Sziasztok!
Van egy kis időm írni, apa lefoglalja Gabit, de aztán vár a mosogatás.
Voltunk tegnap neurológusnál. Nem az a dokinéni volt, aki szokott lenni (tudjátok, a hízásmán), hanem egy másik, aki meg elég felületes volt. Először kérdezgette, hogy miket tud már Gabi, és nagyon elégedett volt, hogy már ennyi mindent. Aztán megvizsgálta, ami kb. 1 percig tartott (a másik jóval tovább szokta, ide oda hajtogatja, játékot ad neki, stb.). A viszonylag kevés hízására nem is reagált egyáltalán (ez végül is nem baj, a nővérke viszont megjegyezte, hogy nem ártana, ha enne szilárdat is, mert elég vékonyka, de abban azért megegyeztünk, hogy tömni nem szabad). Aztán, amikor eljöttünk, megnéztem, hogy mit írt az értékelő papírra, és többek közt azt, hogy dentitio még nincsen, ami ugye azt jelenti, hogy még nincs foga a kiscsajnak, pedig akkor már négy foga volt. Ezt azért írom múlt időben, mert ma már öt van neki.
Szóval ez a doki meg az ellenkező véglet volt. Valójában nem baj, mert a sima gyerekdokinénink is látja mindig havonta Gabit, és meg van vele elégedve, és ez nekem elég.
Képzeljétek, tegnap játszott a kiscsaj, egyszer csak rámnézett, odamászott hozzám, megölelt, rámhajtotta a fejecskéjét, úgy maradt két másodpercig, majd visszament játszani.
Hát nem tündéri!
Vera,
tényleg nagyon beindult Gabi mozgásügyileg.
Szerintem Benci is be fog, csak még lustizik egy kicsit. Gabinak egyébként könnyű a hétkilójával a fenekét emelgetni.
Sajnálom, hogy Bence nem nagyon akar már cicizni.
Gabi éppen az ellenkező véglet, bármikor cicizik (mást még mindig nem, és van úgy, hogy ha elveszem tőle, mert állandóan elfordul nézelődni, akkor megsértődik és sír.
Pihenj sokat, hogy újra fitt legyél! A nyaralós képek nagyon jók, szép helyen voltatok!
Látszik, hogy Bencike is élvezte.
Hanzika,
mostanában én is ritkábban jövök, meg nem is írok annyit, inkább csak olvasó üzemmódban működöm.
De hát ez van, a babók fejlődnek, és már több figyelmet igényelnek.
Betegség.
De jó, hogy már túl vagytok rajta!
Stinget én is nagyon szeretem, eredetileg ki akartam menni (apukám és a húgom megy is), de Gabi este már csak velem van el, főleg ilyen szörnyű időjárás esetén, szóval ez nekem sajnos kimarad.
Brühühü, pedig már olyan régen voltam koncerten, pláne ingyen.
Na mindegy, majd legközelebb. Sting biztos jó lesz/van/volt.
Gabi,
orrolós Zsolti nagyon cuki!
Gabi nálunk is rág, de nem az ágyat, hanem az asztalt a nappaliban. Van amikor a sarkát, ami kissé ijesztő.
Állítólag én kicsiként lerágtam a sárga festéket a kiságyról.
Szóval ez természetes.
Éjjel mi is sokszor kelünk (5-8)
, én ugye a fogára fogom, és már csak egy van úton, de kicsit félek, hogy akkor is marad az ébredés, amikor az is áttör. Azért egy picit reménykedem, hogy megjavul a kiscsaj alvókája, ugye a remény hal meg utoljára.
Panu,
enyim leányzó is nagyon nyűgi az utóbbi két napban, szerintem az időjárás. Huncutkodás.
Engem is érdekelne, hogy hogyan is történt ez a megbeszélés a gabonakarikáról.
Klarissza,
tétel.
Gabi minden ajtóért odavan, én leginkább a fiókoktól és a szekrényajtóktól féltem, mert azokkal már sikerült odacsuknia az ujját, ilyenkor van ám üvöltés.
Én már eldugtam a babakocsikat és a cipőket is a gardróbba (még jó, hogy van, de persze teljesen át kellett pakolnom, hogy mindent be tudjak suvasztani), azért hogy Gabi ne rágcsálja.
Batka,
ez az elalvás nagyon édi.
Köszi, hogy ennyien válaszoltatok a vizes kérdésemre, most még egy: szerintetek hány fokos vízbe lehet beengedni a babát (akár ücsörögni)?
Gabi75,
írd meg, hogy milyen volt Dallasban! Férjed dokiszámlája.
Elmúlt az aftád? Farmerkendős Dávid nagyon vagány, és a séta helyszíne sem kutya!
Az én Gabim még semmit nem mond az égvilágon, most kezdett el dupla szótagokat mondogatni, szóval szerintem még kicsit odébb van neki a beszéd. Én viszont állítólag egy évesen már több szavas mondatokat mondtam. Én úgy tudom, hogy a fiúk eleve később kezdenek egy kicsit beszélni, de sajnos pontos adatokkal nem szolgálhatok.
Barbi,
hisztis Ádi csúcs!
Gabi is tud ilyen lenni, mostanában sajnos elég gyakran.
Autó, fizuemelés.
Nyugodtan írj ilyesmiről, én örülök, hogy legalább másnak jól megy!
Hagnosz,
40 deka egy hónap alatt!
Klassz!
Anita,
hogy vagytok? Kép?
Orsi,
balettozós képeken nagyon szép a lyány!
Diti,
tényleg nagyon vagányak vagytok, hogy így elmentetek!
Én (a férjem meg pláne) eléggé kényelmes vagyok, szeretem, ha ágyikóban, forró zuhany után hajthatom álomra a fejem.
Na, Gabi megunta az apázást, mennem kell.
Minden jót!
Zsizsa