Hazaértünk a nyár hivatalosan is legsz*rabb hetéről. Szerencsére csak időjárás terén
De mindegy, legalább kimozdultunk és együtt voltunk, és arra jó volt, hogy most már tudjuk, hogy Kristóffal simán neki lehet indulni
Most mesélek, aztán hozok képekokat...
Szóval sikerült a héten napoznom is kemény 1,5 órát
, hát ettől nem leszek néger, az tuti.
Viszont ez a hét tele volt tanulsággal, főleg a kétgyerekes létről, és komolyan mondom, hogy le a kalappal az anyukák előtt, ahol van egy kicsi meg egy pici gyerek. Asszem, nálunk egyre biztosabb, hogy a tesóprojekt akkor fog indulni, ha Kristóf legalább kiscsoportos lesz
Amúgy egész jó hét volt, sokat kirándultunk, és abból a szempontból nem gáz, hogy nem volt hőség, hogy a nyaralóban nekünk jutott a felső szint, és tutira megkukultunk volna. Kristóf jókat szunyált, én szénné aggódtam magam, hogy felébred meg ilyenek a zajokra, de ettől csak nekem volt rossz. Ugyanis mindent fel lehetett hallani az emeletre, és a másik családnál a kisebbik gyerek az szinte folyamatosan üvölt. Ha nem sír, akkor is üvöltve kommunikál
Szegény Kristóf az első két napban többször is sírva fakadt emiatt, aztán már csak nézett nagy szemekkel, hogy "Ez hülye?"
És hát ahogy figyelgettem, azt hiszem, tényleg meg vagyunk áldva ezzel a gyerekkel. Türelmes, érdeklődő, alkalmazkodó, néha szinte el se hiszem, hogy ilyen.
Hihetetlen, ahogy tud alkalmazkodni. Első két éjjel 10 körül felsírt, aztán nyomta reggelig, aztán már azt se, mintha otthon lettünk volna. Napközben vagy aludt, vagy nem, de nem volt nyűgös, és ha arról volt szó, aludt útközben. Zalakaroson pölö 1,5 órát nyomta a dugig telt fürdőben a babakocsiban.
Ja, és akkorát taknyoltam vele a medencéből kilépve, hogy még! Csúszott a kő, és elfikáztam Kobolddal az ölemben. Neki szerencsére semmi baja nem lett, én húzom kicsit a jobb lábamat, meghúztam a csípőm meg a térdem.
Napközben általában mindig mentünk valahová, ezért csak a reggeli és a vacsi volt fix kaja, persze a többit is próbáltuk azért tartani, de ha arról van szó, akár 1,5-2 órát is csúszhatott tőle egy-egy kaja. Viszont bárhol meg tudtam etetni, mindenhol akadt egy mikró, ahová betolták a bébiételes üveget, a tápi meg pont jó hőfokú volt így is (szopi sajna már csak reggel-este van, a többinek nincs értelme
).
De a balatoni levegő nála is megtette a hatását. Az ebéd általában egy üveg (190-es) valamilyen főzi + 100-120 tápi. Előtte persze gyümi- tízórai, utána olyan 200-220 tápi- uzsonna. Ma mérünk, kíváncsi leszek... Hosszra olyan 74 körül van.
És hát egyfolytában vigyorog. Fülig húzott szájjal, kivillanó ínnyel (fognak természetesen nyoma sincs...), és közben mondja hozzá, hogy "Hiiiiiiii".