Régen nekem is volt, még nem éltem nemi életet sem, talán hormonok okozhatták. Nőgyógyász nem látott, elmúlt.
Persze nem biztatlak, hogy ne járj utána!
De nálam ez ilyen kamaszkori izémizé lehetett.....legalábbis én ezzel nyugtattam magam.
Na, és a sztori:
Férjemuram a búcsúmeccsét játszotta ma.(foci)
Gondoltam, így lassan 5-6 év után megnézem, hogy játszik.
Még régen kijártam a meccsekre, aztán megutáltam (a focit), mert tőlem vette el az időt. (gonosz irigy nőszemély)
Elindultam a pályára, ami kb. 20 percre van tőlünk. Jött az eső.
Gondoltam, kiérek, aztán ott fedél alá rejtőzöm.
Aha........
Kb. félúton hatalmas cseppeket véltem felfedezni magam előtt a járdán. Előkaptam az esernyőt. Tipegtem tovább, mikor fura zörejt hallottam hátulról........mondom, mi a...........talán kamion, de mintha vizes úton jönne.........mikor hátranéztem, úgymaradtam, és csak álltam, és néztem, és csak álltam, és néztem, és csak álltam........és néztem..............
Az esőt láttam, ahogy jön felém!!!!!!!! Közeledett 4 autó sorban egymás után, és nem láttam őket az esőtől szinte, mikor a fejem felett még csak nem is kopogott.........és láttam jönni az esőt egyre közelebb és közelebb, de én ilyet még sosem láttam..........
Mint mikor várod a nagy hullámot a Balcsiban és jön, jön........
Beálltam két fa alá, és legyökereztem. A nagymamám kb. 30 m-re lakik, de 2 m-nél szétáztam volna, és már dörgött, villámlott hirtelen.
Egy háznál egy ismeretlen asszony kint volt a teraszon éppen, és szólt, hogy menjek gyorsan be. Hát, beszaladtam.
Aztán kijött az az asszony, akit ismerek, meg a család is, de sosem jártam náluk, vagy ő nálunk.
Olyan rendes volt, hogy behívott a házba, hogy várjam meg, míg eláll az eső és a vihar elvonul. Ott beszélgettünk kb. fél órát.
Egyszercsak az esernyőmet láttam gurulni, a szél elvitte kicsit.
Ó, jaj, gondoltam, azért itt nem aludnék........
Aztán belecsapott a villám valahová, akkor még nem tudtuk, hová, de aaaaaaaannyira megijedtünk, hogy hú.
Anyukám hívott, hogy hol vagyok, mi van velem, aztán kiderült, hogy a mi házunk melletti magasfeszültségű akármibe csapott......de nem lett baj.
Na, mikor elállt az eső, illedelmesen vagy 4-szer megköszöntem a kedvességüket és folytattam utamat.......
Jó kis élmény volt.
De tuti, nem véletlen, az ember sokat tanul ilyenkor. Pl., hogy vannak még kedves, rendes emberek, és mindenki kerülhet ilyen helyzetbe és segítségre szorulhat, akkor milyen jó, ha egy másik ember nyújtja a kezét...........
Jó éjszakát, gyerekek!