remélem senkinek nem mentem az agyára.

Szívből remélem, hogy lesz még lehetőségünk találkozni, Melcsike férjének megígértük, hogy a következő programot arra felé szervezzük.
Hasli! a párom köszöni a svájci csokikat, nem egy csokievős, de bevallotta, hogy most nem egyet evett.... Én köszönöm a sminktanácsadást, ki fogom próbálni, azt meg soha nem felejtem el, hogy azt mondtad, hogy szép az arcom. Egy profi sminkes ezt mondta nekem!!!!!!!
bende

Egyvalami van, amit leírnék én is most mindjárt, mielőtt elmegy a bátorságom.Csak azért írnám le Nektek, mert eddig is igyekeztem mindig őszinte lenni és Ti meg fogjátok érteni, hogy mi ebben a rossz nekem.

Régebben, sok évvel ezelőtt sosem tudtam a kisgyerekekkel mit kezdeni, most meg már a 2-3-4 évesekkel teljesen fesztelenül érzem magam, egy pillanatig sem vagyok tanácstalan, vagy tehetetlen..De Szávával annyira más volt.. :cry: Úgy szerettem volna dédelgetni kicsit, érezni a testét, a szuszogását a nyakamban..és nem éreztem, hogy rossz lenne,mégis béna voltam.Ahogy a kezembe vettem, megmerevedtem,érezte Ő is, mert rögtön ficánkolni kezdett, nem tudott megnyugodni és annál jobban megfeszültem,(Melcsike magyarázta, hogy engedjem el magam, de nem ment..)..aztán egyszer sírni kezdett, amíg Hettuli a kisfiával volt és mondta Bende, hogy akkor vegyem fel és akkor már nem akartam, mert úgy éreztem, úgyis rossz lenne neki... :cry:
Ugyanakkor Bende gond nélkül felvete és egy hangja se volt Szávának...

És az járt a fejemben, hogy hiába szültem Violát, hiába akarom elhitetni magammal, hogy én is anya vagyok, mert nem igaz..Mert Ti mind tudtátok mit kezdjetek egy babával,csak én nem. :cry:

És azt mondtam Bende kislányának, hogy pici szerelmem és aztán már az is rossz volt, mert ezt Violának kellene mondanom és ettől is rosszul éreztem magam..Szóval lehetséges, hogy a testi bajaim oka lelki baj volt.

Kisanya,itt kérdem én is veled együtt:mikorra lehet ezt kiheverni, mikor lesz jobb, másnak hogy megy?Mért jobb egyszer, s aztán mért kibírhatatlan máskor..ki állítja meg most a könnyeim, ha én nem tudom... :cry:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.06.29 11:24-kor.

KépKépKép
tünci28

Betti! kérhetünk képeket a szép új lakásról????
Nagyon megérdemelted volna, hogy velünk lógasd a lábad a meleg vízbe... Remélem legközelebb Te is el tudsz jönni.

Lily! sajnálom, hogy Ti sem voltatok, az okokat maximálisan megértem. :( Hülye pénz. DE főképpen hülye gondozónők. Mikor elmeséltem, a páromnak az esetet, láttam rajta, hogy megszilárdult benne az elhatározás, hogy Nikit nem adjuk bölcsibe. Oviba persze menni fog, de az Apja alighanem nem lesz béketűrő hasonló esetben.
bende

Tünci!

Nagyon jól csináltál mindent és tökéletes Anyuka vagy már most! Láttam, rajtad a bizonytalanságot, azért tétováztam én is. Azt szerettem volna, ha Te veszed fel, Te nyugtatod meg.

Az érzés jönni fog. Viola nem adhatott Neked magabiztosságot, az Ő fealadata más volt. Hidd el, jönni fog a Te picikéd is. Ő a Te karjaidban fog megnyugodni és a világon senki nem fogja Nálad jobban tudni, hogy mi a jó Neki.
bende

Nyanyó átadta Violának a Te szereteted, borzasztóan sajnálom, hogy ezt érzed. Szerintem csodálatosan elboldogultál az összes gyerkőccel.

Én minden feltétel és rossz érzés nélkül Rád bíznám a Nyanyót. Ha úgy működne, mint tegnap, alighanem egy lógó nyelvű Tünci adná vissza.

Ne légy szomorú, kérlek. Mielőtt megszületett, rettentően paráztam, hogy hogyan fogom életben tartani, ezt a pici emberkét....Aztán minden annyira magától érthetődő volt, hogy a kérdések, kételyek eltűntek. Hidd el ANYÁNAK születtél.
bende

jaj, nagyon jó lehetett nektek!!!!

Bende,
a bölcsi sajnos, nekünk is kényszerhelyzet volt. Szülők és pénz híján egyszerűen nem volt más választásunk. A második babánk idén januárban született volna meg, Bencus pedig márciusban volt 3 éves, tehát éppen jó időpontra időzítettünk. Igaz, a történtek miatt már nem így gondolom, de akkor jónak tűnt, hogy megszületik a kistesó, és Bencus is itthon marad még velünk legalább egy évet. Ráért volna 4 és fél évesen oviba menni, és azalatt az idő alatt szépen összeszokott volna a kis családunk. Semmiképpen nem akartuk Apával, hogy egybeessen neki a tesó születése és az ovikezdés (nehogy összekapcsolja a kis fejében a "megszületett a tesó=nekem menni kell oviba, már nem kellek") történteket.
A párom sem volt béketűrő, szinte ijesztő volt, hogy ilyen is tud lenni 8erről az oldaláról még nem ismertem, nem volt rá esetünk, okunk).
Szóval januárban itt álltam második baba és állás nélkül, és a bölcsi volt az egyetlen esélyünk, hogy állást találjak, és dolgozhassak. Egyszerűen nem volt más. :(

Kisanyácska,
teljesen ismerős nekem, amit írtál. Tegnap meghallottam Halász Judit előadásában - megzenésítve - az Ima a gyermekekért c. dalt, és szó szerint, mint a zálogos marha, csak bőgtem, hangosan, levegő után kapkodva zokogtam. Még Bencus miatt sem tudtam magamon uralkodni, aki csak ölelgetett, puszilgatott, vigasztalt, ne sírj anya, nyugodj meg (ezeket szoktam neki is mondani, ha nagyon sír). Én nem tudom, meddig fog ez tartani. Néha olyan erősnek érzem magam, simán a kezembe veszem a kertvégesi csaj kisfiát (együtt szültünk volna, egy napra voltunk kiírva), és a másik szomszédunknak is kisfia lesz hamarosan, csakhogy még jobban körbe legyek bástyázva: elöl-hátul kisfiú születik/született, csak a miénk ment el idő előtt... Elég jól bírom, aztán tessék, jön a bömbi...

Tüncike,
nem értek veled egyet. Miért kellett volna másképp viselkedned?! A gondolataid, az érzéseid természetesek, a tegnapi viselkedésed nem az anyaság fokmérője! Az biztosan igaz, hogy zaklatott voltál - érthető okokból - , és ezt megérezhette a kicsi. De ez nem az ő és nem a te hibád. Ilyen volt a helyzet, a pillanat. Lehet, ma simán felvennéd, és minden a helyén lenne.

Kép

Kép

Kép
lyly

na, Bendének megint igaza van: én is paráztam, parázok ma is sokszor feleslegesen. De azért már csak 3 és fél éves lesz a kisfiunk, így remélem, csak jó irányba haladunk. Veled is így lesz, Tünci.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lily!

jaj ne érts félre, tudom, hogy kényszerhelyzet volt. Remélem nálunk Anyukám tud majd rá vigyázni. Anyagilag mi sem tudjuk vállalni, hogy itthon maradjak a harmadik évben is.
Kívánom, hogy soha többé ne kerüljetek olyan helyzetbe, hogy a párodnk ki kelljen jönnie a sodrából.
bende

Sziasztok, csajok.

Szabin vagyok ma és holnap, nincs ovi. Vince komám alszik, úgyhogy most jól visszaolvasok!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bea, Tüncike, Bende, és aki még csinált képeket, nekem is átkülditek őket mail-ben?

Bende, az én részemről is tehetsz fel nyugodtan, csak lehetőleg szalonképeset 8)

Hasli, én is azon röhögtem, hogy szerintem legalább 10.000 kalóriát leengedtem a torkomon tegnap, élükön a fincsii kis svájci csokikkal és Tüncike golyóival... :oops: :oops:
Hát tudod, az útiköltség... :wink:

Tünci, akkor ma jobban érzed magad?
Az én férjem pl. tökjól érzete magát állítása szerint, bár ezt jól titkolta igaz?

Kisanya, nagyon kedves vagy, hogy gondolsz ránk.
Nem fogjuk kiheverni, nem is tudom, ki írta itt egyszer nekem, hogy csak megtanulunk együtt élni vele.
Sajnálom, hogy most rosszabbul vagy, megy a virtuális ölelés. :(

Lily, de édes lehetett Bence, ahogy csomagol. Hasli azt mondta, hasonlítanak Vinyóval. :)

Ti nem gondoltatok arra csajok, hogy ha valaki tegnap látott kívülről minekt, meg se fordulhatott a fejében, hogy mi köt össze minket? :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kedves Tünci!

Már régebben egyszer-kétszer szóltam hozzátok, szoktalak olvasni Titeket, és most nagyon szíven ütött, amiket írtál.

Tudod, abban, hogy bizonytalan vagy egy csecsemőt illetően, egyáltalán nem vagy hibás!!! És ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy Te ne tudnál mit kezdeni egy babával!

Mielőtt az én kisfiam megszületett, én is volt, hogy így éreztem, volt. hogy a barátnőm rámbízta egy órára a kisfiát, és én ott szorongtam az ágya mellett, hogy jaj, mi lesz, ha felébred, jaj mi lesz, ha ki akar jönni, de legfőképpen jaj mi lesz, ha sírni kezd....és jaj mit szól a barátnőm ha hazajön és ordítani fog a baba... és hazajött, és ordított a baba, két perccel azelőtt kezdett rá, és én annyira rosszul éreztem magam, amúgy mindezt hét hónapos várandósként. És bizony amikor megszületett a kisfiam, akkor is voltak bizonytalan pillanatok, amikor nem tudtam megnyugtatni, amikor csak sírt, és fogalmam nem volt mit csináljak... és bizony több ismerősöm is hasonlókról számolt be, amikor otthon végigsírta a napot a baba, semmit nem tudtak csinálni, aztán mondjuk hazajött apuka, átvette, és a baba azonnal megnyugodott. Ilyen érzései, félelmei szerintem nagy részünknek vannak, de ezek természetesek! És még valami: akikről írsz, hogy ott voltak a találkozón, és tudtak bánni a babával, nekik ezt már volt lehetőségük "megtanulni".... mert bizony a tapasztalat nagyon sokat számít, és az oldja az emberben a görcsöket is.... És nálunk is eljött az a pillanat, amikor a kisfiamat csak én tudtam megnyugtatni, én , aki korábban azt se tudta, hogy nyúljon más babájához, hogy lehet megnyugtatni, stb...sőt másokkal kapcsolatban még most is bizonytalanabb vagyok, a kisfiamat illetően viszont egyáltalán nem!

Ja, és egy utolsó gondolat: a kisfiammal a múltkor találkoztunk két barátnőmmel, az egyikőjüknek már akkor ordított, amikor megfogta a kezét, a másikhoz önként átkéredzkedett - csak néztünk, mert senkivel nem csinált még ilyet... és mindkét barátnőm anyuka, jó, gondoskodó anyuka!!!

Szóval SEMMI BAJ NINCS VELED!!!! TEljesen természetes, amiket éreztél, vagy hogy bizonytalan voltál. És a saját gyermekeddel pedig majd egészen más lesz ez a helyzet!! Ezt hidd el!!!

Ne haragudjatok, de úgy éreztem, ezt le kell írnom Tüncinek, mert szerintem teljesen ok nélkül kételkedik magában. Ugye hogy így van?
nóna

Kisanya, ezeket a kérdéseket naponta én is felteszem. Emlékszem, a pszichodoki azt mondta, hogy ezáltal gazdagabbak lettünk, de nem, én nem lettem gazdagabb. Én szegényebb lettem, és én sem tudom, mit akar tanítani az élet ezzel.
Írd le ha van időd, minden gondolatod, ha oldalakat töltesz meg, akkor is, mert engem nagyon érdekelne.

Bende, aranyos vagy. :) A Niki nagyon édes, tünemény kislány, és nagyon jó volt a kezemben fogni, és azért tudtam, mert ő már nagyobb baba. Hazafelé azt beszéltük a férjemmel, hogy biztos azért ilyen kis életvidám, mert jól érzi magát a szüleivel. Vinyó még este is emlegette... :D
Férjed vállán tényleg nagyon jól mutatott Kicsiszáva...úgyhogy hajrá!

Henikém, és itt térnék ki Rátok is. Ne haragudj, nem tudtam Szávát megfogni. :( Először még ránézni is nehezemre esett, pedig gyönyörű, tökéletes kisbaba. Remélem, megérted és nem haragszol. Ekkorák lennének most. :cry:

Melcsike, Ti pedig annyira összeilletek a férjeddel, és olyan jó, hogy ilyen jókedélyű ember. Jó kis csapat vagytok. :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!
kérek emailcímet és küldöm.

Tünci! mi van? rátoltad a szekrényt a telfonodra? vedd már fel!!!!!!fontos!!!!!
bende

Igen, Nóna, totálisan igazad van.
Tünci, én sem tudnám másképp, jobban leírni, mint Bende és Nóna, úgyhogy meg sem próbálom.
Ne gondolj ilyeneket, jó? Te nagyon jó anyuka vagy. Jó ember vagy, akkor jó anya vagy.
És hogy azt mondtad, pici szerelmem, azzal nem lettél "hűtlen" Violához. Én is sokszor becézek úgy más gyerekeket, mint Vinyót, nem tudom, miért.

Lily :(
Vincus is ment bölcsibe kétévesen, egyrészt anyagi okokból, másrészt mert én már vágytam vissza a melóba, és úgy terveztem, hogy dolgozom egy évet, és jöhet a tesó, és akkor megint két év.
Úgy éreztem, nem tudok egyben itthon lenni 4-5 évet.
Nekünk mondjuk szerencsénk volt, mert nagyon jó bölcsit fogtunk ki, ami akkor nyílt, magán volt, de olcsó, részben Waldorfos, rengeteget foglalkoztak velük olyan emberek, akik nagyon szeretik a gyerekeket. Úgyhogy nagyon jól érezte magát ott.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bende, itt lent a vonalzó alatt meg tudod nyitni.
várooom!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kép

Tünci és a szék

Kép

Vincus

Kép
Nyanyó és Vincus

Kép

Vincus és Nyanyó

Kép

Szabad egy táncra?

Kép

Tünci és Vencel

Kép

Hettuli és a Tigris...

Kép

Kép

Zaha és Hettuli
Kép

Vencel és Bende
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.06.29 15:48-kor.
bende

Drága Tünci:egy hatalmas ölelés a lelkednek és verd ki abból az okos fejecskédből a rossz gondolatokat!Te is ANYA vagy, csupa csupa nagybetűvel.Így is le a kalappal előtted, hogy meg merted fogni a pici lányt.Én képtelen lettem volna rá.És sokat gondoltam Rátok tegnap, szívesen megismerkedtem vona veletek, mert el tudtam volna menni, de még nem megy pici babák közelébe a dolog...majd idővel talán.És tudod, ezért nem érzem magam rossz embernek.Egyszerűen háborog a lelkem.Vagy szerinted rossz ember/anya vagyok ezért?Hm?
Kép

Szeretnék privátban képet kérni Tőled, persze, ha senki sem bánja.

Betti:jó pakolást, dobozolást, takaírtást...én imádtam ezt az időszakot! :wink:
jázmin20

Kép

Kép
Gyerekmunka- alkalmi takarító a thermálfürdőben- kizárólag hétvégi műszakban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.06.29 13:06-kor.
bende

Bende:illegális feketemunkás! :lol:
jázmin20

Jázmin! örülök, hogy nevetsz..... :D
bende

De jóóó képek,még-még-még!!!!!!!!!

Csinik vagytok!!!!!!!

Melcsikéröl is és a kislányárol!!!

Én ,mint a gyerekek egész nap vártam a képeket!

Csak ezért kapcsoltam be a netet!!! :lol: :lol: :lol:

Munkás----nagyon pofa! :lol:

Kép
Kép
szintus

A "nagy"babákkal már nincs gond, de a picik (újszülöttek) közelébe nem bírok meglenni.És a terhes nők látványától a mai napig sírva fakadok.Pedig csak erre vágyok évek óta... :oops:
A kedvenc képem amikor Vincus táncba viszi Nyanyót.Édespofák.
jázmin20

Töxuperek a képek!!!!!!!!!!

Azt a kis baba-munkást meg lehet zabálni, de Vinyóék is tündériek!!!!

Zaha,
igen, hasonlítanak a kisfiaink, biztosan nagyon jól eljátszottak volna egymással. Majd legközelebb!

Szia Jázmin!
Szegénykém, teljesen érthető, amit érzel.

Hettuli,
nagyon csini vagy így rögtön szülés után! Száva baba hogy viselte a termál-körülményeket?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly:priviben megmutatod magad nekem?
jázmin20

Jázmin, kedves, ment a privi. :)

Kép

Kép

Kép
lyly

Dettó. :wink:
jázmin20

Sziasztok!

Bende

Tényleg voltam, de nem értem hova tűnt a hsz-m? :shock:

Pedig irtam hogy későn értünk haza, keveset aludtam, reggel 5kor keltem, 6kor már dolgoztam. :? És tök fáradt voltam. És ez a sok minden mind füstbe ment. :evil:

Tünci

Ne hülyéskedj, ez semmit nem jelent, izgultál egy kicsit ennyi és érezte Száva. De ez nem mindig van igy. Látod szégyenlem, de még kézbe sem tudtam venni.

Hettuli ne haragudj rám érte. :( Jó hogy ott voltatok. De azért megnézegettem. :wink:

És Niki is nagyon édes. Csak még gátol valami abban, hogy én kisbabákhoz közeledjek.

Kép

Kép
melcsike70

Jázmin

Még én sem láttalak. :(

Kép

Kép
melcsike70

Akkor nézd meg a privátokat.
jázmin20

Szinti

Melcsikéről nem készülnek jó fotók, max. leányáról.

Kép

Kép
melcsike70

Jázmin

Megkaptam. :wink:

Jaj ma azért jobb napom van mint múlthéten amikor dolgoztam, mert a kedvenc kollégám van velem. Igaz kicsit néha idegesítő, de akkor kap két nyaklevest, aztán minden ok. :lol: Ma egésznap nassolunk ráadásul. :?

Kép

Kép
melcsike70

Jázmin nekem is priviben képet,légysziiiiiii!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Szeretnék majd rendesen hozzászólni, csak most tényleg nem megy, egész nap pakolunk az urammal, meg főzök, sütök, majd este, uram éccakás, ráérek!Bepótolom a napot!

puszik

KépKépKép
tünci28

[quote="melcsike70"]S írta:melcsike70zinti

Melcsikéről nem készülnek jó fotók, max. leányáról.

Ez nem igaz!A multkoriak is tök jók voltak,amit Beával készitetettek!
Olyan aranyos mosolyod van!Ne már lebecsülni magad!!!!!

Nekem igy vagy szimpi ahogy vagy(1-2kg ide-oda)

Kép
Kép
szintus

Bende, nagyon jók a képek! Akkor megállapodunk majd a gyerekek sorsáról, nekem jöhet egy ilyen kis tűzrőlpattant meny! Ráadásul szeret takarítani, főnyeremény! :D
És köszi a mailt is!

Szia Jázmin!!!!
Nem, nem vagy rossz ember. Velem is így van, írtam feljebb. :(
Engem is megdobsz egy sztárfotóval?

Szinti, Te hogy vagy?
Temeríni túrába én is beszállok! :wink:

Melcsike, a Barci kire hasonlít?
Nyakleves a kollégáknak? :shock: A módszert átveszem! 8)

És Bea, még Neked akartam írni, hogy nagyon édesek voltak a pirinyóid, olyan jó testvérek, tökjól elvoltak együtt meg a Barcikával.
A férjed pedig nagyon emlékeztet az enyém egyik barátjára, a hangja, mimikája.

Tünci, hajrá, nem lazsálni! 8)
Emlékszel, mikor írtam, hogy nem nézel ki annyinak, amennyi? Nna. Férjuram - aki nemigen volt képben, ki kicsoda - Téged mindig "az a nagyon fiatal csajként" emlegetett. Aztán estére mindenkivel képbe került. :)

Kisanya, képzeld, állítólag nagyon hasonlítunk, úgyhogy kérhetek Tőled is egy képet?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hűűű, de népszerű vagyok...azanyja... 8) :wink:
(küldve)
jázmin20

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.06.30 07:27-kor.
jázmin20

Kép

Kép

Íme itt van Melcsike!

Ha bánt szólj és törlöm. Barciról egy képem sincs, egész nap kétszer láttam, mindkét esetben tortázott :)
bende

Bende

Azt nem irtad oda, hogy nem a szemem nyomja ki éppen Hasli.

Zaha

Két nyakleves és bizti a siker. :lol: :lol: :lol: Érdemes kipróbálni.

Kép

Kép
melcsike70

Lebuktam!!!! :? :oops: :? :oops:

Huuuuuuuu de bajban vagyok az kolléga észrevette, hogy megirtam ország-világnak hogy nyaklevest osztogatok neki. És most tiltakozik. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

De érdekes benneteket így együtt látni!
Olyan jó érzés,nem is tudom elmondani!
Csak az a szomorú,ami összehozott titeket! :(
Egyébként egytöl-egytöl mind aranyos emberkék vagytok,ki-ki a maga kis hibájávl!
Puszillak titeket!

Zaha a márkóját te ilyen vékony vagy? :shock:
Temerin----oké---gyertek----várlak titeket!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
szintus

Melcsike!
Szerintem nem baj, hogy nem fogtad meg Szávát és Nikit. Az ilyesmit nem szabad erőltetni.
Remélem Hasli nővére is tapintatos volt. Elfelejtettem megkérdezni Haslit, hogy hogy viselte a látogatást.

Nyanyó nem bírja abbahagyni a pancsolást. Míg feltöltöttem a képeket, bemászott a fürdőbe. Egy idő utáén gyanús lett a csend. Utánamentem. Felnyitotta a wc tetejét és vállig nyúlkált bele. Pancsolt az alján maradt vízben. :shock:
Mondanom sem kell, ezt azért nem díjaztam annyira.
bende

Na sziasztok!

Hűűűűűűűűűűű a mindenit, de jók lettek a képek! Nagyon jól néztek ki így együtt! Most egy kicsit sárga vagyok az irígységtől :lol: :lol: De jó lehetett nektek! Köszönöm, hogy megmutattátok a képeket és ilyen élvezetes beszámolót írtatok! Aranyosak vagytok!
Gyerkőcök egytől - egyig szépek, el is fogadnám mindegyikőjüket :D

A beszámolóból kimaradt, hogy kinyerte a cigánykerekezést! Tessék szépen színt vallani!

Tünci amit éreztél mikor megfogtad Szávát teljesen természetes. Ettől még nem vagy rossz ember, rossz anya. A tieddel sokkal magabiztosabb leszel, persze biztos lesz olyan mikor elbizonytalanodsz. Mikor Bence megszületett és bementem hozzá az intenzívre a harmadik nap foghattam meg. Mondta a nővér vegyem fel, mondtam neki ok, csak hogyan kell. A sógornőmnek most van pici és mikor megfogtam bizony remegett a lábam.... Minden más okosságot leírtak a többiek.

Zaha visszajelöltelek :wink:

királylány

Bende: Niki húzása: :mrgreen:

királylány

Hettuli nem cigánykerekezett...... :roll:
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?