Új privát üzeneted érkezett!

szia milyen. mi jót főztél ma?
lujzedli

áááááááááááááááááá.laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :lol:
lujzedli

És laptető!!!
Helló!

Hát kérlekalássan,még tegnap főztem a mai kaját,mert a férjem dolgozik és vitte magával.
De amúgy:krumplilevest pogácsával meg tojásos ,kolbászos szalonnás lecsót.
Most pedig kakaós csigát fogunk gyártani a gyermekkel-már ha találok itthon szárított élesztőt...

És Te?
Vendég

én húslevest csináltam, meg rántott csirkemellet, sültkrumplival.
lujzedli

Az fincsiii,vasárnapi kaja,nemde?
És találtam élesztőt,juhhhhéééé!

Amúgy nálatok is tetű idő van?
Vendég

az,hol eső,hol napsütés. le akartam vinni nyuszimat sétálni,mindig megígérem neki,aztán az eső miatt elmarad. szegéyn már egy hete a bejárati ajtó előtt ül,mert ki akarna menni a levegőre.
lujzedli

De édes lehet!!Én meg kapirgálni akartam a kertben...hát,ez is elmarad:(
Vendég

Szi
Ezeken a "füves" teákon én is már túl vagyok...
Ugyanúgy,mint nálad, vagy Melischnél, nálam sem lett baba.

Milyen
ha eddig nem voltál az a tesztelgetős fajta, akkor majd most mellettünk rászoksz ne félj! :lol: :lol:
Legyekre ötlet: Légycsapó! :lol: :lol:

Zsuzska
És ennek a szernek egyébként mi a neve?
Sehol a világon már nem gyártják?
De hülék ezek! :roll:

Lujzi
A szunyogok ellen egy szunyogháló az ablakra?!
Ja?! Most látom az nem is lenne egyszerű :roll:
Akko nemtom.. :?

Akik most kimaradtak, puszi!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló Betty

ÁÁÁ,nem hiszem,tényleg nem vagyok az...az előző terhességem előtt összvissz 3 db-ot használtam el,abból egy volt pozitív.Most 10 hónap alatt egyet sem...nem szeretem a hiú reményeket.... :? Csak tutira megyek!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.28 14:29-kor.
Vendég

Jó neked...nekem már elvonási tüneteim vannak, ha nem csinálhatok menszesz előtt.
De valahogy nem hat meg, ha nega, mert ezt szoktam már meg :lol: :lol: csak mégis a tudat, hogy tesztelhetek, az jóó :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Látod Betty,ki ilyen ,ki olyan... :D

Én a koromnál fogva már bölcsülök,nem vesztegetem hiábavaló dolgokra az erőm,időm na meg a pénzem :lol:
Vendég

Én sem vagyok tesztelgetős,a csalódás miatt. Most is csak ovutesztet vettem.
lujzedli

Lujzi

Én is,de azt is csak a doki kérésére,különben tojok az egészre.
Nem idegesítem magam,most is csak hajszál híján lett egyforma a két csíkom,szépen erősödött,majd ugyanúgy halványodott. Volt aki azt mondta,hogy ez nem pozitív...de ma múltkor is ugyanilyen volt...Szerintetek ilyenkor mi van?Tényleg nem volt peteérésem?
Vendég

milyen: nem úgy van, hogy vagy egyformának, vagy erősebbnek kell lennie a tesztcsíknak a kontrollcsíknál? Tehát vagy, vagy. Ha már egyforma volt az már pé,szerintem.
lujzedli

Hol vannak a többiek?
CSAAJJJOOOKKK!!!

betty615

betty: nem tudom....
lujzedli

Lujzi

Én mostmár nemtom...Nekem majdnem egyforma volt,szal nemtom.
Bridget aszonta,szerinte ez így jó volt...
Vendég

nem tudod becsatolni a képet?vagy nem fotóztad le?
lujzedli

Hali!

Figyeljetek, most felteszek egy képet, hogy nagyjából mindenki tisztában legyen azzal, mi az LH-nál pozitív, és mi nem:

Kép

Tehát bal oldalon negatív, a jobb oldalon pozitív, és jobbra a legszélén lévő teszt pedig azt mutatja, hogy nem értékelhető, ha nincs rajta egy csík sem, vagyis a teszt hibás.

A teszteken a 2 csíkosoknál a fölső a Controll csík, az alsó pedig a Teszt csík.

Ettől függetlenül, ha nagyon beerősödik a 2 csík, de nem látszik teljesen pozitívnak, majd halványul napról napra, nos ebben az esetben 3 variáció van: egyik, hogy ovuláció volt, másik, hogy történt peteérés, de nem volt elég egy ovulációhoz, harmadik pedig, hogy sajnos nem ért meg pete, és valamiért kínlódik a szervezet, ilyen esetben, ha több ciklusban van ilyen, akkor jó utánajárni, nincs-e PCOs, vagy hasonló hormonbibi.

Sziasztok, további szép hétvégét!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

milyen: ez nagy segítség,amit csillag írt.
lujzedli

Esthajnal

Most megnyugtattál! :lol: a 3 féle variánssal :lol:
Nekem eddig egyik hónap sem volt erősebb...lehet,h én ilyen "fajta" vagyok?
Vendég

lehet, milyen, hogy te olyan "fajta" vagy.
lujzedli

csajszik: volna egy kérdésem. Nekem állandóan van hüvelyfolyásom,hol több,hol kevesebb. Dokinak mondtam korábban, azt mondta,nincs jelentősége.
lujzedli

Na, beestem szó szerint én is.......az esővel.
Sztori van.
zsuzska30

Lujzi

Ha ne viszket,nem büdös(bocsi,de biztos tudod mire gondolok)akkor sztem nem gond...
De hangsúlyozom:szerintem...
Vendég

Ja, a szer neve: Ovarium D3, homeopátiás szer.
D6-osban láttam egy német oldalon, de hogy az miben más, passz.
Meg e mellé Argentum Metallicum, ami ezüst, csak porban.
A babatervezők oldalán a spermajavulást írják róla csupán. :shock:
De ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN szedem!!!!!!!!
Lehet, átállok önbeporzásra. :roll: :lol:
zsuzska30

nem szokott, és nem is büdi,attól függ,mi a büdi? :lol:
szokta valamelyikőtök vizsgálni a hüvelynyálkáját? az világosítson fel engem, hogyan kell vizsgálgatni,mikor milyennek kell lennie.
zsuzska: na mi a sztori?
lujzedli

Zsuzska

Gondolom a higítása más

Tényleg csajok!!
Szed valaki bármit,ami nem a szokványos terhesvitamin,meg cickatea stb??Ha igen,akkor légyszi osszátok meg velünk!!
Vendég

Lujzi

A büdit éreznéd.... 8)
Vendég

milyen: ja, azt biztos érezném :lol:
én í(bár nem ezt kérdezted) elevitet szedek, meg ami talán nem szokványos, az a gynex cseppek.3x1-et naponta.
lujzedli

Régen nekem is volt, még nem éltem nemi életet sem, talán hormonok okozhatták. Nőgyógyász nem látott, elmúlt.
Persze nem biztatlak, hogy ne járj utána!
De nálam ez ilyen kamaszkori izémizé lehetett.....legalábbis én ezzel nyugtattam magam.
Na, és a sztori:
Férjemuram a búcsúmeccsét játszotta ma.(foci)
Gondoltam, így lassan 5-6 év után megnézem, hogy játszik. :oops: Még régen kijártam a meccsekre, aztán megutáltam (a focit), mert tőlem vette el az időt. (gonosz irigy nőszemély)
Elindultam a pályára, ami kb. 20 percre van tőlünk. Jött az eső.
Gondoltam, kiérek, aztán ott fedél alá rejtőzöm.
Aha........
Kb. félúton hatalmas cseppeket véltem felfedezni magam előtt a járdán. Előkaptam az esernyőt. Tipegtem tovább, mikor fura zörejt hallottam hátulról........mondom, mi a...........talán kamion, de mintha vizes úton jönne.........mikor hátranéztem, úgymaradtam, és csak álltam, és néztem, és csak álltam, és néztem, és csak álltam........és néztem..............
Az esőt láttam, ahogy jön felém!!!!!!!! Közeledett 4 autó sorban egymás után, és nem láttam őket az esőtől szinte, mikor a fejem felett még csak nem is kopogott.........és láttam jönni az esőt egyre közelebb és közelebb, de én ilyet még sosem láttam..........
Mint mikor várod a nagy hullámot a Balcsiban és jön, jön........
Beálltam két fa alá, és legyökereztem. A nagymamám kb. 30 m-re lakik, de 2 m-nél szétáztam volna, és már dörgött, villámlott hirtelen.
Egy háznál egy ismeretlen asszony kint volt a teraszon éppen, és szólt, hogy menjek gyorsan be. Hát, beszaladtam.
Aztán kijött az az asszony, akit ismerek, meg a család is, de sosem jártam náluk, vagy ő nálunk.
Olyan rendes volt, hogy behívott a házba, hogy várjam meg, míg eláll az eső és a vihar elvonul. Ott beszélgettünk kb. fél órát.
Egyszercsak az esernyőmet láttam gurulni, a szél elvitte kicsit.
Ó, jaj, gondoltam, azért itt nem aludnék........
Aztán belecsapott a villám valahová, akkor még nem tudtuk, hová, de aaaaaaaannyira megijedtünk, hogy hú.
Anyukám hívott, hogy hol vagyok, mi van velem, aztán kiderült, hogy a mi házunk melletti magasfeszültségű akármibe csapott......de nem lett baj.
Na, mikor elállt az eső, illedelmesen vagy 4-szer megköszöntem a kedvességüket és folytattam utamat.......
Jó kis élmény volt.
De tuti, nem véletlen, az ember sokat tanul ilyenkor. Pl., hogy vannak még kedves, rendes emberek, és mindenki kerülhet ilyen helyzetbe és segítségre szorulhat, akkor milyen jó, ha egy másik ember nyújtja a kezét...........
Jó éjszakát, gyerekek!
:lol:
zsuzska30

zsuzska: bizony vannak még rendes emberek.
lujzedli

Pedig az az asszony egy rokon volt, és ő nem ismert. :)
zsuzska30

Jut eszembe, talán illene bemutatkoznom kicsit.
Zsuzsanna a nevem, 30 éves voltam május utolsó napján.
(nem, nem 30 napos, hanem 31!!!!!!!!!!!! :x ) :lol:
Férjem szintén 30.
11 éve vagyunk együtt, 5 éve házasodtunk össze, és felső tagozatban osztálytársak voltunk....sosem hittük volna, hogy ez lesz belőlünk.
Én pedagógus vagyok, tanítónéni, napközizem 6 éve.
Gyermeket már nagyon régóta szeretnénk, de az éles próbálkozás kb. 1,5-2 éve folyik.
zsuzska30

zsuzska: és nyertek legalább párodék a meccsen? :lol:
lujzedli

zsuzska: köszönjük a bemutatkozást. rólam: 28 éves vagyok, engem anno a húsvéti nyuszi hozott, de mivel ugye húsvét mindig máskor van,ezért megírom: április 20-án születtem.
Mi 5éve vagyunk együtt a féjemmel(ő 33 múlt), 2éve próbálkozunk durván.[/b]
lujzedli

Állítólag rúgott egy gólt, de még nem értem ki akkor........ő mondta, így vagy elhiszem, vagy nem. :lol:
DE, elhiszem.......vagy nem? :lol:
3 meccs volt, mert vendégjátékosok voltak, falunapok vannak a hétvégén, így játszott boldog-boldogtalan, meg igazából csak arról tudtam megkülönböztetni, hogy már másik meccs, mert mezt váltottak. :roll: :lol:
Mentségemre legyen mondva, egy kolléganőmmel voltam kint és lotyogtunk egyfolytában. :oops:
De azért az akcióknál figyeltem, csak nemigen voltak akciók. :roll:
Barátságos meccs volt, olyan is volt.......lagymatag tötymörgés. :roll:
zsuzska30

Lujzedli, talán inkább finoman próbálkozzatok, ne durván! :lol:
zsuzska30

Vagy majd finoman is fogtok? :lol:
zsuzska30

Akkor én is bemutatkozom:
37 múltam ,a férjem 29 :D
1 éve házasodtunk,azóta szeretnénk tesót a fiamnak-aki 9 múlt.
Fodrász vagyok.

Lujzi

A gynexet mire szeded?
Vendég

milyen: a gynexet mindenre, őfként a mensis ciklusomra.
zsuzska: jó,nem leszünk midnig durvák,ígérem. Én telefonos ügyintéző vagyok a T-home-nál(van aki szereti,van aki nem) férjem pedig börtönőr.
lujzedli

milyen: ez ám a frankó, fiatal férj, van még benne lendület :lol: ,enyém már most be szokta dobni a dumát,hogy fáj a feje.... :shock:
lujzedli

Lujzi

Eleget "fájt" az előző férjem feje(Te biztos olvastad a sztorimat,amit valamelyik nap írtam le)
Vendég

igen, olvastam. apropó: bejelöltél iwiwen?vagy rajta vagy egyátalán?
lujzedli

Rajta vagyok,de képzeld én senkit sem találtam meg :( Esthajnal nevét is beírtam,aszongya nincs találat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.28 17:30-kor.
Vendég

hú,én is sztorizhtanék, de nem tudom, mennyire érdekes.
A lényeg röviden?: pánikbeteg vagyok. Ez abban jelentkezik,hogy hasmenésem van,ha valahol nem érzem magam biztonságban. Kezelnek vele, végre valaki rájött,mit lehet tenni ellene. Mellesleg tejcukorérzékeny vagyok, ez 2hónapja derült ki. Pánikbetegségem a gyerekkoromra vetíthető vissza. Van(inkább csak múlt időben írnék róla) egy féltestvérem, anyám első kapcsolatából,aki ha ivott,durva és erőszakos volt. Bántani nem bántott soha, de lelkileg olyan terrorban éltem, hogy amikor otthon volt,nem mertem kimenni éjszaka pisilni,ezért a szobámba lévő növényekre pisiltem( ciki tudom,de 12éves voltam), voltam annyira felvilágosult,hogy tudtam, egy ennyi idős kislánnyal miket tudna egy részeg, agresszív ember tenni. Mai napig félek,ha ott vagyok anyuéknál éjszaka..... :cry: :cry: :cry:
lujzedli

Milyen: priviben elküldtem a nevemet.
lujzedli

Basszus :shock:
Egy kicsit félrenézek, és már alig tudok visszaolvasni???!!! :lol: :lol:
Nem semmik vagytok csajok! :D

betty615

Vagyis:
Nem vagytok semmik csajok!!! :lol:

betty615

Hú, remélem, az én férjem "feje nem fog fájni", mert akkor ő lesz az előző férj..........vagy ezt így nem lehet kilogikázni?! :roll: :lol:
zsuzska30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?