Sziasztok!
Nekünk is jó a termál, néztem a honlapjukat, jó kis hely, van benti,kinti játszó is a gyerkőcöknek, fürödni is tudnak. Azért nem bánnám,ha jó idő lenne letelepedhetnénk kint.
Most egy kicsit panaszkodok
Nekem is sikerült elveszíteni egy barátot
Ma jöttek hozzánk a barátaink a gyerekeikkel. Nagyon vártuk őket,régen voltak nálunk. 3 éve ismerjük egymást,náluk is két gyerek,fiú, lány,a fiaink egyidősek. Nagyon jóban voltunk,sok közös programot szerveztünk velük. A srác elég érdekes stílusú,de elfogadtam olyannak amilyen,bár már többször éreztem sértőnek a beszólásait. Ma betelt a pohár.....
Órák óta sütöttem,főztünk,készültünk a vendéglátásra. És a srác nagyon hamar el kezdett kötözködni. Először leszólta a sütimet
/azt asszem mondtam már,hogy nem vagyok egy konyhatündér
,nem szeretek sütni,főzni/,ez nagyon rosszul esett,mert egy az,hogy jól sikerült,a másik,hogy a kedvükben akartam járni. Na mindegy,nyeltem egyet...... Aztán panírozott hagymakarikát sütöttem és kértem kóstolja meg,mert én nem szeretem,átsült-e, - íztelen, szar, dobd ki- mondta....Még mindig hallgattam.... Közben férjem kint sütötte a húst, virslit,bacon szalonnát,sonkát az udvaron. Behozta a húst megkóstolni, -ez meg sós- mondta. Nekem nem volt az,na itt már kezdtem ideges lenni
Hasábburgonyát sütöttem /olyan Tefál sütőm van,amibe 1 kanál olajjal lehet kisütni 1 kg hasábburgonyát/ természetesen az sem tetszett neki,mert nem olyan amit ő megszokott. Erre a férjem mondta,hogy persze T. te az egészségtelen olajízű krumplit szereted....
Felajánlottam neki,ha már nem jó a hagymakarika meg a hasábburgonya köretnek tudok adni friss kenyeret. Az milyen,honnan van, akármit nem eszek, mondta
Következő kérdés: van savanyúság? igen van,uborka. Na ez meg mi,magyart nem tudsz venni? Na itt szakadt el a cérna
A cola milyen?? mert abba még nem kötöttél bele.... Aztán mondtam mindent.......elegem volt,nem bírtam tovább
És a legfájóbb,hogy a barátnőm nem szólt semmit.... Csak annyit,hogy akkor jobb ha elmegyünk...nem tartóztattuk őket. A srác nem értette mi bajom
. Kimentek,aztán a srác visszajött,pedig a férjem mondta,jobb ha békén hagy, és elnézést kért,én mondtam neki,hogy soha többé nem akarom látni,ide többet be nem teszi a lábát,én sem megyek hozzájuk.
Pár perc múlva visszajött a csaj,hogy még itt vannak,mert defektes lett az autójuk egyik kereke /úgye "Isten nem ver bottal"
/
Ő is elnézést kért,hogy ne haragudjak,tényleg dúrva volt a férje,és sajnos ilyen kötözködő mostanában. És úgye őrá nem haragszom, mondtam,hogy nem,csak sajnálom őt,de nagyon....
Ja még azt el kell mondjam,amíg a férjem kint sütött,ő a nappaliban feküdt és nézte a tv-t
Amikor mi voltunk náluk,mi nem lettünk kiszolgálva,kérdezte a srác,kértek hamburgert? akkor csináld meg magatoknak.... és én megcsináltam,igaz minden elő volt készítve,de ő csak magának csinált, a felesége épp a gyerekekkel volt elfoglalva, ő egyébként jó házigazda.
Marcell felhívta,hogy nézze meg a szobáját,ott a festést szólta le,hogy látszik mi csináltuk,nagyon amatőr, de így jó olcsó volt mi?
És még annyit, hogy pár hete a lány nagyon ki volt rá akadva,el akart költözni a gyerekekkel,és én voltam az aki nyugtattam,próbáltam menteni a házasságukat,a srác védelmére keltem, és sikerült megynyugtatnom őt,lehiggadt,és mondta,hogy ez nekem köszönhető.......És a srác is megköszönte,hogy mellé álltam......És most ezt érdemeltem tőle
Jól kibőgtem magam,aztán elvittem a Müllerbe a kolléganőimnek a sütit. Mind befalták a szar sütimet.
Holnap a talin Ti is megkóstolhatjátok, de nem ám leszóljátok,mert menten vízbefújtom magam
Bocsi,hogy így Rátok zúdítottam a bánatom......