Új privát üzeneted érkezett!

Tünci én már párszor végigutaztam ezt a távolságot vonaton(5-6óra az út)Újvidék és Budapest között!
Én élveztem!Azt irtad(ha jól emlékszem),hogy még nem voltál külföldön,hát itt az ideje! :lol:

Mindenkit szivesen fogadnék,akár meg is aludhatnátok itt,megoldanánk!

Holnapra jó talizást kívánok!!!!
Pussszzzaanncccsssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Lányok

Meg lett már szavazva hova menjünk holnap termál, vagy strand? Irjátok meg légyszi, légyszi, légyszi. :( Vagy holnap dől el? Vagy én vagyok hülye vagy a tükör görbe? :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Ti is velünk lesztek, abban biztos leszek. Kép

Ja és ha esetleg nagyon csuklassz majd bocsáss meg nekünk.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Megjöttem a Balatonról, nagyon jó idő volt, jól leégtem...

Kisanya, nagyon sajnálom, meg Bea férjét is, egyre fogy a számunk.. :cry:

Bende, amiatt ne kapkodj, hogy legyen süti, a család az első!!!

Szerintem menjünk a welnessbe, biztos sokan lesznek, mert felkapott hely,de ha ilyen változékony az idő, mint ma(hazafelé jól elkapott a zuhé),akkor gyerekekkel jobb az.

Többiek?

Bende, tudok menni akkor veletek???????

KépKépKép
tünci28

Nekünk jó a termál. Hányra értek oda csajok?

Kép

Kép
melcsike70

Helló csajok, most értem ide.

Lényeg a lényeg, hogy mi Haslival megyünk, nekem jön férj+gyermek is. 8 körül indulunk, szerintem 10, fél 11 körül ott vagyunk. Elmentettem a Tüncike számát, és majd csörgök.

Lehet, hogy inkább a termálba kéne mennünk, ha nem lehet kiszámítani, milyen lesz az idő. De nekem totál mindegy.

Nagyon sajnálom, akik nem tudtok jönni. Majd hátha legközelebb összejön.

Megpróbálok visszaolvasni később és reagálni is.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ja, és én is bolti zabát viszek, mert csináltam ugyan ilyen málnás-joghurtos tortát, de a fene tudja, furán néz ki... :shock:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Nekünk is jó a termál, néztem a honlapjukat, jó kis hely, van benti,kinti játszó is a gyerkőcöknek, fürödni is tudnak. Azért nem bánnám,ha jó idő lenne letelepedhetnénk kint.

Most egy kicsit panaszkodok :(
Nekem is sikerült elveszíteni egy barátot :(
Ma jöttek hozzánk a barátaink a gyerekeikkel. Nagyon vártuk őket,régen voltak nálunk. 3 éve ismerjük egymást,náluk is két gyerek,fiú, lány,a fiaink egyidősek. Nagyon jóban voltunk,sok közös programot szerveztünk velük. A srác elég érdekes stílusú,de elfogadtam olyannak amilyen,bár már többször éreztem sértőnek a beszólásait. Ma betelt a pohár.....
Órák óta sütöttem,főztünk,készültünk a vendéglátásra. És a srác nagyon hamar el kezdett kötözködni. Először leszólta a sütimet :( /azt asszem mondtam már,hogy nem vagyok egy konyhatündér :oops: ,nem szeretek sütni,főzni/,ez nagyon rosszul esett,mert egy az,hogy jól sikerült,a másik,hogy a kedvükben akartam járni. Na mindegy,nyeltem egyet...... Aztán panírozott hagymakarikát sütöttem és kértem kóstolja meg,mert én nem szeretem,átsült-e, - íztelen, szar, dobd ki- mondta....Még mindig hallgattam.... Közben férjem kint sütötte a húst, virslit,bacon szalonnát,sonkát az udvaron. Behozta a húst megkóstolni, -ez meg sós- mondta. Nekem nem volt az,na itt már kezdtem ideges lenni :roll:
Hasábburgonyát sütöttem /olyan Tefál sütőm van,amibe 1 kanál olajjal lehet kisütni 1 kg hasábburgonyát/ természetesen az sem tetszett neki,mert nem olyan amit ő megszokott. Erre a férjem mondta,hogy persze T. te az egészségtelen olajízű krumplit szereted....
Felajánlottam neki,ha már nem jó a hagymakarika meg a hasábburgonya köretnek tudok adni friss kenyeret. Az milyen,honnan van, akármit nem eszek, mondta :shock: :shock:
Következő kérdés: van savanyúság? igen van,uborka. Na ez meg mi,magyart nem tudsz venni? Na itt szakadt el a cérna :oops:
A cola milyen?? mert abba még nem kötöttél bele.... Aztán mondtam mindent.......elegem volt,nem bírtam tovább
És a legfájóbb,hogy a barátnőm nem szólt semmit.... Csak annyit,hogy akkor jobb ha elmegyünk...nem tartóztattuk őket. A srác nem értette mi bajom :shock: . Kimentek,aztán a srác visszajött,pedig a férjem mondta,jobb ha békén hagy, és elnézést kért,én mondtam neki,hogy soha többé nem akarom látni,ide többet be nem teszi a lábát,én sem megyek hozzájuk.
Pár perc múlva visszajött a csaj,hogy még itt vannak,mert defektes lett az autójuk egyik kereke /úgye "Isten nem ver bottal" :twisted: /
Ő is elnézést kért,hogy ne haragudjak,tényleg dúrva volt a férje,és sajnos ilyen kötözködő mostanában. És úgye őrá nem haragszom, mondtam,hogy nem,csak sajnálom őt,de nagyon....
Ja még azt el kell mondjam,amíg a férjem kint sütött,ő a nappaliban feküdt és nézte a tv-t :? Amikor mi voltunk náluk,mi nem lettünk kiszolgálva,kérdezte a srác,kértek hamburgert? akkor csináld meg magatoknak.... és én megcsináltam,igaz minden elő volt készítve,de ő csak magának csinált, a felesége épp a gyerekekkel volt elfoglalva, ő egyébként jó házigazda.
Marcell felhívta,hogy nézze meg a szobáját,ott a festést szólta le,hogy látszik mi csináltuk,nagyon amatőr, de így jó olcsó volt mi?
És még annyit, hogy pár hete a lány nagyon ki volt rá akadva,el akart költözni a gyerekekkel,és én voltam az aki nyugtattam,próbáltam menteni a házasságukat,a srác védelmére keltem, és sikerült megynyugtatnom őt,lehiggadt,és mondta,hogy ez nekem köszönhető.......És a srác is megköszönte,hogy mellé álltam......És most ezt érdemeltem tőle :cry:

Jól kibőgtem magam,aztán elvittem a Müllerbe a kolléganőimnek a sütit. Mind befalták a szar sütimet.
Holnap a talin Ti is megkóstolhatjátok, de nem ám leszóljátok,mert menten vízbefújtom magam :)

Bocsi,hogy így Rátok zúdítottam a bánatom......
beátab

Megy a Titanic film az rtl-n nézitek?
Puszika,a kedvenc filmem! :D

Kép
Kép
szintus

Bea, azta, Neked is jó hülye barátaitok vannak!!!Már bocs, de tényleg mi ütött az emberekbe?????????Régen, emlékszem milyen jókat beszélgettünk egy szelet kenyér, meg két paradicsom mellett..

Áhh, nem is akarok belemerülni, emrt tegnap úgyis megint előkerüt nekem is a barátnő téma, mert a nővére, próbált jobb belátásra bírni..

Azt megígérhetem, hogy nem szólom le a sütidet, ha Te sem az enyém!
Jó későn értem haza és kapkodok azóta is, mert ugye előtte meg négy napot dolgoztam, szalad a lakás(Bende légyszi holnap ne nagyon nézz körül, csak mereven előre, jó?,plííííz!!!!
Szóval az uram közlte, hogy semmi íze a sütinek,hogy ezzel jól beégek, vigyek inkább egy tábla csokit!Szóval légyszi a szalvétába köpjétek, mert nagyon érzékeny vagyok a főztömre(ebben az esetben gyúrtomra... :cry:

Betti, hogy sikerült a takarítós nap, végeztél vele???????

Valahogy marhára ideges vagyok, nem tudom mi van velem... :cry:

Akkor lányok, legyen a welness-gyógyos, jó?
Én Bendével fogok menni, szerintem kb 10-11 érünk, de Melcsike, ha Ti hamarabb, menjetek be, aztán értekezünk,oksi???

KépKépKép
tünci28

Tünci

Mi is hasonló időben érkezünk szerintem. A régiek közül csak ketten leszünk már ott. :( Kár ! :(

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, én próbálom úgy felfogni ,hogy talán másoknak jobb fordulatott vett az élete..

KépKépKép
tünci28

Ma sokszor eszembe jutott Boboka... :cry: Nehéz nap ez nekik.
tünci28

Tünci

Igazad lehet, talán túl érzelgős vagyok. :? :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci!

Hát olyan jót nevettem,még a könnyem is kijött :D :D
Szép kis csapat vagyunk......Zaha is írta a fura tortát....hihi
Nem baj mindent megeszünk akármilyen is.

Úgyhogy Zaha,hozd csak azt a tortá!!!!

Felolvastam a férjemnek amit írtál Tünci, hátha meggondolja magát és eljön,mert kíváncsi a sütidre :wink:
beátab

Igen biztos nehéz nekik a mai nap. Boboka biztos tudja hogy azért lelkiegben vele vagyunk.

Ma 10 hónapja hogy meghalt a kicsi Bogi. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Én nem biztam a véletlenre, boltba vettem lekváros sütiket. :wink: Nem lett volna rá időm, hogy süssek. Dolgoztam. :?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi!

Pedig az a múltkori gyümölcstorta nagyon jól nézett ki :wink:
beátab

De nem volt rá időm!!!!!!!! Harmadnaposan meg az sem jó. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Na ok, akkor elviszem a tortát. Megkóstoltam különben, szódával elmegy. Azért viszek boltit is...

Bobokával váltottunk privit, nehéz most neki (remélem Boboka, nem baj, hogy leírtam)...
A holnapi talira viszont azt mondta, biztos szuper lesz.

Bea, én se bírom az ilyesmit. Ha szar is amit csináltam, van udvariasság a világon, és különben sem azt kell nézni, hogy sikerült, hanem a kedvességet, fáradságot, ami mögötte van.
Szerintem azért ha elnézést kér, el kéne fogadni, ha amúgy kedveled őket. Mindenkinek lehet rossz periódusa, és ha belátja, hogy hülye volt, akkor fátylat rá. Szerintem.
Ez inkább tahóság, de nem véresen komoly dolog. Persze ha ezek után nincs kedved velük múlatni az időt, az totálisan érthető.

Lily, olvastam Bencust. Annyira durva a gondozónők hozzáállása, nagyon kiakasztó.
Hogy van most?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nekünk meg tegnap volt négy hónapja, hogy Zalán elment. Hétfőn meg már öt hónaposak lehetnének. :cry:

Melcsi, Bogika :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Akkor holnap, anyucik.
Aludjatok jól.

Zaha

Kép
Kép
zaha

KISANYÁCSKA!!!

Kár, hogy nem voltam itt előbb. Ha esetleg reggel felébredsz és benézel ide még meggondolhatod magad.

Ehhez mit szólnál??? http://manó-vendégház.hu/

Bobokáéknak meg nagy-nagy-nagy ölelés!!!
hettuli

Alig élek...
Reggel kilenckor keztem a lakást és 5-re fejeztem, úgy, hogy nincs bútor bent. Egy ablak majd másfél óra volt, malter, festék stb....

A karomat alig bírom emelni, utána még áthrodtunk 3 kocsi cuccot, meg kipakoltam, a lépcsőket már tudom fejből....

És arra jöttem rá, hogy hogy lehet ennyi cucc egy 58 m2.-en, mert meg sem látszik, hogy már 3 kocsi elment. :shock: Komolyan, két konyhaszekrényből annyi cuccot vittem át, hogy azon csodálkoztam, hogy ez tényleg ott vol? Mint a hörcsögök....
Ma jönnek a barátok, bútort, hűtőt stb., azt nemviszem.
Dobozok között aludtunk, most jöttem rá, hogy minden ruhámat átvittem tegnap, mit veszek fel? :D

Szóval dobozok, zsákok mindenfele és már most kezdjük is tovább, de nagyon nem látom ma a végét, pedig addig nem alszok, míg minden át nem ment.
Furi, hogy ma aludtunk itt utoljára....

Azért jó érzés, csak ezt a részét átugornám.

Betti
Kép
betti0412

Lanykak!
Szeretnek nektek nagyon jo talit kivanni. Ti erezzetek magatokat jol en meg majd izgulok ertetek, helyettetek. A csadorjaitokat megneznem en is :D

Az ocsem VEGRE tegnap meghazasodott. Orulok nekik. Most varom toluk a kepeket. Remelem minden siman ment nekik, es pl nem mosta el az eso, vagy a jeg, vagy lett csaladi balhe, vagy mittudomen.

Betti neked meg jo pakolaszast. Nem irigyellek a munka miatt mert tudom milyen nagy munka. De ha atkoltoztetek utana olyan jo lesz. Meglatod.

BEa, a baratokhoz no kommnet. Egyszer talan rajonnek mit veszitettek.
Tuncike, a te (volt) baratnod sem volt am semmi. De nezd a jo oldalat. Egyet elvesztettel es itt talaltal helyette kincseket ezen a topikon. Meghozza sokat.

Ma mi szulinapozunk, a kisleanykam 3 eves mar. Meglepem egy rozsaszinu tortaval. Barbi most nem lesz rajta mint tavaly, de lesz helyette sokminden mas. Meg fozok kint a bogracsban. Szegeny ugy igyekszik hogy a wcbe intezze a dolgat. Egy honapja mondjuk neki hogy nem lesz party ha a pelusba megy. Hat az utobbi napokban nagyon megemberelte magat.

Melcsike, amit azert a csaladert teszel igazan kulonleges. Nagyon jo ember vagy!

Bocs akiket kihagytam, jo latni hogy azert mindenkivel jok is tortennek.

Na jo nem is tartom fel itt az irasommal a topikot. Csak szerettem volna a legjobb idot kivanni nektek, es a legjobb tarsasagot a talira.

Zsu
zsuzsi_1975

Sziasztok!

Köszi csajszik, hogy gondoltatok ránk.

Nagyon jó talit kívánok nektek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gondolom jól érzitek magatokat a találkozón, beszámolót és képeket is kérek szépen ha lehet.

Boboka küldök neked egy ölelést ezen a nehéz napon....

Betti vártalak, de nem jöttél, kénytelen voltam magam takarítani, pedig itt is kellett volna ablakot pucolni.... :lol: Hidd el lehet annyi cucc! Én mikor a beépített szekrényt pakolom, akkor szoktam elájulni, hogy annyi kacat elfér benne....

Bea nem is tudok mit mondani erre a viselkedésre! Szemét alak én tuti jól tökön rúgtam volna. Bunkó. Mi is voltunk már olyan vendégségbe ahol nem ízlett a kaja, de nem hánytorgattuk fel, keveset ettünk belőle és kész. Itthon meg megvacsoráztunk. Slussz. Jól a fejére kellett volna borítani az ételt és utána feltakaríttatni vele :twisted:

királylány

SZUUUUUPEEEER VOOOOOOLT!!!!!!!!
bende

Sziasztok csajok, egyetértek Bendével.

És köszönöm Nektek, hogy hosszú idő után ma végre kicsit jól éreztem magam. És feltöltődtem. És nagyon örülök, hogy láttalak Titeket.

Remélem, még sokszor.

Hazaért mindenki épségben?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, nem felejtettél el valamit? :lol: :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

BŐVEBB ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT ÉS KÉPEKET :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

királylány

nagyooon szuuupeeer voooolt.....
bende

Mi 8kor itthon voltunk!!!!!!!!!!

Boboka drága

Én is sok puszit és nagy ölelést küldök neked.

Kép

Kép
melcsike70

jelentem leleengedtem az új kádamat, az új lakásba, habos vízzel és beleültem pancsizni.
Reggel 6 óta pakolok, 10en ugrottunk neki a lakásnak, ki mit ért, szétkaptuk 3 óra alatt. Az más, hogy én hogy pakolom ki, de már annak a fele is megvan.
Holnap a másikat is takarítom, hogy rendben adjam át.

Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó itt!

Betti
Kép
betti0412

Úgy örülök, mert sikerül a föld színeit visszaadni, a krém, a barna, a tojásszín, terrakotta és fa.
Tényleg jól érzem magam bent.

A régi bútorokat hoztuk át, na az nem passzol színben ide, de elrendezgettem őket valahogy, majd ha lesz pénzünk, pótoljuk.

Még függönyt szeretnék minél előbb, az nagyon hiányzik.

Betti
Kép
betti0412

Igen, SZUPER JÓ volt a tali!!!!!!
Remek társaság,remek környezet, remek kaják :wink:

Nagyon örülök,hogy megismerhettelek Benneteket!!!!!

Zaha!
Szerencsésen hazaértünk, mindkét gyerkőc aludt az úton.
Jók a képeim a Vinyóról,majd átküldöm email-ben.

Bende!
Niki egy fotómodell,olyan szenzációs a ropis kép,be kéne küldeni valahova.
Száva baba is jól mutatott a kezedben :wink:
Küldj nekem email címet és átküldöm a fotókat.
beátab

Hey,hey képeket mi is várunk,kérlek titeket!
Hadd lássunk benneteket így,együtt!
Puszika!
Hogy múlt el a tali?
MESÉLJETEK!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Betti örülök,hogy tetszik az új lakás! :wink:
Mi is voltunk ma lakásavatón!

Kép
Kép
szintus

Haho lányok!

Nagyon jo volt a tali!Jo ,hogy ilyen egyszerü kis társaságunk volt,a sütiket meg nem is emlitem....

:roll: :shock: :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Finomak voltak!!! :wink:

Remélem lessz még talink!

Lyly téged nagyon hiányoltalak(tunk) :!: :!: :!:

Zaha mit hagytam el? :roll: :D

Pussz mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Bendéék engem hazahoztak, aztán lepihentem, valahogy nem vagyok túl jól, azt hiszem tegnap a Balatonon napszúrást kaphattam, aludtam egy kicst, most minimálisan jobb.

Örülök, hogy jól érezte magát mindenki, tényleg igazán jó volt és az is, hogy a gyerkőcök is jól érezték magukat, csak azt sajnálom, hogy a pasik annyira nem találták fel magukat, de azért remélem nekik is kibírható volt.Jó volt így együtt látni Titeket csajszik!!!
A gyerekeknek még külön örültem, hiszen olyan jó dolgokat hallottunk már róluk és jó most személyesen is!
Mindegyikőjük külön-külön egy kincs!
Szerintem közösen tudunk választani olyan képet, ami feltehető ide is!
Azt mindenképpen amin Vincus öleli-puszilja Nikit!!!!!!!!!!!!!!
Azt hiszem az én kezemben nem lett lefotózva Száva, pedig olyan jó érzés volt tartani, bár akkor már pont nem nagyon akarta,meg be is voltam tojva,Melcsike magyarázta, hogy lazítsak, csak nyugodtan... 8)

Betti, Tőled is várjuk ám a lakás képeket!
Örülök, hogy már itt tartotok!!!

KépKépKép
tünci28

Na most végeztem a fürdéssel, hajmosással. És megyek aludni.

Lara

Nagyon szépen köszönöm a kis család nevében. Ígérem hasznos dolog lesz belőle. Kép Egy kicsit most elérzékenyültem megint. Olyan kedves gesztus tőled igy ismeretlenül. 8) :cry:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.28 21:17-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok,

Ezek szerint mindenki szerencsésen hazaért, és HURRÁ, hogy ilyen jól éreztétek magatokat. Főleg bent vagy főleg kint voltatok? Miket csináltatok, gyerekek mellett tudtatok egymásra is figyelni egy kicsit? Képet, képet!

Melcsike, Zaha, Boboka, gondolok rátok a nehéz percekben is. Kép

Betti, legyen szép az életetek az új lakásban! Majd küldj képet, ha tudsz.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hettuli!
Köszönöm! Megnéztem, de csak most.... a következő talin, ha az Ég is úgy akarja, ott leszünk.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Első éjszaka....nem aludtam semmit.
Új hely átka, de majd megszokom.

A szárítógépem, ami nincs fél éves, úgy hozták át, hogy valami lett a dobbal.....
Tök jó mert esik az eső,, van egy tétel,amit 4.-szere mosok ki, ma 5.re mert nem szárad, csak büdösödik.
Hívhatom a szervízt ki, jó esetben két hét mire kijönnek. Ezen úgy felbosszantottam magam, alig bírtam elaludni.

Lecseréltettük az összes zárat, meg hevederzárat is rakattunk fel, 60 ezer forint :shock:
Ilyen "apróságokból", amik út közben kerülnek felszínre, és 10 ezer ide oda, már lassan 3 havi fizetés elment.
Mostmár elég is lassan, bár viccelődtam a zárassal, hogy tök fölösleges lecserélni, mert pénzünk már semmi, ékszer nincs, a többi érték meg le van szögelve (bútor) minek is az új zár?

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt Mindenkinek!!!!!!

Hettuli! Ne feledd klassz csaj vagy és holnap is lesz nap!!!!!

Nyanyó annyira felpörgött tegnap, annyi új impulzus érte, hogy este is nagyon nehezen aludt el, éjjel pedig ott kellett aludni vele.
Próbálok majd válogatni a képek közül, de már most kérem, hogy aki nagyon nagyon félti a személyiségi jogait az jelezze, hogy róla még véletlenül se tegyek fel.

Egyébként szerintem jöhetnek a képek dögivel, ha valamelyikünknek valamelyikkel problémája lenne, az szól és akkor töröljük azt.

Így megfelel Mindenkinek?
Ameddig nem kapok néhány választ, addig nem merek feltenni egyet sem.
bende

Melcsike! bújj elő! már láttam, hogy fent voltál!!!!!!
bende

Sziasztok!

Én is nagyon várom a képeket!!!
Hasli,
ti is nagyon hiányoztatok nekem! Bencus is folyton emlegette, hogy mikor indulunk már. Szegénynek még a hét elején a balesete előtt mondogattam, hogy találkozunk majd veletek, lesznek ott más gyerkőcök is, és lázasan csomagolta a kis felfújható teknősét, autóját, kutyusait... :( Na, majd máskor!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!

Most keltünk. :oops: Hiába - nyár van, nyár... röpke lepke száll virágra, zümmög száz bogár, és a gyerekek is éjfél táján alszanak csak el. Reggel pedig bitorolják a gépet! :evil: Most épp Adam-nek és Jamie-nek kell átadnom a helyem. Úgyhogy mentem, pussz.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?