Új privát üzeneted érkezett!

Nettke,

Igen, lumbágó :roll: Éjszaka annyira rosszul aludtam, nem tudtam megfordulni, és minden pózban rossza volt. Reggel elmentem az ügyeletre, kaptam szurit. Most egy kicsit jobb. Volt már ilyenem, akkor régen még mozdulni sem tudtam, nemhogy menni. Egyébként menni jobb, mint ülni. Azért is akarok menni fürdőbe, hátha a vízben jobb elviselni. Köszi a tippeket!

Detti

KépKép
kiliman

Hűha Cat, elég borzastó sztori. A vízbeesésen még röhögtem :lol: , de a tűz már nagyon gáz.
Mondjuk nálunk nincs is gyufa itthon, ti mihez használtok?

Detti!

Jobbulást kívánok!

Ditke
ditke62

Cat!
Hű,a hajam égnek állt,ahogy olvastam a történteket!Jó,hogy nem lett nagyobb baj!És micsoda érdekes,hogy mi marad meg a gyerekeink fejében 1-1mese után!!!!
Én is parázok az ilyen sztorikon újabban.Eddig sose éreztem úgy,hogy lennének annyira fifikásak és ügyesek,hogy egymásra (is) vezsélyes dolgokat találnának ki,ha néhány percre akár ittbent,akár az udvaron magukra hagyom őket.De ezen a nyáron (he-he-he 2hete van szünet :shock: ) annyi apró és nem is annyira apró butaságot csináltak,hogy lassan úgy kell őket őriznem,mint csecsemő korukban.Megmondom őszintén,hogy nagyon fárasztó már nekem ez!!!Néha ezsembe jut,hogy vajon rosszul csináltam valamit???Kihagytam volna valami apróságot vagy tényleg ennyire nem érthető még számukra az,hogy 1-1játék mennyire veszélyes???!

Detti!
Merre voltatok fürcsizni?Végül jót tett a lumbágódnak?

Nettke!
Mi volt kontrolon?Rendben van Beni?Sárival voltatok azóta lovagolni?

Kép

Kép
edit73

Brigi!
Bocs,de még nem tudok konkrétumot,mert a férjem főnöke egy ... (ó mondanék olyan cifrát rá :shock: )Hétfőn megy dolgozni a Tamás és addigra remélem,lesz már jövő havi beosztás.

Kép

Kép
edit73

Edit,
Benivel minden OK, megy oviba holnap :lol: Szerdán már levehetem a kötést, és onnantól zuhanyozhat is. Hálisten, ezen is túl vagyunk!! :D

Detti,
hogy vagy? Elmentetek végül?

Kép
nettke

Sziasztok :)

KÉpzeljétek, lepasszoltam a csajokat! TEgnap felhívott anyósom, hogy ma eljönnének a kölykökért és jövő vasárnap visszahozzák. Így van egy szabad hetem. Igaz, hogy oviba jártak volna elvileg, de már úgyis csak összevont csoport van.
Így most nekem csak egy macsek maradt. :lol:

Nettke :)
Szuper, hogy Beni ilyen jól van. Nagy megkönnyebülés lehet neked. :lol:

Edit :)
Hát így most ez a "mikor menjenek a lányok" gondom megoldódott, de azért várjuk, hogy lesz-e buli, vagy nem.

Sztem semmit nem rontottál el!!!! Ez egy ilyen időszak. Még "buták", viszont már találékonyak. És most kezdik értelmezni azokat a dolgokat, amiket tőlünk látnak, de még lehet bennük részük, mert MI veszélyesnek tartjuk. Ők meg kipróbálják.
Én például egy csomó könyvben olvastam, hogy hagyjuk a gyereket belefolyni a mi dolgunkba, és adjunk nekik feladatokat, amiket ők is meg tudnak csinálni. Na de az én gyerekemnek eszébe sincs olyat csinálni, ami nekik való. Ők ásni, meg kapálni akarnak, méghozzá úgy, ahogy ők értelmezik. :roll: A konyhában vágni akarnak. A babával nem úgy játszanak, ahogy sztem jó lenne. Hanem emelgetni akarja, meg sétáltatni. A múltkor egy szempillantás alatt felrakták a kanapéra, aztán már csak azt láttam, hogy zúg lefelé. És napjában 50x mondom el, hogy ne rángassa, ne emelgesse, mert ..... Falra hányt borsó. És nem arról van szó, hogy nem tudja, hogy nem szabad.
A gyerekkort tényleg túl kell élni, nincs mese. Csak a saját kárukon tanulnak. Csak remélni lehet, hogy az a kár, nem maradandó. :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Edit,

Amikor nekem 2-3 évvel ezelőtt azzal jött valaki, hogy "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond", rettentő mérges lettem, hogy akkor próbáljon ki együtt szoptatni két gyereket, meg rohanjon egyszerre kettő után. De, mostmár látom, hogy tök igazuk volt. Nekem is egyre több, vagy inkább nagyobb problémám van a gyerekeimmel, amellett, hogy mostmár sok mindent meg lehet velük beszélni, meg segítenek már jó néhány dologban. Biztos, hogy nem te rontottál el dolgokat, és ezzel magamat is megnyugtatom :roll:

Brigi,

Minike sincs? Mert akkor tényleg nagyon király dolgotok van!

Köszi mindenkinek az érdeklődést, jól vagyok. Szombat reggel kaptam egy izomlazító szurit, délutánra már semmi bajom nem volt, és azóta sincs.
Tegnap végül a Galériusba mentünk Siófokra. Jó, jó, de nem annyira voltam elájulva. Eddig még mindig a zalaegerszegi viszi a pálmát. A tegnapival az volt a gond, hogy a honlapukon mutattak egy belső csúszdát, és ezt meg is mutattam a gyerekeknek. Viszont ott tudtuk meg, hogy csak 10 év felett lehet használni. Hááát, teljesen kikészültek a fiúk ettől. Nagyon nehéz volt nekik megmagyarázni, hogy bár ők már nagyfiúk (mert nem kakilnak-pisilnek be), de nem annyira, hogy használhassák a csúszdát. Tök szomorúak voltak emiatt.
De ettől függetlenül élvezték. Nem csak játszottak, hanem egy csomót gyakoroltunk is. Ambrus nagyon profin úszik víz alatt, sőt, szinte csak ott. A mellúszást már jobban csinálja, mint én :roll: Bernát meg nagyon ügyes ezzel a fejesugrás közben bukfenc gyakorlattal.

Detti

KépKép
kiliman

Brigi,
hű, élvezd ki a nagy szabadságodat!!!! :lol: :lol: Én aludnék éjjel-nappal 8)

Detti,
jó, hogy ilyen hamar túl lettél rajta!!
Te, a fiaid így tudnak??!!! :shock: El vagyok képedve!! Ez nagyon jó! lehet hogy érdemes lesz "úszatni" őket később is.. (mi ehhez képest sehol... Sári még tempózi sem akar, csak lebeg a vízen :roll: )

Kép
nettke

Brigi,
Húú, a szabad hetért egy kicsit irigy :)
Nettke,
Azért vannak fokozatok :) én még a lebegésnek is örülnék :) nálunk még a pancsikolás megy.
Detti,
Ambrus meg nagyon ügyes!!!!

Kép
pramprampram

Kata,

Merre vagy? Haza értetek? Milyen volt? Képek? Gyerkőcök?

Lillához hasonló kérdéseket tennék fel :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Brigi!
És mit csinálsz ennyi nagy szabadsággal?Ugye nem (csak) dolgozol?

Nettke!
Ti nagyon ügyik vagytok!!!Jövő nyárra úgy fog úszni sárci,mint egy halacska.Hány 4éves gyerek mondhatja el,hogy tud a vízen lebegni?

LILLA,KATA!!!!
Merre jártok?Tessék jelentkezni!

Csajok!
Apa megkapta 18-ára a szabit,így okés a kürtöskalács-party.
Holnaptól festünk,így még nem tudom,be lesz-e üzemelve a számítógép.De ha 3-4napig nem vagyok,nem tűntem el.Utánna majd megdumáljuk a részleteket!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!!!!

Bocsi-bocsi! :oops: :oops: :oops: Olvasni már kétszer is sikerült a múlt-ehéten, de írni sose..... Nálunk is ugyanaz van, mint amit többen említettetek: szinte egy percre se lehet őket egyedül hagyni, mert olyat csinálnak, h a hajam égnek áll tőle!!! Nagyon találékonyak. :twisted: Nem mi rontottunk el vmit, ez ilyen korszak-a barátnőm lánya 1 évvel idősebb, tavaly nagyon kivolt ő is. Pont ezeket mesélte, h Judit tök okos, mindent meg lehet vele beszélni, mindent megért, a köv percben pedig baromságot csinál, rosszabb mint a kétéves öccse....

Ehhez nekünk most hozzá jön, h nincs gyerektársaság, egész nap együtt vagyunk-kicsit ez is az agyukra ment-Dá szinte egész nap nyígatja Nikit v eszetlenül rohangál fel-alá a lakásban. Kint jobb a helyzet, a parton elég elviselhetőek. Dehát ugye főzni is kell, takarítani is kell, stb... elég nehéz időszak ez most.....

Még mindig érezni a hatását a költözéseknek-változásoknak is...tudom én mi bajuk, de ettől még nem könnyebb elviselni őket.

Úgy néz ki, aug elején megyünk haza, azért várom már- társasághiányom van nekem is! Remélem MINDENKI rá fog érni augusztusban, mert mindenkivel sürgősen talizni, dumálni akarok! :D A gyerekek ki vannak éhezve a társaságra- csakúgy mint én!

Amúgy iszonyat vizicsibék lettek, Dávidnak ugye csak füldugóval és módjával lehet belemenni-elég nehéz visszatartani. Niki meg megy mint állat.... elviszi a hullám, eltűnik a vízben, aztán prüszköl egyet és megy újra. Vettünk hungarocel úszódeszkát v mit és azzal nyomulnak a hullámok között. Képeket remélhetőleg tudok mindjárt feltenni-ha még nyugi lesz kicsit. Ha a fülésztől zöld utat kapunk, mindenképp akarom úszni vinni őket.

Cat

Horror a tűz-sztori! Tiszta szerencse, h a szitter azért ismeri őket annyira, h észrevette rögtön, h vmi nem oké. Tényleg gáz, miket ki nem találnak.... tényleg nem lehet egy percre se egyedül hagyni. Nálunk a WC-ben való horgászás a menő-ettől is ki vagyok akadva, de legalább nem veszélyes. :?

Nettke

Drukkoltam ám én is Beninek, örülök h ilyen jól viselte. Sárinak gratu a lovagláshoz!

Detti

Örülök h jól van már a hátad. Fiúk nagyon ügyik az úszással ,megérte a pénzt és az időt h járattátok őket.

Pram

te meggyógyultál? Skarlátnak vége? Többiek nem is kapták el?

Kata

Gondolom ki se látszol a mosásból.... Milyen volt? Remélem jó időtök volt.

Brigi

De jó neked! Ha hazamegyünk, pont én is egy gyerekmentes hetet tervezek! 8) Szerencsére én az összestől meg tudok szabadulni, nem marad koránkelő a lakásban. :wink: Bogi jobban van már?

Ditke

Nagyon jó helyeken voltatok! Ezek mind ott vannak a közelben v egész hétvégés kirándulásokat is tesztek?
Csótány: nekünk is volt a régi helyen.... mindenki azt mondta, h itt mindenhol van. Hát, amilyen kosz van minden házban, még ezt is el tudom képzelni. Itt a beköltözésünk napján láttam egyet a szkerényben utoljára. Itt nincs anyira közel egy kszos szomszéd se, h átjöjjenek tőle. Amúgy meg kitakarítottam és azóta nem volt. Itt lehet speci csótánycsapdát is kapni, biztos ott is.
Tényleg, a nyomulós magyar-problémát sikerült megoldanod?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Úszással úgy látom elég jól halad a többség. :)
Nekem az a friss tapasztalatom, hogy nem kell semmi ördöngősség csak víz, víz, víz. Na ez így röhejesen hangzik, de így van. Az enyémek egy jó hónapja visítottak ha víz cseppent az arcukra, a fürdőkádnál hajmosáskor egy törölközővel álltam és folyamatosan töröltem az arcukra folyó vizet, a medencébe csak akkor mentek be ha senki sem volt mert még véletlenül rájuk csapják a vizet. Ehhez képest most víz alatt úsznak, a tengervízen sem vacakolnak hogy sós, meg koszos, meg hullámzik... bele a közepébe, már attól félek hogy túl bátrak, mert az sem izgatja őket, ha nem ér le a lábuk, ők mennek. Ilyen hungarocel deszkánk nekünk is van, de leginkább minden (karúszó, deszka, úszógumi ) nélkül mennek. Nem tanítottam őket sehogy, egyszerűen minden nap kint vagyunk a medencénél vagy a parton, aztán látták a többi gyereket meg rájöttek maguktól, hogy semmi nem történik ha vizes lesz az arcuk.

A gyerektársaság még mindig nem vonzó nekik :(
Most már költözött egy argentín család ide 3 gyerekkel, németek, angolok, már néha tömve a medence gyerekekkel. (meg úgy általában véve minden tömve, bolt, utak, stb., itt a túristaszezon :) ) Ők mégis kettesben játszanak, nem izgatja őket ha ott van más is. Mintha ott se lenne. Erőltetni nem tudom, szerintem csak a suli és a szeparálás lesz a megoldás.

A nyomulós pasit sikerült leszerelni, úgy ahogy mondtátok, nem értem rá soha, néha kicsit talán túl erős is volt mikor egymás után 4-5 ajánlatra közöltem, hogy sajna van programunk vagy épp nincs hozzá kedvünk... Szóval megértette és végre lekopott :)
Az argentínokkal szoktam beszélgetni, bár túlzás beszélgetésnek nevezni, inkább makogok :oops:

Ahol voltunk az mind itt van 100 km-en belül, nem merészkedtünk még messzebb, meg úgy vagyunk vele, hogy amíg itt is van látnivaló minek is mennénk ? :wink:
Még beszéltük is a férjemmel , hogy Magyarországon bezzeg nem láttam az összes falut 100 km-s körzetben. :roll:
Most hétvégén is voltunk, El Campello-ban, bár semmi extra nem volt benne, de majd teszek fel képeket ha ráérek.

A gyerekek nálunk is ilyenek, már tudják hogy mit nem szabad de ettől még próbálkoznak. Az enyémek már ismerik az összes repedést a sarokban, annyit állnak ott.

Most is mutatok képeket: a férjem csinálta a kórházban. Hát ég és föld a különbség az otthoni és az itteni viszonyok között (bár ezt már írtam, de a képek jobbak)

A betegszobában az ablak alatt van egy vendégágy, az lehajtható a hozzátartozónak.

Kép

Kép

Az egyik műtő:
Kép

A műtők előterében van egy terem ahol a hozzátartozók várhatnak, ide jön ki a sebész műtét után tájékoztatni őket. Meg van több helyen érintőképernyős monitor amin egy kód beírásával a hozzátartozó tájékozódhat a betegről amíg az bent fekszik. (épp hol van, milyen vizsgálatok voltak, stb.)

Lilla!

Augusztusban véglegesre mentek haza vagy majd újra próbálkoztok? Nem sikerült munkát találni?

Mennem kell, már megint a nyakamon vannak. Legújabban ha bekapcsolom a gépet egyből rácuppannak. Eddig nem érdekelte különösebben őket, de megmutattam nekik az Anna-Peti-Gergő oldalt, na azóta függők
:lol: :?

Ditke
ditke62

Edit,
Sikerült számotokra megfelelő szállást találni 6 főre?
Lilla,
Amíg vakációztok, élvezzetek ki minden percet!!!
Köszi, Kata már meggyógyult és a többiek nem kapták el.
Ditke,
Én hordom őket uszodába és ott nem erőltetik az úszást, hanem szoktatják őket a vízhez. Először fröcskölik őket és lépesenként, egyénre szabottan haladnak velük. Igaz, nyáron csak heti 2 alkalommal mehetünk.

Kép
pramprampram

Sziasztok!

A héten már vagyunk, de semmi szabadidőm..... :( , ahogy írjátok, nálunk is iszonyat, h mit művelnek a fiúk. Folyamatosan figyelni kell őket. Annyira elevenek, nincs szünet. Csak ha alvás van. Másoktól is hallottam, h ez egy elég nehéz időszak. Csak éljem túl!

A nyaralás annak ellenére, h elég furi, ill. változatos idő volt, nagyon szuperül sikerült. Legközelebb is eljövünk ide. Lefényképeztem az utca neveket, h hol jöhet szóba szállás, mert most egy kicsit messze voltunk a parttól. Nem vészes, csak hazafelé, strand után nehezen bírták a fiúk, felfelé a hegyen. nagyon sokat kirándultunk és iszonyatosan jól bírták. Mi is alig bírtuk, igazi hősök voltak.
Ja az első nap elment egy nagy hajó, nem is nagyon figyeltem rá, csak kb. 5 perc múlva megjött a hulláma. Na az elöntötte az összes holminkat, köztük a telefonomat, pénztárcát. Telefon total tönkre ment, mondjuk már nagyon szar volt, pénzt megszárítottuk. Szegény Vendel pedig a bokáig érő vízben állt, mondjuk Attila mögötte volt, de őt is váratlanul érte a hullám, szóval Vendelt totál felborította, szó szerint megfordította, bukfencezett benne. Úgy megijedt szegény, remegett utána. Azt hittem ezek után sosem megy vízbe, de szerencsére nem így történt. Elég sokszor esett, de sosem egész nap, így mindig tudtunk valamit csinálni, majd rakom a képeket.

Pram!
Örülök, h Kata meggyógyult és h a többiek nem kapták el.

Lilla!
Augusztusban jöhettek, 9-e előtt vagy 20-a után. Közte dolgozom....

Ditke!
Szuper helyen "nyaraltok". Csomagolási technikádat kipróbálom júliusban, amikor újra útra kelünk.
Ez a kórház szuper, a műtő...hmm, csak lesek. Na meg a fürdőszoba. Mint egy szálloda.

Edit!
Tök jó, hogy sikerült a szabi!!!!!! :D :D Megelőztél, amikor írtad a fiaidat, h most milyen nehéz velük. Pont én is írni akartam.

Cat!

Csak lestem miket írsz Samuról......, már félek a jövőtől. Hogy fogjuk, fogják túlélni...???? Egyébként én is emlékszem a saját gyerekkoromról, annyi hülyeséget és veszélyes dolgot csináltunk, csoda, h így megúsztuk.

Detti!

Mikor is mentek sátorozni? Megvárom nektek hogy vált be, addig nem veszünk semmit. ha működik a kölkökkel, akkor mi is sátrazunk egyet augusztusban.

Egyébként nagyon fárasztó volt az egész, nagyon pörögtek a fiúk és 1/2 7-nél tovább sosem aludtak. Itthon azért 7- 1/2 8-ig alszanak. De jókat aludtak délután, így nekünk is volt pihi.

Vikó!

Írok privit....

Nettke!

Beni hogy van?

Brigi!

Szuper lehet egy hét gyerekek nélkül, én még mindig nem bírom lepasszolni őket éjszakára. Tiszta mártír vagyok!!!!
Bogi hogy van? Fiúk mindig mondják, hogy menjünk botot dobálni hozzátok!!!! :D :D

Kata

Kép
kateduo

Vikó!

Júl 6-10-ig hét lenne jó, péntek tuti nem és még egy nap, de nem tudom melyik, mert anyós bevállalt még egy napot. Vagy kedd vagy szerda. Szerintem pénteken már többet fogok tudni. Neked mindegy melyik nap?

Kata

Kép
kateduo

Kata,
Szuper lehetett a nyaralásotok :)
Képeket kérünk :)

Kép
pramprampram

Hazaértünk a Bakonyból. Szuper volt. A hotelben alig voltak, kényeztettek minket, volt habszi-dőzsi, és persze sok medencézés. :D Jelentem az utolsó két napra Samu megtanult úszni. Sőt az a baj, hogy nem hajlandó felvenni a karúszót, és semmi félelem érzete nincs. Simán beugrik a mélyvízbe. :shock: Kutya úszásban ügyesen kiúszik mindenhonnét, és keresztbe kasul víz alatt átússza a medencét. Pont úgy van ahogy Ditke írta. Nem kell semmi hókusz-pókusz, csak sokat medencében lenni. Na Oli azért óvatosabb duhaj, ő a karúszótól nem szabadulna, de legalább már azzal biztosan mozog a vízben egyedül. Egy hónapja már akkor is üvöltött ha víz érte az arcát.

Örülök, hogy Benivel minden rendben!

Kata :)
Már csak jót röhögtem, hogy megint a telefonod bánta a hullámot! Ha jól emlékszem egyszer már landolt kancsóban. :lol: Neked nem is vennék drága telefont!

Képeket várjuk a nyaralásról! Majd én is töltök fel.

Lilla :)
Szuper, hogy jöttök haza aug. elején! Merre fogtok lakni? Tudjátok már? Úszni mindenféleképpen vidd a csibéket.

Most a Hasik hotelben rengeteg amerikai volt, családostól, ott laknak, mert Pápán a Nato hadegységnél állomásoznak. Szuper uszó rucijaik voltak a gyerekeiknek, ilyen vízben fenntartó. Olyat vehettek a kölköknek.

Brigi :)
A szabadságért irigy vagyok! Minit is elvállalják Anyósodék? Tök rendesek! Bogi azért otthon van? :wink:

Nálunk is eszement ötleteik vannak a fiúknak, pont ahogy írod. Szerintem ez ez a korszak. A múltkor ahogy Lilla is írta a wc-ben garázdálkodtak, és mire felfigyeltem a wc kefével felmosták az egész előszobát. :x És ez még nem veszélyes dolog, csak bosszantó. Állandóan a nyomukban kell lenni.

Pram :)
Nem jártok intenzív úszásra a nyáron? Én gondolkodom rajta, hogy elviszem őket egy kéthetesre augusztusban. Minden délután. Nyaralni mikor mentek?

Este még benézek, most mosok 6 tonna ruhát. :twisted: Szombat hajnalban indulunk Olaszba.

Cat
Kép
cateye

Cat :lol:
jó, hogy jól sikerült a nyaralás!! :lol: Igazán szép időtök volt.
Samu meg nagyon ügyi!! :lol: :shock:

Kata,
tényleg tégy fel 1-2 képet, nagyon kíváncsi vagyok!!

Lilla,
végre! :lol: Jó hallani rólatok! És várunk haza :D
Ezek szerint az állás-ügy nem haladt előre?
(Az utalást megkaptad?)

Brigi,
hogy telik a nagy szabadidőd? Emese veled van, ugye? (ő a macsek) :lol:

Kép
nettke

Edit,
remélem jól átvészelitek a festést.. :roll:
Nagyon klassz, hogy lesz kürtős parti, már alig várom!!! :lol: 8)

Kép
nettke

Sziasztok!

Akkor dobok pár képet.....

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556208.1985.jpg[/img]

Bolban voltunk.

[/img]

Kata

Kép
kateduo

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556431.7072.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556473.0755.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556518.715.jpg[/img]

Kata

Kép
kateduo

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556604.03.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556649.0108.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556684.1908.jpg[/img]

Kata

Kép
kateduo

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556757.3677.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556788.3481.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556816.4915.jpg[/img] [/img]

Kata

Kép
kateduo

A híres "Aranyszarv"

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556951.5166.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246556994.6674.jpg[/img]

[/img] Kép

Húúú, kicsit összevissza sikerült, mert siettem.....

Cat!

Ha majd itthon lesztek, írd majd le nekem légyszi a tojáskrém receptet....
Jó utat, érezzétek jól magatokat!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Azzal a kötéllel a hajókat akarták kihúzni a vízből, nem lehetett leállítani őket. :roll:

És még mindig nudiztunk, nehezen viselik a fürdőgatyát, mindig le akarták venni. :D

Kata

Kép
kateduo

:) :) :) Igen, ő a macsek. Még kicsi, őt nem adnám. Meg még szopizik, szóval egyébként sem lenne megoldható. Kicsit félreérthető voltam. :wink:
A nagy szabadságom meg ... Próbálom magam behozni, de nem tudom, mert aludni nem hagy a lány. Így meg kicsit kibelezve érzem magam. De tegnap vendégségben voltunk egy régi jó barátunknál, akit nagyon ritkán látunk, és ott is aludtunk. Szóval ez jó volt. Bár pihenésnek nem valami, mert 1 után feküdtünk le. :oops: :wink:

Kürtős parti szuper. Remélem addig nem jön közbe semmi nekünk sem, meg másnak sem.

Ma elvállaltam egy munkát. És úgy utálom az egészet már előre, de nem volt választásom. :cry: Pont így a nyári szünetre.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Nettke

Igen, megnéztem, megjött a pénz, köszi szépen!

Cat

De jó nektek, üdv Olaszog-nak! Fogtok turistáskodni is v csak strandolás-vurstlizás a program? :wink:

SAmu tök ügyes az úszással!

Még nem tudjuk hol fogunk lakni, Pesten v közvetlen közelében akarunk és kocsival viszonylag könnyen megközelíthető legyen a régi házunk-még sokat kell majd ott pakolászni, rendezkedni.

Ha valaki tud vmi bútorozottat kb 1 hónapra az sikítson!

Kata

Nagyon jók a képek, jó helyen voltatok! Akkor aug elejére "befoglalnék" nálatok egy időpontot. :D És mi az h közte dolgozol? Lemaradtam....

Brigi

Sajnálom h nem szipmi a munka mégis el kellett vállalnod. Ez azt jelenti h aug nem is tudunk majd talizni? :cry:

Úszás: nem az úszáshoz van nálunk a deszka, szörföznek vele. :D Itt mindenki ezzel szórakozik, nekünk is van.
Amúgy sztem néhány gyereknek idősödni is kell ahhoz h megszeressék a vizet. Mi mindig is mentünk velük tengerhez, vízpartra, de tavaly még Niki se mert belemenni se a tengerbe amikor hullámzott. Idén meg ebszolút nem is volt kérdés egyiknél se, az elején se. Persze bátorodtak még jobban azóta, biztosabban mozognak benne, de először se féltek már.

Én is nagy vízimádó voltam kiskoromban, úszni kutyaúszásban is csak 10 éves korom körül tanultam meg. Úh azért kell az az úszótanfolyam, h kicsinek is kezdjenek valamit magukkal a vízben.

Augusztusra tudunk szervezni valami duma-partit? Tényleg nagyon ember-elvonásom van már. :lol:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Kata!
Akkor sajna a tali elmarad. Hétfő-szerda itt van a nővérem. Csüt-ön délelőtt dolgozom, a péntek meg Nektek nem jó. Majd máskor...sajnálom... :cry:

Annyira cukik a fotók. Bevallom a közeli ölelkezős képen elbizonytalanodtam, hogy melyik srác melyik...

Edit!
Most, hogy lesz július 18-án party, elárulom, hogy egy pirinyót én vagyok a kisördög :twisted: , de titkon (nagyon - nagyon titkon) reménykedtem, hogy közbejön Apátoknál valami....fáj a szívem érte, hogy bár én szúrtam ki a kürtöskalácsot a fotókon, végül is mi nem tudunk csak menni (a köz érdekében nem akartam másik időpontért lobbyzni)....c'est la vie...majd talán egyszer... :oops: Ne utáljatok!!!

Ami a dumaparty-t illeti, mi egész augusztusban vagyunk...

Viki

KépKép
vikóka

Tojáskrém:
* 10 tojás
* 2 evőkanál vaj
* 3-4 szál zöldhagyma v. 1 nagy fej vöröshagyma
* tejföl (1-2 evőkanál)
* 2-3 kk mustár
* só
* fehér bors

A főtt tojás sárgáját habosra kell keverni a vajjal, tejföllel, mustárral és a fűszerekkel. Majd a fehérjét apró kockákra vágva hozzákeverni. Jól be kell hűteni, hogy összeérjenek az ízek.

Nagyon jók a képek! Legjobban az utolsó tetszik a két pucér fenekűről. :D Az olyan férfias.

Nekem jó aug-ban valamelyik este egy vacsis-dumcsis dologra.

Majd címet írjál a kürtös partyhoz, na meg azt, hogy mit vigyünk.

Brigi :)
A munkát sajnálom. De jobb, hogy most van, amikor csak egy gyerkőcöd van.

Cat
Kép
cateye

Vikó!
Ha nektek jó,szervezhetünk egy bulit augusztusra is!!!Csak nagyon előre nem tudok időpontot mondani.Nos?
Apa valszeg egy hét szabin lesz,meg azt hiszem aug. 20 is hosszú hétvége.Szóval egyeztessünk össze és tuti találunk megfelelő időpontot.

Lilla!Pram!Meme!
Nektek lenne kedvetek csatlakozni Vikóékhoz?Lejöttök egy kürtöskalács partira?

Persze Mindenkit szeretettel várunk akkor is!!!!

Pram!
Úgy néz ki,mégsem megyünk nyaralni(pedig találtam nekünk megfelelőt Galyatetőn aug-ban).Anyós megint bekavart!!! :evil: :evil: :evil: Szerintem hallgatózott (jó szokása :evil: ),mert máshonnan nem tudhatta,hogy mit tervezünk.Azóta rászállt a Tamásra,hogy csináltassuk meg a beázást náluk,mert annak mi vagyunk az okozói :roll: .Mert ha nyaralásra van pénzünk,akkor arra is legyen. :oops:
A gond az,hogy mindkettőre nincs pénzünk.Igaz,az ingatlan meg nem a mienk.Viszont kettőnk között azóta meg nagy a feszkó,mert én nem anyós kívánságaira spóroltam össze a pénzem (ami igaz,hogy csak kb. fele a nyaralás árának)
Szóval anyós ba..tatja a Tamást,mi veszekszünk,a Dávid meg sír (hogy megint nem megyünk sehová) :cry:

Kata!
Szuperek a képek!És édesek a kis pucérok!

Brigi!
M?i az a munka?És miért kellett elvállalnod?Szimplán a pénz miatt?Csajok jól érzik magukat a mamánál?

Nettke!
Kész a Dávid szobája!Legalábbis a festés.Apa nagyon ügyes volt.Bútorok portalanítva visszakerültek a helyükre,már csak pakolnom kell és 1-2 apróság.
Mi is árjuk már a talit!!!Csak jó idő legyen (de már intézkedtem ezügyben :wink: )

Kép

Kép
edit73

Nem a konkrét munkával van bajom, hanem hogy kell. Minimanó még olyan kicsi, nem akartam még dolgozni. És sajnos nem csak most kell, amikor a nagyok nincsenek, hanem valszeg egész nyáron.

Talizni azért tudunk, majd megbeszéljük, ha itt vagy. Ennyi pihi nekem is jár, még ha dolgozom, akkor is.

JÓ éjt,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat!
Előtte pár nappal megbeszéljük,meg átdobom a címet.Okés?

Kép

Kép
edit73

A veresiek nyertek pályázatot a Főtér bővítésére és arra kell kiviteli tervet csinálni. Nem rossz munka egyébként, csak hajszás lesz valószínűleg és nekem nincs kedvem éjjel-nappal dolgozni, de ez már nem kedv kérdése. :(

Nem is írtam, hogy milyen jó kis képeket csináltatok.

Detti :)
Megkaptam végra a cd-t. Szuper jó fotókat csináltatok. A lányok harci jelmeze haláli. :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Vikó!

Nem mondod!!!!!!!! Még a kedd lehet....., holnap tudom meg. De ha mégsem, akkor jöttök augusztusban. Lillával. :wink:
Balra Vendel, jobbra Gergő. :D

Cat!

Köszi a receptet.
Nekem is kedvencem a pucér fenekes. Akkor igazándiból nem strandra mentünk, már ment le a nap és arra jártunk, persze ők fürdeni akartak. :D

Lilla!

Nem írtam a fórumon csak a dumcsipartyn mondtam, 9 napig helyettesítek egy recepcióst....a város közepén. :D Ilyet sem csináltam még....Ez lesz a kikapcsolódásom. :D

Na lerakom a pockokat, tök frissek. Ma uncsitesónál voltunk és 3-ra értünk haza. 5-ig aludtak.
Azért bízom benne, h el is alszanak.

Kata

Kép
kateduo

Cat!

Ugyan nem én kértem a receptet de már le is írtam, köszi :D
Mennyiségre mennyi lesz ebből? Nem sok a 10 tojás?

Tök jó hogy jól sikerült a nyaralás, Olaszországhoz pedig szintén jó időt kívánok, érezzétek jól magatokat!
Samunak pedig gratula, nagyon ügyes!

Kata!

Örülök, hogy végül jó lett a nyaralás. A képek is :) Nekem is az ölelkezős közeli, meg a pucér fenekűek tetszenek a legjobban :lol: Olyan egyformák hátulról!
Az enyémek is szoktak nudizni, de első körben mindig felveszik a fürdőruhát, csak aztán amikor homokoznak és tele megy homokkal akkor leveszik.

Brigi!

Munka :(

Pont mikor egy gyerek van és pihenhetnél :evil:

Lányok!

Nálatok is csak kiabálva tudnak kommunikálni a gyerekek??
Mi otthon kertes házban laktunk, szomszéd is alig volt, így annyira nem izgatott ha kiabáltak. De itt azért ciki, hogy folyton az én lányaim ordibálása hallatszik. Persze van hogy veszekszenek, de nem erre gondolok, hanem hogy ha valamit játszanak akkor is kiabálva beszélnek egymással, a fürdőkádban is mindig olyan ricsaj van :( Ha rájuk szólok hogy csend legyen akkor vagy meg se hallják, vagy fél perc és megint kiabálnak. :(
Ez életkori sajátosság, vagy ott csesztem el, hogy otthon tényleg csak akkor szóltam rájuk ha a saját hangom se hallottam. ?
ditke62

Jaj, Edit, nem ezért írtam, csak a lelkemben volt, hogy mennyire szerettem volna menni...jó Veletek, és pláne nagyon meg szeretnélek ismerni már személyesen... :roll:

Ditke!
Nálunk is van némi hangos beszéd, de nálunk ez egyértelműen annak tudható be, hogy az óvodai csoportban ők a legfiatalabbak, és így tudnak szót kapni. Csak ovis koruk óta van ilyen.

Kata!
A kedd sajna nem jó nekem, mert itt lesz a tesóm. elég ritkán talizunk, és nem szeretnék egyéb programot akkora...ami az augusztus illeti, azzal annyi a bibi, hogy én bizony már dolgozó nő vagyok!!! ;-) úgyhogy nem nagyon ugrálhatok hétköznap!!!

Cat!
További jó nyaralást!

Lilla!
Persze tudom, hogy nem így terveztétek, de jó lesz újra látni...

Viki

KépKép
vikóka

Ditke :)

Ez egy társsági adag tojáskrém. A talira ennek a dupláját csináltam. Otthonra elég a fele, kb 5-6 tojásból.

Az enyémek is kiabálva kommunikálnak, és mindenért visítanak. Társasházban lakunk, így tudom, hogy mennyire zavaró lehet másoknak, így mindig csitítom őket, de szerencsére jók a szomszédok. Amikor már nagyon elegem van, akkor beteszem a füldugómat, és úgy netezek vagy olvasok. :D

Cat
Kép
cateye

Ordítás: nálunk bölcsi óta ez megy.. :roll:
Én állítom, hogy ez a legfárasztóbb az egész gyereknevelésben, ez az állandó hangzavar, "zajszennyezés"!!! Mit nem adnék egy kis csöndért néha :evil:

Brgi,
megértem.. sajnálom.. :cry: de néha örülni kell, hogy van meló...
És hajrá, szép főteret akarunk itt Veresen :lol: 8)

Kép
nettke

Sziasztok!

Ditke!

Ordítás nálunk is van. Szinte csak így kommunikálnak. Mondjuk mi elég hangos család vagyunk, úgyhogy ezt látták születésüktől fogva, de azért amit ők csinálnak az azért túlzás. A legszörnyűbb a nyígás. Na abba bele lehet őrülni. Alig várom már az ovit.
Még jó, hogy nálunk senkit nem zavar, de amikor nyaralni voltunk, folyton csitítgatni kellett őket, hogy itt mások is vannak.

A strandolás nálunk is fürdőgatyában indul, aztán ha vízes húzzák le magukról. Ill. csak a Vendel. Gergő meg azért, mert a Vendelen nincs gatya, akkor rajta se legyen.

Brigi!

Legalább télen lenne a meló, amikor amúgy is inkább bent van az ember, nem?

Vikó!

Ne haragudj, tisztára félreértettelek. Úgy értettem hétfő ÉS szerda, aztán visszaolvastam és láttam a kötőjelet, hogy hétfőtől szerdáig....., agyamra megy a bölcsiszünet, bár nem sokat vagyunk itthon, mindig csinálnunk kell valamit. Nagyon fárasztó.
Akkor majd valamikor máskor, talán jövőre. :wink:
Amúgy anyós pont a keddet mondta...

Kata

Kép
kateduo

Köszi lányok, akkor megnyugodtam, hogy más gyereke is tud kiabálni :wink:

Mondjuk az egyik szomszédunkban mindig csak 1-1 hétre jönnek

nyaralók, azok meg többnyire svédek és ők is folyton ricsajoznak, csak az "felnőtt" ricsaj :)
A másik szomszédunk egy idősebb német házaspár, ők laknak mögöttünk, mondjuk mindig mosolyognak, kedvesek, de nem tudom meddig bírják majd cérnával. Sajnos a napunk teljesen elcsúszott, 11 előtt sosem kerülnek ágyba, nem ritka az éjfél sem. :oops: De itt 10-kor sötétedik, addig általában kint vagyunk valahol. Mire hazaérünk, fürdés, fekvés, simán 11 óra. Valahogy úgy élünk mint mikor nyaralni vagyunk, totál fellazult a napirend. Mondhatni nincs is....

Képzeljétek, ma elkezdte a lányokat érdekelni az argentín kislány: ő is póni és hercengnő mániás :) Holnapra meg is hívták hozzánk, hogy megmutassák a játékaikat :P Egyelőre ez úgy néz ki, hogy "anya, mondd meg az anyukájuknak, hogy..." :lol:
A kisfiút meg Pepe Verdás biciklije bűvölte el, így még nála is lehet esélyünk. :wink:

Ja, és Pepe ma megtanult kutyaúszásban úszni úgy hogy a feje a víz felett van! Mateo, az argentín kisfiú már tudott és elleste tőle. De levegőt még nem vesz, ugyanúgy tartja bent a levegőt mint mikor a víz alatt úszik :lol: Ha valaki egy hónapja ezt mondja, tuti nem hiszem el :lol:

Cat!

Jó utat Olaszba! Illetve ha jól sejtem már ott is vagytok :)

Ditke
ditke62

Sziasztok,

Mi is megérkeztünk a hosszú hétvégei nyaralásunkból. Nagyon-nagyon jó volt, annyi jó programot csináltunk a gyerekeknek, hogy minden nap dőltek be az ágyba, egyszer sem kellett könyörögni (sőt, ők kérték, hogy ne meséljünk, mert fáradtak :roll: )

A Fertő tónál voltunk, ugyanott szálltunk meg, mint tavaly. Az egyik nap elmentünk az ausztriai meseparkba, ide: www.familypark.at. Ide aki csak tud, menjen el a gyerkőcével, mert nagyon nagy élmény. Még én is élveztem! Tele van jobbnál jobb dolgokkal, amire fel és be lehet ülni, vagy egy nagy állatkert része, van egy csomó meserésze, még fürdő lehetőség van. Ha össze kéne hasonlítanom a budapesti vidámparkkal, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy a bp-i a nyomába sem érhet... Se árban, se programban...

Egy másik nap bicikliztünk. A skacok elég jól bírták. Ausztriába tekertünk át Fertőrákosról (a magyar oldalon a biciklis utak elég gyengék, sajnos), és a végén a Fertő tóhoz értünk. Ott volt szintén egy tök nagy játszótér egy csomó medencével. A fiúk folyamatosan csúszdáztak, de hallani sem akartak a gyerekcsúszdáról :) Csak és kizárólag azon a csúszdán voltak hajlandóak csúszni, ami a másfél méteres vízbe ért. Nagyon élvezték. Fürödtek egy kicsit a tóban is.
Az úszás egész jól megy nekik, én mondjuk nem akarom őket vinni a nyáron úszni sehová, elég lesz évközben. Ambrus kizárólag víz alatt, legtöbbször mellúszásban közlekedik (a lábtempója nem az igazi), és ha elfogy a levegője, kiveszi a fejét a vízből, levegőt vesz, és folytatja a víz alatt. Szóval ő nagyon profi. Bernát inkább kutyában úszik, többnyire a víz alatt. Neki viszont a bukfences fejese a profi :)
Szóval, nagyon király 4 nap áll mögöttünk.

Edit,

Akkor most lesz nálatok 18-án parti? Vigyünk padlizsánkrémet? Majd címet én is kérek.
Sajnálom, hogy nem tudtok elmenni nyaralni :cry:

Cat,

Jó nyaralást nektek, majd várjuk a képeket! Mi 24-én indulunk, remélem, jó idő lesz nektek is!

Kata,

Nagyon szuperek a képek! Ezekből a fiúkból is szörfös pasik lesznek! A hely is jó, mi is jártunk már Bolban, még gyerekek nélkül. Mennyire volt szeles? A gyerekek hogy bírták az autózást?

Lilla,

Egy augusztusi esti csaj vacsorába én is benne vagyok. Egyébként így terveztétek, hogy most jöttök haza, ha nincs munka? Erre már nem is emlékszem.

Ordítás: nálunk folyamatos :roll: De legalább nem vagyunk egyedül ezzel, ahogy elnézem :wink:

Jaj, holnap munka megint :( És 24-ig folyamatosan :cry: Rakok fel képeket én is.

Detti

KépKép
kiliman

Kép A mesepark kötelező eleme

Kép Vadmotoros

Kép Sajna fürdőgatyát nem vittünk a meseparkba, így alsógatyeszban nyomtuk...

Kép

Kép

Kép

Kép hajóskapitányok

Kép Mászók

Kép

Kép Biciklizők

Kép fáradtan 30 fokban:-)

Kép Stégen

Kép Tipikus...

Kép Bernát csúszik

Kép Ambrus csúszik

Kép

Kép Fáradtan a nap végén

KépKép
kiliman

Detti,
a képek hangulatából lejön, hogy milyen szuperjó lehetett!! :lol: Csuda vagányok a skacok :D
És az időre sem lehetett panaszotok most.. igazi nyár van!

Ditke,
csak nem elkezdenek barátkozni a lányaid??!! :lol: 8)

Kata,
jók a képek :lol:

Pram,
Ti hová mentek nyaralni végül?

Kép
nettke

Van valami tuti játszótér Veresen? És fagyizó?
Amíg én helyszínelek, apa szórakoztatná a csajokat. Csak nem tudom, hogy meddig lesznek hajlandók egyéb program híján a Főtéren bohóckodni.

KÖszi,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,
a főtéren van egy szökőkút, annál az enyémek rém boldogan elugrálnak egy órát is akár. Ráadásul ott van egy fagyizó az árkádok alatt rögtön, szóval szerintem ellesznek (viszont telibe éri a nap, sehol egy fa, szóval hőguta!) :lol: Játszótér az nincs a közelben, sőt... tervezhetnél egy jót, mert valójában egy normális játszó sincs Veresen... 8) vagy legalábbis mi még nem fedeztük fel!
De nagy a főtér, lehet motorozni vagy bicajozni akár, ha visztek.

Kép
nettke

Cat,
Ha már a tojáskrém receptjét leírtad, nekem elküldhetnéd a karúszó nélküli vízbeugrásét :)
Biztosan remekül érzitek magatokat a tengerparton. (Nekem a tengervíz hangja már nagyon hiányzik.)

Kata,
Az ölelkezős kép szuper!!! Nagyon kalandos helyen jártatok.

Lilla,
Hamarosan kiadó lesz, szemben velünk kb. 65nm-s lakás. Mostanában költöznek egy nagyobb lakásba. Ha érdekel rákérdezek.

Edit,
Nagyon kedves a kalács meghívás. Köszönjük, megbeszélem a gyerekek apjával.
Sajnálom, hogy a nyaralásotokba bekevert anyós.

Detti,
Szuper helyen voltatok és a hajóskapitányos kép remek :)

Nettke,
Még nem tudom, hogy hová megyünk nyaralni. Több árajánlatot kértem és a legtöbbnél ugyan 6 éves korig nem kell fizetni, de csak 2 gyerekig. A Karos nekünk elég elvetemült ajánlatot küldött. Mikor mentek?

Rólunk,
Sajnos nem volt gépem :evil: nagyon hiányzott. Viszont voltunk kirándulgatni, ami nagyon jó volt.
Nekem paradicsom, mióta nincs ovi és nincsenek rémhírek. Nagyon élvezzük a nyarat és minden nap csinálunk valami jó kis vakációs programot.

Kép
pramprampram

A Főteret ismerem, mi terveztük. :wink: Még a gyerekek előtt én is dolgoztam rajta. :) Csak gondoltam egy játszón mégis jobban elvannak. De majd felvetem ezt a bicaj dolgot, meg a fagyizás, szökőkút, talán elég lesz. Ovi után meg már talán nem lesz olyan hőség, bár a burkolat veri vissza még akkor is, de ez van.

LIlla :)
Csak egy hónapra terveztek bérelni? Vagy az csak ideiglenes lenne és onnan kerestek hosszútávra valamit?

Detti :)
Ezzel most besóztál egy kicsit. Azon gondolkodom, hogy hol tudnánk a közelben szállást kunyizni valami rokonnál. :wink: Nagyon jók a képek, de nektek mindig. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,

Mi egy apartmanban voltunk Hegykőn, ez a határtól kb. 10 km-re van. Itt már tavaly is megszálltunk (és jövőre is idemegyünk), nagyon meg voltunk elégedve. Szerintem egyáltalán nem drága, a gyerekek után nem kell fizetni, felnőtteknek meg 3300 ft/fő/éj, tehát 6600 ft/éj/apartman. Két hálószobás, van konyha, nappali, fürdő és külön wc. Plusz kiságy is elfér, és azt is tudnak adni. Ez az: http://juliaapartman.uw.hu/ . Ja, és tök nagy kert, sütögetési lehetőséggel. A szállástól 50 m-re van egy termálfürdő, ott is voltunk az első nap, annyira meleg volt.
Persze a rokonoknál nincs olcsóbb, az tuti :wink:

Detti

KépKép
kiliman

Edit

Mi nagyon benne volnánk egy augusztusi buliban nálatok! Nagyjából mikor lenne? Egyelőre még bármikor jó, de egy hétre le akarjuk passzolni a kölköket és elhúzni kettesben csendkúrázni. Úgy akarom alakítani, h mindenképp ráérjünk ha lesz buli.

Detti, Kata

Tök jók a képek!!!

Detti

Meseparkot mi is akartuk tavaly, de végül nem jött össze. :( Mondjuk itt is elég sok ilyesmi van, vidámpark-része szinte minden állatkertnek is van, mászókás része is... szóval nincs hiány a kalandban. :wink:

Kata

Akkor aug elején megyünk hozzátok! Meg végén is. :wink: Sztem jót fog neked tenni a munka, kicsit visszakerülsz a felnőttek világába. Tényleg, ősztől fogsz dolgozni?

Ditke

Ügyik a lányok: úszás és barátkozás tekintetében is. Rajtuk egyébként észre lehet venni h elköltöztetek? Gyöngyivel cseteltünk és a kergeség, ordítozás, ilyesmi mindkettőnknél megvolt. Mi azóta mióta készülődtünk és elköltöztünk, fokozottabban tapasztaljuk ezeket. Bár nyilván életkori sajátosság is... Főleg a kiabálva beszélgetés.... de nálunk őrjöngés is van. :roll:
Amúgy a napirend nálunk is elszállt, 9 körül kelnek, ami tök jó, de így minden úszik, reggelivel kezdve.... délutáni alvás amúgy sincs csak ritkán. Azért ha nem alszanak, ahogy sikerül, 8-9 között mindenképp le lehet őket rakni és rögtön alszanak is. Ha alszanak, v elmegyünk (akkor is alszanak a kocsiban ált) nálunk is nemritkán 11 után kerülnek ágyba. Itthon alvással 10-ig bírják, akkor viszont elmennek maguktól. :lol:

Lányok, akkor aug közepére beszervezünk egy vacsit? Még nincs meg pontosan mikor megyünk haza, így inkább tizenvalahányadika lenne a tuti.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?