Új privát üzeneted érkezett!

csajok!

VEgig neztem a regi kepeket,Istenem akkorakt nevettem hogy milyen gyorsan telik az ido.Lattam BArbi ADijat egy cukor falat volt,egy tenyerbe valo,BAtka Emmajat,olyan edi volt,Edit Botijat eloszor teljesen azt hittem hogy az enyem(az amelyik a korhazban keszult),VEra Bencejet,olyan kis picurka volt,GAbi Zsoltikajat.
AZert eleg sokan elmaradtak innen amit nagyon sajnalok.

Barbi!
ADi olyan edes,eloszor azt hittem hogy kacag(az enyem neha olyan kepet vag amikor nagyon kacag mintha sirna).AZert jo latni hogy nem csak az en fiam tud sirni.Kép

Orsi!
Gyonyoru kislanyod van!Hany eves?Biztos irtad mar csak lemaradtam rola.

Egyebkent koszi mindenkinek az aftarol az infot,szerintetek elmulik magatol is?Sajnos nincs kedvem dokihoz menni vele es ki tudja mennyi penzt kifizetni csak azert hogy ramnezzen.A multkor a ferjemet kellett megnezze a boren ugyan olyan folt volt mint Davidnak most es nem tudott mondani semmi konkretat a doki de felirt valami kremet ami nem mukodott(persze jo draga volt)es kesobb kijott egy 100 $-os szamla rola.Kép
OLyan duhosek voltunk.
Most megyek mert a kis hercegem alszik es ossze kell pakolnom mert kora reggel penteken utazunk DAllasba kb 9 oras ut.Azt hiszem hogy csak hetfon jovok ,de azert meg ma benezek kesobb ha lesz idom.
MIndenkinek boldog ,szep hetveget kivanok.
gabi75david

Sziasztok!

Nagyon internethiányom van márKép A hétvégén szakítok rá időtKép Már hét vizsgán túl vagyok, még négy leszKép Most csak pár kép rólunkKép

Bence arc 1

Kép

Bence arc 2

Kép

Bence arc 3, az apácaKép

Kép

Bence arc 4 az óriás

Kép

Bence arc 5-rötyiKép

Kép

Remélem a következő képek miatt nem lesz identitászavarosKép

Kép

Kép

Kép

És itt még úgy is néz ki mint aki terhesKép

Kép

Puszi, ZsófiKépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabi75! Drogériában biztosan kapsz ilyent, ne rohanj dokihoz, ez kapható vény nélkül is

A bébik mind nagyon aranyosak, még Bence is identitászavarosan Kép

ma csak ennyi, zavarnak el

panu
panu

Sziasztok!

Zsófi,
mintha megérezted volna, hogy érdeklődni akarok felőletek.Kép Benci arcok tündériekKép, a lányruhát valamelyik tesód adta rá? Mikor mi kicsik voltunk a húgommal, mi is öltöztettük lányruhába 9 évvel fiatalabb Bence nevű öcsénket.Kép (Azért ma már nem tenném.Kép)

Gyerekek, anyukák, nyaralóhelyek gyönyörűek egytől egyig, de ki kell emelnem Szti bulizós Ákosát, az valami nagyon szupi, meg Cory két csemetéje együtt!Kép

Tényleg, nem tudjátok, mikortól lehet a gyereket természetes vízben (pl. Balaton) beengedni? (Diti miatt jutott eszembe a kérdés, köszi!Kép)

Ma Gabi nagyon elesett, beverte a fejét az asztal lábába, és egy óriási pukli lett rajta, ami mostanára már a térképekkel vetekszik színügyileg.Kép Teszek fel képet, hogy lássátok, milyen merész a kiscsaj, ezért esik el állandóan. De én szeretem ám, hogy ilyen merész.Kép

Bocsi, most nem írok többet, mert még nem jött ki a foga, ezért a zombiságom fennáll, és rohanok aludni.

DBarbi és mindenki, aki eltűnt, hogy vagytok? (Fanni rögtön egy éves, hű, hogy telik az idő!Kép)

Zsizsa

Képek:
Én a hónaljammal is tudok kapaszkodni.Kép (Itt egyébként úgy néz ki, mintha kocsmában érezné magát, csak a sörösüveg hiányzik a kezéből.Kép)
Kép

Így szétdobáltam az újságokat, de miért raktad el a távirányítót, anya?!Kép
Kép

Végül:
Ne fényképezzenek, kérem!Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok,
tegnap mar nem jutott idom irni... alvas nem az erossegunk Kép

Barbi,
hogy miket nem arulnak nalatok a peksegben Kép tetszik az auto! Hisztis Adi is tetszik Kép (Gondolom, ez az, mert nalunk is kb. igy nez ki - es en meg jokat mosolygok rajta, mert olyan edi)

Anita,
kitartas, egyszer vege lesz a felujitasnak is... Alvas ugyben teljesen egyutterzek, megertelek - nalunk is hasonlo a helyzet. Robo nappal sem alszik? (Emma nem sokat) De tudod, zseniknek nincs szukseguk sok alvasra Kép Oroszlan-Roborol tegyel majd fel kepet ha lesz egy kis idod

Edit,
huuu, sullyedek am nagyon, mert tenyleg Te is kerdeztel mar, meg masok is (bocsi mindenkitol). Agyam mint a szita, idonkent komolyan aggodok magam miatt Kép de most remelem valaszoltam mindenre. Nem a topiktagokkal van am bajom, hanem az idegenekkel... Koszi a koszontest!

Vera,
orulok, hogy jol sikerult a nyaralas, nem csodalom, hogy nem tudtal valaszatani Kép hpv-gyanu Kép beszelo-kutyazo Bence Kép lehet, hogy azota mar maszik? Amiket irtal (emelyges, hanyinger), hmmmm, az elegge hasonlit egy mas-allapothoz...

Gabi75,
szerintem is az ekcema - nekunk is hasonlo, csak Emmanak a terdenel is van. Az esetek tobbsegeben 2 eves korukra kinovik, persze megfelelo odafigyeles mellett. Allergizalhato kajakat (citrusfelek, tejtermekek, szoja...) minel kesobb, es szteroidot NE (bar szerintem azt az usa-ban nem is adnak bebiknek) - en meg magamon sem hasznaltam, pl. elvekonyitja a borszovetet. Ja, es nalunk a szopi megy 1000-rel, igy ha ha en is kerulom a szojat, tejtermekeket akkor teljesen elmulik. Beszed: ok mar beszelnek, babanyelven. Csak mi buta felnottek nem ertjuk Kép Ha jol emlekszem, Diti irta nemreg, hogy majdnem 2 eves Csibije par hete szolalt meg (huu, ezt kicsit bonyolult lett). + a ketnyelvu babak alt. kesobb kezdenek el beszelni, de mindket nyelven, szoval en kb. 2 eves korra szamitok. Persze mondja, hogy "bababa" "mamama" "are" "ne" "ananana" amikre ra lehetne fogni, hogy ez meg az, de szerintem nincs sok koze hozza Kép

Diti,
naggyon jok az Adrias kepek! Tenyleg eleg batrak vagytok Kép

Zsizsa,
csuuucs a csaj Kép eses Kép mi kb. felevesen logattuk be eloszor Emma tappancsait a tengerbe

Kepzeljetek, a mai elso szopi utan visszatettem az agyaba (itt ejjel van) ebren, felult, megvakarta a pocijat, kozolte hogy "ammmmm", eldolt (hasra) es mar aludt is Kép olyan edi volt, majdnem megzabaltam Kép ilyen meg sose volt, mindig csak felalomban lehetett becsempeszni, es ha felebredt akkor kezdtuk elolrol. Igaz, hogy mostanaban 2-2.5 orankent ebred, de nem baj, most ennek ugy orulok KépKép

Eszti, Orsi, Zsofi, Brigi, Diti - gyerkocok meg mindig edesek Kép

Bocsi, aki kimaradt, de nem vagyok tul friss (itt ejjel 2 van)... megyek en is aludni, mert lassan megint szopi van

batka
batkamano

Ma nagggyon elvagyok kenődve Kép Kép jöttem panaszkodni.
Laca ma elromlott, kisfiú létére olyan hisztis Kép Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor ordít, majd hirtelen abbahagyja, mintha mi sem történt volna. (Gonosz anyja nem hagyja, hogy az erősáramú kábeleket rágcsálja, vagy a babakocsi kerekét tapizza, szóval ha tudna akkor már lecsukatott volna Kép)
Az egyik vizsgám jún 22.-re kellett tenni Kép + hüje férj, nem akar eljönni velem a Lazac műsorba fogyókúrázni ingyen, csak 5 perc médiaszereplés lett volna Kép (mert szerinte neki ciki lett volna, mondjuk ebben igaza is van Kép Kép)

Nálatok a babák nincsenek megőrülve az üveges ajtókért??? (Rám meg a frász jön, hogy mikor csukja oda az ujját...)

Na mosmá megyek, mert így sose tanulom meg a "pénzforgalmi, gazdaságossági- és a számviteli szemléletet tükröző kitikus termelési volumen...." című tételt Kép Kép brr még a hideg is kiráz
klarissza

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak kutyafuttában dicsértem a gyerkőcöket Kép Most pótolok!

Vera, Benci nagyon édes a fotókon, ahogy kilátszanak a dundi lábacskái... hát meg kell enni Kép jó volt nektek! Szopi-ügyben hasonló a helyzet, mint nálatok, csak fordítva, azaz 2x naponta (reggel-este), ha még próbálom napközben, ordít. Sajnálom.

Diti, tényleg merész, legalábbis nekem, én ritkán nomádoztam Kép, viszont a gyerkőcöknek az a jó, ami nektek is. Lakókocsival én is el tudom képzelni a nyaralást, abban benne vagyok Kép, illetve lennék Kép

Gabi, nem válaszoltam korábban. Prievara Katalin, MRTL Rt.(közönséges nevén rtlklub) pénzügy, de már nem látta egy ideje a párom, ő nem pénzügyes Kép

Orsi, örülök, hogy felismertelek benneteket, majd egyszer csak összefutunk Kép, szólj, ha ismét oviztok, bár jön a nyár, jókor mondom... a lányod továbbra is gyönyörű, sokszor hallottad, de úgysem lehet elégszer Kép

Gabi75, a te fiad is kis dundi Kép, aranyos ahogy élvezi a sétát. Milyen meleg van nálatok?

Barbi, gratula a sok-sok jóhoz: kocsihoz, pénzhez... Kicsi fiad miért volt olyan bánatos? Kép a fotón?

Zsófi Bencéje nagy fiú már, vagy nagylány?? Kép Kép

Zsizsa, mintha csak a lányomat látnám, ilyeneket csinál, mint Gabi, ügyes vagy, hogy így meg tudtad örökíteni. Sajtkukac Gabi igen édes!

Klarissza, kitartás! A vizsgához és Lacához is. Üvegajtó, tükör, konvektor mind-mind nagyon jó nyalogatnivaló, és a kábelek meg különösen. Adjál neki valamilyen szalagot, ne túl hosszút, az talán kiváltja a kábelt Kép, és nálunk kitartó "nem szabad" után most már hajlandó nem piszkálni a tiltott dolgot. Persze, nem mindig Kép

Magunkról: Lizi huncutkodik. Látom, ahogy villan a szeme, és tudja, hogy most huncutkodik, és várja a hatást. Pl. ma megegyeztünk ebédnél, hogy 2 kanál főzi után mindig kap egy gabonakarikát (cheerios), és bejött Kép, csak a kanalat mindig megharapta, és nem engedte el pár mp-ig, közben pedig ezerrel vigyorgott. Viszont minden, ami asztalon, polcon van leszedi és ami a földön az már nem érdekli, babakocsi kereke nálunk is menő, meg a szúnyoghálós ajtó Kép és a frontok miatt (jó, hogy van mire fogni a fogon kívül Kép) iggggen, iggggen nyüszi volt ma a leányzó. Na, megyek bevásárolni, mert minden elfogyott, főleg a pelenka Kép

jó éjt mindenkinek! panu
panu

Sziasztok Lányok!

Csak egy szó a szabad vízben fürdésről: mi 10 hónaposan fürdettük Csibit először "természetes" vízben, májusban a tenger volt az első úszómedencéje. Igazából csak azért nem vittük hamarabb, mert nem volt hozzá jó idő Kép A Velencei-tóban is fürdött 11 hónaposan, kutyabaja sem lett, viszont annál inkább élvezte KépKép
Szerintem nyugodtan mehetnek olyan vízbe, ahol egyébként nem tilos a fürdés, feltéve hogy nincs baja a bőröcskéjüknek, vagy nem különösebben érzékeny.

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Tegnap nem volt gépünk, a férjem ugyanis kicsit "feltúrbózta", mindenféle új ketyeréket vett bele, és össze kellett szerelni a nagy művet Kép Így aztán le is maradtam a köszöntésekről: utólag is nagyon boldog hófordulót Batkamano Emmájának, Hanzika Marcelljének és Edit Botijának KépKépKép

Ma pedig Ann Hamija töltötte be a 7 hót KépKépKép

No akkor visszafelé olvasgatva írok néhány mondatot:

Diti,
tényleg nem semmi ahogy nyaraltok Kép Bár a nomád életet én is nagyon szerettem. Mi sátorozni jártunk sokat a szüleimmel, mikor még kicsik voltunk, anno még Trabanttal mentünk Bulgáriába Kép Gondolom ez többek számára ismerős lehet Kép A képek nagyon jók, szuper lehetett a tengernél!

Panu,
nem ismerjük a kolléganődet Kép Huncut Lizi Kép

Klarissza,
elromlott Laca Kép Biztos az időjárás viseli meg a babókat, annyira vacak idő volt ma! A kábelek nálunk is menők, bár ami elől van, azon csak az internet jön Kép Viszont a babakocsival szerencsére nincs gondunk, lent van a tárolóban. Így is van mit tapizni meg nyalogatni bőven!

Batka,
látom Ti sem alszotok éjjel Kép Emma tényleg nagyon-nagyon ari lehetett.

Zsizsa,
szegény Gabó! De hát ez van, esések nálunk is előfordulnak, bár már elég ritkán. Zsoltika nagyon sokat ügyesedett, lehuppan a popsijára, bár szinte mindennap van olyan, hogy én kapom el, mert folyton a sarkában vagyok Kép Ügyi már nagyon Gabi Kép

Zsófi,
Bence nagyon édi! A kislányruhás képekről először azt hittem, hogy a húgodat látom, nagyon hasonlítanak egymásra!

Barbi,
nagyon klassz az autó, és nagy gratula a fizuemeléshez is Kép Tessék csak dicsekedni, olyan jó a más örömét is olvasni Kép De tényleg! Amúgy hogy álltok a falazással? Mikor mennek a rokonok?

Gabi75,
hogy van a szád? Láttam, amit a többiek is írtak, nekem is volt ilyen régen, és a Glycosept nagyon jól bevált. Nem tudom, hogy odakint hozzá lehet-e jutni valahogyan... Amúgy nagyon szép helyen laktok, klassz a nagy füves rész, úgy tetszik!

Orsi,
nagyon helyes lányod van Kép

Vera,
jó lehetett a nyaralás nagyon Kép Amúgy szállodában voltatok? Nagyon szép a hely, az látszik a képeken, gyönyörű a fű is, no és Bencike a legszebb Kép Sajnálom, hogy nem vagy jól Kép A tünetek tényleg olyanok, mintha babát várnál Kép Lehet, hogy téged is megvisel ez az idő, nem? HPV gyanú Kép Remélem, alaptalan!

<font color="0000ff">Mi ma voltunk tanácsadáson, Zsoltika 8440 gramm. Hát nem hízik valami eszméletlenül, de azért gyarapszik, és hát ugye rengeteget mozog. Képzeljétek, felállt a babakocsiban! Persze mindig bekötöm, mert amúgy is kilóg néha, nézi a másik babákat, autókat, kutyát-macskát, és majd' kiesik... Most meg feltornászta magát, sőt a naptetőt is állítgatja, teljesen maga elé húzta, aztán meg kacarászott, nagyon tetszett neki KépKépKép Azt hiszem, nem sokáig babakocsizunk már.

Zsoltika is huncutkodik: a férjem gyakran mutogtja neki, hogy az orrocskájával is bökdöshet játékokat Kép Erre pár napja ha építek neki tornyot, akkor az orrával borítja el Kép Annyira aranyos, persze tudja, hogy ilyenkor huncut, nevet is ezerrel Kép Van is róla képem, fel is teszem.

A szopik nálunk még nagyon jól működnek, viszont éjszaka 3-4-szer is kelünk Kép Nappal kb. 5 szopi van még, Zsoltika láthatóan lelkesen szopizik, de a főziket-gyümiket is szépen eszegeti, szerencsére ezzel nincs gond Kép De hogy mikor fogunk egy jót aludni, azt nem tudom!

Lányok, a ti babóitok is rágcsálják a kiságyat meg a járókát? Nálunk ez nagyon megy, Zsoltika ácsorog, és közben nyammogja az ágyát, már tiszta barázdás belül. A doktornő szerint nem gond, csak a fogzás miatt csinálja. </font>

Két kép: az elsőn az orrocskával bökdösés, a másodikon az én komoly nagyfiam, épp kiságy-rágcsálás közben Kép

Kép

Kép

Most ennyi, megyek aludni. A hétvégén biztos nem jövök, mert mindenféle program-újratelepítések lesznek Kép Mindenkinek jó éjt és nagyon kellemes hétvégét:

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Tudom, ősidők óta nem írtam, de tényleg ritkán irogatok bárhová is Kép Leginkább gyors átfutás a beírásokon és hajrá házimunkázni, babázni vagy éppen aludni Kép

Nagyon aranyosak a lurkók ám! Cory fiairól a kép fantasztikus, Orsi balettozó Annája csudaszép, Zsuzsófi lányruhás Bencéje nagyon murisKép, Zsoltika az orrművész észbontó, Szti "iszákos" Ákosa fenomenális Kép, Bombomanyu Bömbije, ahogy a szalvétát majszolja csúcs, Diti pancsoló Csibije csudaédes, Vera nyaraló Bencéje irtó aranyos, Barbi sírós Ádámképe Kép, Zsizsa kukucskálós Gabija nagyon tetszik Kép

Gabi,
A "szájpenészedre" (afta) jók a lányok által felsorolt szerek, de anélkül is pár nap alatt el kell múlnia (kb. 3-4 nap max). Egyébként bármilyen szájvíz jó rá még, de ezek is jók (vagy a Crest-nek kint van szájvize (itthon Chlorhexamed néven fut)).

Barbi,
Gratula az autóhoz!

Zit és Editcsalád,
Utólag is boldog szülinapot! Kép

Mi túlestünk az első komolyabb betegségen - vírusos torokgyulladás. 2 napig magas láz, antibogyó, amitől a gyerek csalánkiütéses és hasmenéses lett Kép De már jól van szerencsére. És nő mint a bolondgomba Kép

Ma este anyósom jön a picire vigyázni, mert egyszerűen annyira fanatikus Sting rajongó vagyok, hogy még a tömeg sem tud eltántorítani, hogy ne menjek ki a koncertre Kép Remélem, hogy nem fog esni Kép

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Megint nem tudtam pár napig jönni, ugyanis bonyolódnak kicsit a dolgaink... Bencike teljesen váratlanul és kiszámíthatatlanul hol elfogadja a cicit, hol nem. Közben a nővérem mondta hogy ne csodálkozzak ezen, lehet már nem érdekli annyira, főleg napközben, az ő kislánya ilyen idősen már csak reggel és este szopott, de 14 hónapos koráig. Úgyhogy majd meglátjuk hogy nálunk Bence meddig akarja. Én szeretném minél tovább de sajna ez nem csak rajtam múlikKép

Csütörtökön nagyon elszomorodtam, mert délután 2 után egyáltalán nem kellett neki a tejcsi, még lefejve sem, közben pedig ordított, gondolom már az éhségtől is. Úgyhogy maradt a gyümilé+tejpép este, mert a főzelék sem kellett neki. Aztán hajnalban és egész másnap délelőtt megint volt szopi, aztán egy megint kimaradt, össze-vissza. Ma pedig több mint 5 órán keresztül nem éhezett meg, mikor viszont már elálmosodott dél körül akkor simán meg tudtam szoptatni. Ki érti ezt?Kép
Na mindegy, én nem erőltetem, csak közben kicsit fáj...

Akkor most reagálnék egy pár hozzászólásra, erre már nagyon rég volt úgyis alkalmam.

Gabi!
Nem szállodában voltunk, hanem egy házat béreltünk közvetlenül a vízparton. Nagyon jó volt, 3 szoba+nagy nappali-étkező és két fürdőszoba, így a szülőkkel sem zavartuk egymást, jó tágas voltKép
És nem várok babátKép Ami nem lenne nagy tragédia ám, de akkor semKép Sajnos egyszerűen csak le vagyok merülve.

Nagyon aranyos Zsoltika a képekenKép az orrával eldöntős kép annyira édes, milyen kis okosan megtanulta!

Nálunk is megy a toronyrombolás, nagyon élvezi Benci is. Viszont ha belerakok egy-két csörgőt a vödrébe, azt nem tűri, egyből kiönti és előbb-utóbb be is gorombul rámKép Én hülye meg nem értem meg hogy a vödörbe csörgőt nem teszünk, az nem odavalóKépKép

Amúgy Benci is 8,20 kg körül van, sokat hízott mostanában, na de eszik is rengetegetKép Megint kezd hurkásodni mint pár hónapos korábanKép Pedig nem tömjük, amint írtam még szopizni se nagyon hajlandó...

Az éjszakai kelések miatt viszont nagyon nem irigyellek, szerencsére ez az egy ami nálunk tuti jól működik, legelőször 4 de inkább 5-6 órakor van ébredés este 8-9 után. És még akkor is csak gyors szopi és alvás még 9ig. Én nem is tudom bírnám-e a korai kelést... persze ha nálunk is eljön egyszer ennek az ideje, akkor biztosan, de nem fogok neki örülni.

Diti!
Nagyon jó képeket tettél fel te isKép A tengeri fürdőzős nagyon tetszettKép Ha olyan idő lett volna, vagy lesz a Balatonon mikor megyünk, akkor én azt hiszem hogy Bence is fog pancsizniKép
De a parton a homokban ücsörögni tuti, aztán ha bele akar mászni a vízbe (feltéve ha addigra egyáltalán fog mászniKép) akkor beleengedem. Szerintem nekik ez akkora élmény hogy kár lenne megfosztani őket. Persze csak ha tényleg tiszta vízbe tesszük bele őket.

Panu!
Gondoltam ám rátok szopi-ügyben! Tényleg hasonló a helyzet, Bence is ordít ha próbálkozom. Ez van, el kell fogadnunk.
Huncut Lizi olyan cuki lehetKép És hogy egyeztetek meg hogy 2 kanál után kap gabonakarikát???Kép Ezt szabad babáknak is? még nem is néztem ezeket hogy miket tartalmaznak. De Bencinél is egyre inkább bejönnek azok a kaják amiket kézben foghat, nagyon tetszik neki, sokszor elég csak az élmény hogy megfoghatja, nem is veszi a szájába.

Klarissza!
Még a múltkori Laca képeket sem dícsértem meg, nagyon jó volt a szárítósKépKép Majd ha mi is itt tartunk már, bizti rám is a frász jön majd ha magára rántja, de most jót mosolyogtamKép
És Laca még mindig olyan gyönyörűűűű!!!!

Az meg hogy elromolnak pár napra előfordul, kitartás!Kép

Batka!
Gratula Emmának az egyedül elalváshozKépKép Látod, ő is megérett rá, lehet hogy ezután már nappal is egyedül fog elszunnyadni??? De gondolom már az éjjelinek is nagyon tudsz örülni!
Úúúgy irigykedem hogy ti tengerparton laktok! Ezt valahogy én sem bánnámKép

Amúgy Bence azóta sem mászik, kissé kényelmes egy gyerek, tökéletesen elvan még a 1,5*1,5 méteres szőnyegen a játékait rakosgatvaKép

Zsizsa!
Merész Gabi is nagyon cukiKépKép Emlékszem hogy nem is olyan rég még te is itt paráztál (velem együttKép) hogy Gabi mindig rajtad lóg, hogy fog ő így egyáltalán megfordulni, nemhogy mászni, állni! És tessék már itt tartotokKép (Mi meg sehol, de ezt csak zárójelben jegyezném meg...Kép)

Gabi75!
Remélem már rendbejöttél! És azt is hogy jól telik a hétvégétek DallasbanKépKép Majd képeket kérünk szépen!

Még Orsi Pannáját és Barbi síró Ádibádiját szerettem volna megdícsérni, még így is aranyos nagyonKép És Panna valami hihetetlenül szép és ügyi kislány!

Most mennem kell, mert közben felébredt Bence és ebéd után megyünk a Kikába egy kis vásárlásraKép

Puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Van egy kis időm írni, apa lefoglalja Gabit, de aztán vár a mosogatás.Kép

Voltunk tegnap neurológusnál. Nem az a dokinéni volt, aki szokott lenni (tudjátok, a hízásmán), hanem egy másik, aki meg elég felületes volt. Először kérdezgette, hogy miket tud már Gabi, és nagyon elégedett volt, hogy már ennyi mindent. Aztán megvizsgálta, ami kb. 1 percig tartott (a másik jóval tovább szokta, ide oda hajtogatja, játékot ad neki, stb.). A viszonylag kevés hízására nem is reagált egyáltalán (ez végül is nem baj, a nővérke viszont megjegyezte, hogy nem ártana, ha enne szilárdat is, mert elég vékonyka, de abban azért megegyeztünk, hogy tömni nem szabad). Aztán, amikor eljöttünk, megnéztem, hogy mit írt az értékelő papírra, és többek közt azt, hogy dentitio még nincsen, ami ugye azt jelenti, hogy még nincs foga a kiscsajnak, pedig akkor már négy foga volt. Ezt azért írom múlt időben, mert ma már öt van neki.Kép Szóval ez a doki meg az ellenkező véglet volt. Valójában nem baj, mert a sima gyerekdokinénink is látja mindig havonta Gabit, és meg van vele elégedve, és ez nekem elég.Kép

Képzeljétek, tegnap játszott a kiscsaj, egyszer csak rámnézett, odamászott hozzám, megölelt, rámhajtotta a fejecskéjét, úgy maradt két másodpercig, majd visszament játszani.Kép Hát nem tündéri!Kép

Vera,
tényleg nagyon beindult Gabi mozgásügyileg.Kép Szerintem Benci is be fog, csak még lustizik egy kicsit. Gabinak egyébként könnyű a hétkilójával a fenekét emelgetni.Kép Sajnálom, hogy Bence nem nagyon akar már cicizni.Kép Gabi éppen az ellenkező véglet, bármikor cicizik (mást még mindig nem, és van úgy, hogy ha elveszem tőle, mert állandóan elfordul nézelődni, akkor megsértődik és sír.Kép Pihenj sokat, hogy újra fitt legyél! A nyaralós képek nagyon jók, szép helyen voltatok!Kép Látszik, hogy Bencike is élvezte.Kép

Hanzika,
mostanában én is ritkábban jövök, meg nem is írok annyit, inkább csak olvasó üzemmódban működöm.Kép De hát ez van, a babók fejlődnek, és már több figyelmet igényelnek.Kép Betegség.Kép De jó, hogy már túl vagytok rajta!Kép Stinget én is nagyon szeretem, eredetileg ki akartam menni (apukám és a húgom megy is), de Gabi este már csak velem van el, főleg ilyen szörnyű időjárás esetén, szóval ez nekem sajnos kimarad.Kép Brühühü, pedig már olyan régen voltam koncerten, pláne ingyen.Kép Na mindegy, majd legközelebb. Sting biztos jó lesz/van/volt.Kép

Gabi,
orrolós Zsolti nagyon cuki!Kép Gabi nálunk is rág, de nem az ágyat, hanem az asztalt a nappaliban. Van amikor a sarkát, ami kissé ijesztő.Kép Állítólag én kicsiként lerágtam a sárga festéket a kiságyról.Kép Szóval ez természetes.Kép Éjjel mi is sokszor kelünk (5-8)Kép, én ugye a fogára fogom, és már csak egy van úton, de kicsit félek, hogy akkor is marad az ébredés, amikor az is áttör. Azért egy picit reménykedem, hogy megjavul a kiscsaj alvókája, ugye a remény hal meg utoljára.Kép

Panu,
enyim leányzó is nagyon nyűgi az utóbbi két napban, szerintem az időjárás. Huncutkodás.Kép Engem is érdekelne, hogy hogyan is történt ez a megbeszélés a gabonakarikáról.Kép

Klarissza,
tétel.KépKép Gabi minden ajtóért odavan, én leginkább a fiókoktól és a szekrényajtóktól féltem, mert azokkal már sikerült odacsuknia az ujját, ilyenkor van ám üvöltés.Kép Én már eldugtam a babakocsikat és a cipőket is a gardróbba (még jó, hogy van, de persze teljesen át kellett pakolnom, hogy mindent be tudjak suvasztani), azért hogy Gabi ne rágcsálja.Kép

Batka,
ez az elalvás nagyon édi.Kép

Köszi, hogy ennyien válaszoltatok a vizes kérdésemre, most még egy: szerintetek hány fokos vízbe lehet beengedni a babát (akár ücsörögni)?

Gabi75,
írd meg, hogy milyen volt Dallasban! Férjed dokiszámlája.Kép Elmúlt az aftád? Farmerkendős Dávid nagyon vagány, és a séta helyszíne sem kutya!Kép Az én Gabim még semmit nem mond az égvilágon, most kezdett el dupla szótagokat mondogatni, szóval szerintem még kicsit odébb van neki a beszéd. Én viszont állítólag egy évesen már több szavas mondatokat mondtam. Én úgy tudom, hogy a fiúk eleve később kezdenek egy kicsit beszélni, de sajnos pontos adatokkal nem szolgálhatok.

Barbi,
hisztis Ádi csúcs!Kép Gabi is tud ilyen lenni, mostanában sajnos elég gyakran.Kép Autó, fizuemelés.Kép Nyugodtan írj ilyesmiről, én örülök, hogy legalább másnak jól megy!Kép

Hagnosz,
40 deka egy hónap alatt!Kép Klassz!Kép

Anita,
hogy vagytok? Kép?

Orsi,
balettozós képeken nagyon szép a lyány!Kép

Diti,
tényleg nagyon vagányak vagytok, hogy így elmentetek!Kép Én (a férjem meg pláne) eléggé kényelmes vagyok, szeretem, ha ágyikóban, forró zuhany után hajthatom álomra a fejem.Kép

Na, Gabi megunta az apázást, mennem kell.

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Csak beugrottam még gyorsan, Apa eteti Bencit, úgyhogy most tudok írniKép
Szopi 11 óta megint nem volt, egyszerűen nem hajlandó. De már nem ordít ha próbálkozom, hanem bekapja a cicit, jól összeszorítja az ínyét (én közben csillagokat látok...) és így vigyorog rám a szeme sarkábólKép Mintha azt akarná mondani hogy "Te akartad Anya hogy kapjam be a cicid!"
Délután evett főzeléket, utána egy kis almát, de még ezt régen szerette, most alig-alig csúszott pár kanállal. Most pedig Sinlacot eszik, szóval éhen nem hal...
Nem tudok mit csinálniKép

Teszek fel két képet, nálunk most ezek a menő dolgokKép Rágjuk az etetőszéket kaja helyett (utánKép) és anya orrát. De ezt olyan szinten csinálja, ha meglát, már készül rá előre és amint eléri az arcom, megfogja a két kis kezével, odahúzza a szájához és már nyami isKépKép

Kép
Kép

Hanzika!
Örülök hogy újra itt vagyKép
BetegségKép még jó hogy már elmúlt!!! Nagyon nehezen viseltétek?
Sting koncert bizti jó lesz, majd számolj be rólaKép (Ez másnak is szól aki kint van/voltKép)

Zsizsa!
Ölelő Gabi is tündéri lehetKép látod nálunk is megy a szeretgetés ezerrel, és olyankor ollllyan boldogKépKép És én is perszeKép

Mozgásügyileg szerintem nagyon-nagyon jól álltok! Miért is kellett még neurológushoz mennetek? Mentek még máskor is vagy itt a vége?

Remélem megjavul Gabi alvókája és most már te is tudsz jó sokat pihenni!!! Én nagyon félek a fogzástól, annyira fogom sajnálni a manócskát ha ez így megviseli őket és még ráadásul aludni sem fogunk... Hát nem hiányzik! De ezen túl kell esnünk, tudom.

Na, befejezték a kajátKép most már én jövök, altatni kell.

Jó és nyugodt éjszakát kívánok mindenkinekKép
Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Lányok!

Zsizsa, szerintem fölösleges tudni a víz hőmérsékletét, sokkal megbízhatóbb ha te magad is kipróbálod, és ha kellemesnek érzed, akkor játszhat benne nyugodtan. Akár üldögélhet is hosszasabban. Ha fázni kezd, úgyis észreveszed hogy lila a szája KépKépKép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Kissé el vagyok kenődve, mert mostanában olyan szinten nincs időm semmire, hogy még ide sem igazán tudok bekukkantani sem. Azt meg még egy ideig remélni sem merem, hogy rendesen bekapcsolódom a beszélgetésbe. Néha azért a fotókon végigszaladok, de többre nem futja.Azért igyekszem mielőbb a régi lenniKép.Lassan talán túl leszünk a nehezén és több időm lesz mindenre.Azt láttam, hogy többen is hiányoltatok már Robóról képet, így jöjjön, aminek jönnie kellKép:

"lányok, egy nagy taliga virággal érkezem hozzátok"Kép:

Kép

"huncut még a mosolyom?"ezt már csak halkan, hogy közben még vasalok isKép.

Kép

Minden babó tündéri: orrharapó Benci, álldogáló Gabóca,orrbögdöső Zsoltika, apáca Bence, sírós Ádibádi mosolyogva igaz szebbKép, táncoló Annácska,kendős Dávid, pancsoló Csibi, szalvétaevő Bömbi, és ami nagyon tetszet az igazi testvéri szeretet Zsoma és Balu közöttKép.

Hófordulósoknak gratulálok azért még: Hangosz Barnijának, Dandy Martinjának, Docka Andrisának, Hanzika Marcelljának, és a drága Ann HamijánakKép.

Edit: kissé megkésve azért boldog szülinapot kívánok!!!

Jó éjt: Anita
anita77

Csak olvasgatok és vigyorgott ezerrel, de nem bííírom megállni, hogy le ne írjam, hogy mennyire édesek a babák!!!!!!!
Panka! Még mindig dúl a szerelem Laca részéről Kép
Gabinak olyan nagyon szép és érdekes szemecskéje van, kitől örökölte???? Nagyon egzotikus Kép
Zsolti a járóka rágós Kép (Nálunk is menő dolog, olyan a kiságy, mint egy hód vár Kép) Ja és meg van a zacsi, jövő héten postázom.
Bencike Kép Anya orrának annyi Kép

Mára megjavult Laca és sajna nálunk is vesztett a népszerűségéből a szopi, de csak napközben bezzeg éjszaka Kép Olyan jó lenne, ha már átaludná az éjszakát Kép (Ja meg nekem se ártana Kép) Sokszor széjjel vagyok esve a fáradtságtól agyilag és olyanokat csinálok!!! (a csapot nyitva hagytam tegnap, 2 órán keresztül folyt a víz Kép
klarissza

Ja és akkor itt a csoport nagyfiúja Robó Kép Kép a hajas baba, milyen huncut mosolya van Kép
klarissza

Vera,
az etetőszékrágós-képet megmutattam a férjemnek, ugyanis olyan, mintha Gabi lenne rajta.Kép Az orrharapás nagyon tuti!KépKépKép Már csak Gabi egyéves korában kell visszamennünk neurológushoz, és szerintem akkor teljesen okénak nyilvánítják majd (legalábbis remélem). Amikor a legutóbb voltunk, fél éves kora előtt egy héttel, akkor még nem tudott hasra fordulni, szóval érthető, hogy most még látni akarták, de most úgy hallottam ki a hangsúlyból, hogy a következő lesz az utolsó ellenőrzés.Kép Bencinek még egyáltalán nincsen foga? (Bocsi, de ezt valahogy nem tudom számon tartani.Kép)

Diti,
köszi!Kép

Anita,
örülök, hogy haladtok, a képeknek meg még jobban!Kép A virágtalicskás csúcs!KépKépKép Pozitív energia: ++++++++++++ Kép

Klarissza,
köszi a dicséretet!Kép Gabi szemszínére gondolsz? Eredetileg sötétkék volt neki, és most éppen zöldül-barnul, és valami extrém átmeneti színe van. Éppen mostanában töprengett a férjem, hogy vajon mit írnának Gabi útlevelébe szemszínként.Kép Kíváncsi vagyok, milyen lesz a végleges színe.

Képzeljétek, újabban Gabi csikorgatja a fogát. Feláll a szőr a hátamon tőle.KépKép És most már legtöbbször a fenekére csüccsen, ha elesik. Ja, és újabban liheg, mint egy kiskutya, akkor is, amikor mérges, akkor is, amikor tetszik neki valami.Kép

Na, megyek takarítani.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Nahát, megint mennyi aranyos baba van ittKép.
Orsi: Anna nagyon szép kislány és nagyon ügyes is!

Barbi. Bömbike is valami hasonló képet szokott vágni mikor hisztizik. Ádi nagyon édes még ha sír is, bár jobban szeretem ha nevet.

Zsófi: Bence annyira nagyfiús, nagyon édi még "kislánynak" is. A vizsgákhoz megy a drukk még mindig.

Zsizsa: Gabi nagyon szép kislány és nagyon ügyesen tud már állni. Nem is értem miért kellett neurológushoz vinni? Szreintem nincsen elkésve semmiről mozgásilag.

Gabi: Zsoltika nagyon édi olyan szép szeme van. Ágyrágcsálás nálunk is megy.

Vera: Nagyon tetszik az orharapós Benci. Nálunk is van hasonló, csak Bömbikének már van foga és igy nem olyan kellemes. Igaz most már nem mindig harapja meg az orromat, van úgy hogy csak bekapja.

Anita. Robó már kész nagyfiú. A virágos kép nagyon tetszik. Mintha úgy láttam volna, hogy holnap névnapja van, tehát Boldog Névnapot Robó. Remélem nem tévedekKép.

Klarissza. Örülök, hogy Laca megjavult. Mikor látjuk a sárga nappalitokat?Kép.

Rólunk annyit, hogy Bömbi elkezdett babanyelven folyékonyan beszélni. Egész nap be nem áll a szája, csak azt nem tudom mit mond olyan bőszen de nagyon édi. Egész nap megy és pakol, mindent lerámol. Most kezd kapaszkodva járni, csak sajnos még nem mindig sikerül és nagyokat esikKép. Alvásilag még mindig nem állunk túl jól, napközben szinte alig alszik és éjszaka is 3-4* kel.
Szopival hálistennek most nincs gond. Sőt. Nálunk is volt, hogy napközben nem volt hajlandó szopizni. Ez tartrott kb2hónapig. Most viszont megint kéri. Olyan aranyos jön, dugja a kis fejét és ha kérdem tőle, hogy kér-e nagyokat nevet és mászik rám.Kép Tehát szerintem akinek gondja van a szopival ne adja fel, ez valószinü csak átmeneti dolog, pedig én is azt hittem, hogy el akarja választani magát, most meg ott tartunk, hogy nappal is kb3-4* szopik. Tehát fel a fejjel.

Most megint muszáj mennem mert a két fiú szétszedi a szobát.
Bocs akire nem reagáltam de nincs sok időm jönni és olyan fáradt is vagyok, hogy csuda és leragad a szemem, állandóan csak aludnék. Majd csak túlleszek ezen is.

mindenkinek további szép napot.

Brigi
bombomanyu

Szia Brigi!

Indulunk sétálni, ezért csak gyorsan megkérdezem, hogy pocaklakó ügyben döntöttetek véglegesen? Gabit azért kell folyamatosan neurológushoz vinni ellenőriztetni, mert oxigénhiányosan született.Kép Kis kék rongycsomóként, nem is sírt fel, és lógott keze-lába. De most már jól van.Kép Gartula Bömbi fejlődéséhez!Kép Mennem kell, apa sürget.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!
Sajnos még nem sikerült véglegesen döntenünk. Én szeretném a párom viszont még korainak tartja, hát nem tudom. Sajnos már volt két vetélésem és félek ha ezt nem tartom meg akkor le is mondhatok végleg róla. Jövő héten megyek dokihoz, utánna meg már muszáj lesz döntenünk mert túl sokáig sem akarom huzni. Remélem jól döntünk.

Igy most már értem és örülök, hogy Gabi ilyen szépen fejlődik és nincsen semmi baja.

Jó sétát. Nálunk sajnos esik az eső.

Brigi
bombomanyu

Zsizsa:
nem a szeme színére gondoltam, bár az is egzotikus Kép, hanem arra, hogy nagyon érdekes Gabi szemének az ívelése Kép Vagy csak én látom olyan nagyon különlegesnek? Kép Na mindegy, nekem nagyon tetszik Kép Olyan kismacskás Kép
klarissza

hi

majd este, mikor lefeküdtek irok nektek is.....

most csak panunak:
holnap, azaz hétfön, ha nem esik az esö tuti 7A-val megyünk oviba, ha gondolod talizhatunk egy séta erejéig!
(szerdán auto, mert csak a ballagásra megy be a lány, utána a sogornöm cirkuszba viszi, a többi nap idöjárás függö)
9-nél elöbb 100%, hogy nem indulok el az ovibol.

irj és megbeszéljük a részleteket.
orsolya11

Brigi,
hát igen, ilyen esetben tényleg megfontolandó emiatt is, hogy talán inkább meg kéne tartani. De nem akarlak befolyásolni. Az eső itt is esik most már, de jót fagyiztunk, Gabi meg jót hintázott. Most éppen borzasztó nyűgös szegénykém itt az ölemben is, szerintem ez a hülye idő az oka.

Klarissza,
már kérdezte tőlem idős hölgy is, hogy táncsak nem ázsiai az apuka?Kép De nem.Kép Megegyeztünk abban, hogy esetleg Tas vagy Kond génjei ütköztek ki rajta.Kép

Minden gyerek borzasztó nyűgös ma, vagy csak Gabi és én?Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Nyügös Gabinak jókedvet küldünk: Boti ma hihetetlenül édes volt, vigyorizott egész nap. Kutyakiállitáson voltnuk megint (és megint mindent megnyert a nagykutyánk) és a fiatalur szemmel láthatóan minden alkalommal jobban élvezi. NÉzi a kutyákat, vigyorog rájuk. Ma meg az Omárba kapaskodva állt volna fél délelött ha hafyom. De igy is gyakorolta rajta a felállást eleget. De minden kutya jó, csak éljen Kép Erröl jut eszembe, tegnp viszont a szüleimnél rettenetesen megijedt. Tepert ezerrel a cica felé, összenéztek, és a cica rányávogott. Boti meg összeomlott és ugy üvölteni kedett ,hogy több, mint 20 másodpercig nem vett levegöt (mértem). De azért sikerült megvigasztalni.
És az elmúlt néhány napban megint hirtelen fejlödött rengeteget. Folyamatosan dumál: tete, tittye, gögö, ete, ata ilyenek. Egyik pillanatról a másikra kezdte, de hangsúlyozva, el vagyunk büvölve. Néhány napja meg folyton állni akar és lépeget kapaszkodva. De mászni még nem mászik. Talán a kö miatt, ami mindenhol van nálunk.
Anita, Robó még mindig tündéri! Gyere egy kicsit többet vigasztalódni, ha elmeséled mi a baj, megpróbálunk lelki támaszt nyújtani legalább. Mindenesetre Robón nem látszik, hogy az anyukája maga alatt lenne.
Zsizsa, el vagyunk a férjemmel ragadtatva a "ne fényképezzenek kérem" képtöl. Kiállitáson lenne a helye, annyira jó! Szerintem egyébként a melegfront érzékeny babák nyügösek ma, ilyenkor Boti (és én) virulunk, de bezzeg ha jön a hidegfront! Akkor csak nézek, hogy hogyhogy mindenki másnak jó kedve van Kép
Nappali szopi: Boti ugye 8 hónapos, de már nem szopizik napközben, bár még igy is 3-4szer naponta. Este, éjjel és hajnalban mindig, meg késö délután egy kicsit, ha ugy jön ki a lépés. Engem nem zavar, söt nagyon kényelmesnek tartom. igazából nem értem miért aggódtok emiatt, hiszen ha este meg hajnalban szopizik akkor hozzájut mindenhez ami kell neki (feltéve persze ha már rendesen eszik egyebet). Vera, téged megértelek, hogy aggódsz, hiszen ha este sem szopizik elalvás elött, akkor nehéz lehet bizotsan fenntartani a tejtermelést, meg nekem tuti felrobbanna éjjel a cicim. az meg nem jó. Igy én est csak cicivel kinálom. Eszik nem eszik nem kap mást. Kép De eszik. Ebben szerencsés vagyok Kép
Most mennem kell, a fiuk elkészültek a fürcsivel.
Jó éjt mindenkinek!
Edit
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 11 hó + 20 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 11 hó + 10 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 10 hó + 22 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 10 hó + 14 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 10 hó + 5 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 10 hó + 5 nap Anna Rebeka
Brigi Marcell György 2003.08.02 10 hó + 4 nap Dániel
Hagnosz Barnabás 2003.08.06 10 hó + 0 nap első baba
Zit Benjámin 2003.08.09 9 hó + 28 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 9 hó + 24 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 9 hó + 23 nap első baba
Szti Ákos 2003.08.15 9 hó + 22 nap első baba
Tündér Ilang Anna 2003.08.20 9 hó + 17 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 9 hó + 15 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 9 hó + 11 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 9 hó + 9 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 9 hó + 6 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 9 hó + 5 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 9 hó + 5 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 9 hó + 4 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 9 hó + 3 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 9 hó + 1 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 9 hó + 0 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 8 hó + 27 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 8 hó + 27 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 8 hó + 19 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 8 hó + 18 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 8 hó + 16 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 8 hó + 14 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 8 hó + 14 nap János Ádám
Noja Levente 2003.09.23 8 hó + 14 nap első baba
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 8 hó + 8 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 8 hó + 8 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 8 hó + 3 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 7 hó + 25 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 7 hó + 3 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 7 hó + 2 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 6 hó + 29 nap első baba</font></pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!
Legelőször a képekről:
Orral böködő Zsoltika csúcs! És nagyon szép a másik képen. Az ágyrágcsa nálunk is megy ezerrel.

Vera Bencije csuda édes, amint harapja a mama orrát! És milyen boldog közben, látszik a szemén! Tálca-rágcsa ismerős Kép

Robó mosolya a régi, még mindig huncut. Igazi nagylegény!

Hanzika: remélem, megérte a koncertre kimennni, mert nem sok jót hallottam-olvastam róla, mármint a tömegről.

Vera, Zsizsa: gabonakarika-ügyben egyszerűen mondtam neki, hogy: oké, kap karikát, de csak ha két kanál főzit megezsik, és eszerint adtam a kajákat, és közben folymatosan mondtam, hogy na, még egy kanál, és jön a karika, és úgy tűnik bejött neki. Nem mindig sikerül lekenyereznem, pedig imádja ezt a gabonapelyhet, és olyan édesen húzza a kezemet, hogy rakjam a szájába, illetve ő is felmarkol párat, és abból sikerül is egyet mindig beletenni a szájába. A kajánál maradva: ma kapott 2 darab fussilit (orsótészta), mert kinézte a szánkból. Tetszett neki, és boldog volt, hogy olyant evett, amit mi. Persze, nem volt rajta mártás.
Vera, igazad van, hogy azok a kaják jönnek be egyre inkább, amit megfoghat, azt tényleg élvezi!

Zsizsa: gratula az 5. foghoz! A dokinénikkel meg ne törödj! Ügyes a lányod, annyi mindent csinál már, és láthatóan jól érzi magát, ne aggódj. De tul.kép. miért is jártok neurológushoz? Ja, most már olvasom a választ. Fogcsikorgatás, brrrr! Nálunk egyelőre a csattogtatás megy. A kutyálkodás pedig még folytatódik, ne reménykedj Kép Kép, lihegés, morgás, 4kézlábazás formájában Kép

Bombomanyu! Bömbi babanyelvéhez grat, nálunk is megy, folyamatosan. Nagydumások lesznek Kép

Orsi! Oké, találkozzunk. A csorbai úti megállónál szoktatok leszállni idefelé, ugye? Van msn messenger-ed ott fent leszek még sokáig, cím: panulinildiko@hotmail.com, erre írhatsz is, még ma este megnézem, és reggel is.

üdv mindenkinek, panu
panu

Edit, közben írtál. Olyan jó volt olvasni ezeket a jókedvű sorokat. Grat a kutyusoknak! A díjakért, és a türelemért Kép Boti aranyos lehet ahogy a kutyákon gyakorolja a felállást Kép

panu
panu

Sziasztok Kép

Csatlakozom az elhavazott anyukákhoz... De most jöttem, és azért se fexem le ma, ímíg nem írtam - a vasalást viszont azért is halsztom emiatt KépKépKép

Visszafelé olvasok:
Panu, 1 kérdés. Jó ideje tettél fel egy képet, amibe husit fagyasztasz, tudod, olyan formás izé. No azt hol is vetted?

Edit, gratula a kutyunak! Kép Szegény Boti, jól összeveszett a cicával. Neked hogy volt lelkierőd mérni a levegő nem vételt? Kép

Brigi, remélem, hamarosan sikerül döntenetek pocaklakó ügyben, a bizonyosság tuti jobb lesz, mint a bizonytalanság. Azért úgy már más a helyzet, ha volt 2 vetélésed... legalábbis én máshog ylátom

Anita, igen, igen, igeeeeeeeen, Robó már nagyon hiányzott! Annyira édes! Kép A lányok köszönik a virágot! Kép Egyébként nekem is alig van időm jönni, pedig nálunk nem is folyik semmilyen nagy munka...

Veraaaa, imádnivaló az az orrharpós kép! KépKépKép Lehet, h mégiscsak a foga, ha szorítja, nem?

Zsizsa, Gabi egy tündér és kész Kép Képek isteniek! Persze minden amit csinál az, de nekem most különösen az tetszett, hogy odament feltankolni egy kicsit anyából és visszament játszani Kép Nálunk most az van, h nagyon anyá lett Hami. Néha eljátszik ugyan egyedül, olyankor meg se merek moccani, mert ha észreveszi, h mozgás van, tuti, h kizökken a játékából és rájön, h hoppá, anyához is lehetne menni, akkor nyávog és jöööööön ezerrel (már mászva és nem kúszva!). Na meg persze nem lehet kimenni a szobából ilyenkor stb stb.... hát eljött ennek is az ideje.
Te írtál régebben a Catan telepesei . játékról? Vagy rosszul emléxem? Most azt kaptam szülinapomra, azóta néha beiktatunk 1-1- partit, nagyon tetszik Kép

Hanzika, sziaaaa, tényleg rég voltál Kép Betegség Kép Viszont tegnap megkaptuk a Pamperses játlékot (köszi a közreműködést), zenélő formabedobó csigát, Haminak nagyon tetszett Kép Koncert milyen volt?

Gabi, kedvenc kékszemű Zsoltikám, de jó, hogy látom! Olyan édi, ahogy harapdálja az ágyat. Nálunk ilyen nincs, ui. Hami csak aludni vagy ilyen helyen (vagyis tudod, járókánk nincs is). Akkor meg fexik Kép
Evés-alvás téma detto... de már beletörődtem. Inkább szopjon, amíg lehet! Ez az orrbökdösés naggggyon tetszik ám! Úgy megnézném, ahogy csinálja Kép
Éjszakai cuccal én is bajban vagyok. Hamin hálózsák van + mégegy ujjatlan takaró helyett - ez utóbbit mostmár hogy melegebb lesz el fogjuk róla hagyni, mert sztem melege van... de azt se akarom, h megfázzon.
Ha már a kirándulásról van szó - csajszik tali címén nem lehetne egy kirándulást szervezni???
Egyékébként Hami megette volna a fűszűlakat, ha hagyom neki - mindent megkóstol. Kép

Klarissza, tetszett az, h Laca kisfiú létére olyan hisztis Kép Hááááát, sztem a kisfiúk is tudnak iszonytosan hisztisek lenni Kép Egyébként 1x-1x még a legjobb családban is előfordul, nem? KépKépKép
Még mi is gyűjtünk Pampers zacsit - bár mi már ugye kaptunk egy csigát már Kép

Zsuzsófi, aszittem Bencére, h a húgod Kép legalábbis az egyik képen!

Gabi75 milyen volt a Dallasi út? Nagyon édik a pancsios képek Dávidról.
A fűevős képünk a Jászberényi állatkertben készült - ugyan állatok nincsenek rajta, de gondoltam, leteszem Hamit kicsit mászni.

Barbi, csak nem beszorultatok megint a picébe? Üvöltő Ádi Kép Hamit is le kéne ilyenkor is kapni néha, mert még asziszi az ember, h nem tudott ríni, pedig tud.
Örülök a kocsitoknak! Kép Jó kis kenyér Kép
Mi van a meccsel - jól látom, lesz 7. mérkőzés???

Diti, ez az utazás nem lehetett semmi - hotel Ford, szerintem nem rossz! KépKép A cuccot addig hova teszitek? Tetőre?

Meme, tutik a keresztelős képek! Kép

Na megyek, mostismét elalvási nehézsége van Haminak... tegnap bealudt szopiba, majd 1-2 óra múlva felébredt és nem akart aludni. Éjfélkor is szórakoztatott. Akkor már az ágyában volt, én meg mellette és fogtam a kezét. Kivi vagyok, ma mi lesz... most épp az ölemben ül, most megkísérlünk aludni...

Cupp
Ann
annann

panu

nincs. nem is lesz, mert microsoft ellenzékek vagyunk!
mi ICQ-t használunk.
igen ott szoktunk, küldök mailt erre a cimre, benne telcsi számom.
orsolya11

Orsi, válasz ment, az icq-t is ismerem, csak apának van, nekem nincs.

Ann, a tescoban, fackelmann márkájú, azóta már a nagymaminál is van Kép Mi is most szendvedtünk apával az éjszakai ruházaton. Nálunk body+vékony hálózsák és rá egy vékony takaró, de azt már napok óta lerúgja magáról. Abban maradtunk, hogy egy közepesen vastag zsákot veszünk (nagyon vastag és nagyon vékony van, persze, éppen az nincs, ami kellene Kép) Az ágy nálunk is csak alvásra szolgál, és nincs járóka, mégis rágja a szélét, mert ha felébred, akkor feláll, és rág, és közben magyaráz, hogy vegyem már végre észre, hogy ő ébren van és ki akar szállni Kép

panu
panu

Sziasztok!

Ma nekünk is jó napunk voltKép Semmi különös nem történt, csak úgy egyszerűen jól telt a napunkKép
Délelőtt kis vásárlás, délután gofrisütögetés, Bencike egész nap tündér volt, igaz hogy reggel fél 9 után csak most este volt hajlandó szopizni, de akkor kétszer is, másfél óra különbséggelKép De ez nekem így már jó lenne, ha napközben nem, hát nemKép

Panu!
Tök jó hogy ilyen jól meg tudtad beszélni Lizivel ezt a gabonakarika-dolgotKépKép
Ez csak azoknak jó akiknek van foguk vagy fog nélkül is elnyammogható? Kép
Amúgy van egy csomó tésztás bébiétel, de nekem a dokinénink azt mondta hogy ezt inkább ne, mert a tésztában is van tojás többek közt... Pedig nagyon sok 8 hótól adható kaja tésztásKép Most akkor ez mehet vagy sem?

Edit!
Örülök hogy ilyen jó napotok volt!Kép Még az idő is kedvezett, nem? Bár délután olyan felhők voltak erre hogy azt hittem leszakad az ég, de aztán nemKép

Boti találkozása a cicávalKép Szegény biztos nagyon megijedt. Viszont gratula a rohamos fejlődéshezKép
Én amúgy már azt hittem hogy Boti is mászik, valahogy olyan érzésem volt mintha a topicban már csak Bence nem mászna mégKép De minden nap próbáltatjuk vele, egy ideig tetszik is neki de aztán megunja és dobja hátra a lábaitKép

A szopival kapcsolatban én is megelégszem már azzal is ha reggel és este, na jó egy hajnalban isKép Csak tényleg az az elkeserítő mikor este nem fogadja el, mert akkor nekem is feszül és fejnem kell, ami már nagyon nehezen megy. Vagy 15 percet kell várni mire beindul a tej. Nem tudom miért, bezzeg ha Bence szívja akkor 1 perc. De ma este kétszeresen teljesített, így nyugodt éjszakám leszKép

Viszont szeretnélek megkérni hogy segíts már nekem légyszi hogy mit lehet adni egész nap egy ilyen idős babának enni. (Bencinek még nincs fogaKép) Annyira nincs ötletem, és nem akarom hogy nagyon egyhangúan etessem a manócskát.

Ezt persze mástól is kérném akinek már nem szopizik egész nap a babája, írjatok már légyszi egész napos "étrendet", ti miket adtok a babóknak? Ezt úgy értem persze hogy reggel, délelőtt, délben, délután, este mit?
Köszi!!!

Brigi!
Bömbinek gratula a folyékony dumáláshozKép tényleg olyan cukik ilyenkor (is)Kép
Remélem sikerül megtalálni a számotokra legjobb megoldást a pocakbabával kapcsolatban!

Zsizsa!
Bencének nincs még foga, egy semKép Azért alszunk mi ilyen jólKép majd elmúlik...

Anita!
Robó gyönyörű mint mindigKép A talicskás képen igazi nagyfiú, a másodikon bájos a mosolya és klassz az új frizura isKépKép

Lányok! Ann, Barbi, Zit, a két Gabi, Meme hol vagytok?
DBarbi, Marcsi, Regina, Szisz, Dandy, Susie, Noja, ti pedig nagyon rég írtatok már!!! Jó lenne ha írnátok pár sort a babókról és persze magatokról isKép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Na közben írtatokKép

Még annyit írnék hogy szerintem nemjólalvó babáknál érdemes lenne megpróbálni a kevesebb cuccban altatást, mert nálunk azóta még nagyobb javulás állt be, mióta egy szál bodyban alszik Bence. Most még hosszúujjúban, ha kezdődik a nyitott ablaknál alvás, még akkor is úgy fog, de ha jön az igazi nyár... utána csak rövidujjút tervezek ráadni. Ja, és most is erre csak egy vékony paplannal takarom be. Mondjuk Bence hason alszik, tehát nem rúgja le, amíg alszik legalábbis, mert mikor ébred akkor már mocorog és letornázza magárólKép
Sosem volt még hideg a lába vagy a keze, tutira nem fázik, viszont nagyon jót alszikKép

De hülye vagyok! Most hogy Ann írta, már eszembe jutott hogy Gabiék Dallasba mentek a hétvégére, azért nem írKép De a többiek akkor is írhatnának! Kép

Na most már tényleg megyek az ágybaKép
Pussz!
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kép

Vera, ari vagy nagyon, hogy hiányoltál. Ezért aztán gyorsan írok is, de tényleg csak pár sort, mert leragad a szemem.

Nálunk a hétvégén a számítógép teljes átalakuláson ment keresztül, a férjem mindent újratelepített Kép Vagyis majdnem mindent, még egy csomó progi nincs fent. De net az van persze Kép

Itt volt nálunk anyósom is, sütött-főzött, de én is kitettem magamért, és főzőcskéztem egy kicsit, amíg ő vigyázott Zsoltikára Kép Így most rengeteg a kaja a hűtőben Kép

Viszont nagyon-nagyon rossz éjszakánk volt Kép Az történt, hogy fél 12-kor mentem lefeküdni, megigazítottam Zsoltikát az ágyban, mert már teljesen az ágytámlánál feküdt (akkor meg előbb-utóbb beveri a fejét). Azonban sajna felébredt, és fél 3-ig nem is aludt vissza Kép Nagggyon sokat pukizott, aztán kakilt is. Éjszaka pedig sosem szokott... Álmos volt, de az átpelenkázás után már nem. Végül elaludt, de reggel fél 8-kor már fent is volt.

Szerintetek lehetséges, hogy a sok puki attól volt, hgoy én jó sok zöldborsót ettem napközben? Másra nem tudok gondolni...

Vera,
ez nagyon jó ötlet, megpróbáluk mi is body-ban altatni Zsoltikát. Legalábbis ha a férjem is belemegy Kép Nálunk egyenlőre a rövidujjú body + pizsama + vékony takaró működik, a takaró Zsoltikáról sokszor lekerül. Nyáron persze én is csak rövidujjút adok rá majd!

Bence eszik már joghurtot? Lassan lehet adni neki, nem? A gyümi, főzelékek és a tejpép mellé még ez lehetne egy "fogás".

Ann,
a kiságyban nálunk is csak alvás van - elvileg Kép Néha be szoktam rakni öltöztetés előtt vagy után is Zsoltikát. Szívesen bemutatja Zsolti élőben is a tudományát, látogassatok meg bennünket egyszer Kép De komolyan!
Tali nagyon jó lenne kirándulás formájában is, csak legyen hol szoptatni Kép

Brigi,
örülök, hogy jelentkeztél Kép Bömbike beszélgetéséhez pedig gratula! Ahogy írod, mintha Zsoltiról hallanám, ő is annyit beszél mostanában, és olyan hangerővel, hogy csoda!

Zsizsa,
fogcsikorgatós Gabi Kép Én is úgy fekszm le mindennap, hogy hátha ma átalussza az éjszakát Kép Tényleg a minat 5 órát aludt Zsoltika egyfolytában! A végén már én ébredtem fel, annyira feszült a mellem Kép De ez még a jobbik eset lenne, nagyon ritkán fordul elő ilyesmi.

Anita,
Robóka aranyos nagyon! Igazi nagyfiú! Sajnálom, hogy nem tudsz gyakrabban jönni, de egyszer csak vége lesz a felújításnak, kitartás!

Most már abbahagyom, így is rohamtempóban írtam Kép Jó éjt mindenkinek,

Gabi

pgaboka

Sziasztok Lányok!

Csak pár szóra ugrottam be, nagyon fáradt vagyok. Apának versenye volt ma, úgyhogy egész napos programunk volt, de persze egyáltalán nem bánom, sőt Kép

Ann, az ilyen Hotel Ford kirándulások alkalmával általában van nálunk utánfutó is, úgyhogy ami bírja, az odamegy, más nagyobb dolog a tetődobozba, az apróbbak meg az ülések elé. Nagggyon klasszul ki van ez találva, már tök rutinból pakoljuk a dolgokat, max. fél óra alatt az autóból igazi hálószobát varázsolunk KépKép

Vera, nem kell hogy elkeseredj, nem Bence az egyetlen aki nem mászik, az én Tüncim is egy kis lustazsák Kép Inkább csinál minden mást, térdel a kiságyban, álldogál az ölünkben, ugárndozik mikor ül, szóval bármi mást, csak kúszás-mászást ne Kép
Kajaügyben annyit, hogy én adok neki tésztás ételeket. Bébikaját nem annyira, de csak azért mert azokért nincs annyira oda. Csibi csak azokat szerette, ő rengeteg tésztásat kapott, az volt az egyik kedvence Kép Biztos lesz aki elítél érte, de én a mi ebédünkből adok a kiscsajnak, feltéve persze hogy nincs benne tej, tojásfehérje vagy sertéshús. Amúgy szinte bármi kajából megkínálom, és azt mindig élvezettel eszi, a babakajára meg fanyalog. Vízzel vagy Csibi tápszerével szoktam neki higítani, és akkor nem lesz túl fűszeres.
Ezek után nem tudom érdekel-e még hogy én hogy etetem napközben, mindenesetre leírom Kép Reggel 7 körül szopizik, utána tízóraira vagy gyümölcsöt kap, vagy joghurtot, vagy krémtúrót, utána ebédelünk, délután 3 körül megint szopizik, utána valamikor 5 körül uzsonna, az ugyanaz mint a tízórai (mármint azok közül valami, de nem pont az amit délelőtt evett), este fürdés után egy kis tejpép, aztán szopi és alvás. Ezen felül éjszaka kb 2x-3x kel, és akkor is szopizik keveset.
Tudom hogy sokan nem értetek egyet, de énrágcsálni adok neki babapiskótát, háztartási kekszet, kiflit, kenyérhéjat, épp mikor mi van. Csibivel ugyanezeket az elveket követtem, nála bevált, úgyhogy most se csinálom másképp. Egyedül a tehéntej az, amivel várunk amíg csak lehet, bár mondjuk tejbegrízt szokott már reggelizni velünk a nagyfiú.
Na mindegy, ennyit a kajatémáról, meg úgy általában belőlem ma estére, zuhanok inkább az ágyba Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Docka: Isten éltesse a 9 hónapos Andrist! KépKépKép

Úgy volt, hogy ma este már tényleg nekifogok írni meg válaszolgatni, erre sikerült elárasztanom a fürdőszobát.Kép Amikor Barnit fürdettem, félretettem a mosógép kifolyó-csövét, és persze elfelejtettem visszatenni. Most végeztem a víz összeszedésével, még teregetni is kell, hulla vagyok. KépKép. Még szerencse, hogy a földszinten lakunk, és nem áztattam el az alattunk lakókat.

Szóval most megyek, aztán majd igyekszem vissza.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

hi

elöször is sok boldogságot minden ünneplönek.

barbi:
az nem a tanitonéni popsija, hanem egy másik kislányé, kb 5 éves.
csak nem egy chrysler voyager?

szállo:
mi 1x lada hotelben aludtunk siofokon(3fö/1auto), mikor köcsögék kizártak minket a házbol, hát soha többé......

gabi75:
4 éves volt áprilisban(lassan 4,5Kép)

zsofi:
a terhes kép a legjobbKép

zsizsa:
én egy 6 honapos babát, mert elég erösnek(immunitás) tartok egy tengerben vagy a balatonba, velenceibe nem szivesen, az elég koszi szokott lenni.
egyetértek ditivel, ha fázik, rögtön elkezd vacogni a kicsi szája ,majd belilul.na akkor tuti fázik.
a "ne fényképezzenek" nagyon müvészi lett, direkt se lehetett volna jobban csinálni.

klarissza.
nincs elromolva csak a benétöl eltanulta, bár ö nem ordit csak verekszik, ha nem rágcsálhatja a zsinorokat és nyalhatja a babakocsi kerekét.
idomul a leendö sogorához Kép
majd, ha a cipök talpát is a szájába veszi akkor lesz csak jaj. mi minden cipöt, papucsot dugunk, panna sose csinált ilyesmiket.
bene tegnap a konyha fiokba csukta oda a kicsi ujjait, hát azt a bögést. ugy sajnáltam szegényt.
üvegajto:
jo moka, pláne, ha a másik oldalon ott a mi kezünk, pacskoljuk egymás tenyerét az üvegen át.
lacának üzenjük, hogy nem felejtettünk el !!
juliusban nem megy oviba s igazán összehozhatnánk egy randit.

panu:
nálunk is megy a cheerios, mivel panna choccapit rágcsál nasinak s azt nem merek adni, mivel szerintem kemény, hát maradt a cheerios és láss csudát eszi.

pgaboka.
nálunk a kábelen jön(chello),hát azt nem fognám meg, már a csatlakozo is zizeg.
nálatok ki a gyerek??? a férjed vagy zsoltika??
jo a nozis kép, hogy betámaszt a tökéletes lökési pozhoz.

hanzika.
tudom rég nem irtam oda, de olvasni mindig megyek, igérem holnap-holnapután potlom mulasztásaimat.
egyébként milyen volt a koncert?

vera:
lemaradtam rola, hol voltatok? itthon vagy külföldön?
megkérdezhetem, hogy ez igy cakkum-pakk(mármint a házbérlés) mennyi volt? szeretnék nyaralni menni már, de csak viz mellé, hogy ne keljen orákat gyalogolni+ 100 kilo holmit cipelni a 2 gyereknek.
evés:
bene 10 honapos és csak 2 foga van alul, de mindent megkostol amit mi eszünk, még a chilis babot is. gulyáslevestöl a pörköltig, a kovászos ubin át a vajas kenyárig.
persze a babakaj nem marad el, csak ha mi eszünk öt is odarakjuk s vagy olyankor eszi a sajátját s utána a mienket vagy már evett, de ami kaja az mindig jöhet.
most az utolso méreckedés ota 550 grammot hizott, igy 8820gr, igaz a hasmenéses betegsége miatt egy 400-500 grammal le van maradva, de igy is jo husiban van.

szombaton pihiztünk, mivel a csajszi az anyukáméknál volt, már pénteken ott aludt, hát milyen jo volt. 1 BABOSOK jol használjátok ki az alkalmat, mig 1 van csak, ilyenkor érzem, hogy milyen fárasztoak tudnak ezek ketten lenni, plán, ha szövetkeznek egymással a rosszaságban.bár amikor ugy röhögnek, hogy majd kiesnek a saját szájukon az csuda jo nézni, nagyon imádják egymást és ez olyan jo.
tegnap este mikor a lányért mentünk a 2 gyereknek mintha megszünt volna a külvilág csak egymásnak estek és örültek, hogy látják a másikat(midezt 1 nap után, mi lesz itt egy pl.:tábor esetén?)
ma a pannának vettünk egy fila edzö cipöt 6,5röl 4re akciozták, igaz nike-t akartam, de az 7e volt, igy maradt a fila.

na jo sokat irtan, megyek aludni, mert bene nem evett szinte semmit, tuti felkel vmikor az éjjel.

jo8

panu:
akkor keressük egymást, max.. telcsizünk, számodat mentettem.
orsolya11

Sziasztok, itt egy életjel a pincébölKép

Már csak 2 hét és 4 nap van a vendégek érkezéséig,még mindig a glettet kenjük (második réteg félig kész), nincs szönyeg,viszont bennt az ablak...
Nyomatjuk amennyit csak tudjuk, tiszta ciki lenne, ha nem lenne kész idöben.
Csak ennek az hátulütöje,hogy nem tudok jönniKép Aztán meg ha itt lesznek a rokonok, akkor azért nem.
Megnéztem a képeket, hülyére röhögtem magam ezeken az aranyos babákon, orrharapás, kiságyrágás, talicskatolás,orral döntögetés, etetöszék rágás, van itt minden KépKépKép

Nálunk Ádám is majdnem mindenevö,ma sültcsirkét kapott krumplival, nagyon izlett neki. De azért vannak fözik is(söt, ebédre csak az van), csak nem volt idöm ma külön gyártani neki, és végiggondolva a mi kajánk is elég bababarátnak tünt ,hát adtam neki.
De ö már nagyon profin eszi a darabosat, nem is kell a szájába adni, szépen felcsipegeti a sajtot, almát, banánt, kenyeret,kekszet, mindent.
Joghurtot is kap, apával esznek meg egy dobozt közösen, az üres doboz meg a kutyáé,ö nyalja ki, nálunk nem megy semmi sem kárba.
Idö itt is pont olyan,mint otthon, szakad az esö, legalább nem fáj a szivünk,hogy a pincében dekkolunk, mikor úgy sem lehet kirándulni menni.
Na, ezt kb 2 perc alatt irtam,Ádám alszik, húzok apához le a pincébe dolgozni.

Jövöhéten éjszakás a párom, megint lopni kell majd az idöt egy kis netezésreKép

Hokisok tegnap már megnyerhették volna ezt a nyavajás kupát (kezd herótom lenni 2 hónap után), de kikaptak, igy mennek 7-ik meccset játszani hétfön. Akkor akárki is nyer, vége a mizériának, már nem is bánom, állandóan csak dudálnak mindig az autósok, ha van gól,ha nincsKép

Jövök amikor tudokKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

A ma éjszakánk elég húzós volt. Zsomának jön a foga ezerrel. Nagyon féltem, hogy hajnali kelés lesz, mert Balu este 6-kor kidőlt. De fél 8-ig aludt. Huhh.

PGaboka: simán lehet gázosabb a te zöldborsódtól Kép
Balu is meg Zsoma is úgy mocorog az ágyban, hogy ütözésig menjen, és úgy alszanak békésen. Nem szoktam őket átpakolni.
Joghurt: 9-10 hónapos kortól mehet. Meg a túró meg a sajt is.

Igazán lehetne egy kis nyár. Elegem van, hogy egyfolytában max 3 napig van jó idő. És most csütörtökre már megint esőt mondanak! Grrrrr!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Kaja ügyben írok csak: hasonló mint Ditiéknél mindent kap ami nem nagyon fűszeres...stb.
Sajtot, joghurtot is (imádja) a doktornő ajánlásával. Mi is csak a tehéntejjel várunk (habár a főzelékek nagyrészébe azt teszek)!

Este írok majd többet!

Meme
meme

Sziasztok Kép

<font color="ff0000">Anita,
nagyon boldog névnapot kívánok Robókának Kép </font>

Cory,
valóban a zöldborsó lehetett a ludas, mert tegnap egyáltaán nem ettem, és aludtunk rendesen, persze 3x kelt Zsoltika éjjel, de csak szopizott és aludt tovább Kép Zöldborsólevest ehetek??? Sajna ez a 40 napig esik idő most nagyon bejött Kép

Barbi,
neked is kitartást kívánok a felújításhoz! De az nagyon jó lesz, hogy kint lesznek a rokonok Kép Meddig lesznek nálatok? Gondolom jó sokáig Kép Jót nevettem a joghurtos dobozon, mármint hogy a kutya nyalja tisztára, olyan jófej kutyátok van KépKépKép

Orsi,
néha bizony a férjem is gyerek Kép És ő is Zsolti Kép Nagyon sok okos játékot talál ki Zsoltikának, és imád is vele játszani. Amint hazaér a munkából, átveszi Zsoltikát, és egy kicsit én is szabad vagyok. Viszont sok szempontból nagyon aggódós, félti mindentől a picit. Persze én is nagyon vigyázok rá, csak hát mivel egész nap itthon vagyok, jobban látom, hogy mit hogyan szokott csinálni Zsoltika, így nem aggódok, ha már valamit úgyis szokott vagy tud... Na kicsit körülményes voltam Kép

Hagnosz,
elárasztott fűrdőszoba Kép De azért írj, ha van időd! Tegnap persze nem írtam, de Barninak nagyon boldog 10 hónaposságot KépKépKép

Diti,
Hotel Ford így nagyon jól hangzik, tényleg rutinonsak vagytok már Kép

Dandy, Docka,
Martinnak és Andrisnak nagyon boldog 9 hónaposságot KépKépKép

<font color="0000ff">Kaja: hát mi bizony nem adunk még semmit a magunkéból Zsoltikának. Egyenlőre csak a főzelék, gyümölcs és a tejpép van neki, de mivel én allergiás vagyok (szénanátha), ezért a joghurttal is várunk még. Viszont ugye a szopi jól megy... Ezt már írtam.

Képzeljétek, Zsoltika egyre ügyesebben változtatja a hangerejét Kép Persze legtöbbször kiabál, de iszonyú hangosan. Mondja, hogy oda-doda, tá-tá, de új hangokat is: ö, z, t, néha pedig suttog is már. Továbbra is dobálja a játékait, de már a járókából is. Olyat is csinál, hogy kirakjra a játékot (ami kifér a rácson), leteszi a szőnyegre, aztán kinyúl érte és visszaveszi. Aztán újra ki... Jól el tud játszani ezzel egy darabig Kép A konyha alsó szekrényéből pedig már szépen kipakol Kép </font>

Lányok, tényleg nagyon eltűntetek jópáran! DBarbi, Zit, Regina, Noja, Susie, Marcsi, Szisz... és még sorolhatnám: mi van veletek? Írjatok!

Most viszont már megyek, Zsoltika éhes, aztán sétálunk Kép

Sok puszi:
Gabi

pgaboka

Vera! A cheerioshoz nem kell fog. Nyámmog rajta és megpuhul a nyáltól, majd lenyeli. Jól bírja. Az imént váltunk el Orsitól és Benétől. Bene is eszi a gabonakarikát, rástartoltak mindketten, és megosztoztak rajta Kép Lizi is eszik már joghurtot. Nálunk nincs allergia, és a doki is javasolta. Először natúr joghurtot adtam, amibe tettem reszelt almát, vagy pépesített banánt, de a többi gyümi is mehet. És mostanában már kapott kész gyümijoghurtot. Imádja. Amikor elfogy 1 pohárral, kiabál, hogy még-még Kép, de nem merek többet, és kap helyette gabonakarikát, lekenyezerem Kép Nálunk a főzik nem mennek, de az már kellene, amit mi eszünk. 1-2 darabot kap is, mert mi sem eszünk vad fűszeres, nehéz kajákat, sőt. És azért is lassan, mert a darabos kajáktől még tartok egy kicsit. Most tanulja. na, ez eléggé összevissza volt Kép
Így néz ki egy napunk:
reggel 6-7h szopi, aztán 8-9h gyümijoghurt + cheerios, aztán 12-13h főzelék, 15-16h gyümi, 18-19h natúr joghurt gyümölccsel, 20h szopi
lehet, még tejpépet adni neki, vagy tejberizspépet, de nálunk az sem megy Kép

Gabi! Vigyázz mindennel, ami puffaszt, ezek szerint Zsoltika nem bírja. Sem a szénsavas italok, sem a k-betűsek, sem a hüvelyesek nem alkalmasak ilyenkor. Marad a hús, a tészta, és a vajas kenyér, tiszta hízókúra, de ez van Kép Vigasztaljon, hogy van egy okos, ügyes fiad Kép

panu
panu

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kajatippeket és leírásokatKépKép
Az az igazság hogy mivel én is parázós vagyok, (és még annyira nem vagyok kifogyva a kajaötletekből semKép) én sem merek Bencének a sajátunkból adni. Viszont a joghurtot, túrót és sajtot akkor elkezdjük. Szerdán jön a doktornéni hozzánk, gondolom ő is ugyanezeket fogja ajánlani.

Nálunk ma reggel 5kor volt ébredés, aztán 8kor, mindkétszer volt is szopi, talán még most egyszer fog szopizni Bence, aztán már jön a főzelék. Most először tudom értékelni hogy nem kell feltétlenül szopi 3-4 óránként, ugyanis délután készülök a Duna Plázába (ha addig nem zuhog az esőKép) és így nem kell rohannunk hazaKép. Ha nagyon muszáj ott is meg tudom etetni egy gyümölcsdesszerttelKép

Gabi!
Este utána már Te is eszembe jutottál hogy mondtad hogy nem leszel a hétvégén. A sok kajáért irigy vagyokKép még ma nem is ettem, és ebédet sem rendeltem a hétre. De majd csak nem halok éhenKép

Szerintem is lehetett a sok puki a sok zöldborsótól. Én mondjuk hetente egyszer eszem zöldborsólevest és ennyitől még nem tapasztaltam Bencinél problémát.
Viszont tegnapelőtt és tegnap is ettem epret, nem olyan rengeteget de azért nem két szemet, és mintha kiütéses lenne a háta meg a hasaKép De most nem nagyon tudjuk hogy ettől-e, mert ha az apukája puszilgatja a borostáival akkor is ilyen szokott lenni.

Hangváltoztatgatás nálunk is megy, most is itt fekszik Benci a földön, és nem játszik ám, hanem már vagy félórája a hátán fekszik, kapargatja a hasát és közben egyfolytában beszél, de mindig más hangszínbenKép Olyan édi!

Cory!
Zsomának hány foga van már?

Barbi!
Biztos szép lesz nagyon a pince, annyit dolgoztok rajta! És biztosan kész is lesz, emiatt ne izguljKép
A joghurtosdoboz+kutyán én is nevettemKép

Orsi!
A Velencei tónál voltunk, egy magánházat béreltünk ki. Szombattól szerdáig 60ezer volt a ház, azt hiszem ez úgy jött ki hogy napi 15ezer, plusz van még valamennyi idegenforgalmi adó is, de azt elengedték. A víz kb. 50 méterre volt a háztól, végig sétány, nem messze van a csúszdás strandi rész, de itt is lehetett (volna, ha olyan idő lett volna) fürdeni, vízibiciklizni.
Ezen az oldalon vannak klassz vízparti házak http://www.velencetours.hu/ a Fizetővendéglátás menüben.

Diti!
Neked is köszi a kajainfókatKép Persze hogy érdekel. Legfeljebb én nem mindent adok belőle Bencének, csak amit jónak látokKép
Egyébként biztos a koraszülöttség is okoz Bencinél némi mozgásfejlődési lemaradást, de ő tényleg lusta is mellé, most is tök régen üldögél egy doboz játék mellett és ki-be pakolgatja őket, néha mond is nekik valamitKép
Tegnap nagyon aranyos volt. Van egy picialakú hajtogatós könyve,amiben állatok vannak, azoknak beszélt, de nagyon hosszú ideig. Csak néztünk! Meg sem mertünk szólalni, nehogy megzavarjukKép

Most viszont mennem kell, mert mindjárt bedühödik hogy nem tudja felborítani a dobozt és már erőteljesen csapkodja...

Szép napot mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Panu!

Közben te is írtál. Köszi hogy leírtad az étrendeteketKép Ma veszek elsőkörben natúr joghurtot, majd meglájuk mit szól hozzá BenceKép Szerencsére nálunk a főzelék is nagyon megy, sokszor nem is elég neki egy üveggel (bár nem adok olyankor többet, hanem inkább valami mást még utána). De lehet ha ő is megtapasztalja a finom ízeket (mint pl. gyümijoghurt) már nem fog kelleni a főzelék, legalábbis sokmindenkitől hallottam már. És igazuk is van a gyerekeknek, nem? Én sem enném meg, ha kaphatok annál finomabbat isKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Megvolt a séta, bevásárlás, aztán ebéd, most meg alszik Zsoltika Kép

Vera,
ez a nyaralás engem is érdekel Kép Szerintem nagyon jó áron volt a szállásotok. Itt mennyire volt gyerekbarát a környezet? Volt-e pl. kiságy, etetőszék? Vagy máshogy oldottátok meg az alvást?

Az epertől bizony lehet kiütése Bencinek! Azt hiszem, a szopis topicban olvastam erről. Kár, mert én is nagyon imádom az epret, de szerencsére Zsoltikánál nem okozott kiütést Kép

Olyan jó nektek, és mindenkinek, akinél a babák ehetnek már tejterméket! Én is adnék, de úgy félek, nehogy allergiát okozzon Kép Pedig én magam is imádom a joghurtokat, no meg a tejet is Kép De csak nagyon módjával iszom.

Az előbb nem írtam, de gratula Bencinek a szép súlynövekedéshez Kép Néha azért irigyellek a nyugis élet miatt Kép No meg az átaludt éjszakákért is Kép De előbb-utóbb nálunk is eljön már az a nap, amikor Zsoltika nem ébred éjjel. No és az is, amikor Bence elindul, akár kúszva-mászva, akár állva KépKépKép

Duna Plaza: a héten ki szeretném próbálni az egyedül buszozást (4-es busz), mármint Zsoltikával, de anyukám nélkül Kép Remélem, megy, és akkor találkozhatnánk valamikor ott is Kép Sajna levelezőnk még nem megy, ezért nem tudok mailt-t írni Kép Elvileg holnap már működni fog.

Panu,
vigyázunk nagyon, pedig hogy imádom a friss zöldborsót! No meg a karalábét Kép Persze ezeket el is felejthetem egy időre. Talán majd jövőre már ehetek én is Kép Addig meg kibírom. És nagyon köszönjük a bókot KépKépKép Olyan jólesik Kép Tényleg, mikor láthatunk képet Liziről?

Pihenek egy kicsit én is, amíg alszik a gyerkőc. Szép napot mindenkinek:

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Vera: reggel még 1 volt. Most alvás előtt 1,5. Remélem, este már 2-ről számolhatok be Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Lejártam a lábam, most értünk haza a Duna Plázából. Jó kis 4 órás sétánk voltKép De szerencsére mindent kaptam amit szerettem volna, sőt még megleptem magam egy új parfümmel is és kinéztem a ruhámat a nyári esküvőre amin tanú leszekKép Apa nagy örömére... mármint a ruhaKép

Gabi!
A szállás nem volt gyerekbaráttá alakítva, de nem volt semmi probléma. Kiságyat kaptunk, mert megkérdeztük előre hogy nincs-e véletlenül. Úgyhogy azt hoztak egyet, ilyen régebbi típusú utazóágyféle volt, de Bence ugyanúgy aludt benne mint itthon, nem volt vele gond. Etetőszéket és kádat viszont mi vittünk, mert ugyan a szék nélkül is ellettünk volna 5 napig, de nem szeretném ha megszokná hogy nem székben is lehet enni, úgyhogy mi ezt ezért vittük, hogy ne boruljon a megszokott rend. Kiskádat pedig azért mert csak két zuhany volt és nem akartam abba beleültetni Bencét. De maga a ház és a kertje gyönyörű volt, 3 nagyon igényes szép szoba franciággyal és két szintén nagyon szép fürdőszoba. A konyha felszerelt volt, a mikrótól kezdve a kávéfőzőig tényleg minden volt. Nekünk nagyon bejöttKép Az egyetlen dolog ami nem volt túl jó az az hogy mivel ez egy nádfedeles ház, így még nem tudott kellőképpen átmelegedni és nagyon hideg volt benne. De mivel vittünk egy pici hősugárzót is, így ez sem okozott gondotKép

Gondoltam ám rátok ma, mikor a pataknál jártunk hogy jó lenne ha épp ott sétálnátok ti is, akkor tudtunk volna találkozni. De majd legközelebb megbeszéljük. Egyébként nekünk a patak negyedórás sétára van, és innen már csak 15 perc a pláza. Pontosan 30 perc séta oda és 30 visszaKép Szóval nektek sincs messze gyalog, szerintem jobb mint busszal.

Cory!
Drukkolok hogy minden nyűgi nélkül, alvás alatt kibújjon az a fogacskaKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Gabi, Brigi: köszönöm szépen Robó nevében a köszönötést, jólesett nagyon!!

Anita
anita77

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket Martin nevében!

Vera kérésére, de mindenki más kíváncsiságának kielégítésére is pár sort rólunk.

Martin 1 hét alatt nagyon sokat fejlődött, először is kijött 2 foga, így már 4 van. Megtanult mászni, felülni, mindenbe belekapaszkodik és feláll, sőt már az ágy mellett lépeget is. Sokat dumcsizik babanyelven. Ha utánozzuk, sokáig párbeszédet is lehet vele folytatni.Kép)
Az alvás változó, de mindig van. Próbálom visszaszoktatni az ágyba, nehogy lemásszon felkeléskor. Napközben több-kevesebb sikerrel megy is, de éjjel ragaszkodik hozzánk. Martin csak pizsiben alszik, és közös takarónk van.Kép Az ágyában meg van saját takarója, amit nem rúg még le, (hason alszik).
Még mindig kb.3óránként szopizik, éjjel is 1-2x, össz ált-ban 7x, de van hogy többször is, ha nyügi. Emellett 3x eszik szilárdat, most próbálkozunk a 4. bevezetésére. A 3 evés délben főzelék, du. gyümi v. gyümi+7gabonás pehely, este főzelék. Időnként azért kap kóstolót a mi kajánkból is. Kenyérhéját rágcsál, de kapott már virslit, joghurtot, kekszet, hasáb krumplit, stb.
Azt hiszem ennyi.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Anita,
Csatlakozom: Boldog névnapot Robónak (és persze minden más Róbertnek)!

Hát koncert nem volt egy nagy durranás, sőt a 3 órás állástól a derekam is kikészült Kép A 2000-es koncertet jobban élveztem, igaz, ott az első sorban tomboltam. Most meg kb. 300 m-re voltunk a színpadtól, tehát sokat nem láttam belőle (ha lábujjhegyre áltam, akkor a fényeket), a kivetítő, amit láttunk meg az első szám után bedöglött Kép Arról nem is szólva, hogy valahogy most volt bennem egy olyan nem-teljesen-élőzene érzés is. Szóval, nekem csalódás volt.

Jó, hogy írtok itt a kajcsikról. Még nálunk is a 6-7 hós gyümölcsök és zöldségek mennek, de kezdek kifogyni az ötletekből. Hétvégén kapott kenyérhéjat Marcus, nagyon tetszett neki Kép Meg a tésztaféléken gondolkodom, nem tudom, hogy lehet-e már (ugyebár most volt 7 hós a fiatalúr).

Fog: Marcus sem a tankönyv szerint működik, mert 4 hósan előjött az alsó két foga, most meg a felső kettő, de az egyesek helyett a kettes fogacskák. Úgy néz ki, mint egy kisvámpír Kép De szerintem ez is öröklődés kérdése, mert nekem és a páromnak is hamar kint volt a fogacska.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Lábujjhegyen gépelek, a szomszéd szobában alszik Ádám,nekem meg lenne még dolgom, de inkább BabanetezekKép

Én is remélem hogy szép-és-jó lesz a pince,csak már lenne kész...Nem bánnám, elhihetitek. Nagyon szoros az idözités, remélem a festékszag elmúlik mire jönnek apósomékKép. 6 hetet lesznek itt, apósom, a férjem öccse , és egy nagynéni, aki tulajdonképpen már élettársa apósomnak.

Ma elvittük megmérni Ádámot, és azt hittem dobok egy hátast, ugyanis 800 grammot hizott egy hónap alatt, nöni meg egy cm-t se...Na jó, idáig mindig magasabb volt,mint az átlag,szóval most átlagos, na de ez a súlynövekedés nem semmi...(8700-ról 9500-ra!)
És megint betévedtünk abba a használtruha boltba ahol a múltkor is egy halom ruhát vettünk, most sem úsztuk meg kevesebbel, de képzeljétek mindent 50%-kal olcsóbban adtak!

Robónak én is boldog névnapot kivánokKép

Ha tudok még késöbb részletesen vissazolvasok és irok isKép
De most mennem kell.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?