Új privát üzeneted érkezett!

Nita!
Heppi börsz déj tú júúúúú!!!!
Megyek,csak bekukkantottam,kutyát fürdettem,most életembe először,szerintem el is rontottam valamit,mert a kutya jó,én meg kutyaszagú lettem...Melisch,hol rontottam el??? :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda nem tudom hol ronthattad el :oops: nekem a doki nem ajánlotta a fürdetést kicsi korban, ő azt mondta elég ha évente 2x megmossuk, de mi nem mostuk meg mert őnagysága kint lakik és ott had legyen büdi. Ő szokta masni naponta többször a lábát :lol: :lol: Tán vannak valami porok is amik elveszik a szagot és tisztítják a bundáját. Megnézném milyen lennék én meg a fürdő ha Mayát fürdetni akarnám :roll: :roll: :?: van vagy 27 kg volna mit fognom rajta és még harapni is tud ha valami nem tetszik neki :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nita nagyon boldog szülinapot így utólag! Tegnap nem volt energiám apát kitúrni innen. Nagy munkában volt majd megfeszült úgy keresett valamit a neten :lol: ........

Melinda de a kutya jó illatú lett!.......... :lol: Jó nagy, már a pocakod :wink: Hipp - hopp elrepül ez a pár hét és már kint is lesz Melcsi. :D

Ma egyedül vagyok itthon. Apa dolgozik, Bence meg tegnap elfelejtett hazajönni a mamáéktól. Majd délután megyek érte. Kitakarítottam, mostam meg még kell is és pihenek egy kicsikét.

királylány

Képzeljétek az egyik barátom mesélte, hogy a felesége aki kb. 4-5 hónapos kismama a legutolsó orvosi látogatáson nem volt megelégedve a dokijával mert többet kért mint az ki volt írva a kezelésért. Elmondta a férjének aki azt mondta, hogy ha úgy gondolja ez a doki kihasználta menjen másikhoz. Na erre a csajszi elment egy dokinénihez aki kivizsgálta ismét. A doki bácsi szerint a picur kisfiú, ezt tudjuk már vagy 1-2 hónapja. Na erre a doki néni azt mondja, hogy kislány!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Még jó hogy nincs harmadik lehetőség :lol: Ők egy kisvárosban laknak így nem tudom mennyire tudna elmenni valami profi géphez és azt sem tudom, hogy itt nálunk mennyire végzik a 4D-s vizsgálatot mint nálatok. Na így totál nem tudják mi is lesz a kicsike. A kisfiújuk már régóta megjósolta mikor az ismerősök kérdezték tőle, hogy mit mondta a doki mi lesz a kis tesó válasz: hát vagy fiú vagy lány. :lol: :lol: na ez most tök igaz az egyik fiút a másik lányt mondott. Hát egyik doki sem makulátlan, szerintem, mert sógornőm is panaszkodott de ő fordítva ő előbb volt a doki néninél és utána ment a bácsihoz, mert nem volt megelégedve a dokinéni munkájával. Szerintem a bácsi lehet nem azonos de a városban csak egy nődoki van. Így lehet megbízni egy pénzéhes doki szavában :cry:

Kép
Kép
melisch

lányok köszönöm szépen!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
melisch! Köszi a választ...értettem :wink: ,hát az az igazság hogy nekem reggel nincs ilyen eszembe hogy mérjem...de mindegy annyira nem is foglalkoztat...csak kíváncsiságból mértem..tehát akkor kiderült hogy a nappali mérés egy nagy 0 :lol: ..

lyly! Hát reménykedünk...aztán majd lesz valami!!!

Mensi elmaradásig nem is érdemes egyáltalán tesztelni hcg-vel??

nitácska! Olvastad az iwiw üzifalat?? 8) ,mégegyszer sok boldog cülinapot!!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.27 15:48-kor.
Vendég

Kirus neked irt Izisz????? Én is nagyon kíváncsi vagyok mi van vele de itt nem irt már nem is emlékszem mióta :cry:

Kép
Kép
melisch

Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Melisch így van ez a dokikkal, kinek a pap kinek a papné......Én is meg vagyok elégedve a dokimmal, de van aki csak húzgálja a száját, mert nem bírja. Viszont így vagyok a másik dokival, ki nem állhatom, nem szimpatikus mégis minden barátnőm nála szült én meg nem mennék hozzá ha fizetnének sem......Remélem nem is kerül rá sor soha :?

királylány

Köszi melisch,hogy észre vetted a hibámat :oops: :shock: ..
lyly-t akartam írni :lol: ,csak közben eszembe jutott izisz is és azért írhattam azt....bocsi lyly!!!! 8) :oops:

Holnap mit főztök csajok??
Képzeljétek holnap nem is leszek itthon nagyon :cry: 5:30-18:30ig melozok :evil: Reggel 5kor elmegyek és este 8kor érek haza...ma is olyan vagyok mint a kicsavart rongy :lol: ,nemhiába bakizok itt...
112 grill csirkét sütöttem meg ma is du 2ig(akciós most),na persze a sütö sütötte,de hát elötte volt dolog vele rendbe kellett tenni meg befüszerezni :x .... Ugyhogy várom most már a jövö hétvégét...falunapok lesznek nálunk pár házzal tölünk van a templom és ott lesz megtartva a templomkertben....foglaltam 2 asztalt,bográcsozunk..leszünk 13-an kb.... Na és ott akkor lehet végre lazítani 8) :D ....
Bocsi kicsit hosszúra sikerült :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nita: Utólag én is Sok boldogságot kívánok, szülinapd alkalmából.

Én holnap húslevest főzök, meg fasírtot petrezselymes krumplival. :)

Kép
babicsek

köszönöm mindenkinek hogy felköszöntött!!!!!nagyon kedves tőletek!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem is,hogy hipp-hopp kint lesz,de most meg ijesztgetnek,hogy hamarabb meglesz vajúdásilag,de intenzívebb a fájás....de ezt sokan mondták egymástól függetlenül,szóval lehet benne valami....
Babicsek nálunk ma volt fasírt,holnap töltött paprika lesz...
Melisch,ez váratlan fordulat,de a fiú szokott biztosabb lenni.A lánynak még kinőhet,de a kinövés hogy tűnik el??? :lol: :lol: Én már beleéltem magam a lányba,nem is tudom mit szólnék,ha fiú lenne....mondjuk szóhoz se jutnék... :lol: :lol:
Kírus....112 csirke???Nekem 3 hétig minden szombaton csirkepörkölt volt,de rá se tudok nézni azóta....
Többiek???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli az igaz hogy a többedik szülések rövidebbek általába de intenzívebbek a fájások,,,...........
én már mondtam a szülésznőmnek hogy EDA-t kérni fogok....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én meg szólok előre, hogy még ha kérek se adjanak.... :lol: :lol:
Nekem a szülés úgy szülés,hogy fájással,mindennel,amúgyis olyan rövid ideig tart,nem akarom magam megfosztani az élménytől...ha fájnia kell,hagy fájjon... :lol: én ilyen hülye vagyok ilyen téren.Mindig a régi öregek jutnak eszembe,azoknak se volt lósz@r se,mégis anyáink is a világon vannak.Már most is úgy várom,hogy elkezdődjenek a fájások,1 perc kín,4-5 perc felüdülés... :lol: :lol: Ja,nekem mázlim volt,5 perces fájásokkal kezdődött el....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli az egyik ismerősöm is kislányt vár, utolsó UH-n látta meg a doki pucukáját és kisfiút szült. Hát azért én falra másztam volna mérgembe meg csalódottságomban, neki már volt otthon egy tündéri kisfia igy ők is lányt akartak. Mindig Tímeáról beszéltünk, aztán jött a sms, hogy megszületett Zolika :lol: :lol: mi nem beszéltünk az UH-óta igy nem hittem a szememnek mikor olvastam a sms-t.

Kirus nem semmi csirkéket sütők és finomak is???? Gondolom bár én egyszer vetten én nem voltam oda érte mert kihűlt mire hazakeveredtünk.

Mindenkinek puszi látom sehol senki.

Kép
Kép
melisch

Meli mindenki más.....sajna nekem nagyon alacsony a fájdalom küszöböm!!!!!!!!!
:oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem volt energiám bekapcsolni a géped délelőtt, ha apa nem tette volna meg akkor tuti nem ülnék itt.
Nálunk a menü paradicsomleves, krumplipüré rántotthússal és rántottcsirkemáj volt. Délelőtt még porszívóztam meg felmostam, mostam most vasalni kellene, de alig bírok állva maradni. Reggelről esett az eső aztán hétágra sütött a nap most ismét el van borulva vérnyomásom a béka segge alatt szerintem, mert alig élek, legszívesebben vízszintesben lennék.

Nem tudom milyen "rendesen" szülni, császáros voltam. Azt sem tudom mennyire bírnám a fájdalmat én elkínlódok egy migrénes fejfájással is és csak a legvégső esetben veszek be gyógyszert, persze ez nem ugyan az, de ott is inkább kínzom magam és nem azért mert gyógyszer ellen vagyok, hanem mert kusta vagyok bevenni ..........szerintem :?

királylány

Ja a múltkor gondolhatjátok, hogy a fene nagy bátorság egészen estig tartott Bencének. Hogy majd ő egyedül alszik el. Mesélni kellett neki és ottlenni míg el nem alszik. Aranyos volt. Azt mondta csak viccelt. Majd eljön az az idő is.....

királylány

jaj lányok képzeljétek Mátém az előbb elkezdi simogatni a hasam és mondja Barnusnak hogy szia!!!!!!!!!
olyan édes volt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Tegnap haza jöttünk Heves megyébe 1 hétre.
végre szünet van 1 hónapig. :D
Tegnap Egerben csavarogtunk jó volt nosztalgiázni. :wink:
Fotók természetesen készülnek úgyhogy rettegjetek! :lol:
Mindenkinek sok-sok puszi.Dius

KépKép
Kép
mucus75

Mucus várjuk ám azokat a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Mucus,ha a Mátrába jöttök,összefuthatnánk!!!!
Én bírom a fájdalmat,mondjuk egyszer le akartam vágni a hajam a fülemnél,mert annyira fájt a fogam,hogy a hajam is fájt.... :lol: :lol:
Én nem tudom,milyen a császár,de akik voltak a kórházba,na azokhoz képest mi "rendesen" szülők szaladtunk....
Itt is rossz idő volt,pedig holnap málnát kellene szedni.A múltkor 113 kg-ot szedtünk.....óó...eluntam az életem....nagy hassal ahogy hajolgattam,mindig jajjjjogtam,meg kértem a Jóistent,hogy a hasamat csak egy fél órára rakja már át a hátamra.... :lol: :lol:
Jobb púposan szedni,mint terhesen... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli ez jó volt.............."meg kértem a Jóistent,hogy a hasamat csak egy fél órára rakja már át a hátamra...." :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda,
vigyázz magatokra, meg ne erőltesd magad! Te jó ég, 113 kg... Ez leírva is soknak hangzik málnából... Eladjátok?

Mucus,
de jó nektek! Mi is nagyon szeretjük Egert, a párom heves megyei. (Én meg borsodi, de nem sör... :D . Várom a képeket!

Nita,
én EDA-val voltam kénytelen szülni, mert 8 órás vajúdás után is csak 2 ujjnyi voltam. Én is olyan lökött voltam, hogy majd én megmutatom, hogy kell minden gyógyszer nélkül szülni... Na az EDA után 10 percen belül szépen kitágultam, a tolófájásokat is simán éreztem, így már nincs semmi ellenvetésem. Enélkül lehet, hogy megcsászároztak volna, vagy még jó néhány órát kínlódok - értelmetlenül (mert nem tágulok). 8 óra után már csak egy merő görcs volt a méhem (oxytocint is kaptam), és az EDA segített neki, hogy ellazuljon, és Bencus végre elindulhasson. Az orvosom már hamarabb akarta adni, de én nem engedtem, rá kellett volna hallgatnom. Bencus kicsit kék volt a hülye hezitálásom miatt, ezért csak 9-es APGAR-ja lett, egyébként simán 10-esssel jött volna világra. 4 kg + 60 cm... :lol:

Teljesen mindegy, hogyan szülünk. Nem egyforma a szervezetünk, a fájdalomtűrésünk, a lényeg úgyis a BABA. A császár szükséges dolog, szerintem ez egy cseppet sem csökkenti az anyaság tényét. Biztos, hogy ez is ugyanolyan fájdalmas, csak nem a születéskor, hanem utána szenvednek meg az édesanyák.

Dia,
Bencus is ugyanígy alszik el...morzsolgatja a mellbimbómat, belefúrja a fejét, nagyokat szippant a "dadi-illatból", szóval egyedül csak a bölcsiben megy neki is...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly köszi hogy ezt leírtad!!!!!!!!!!!!!!!
még bátrabb lettem!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
örülök, hogy sikerült bátorítani! Minden rendben lesz! Édi lehetett a nagyfiad a pocisimivel!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!!!!!
Jó reggelt!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy most értem a végére!

Nita: Boldog szülinapot így megkésve, de annál nagyobb szeretettel :D

Mucus: Várjuk a képeket!

Szülés: Szerintem is a BABA a lényeg, én már szinte mint élő inkubátorra gondolok most is magamra. Ami nem biztos, hogy jó, de én a fizikus agyammal erre asszociálok. A biológus agyam tudja a lényeget, de sokszor elnyomódik :lol: :lol:

A hétvége gyorsan eltelt. Anyuék itt voltak, szombaton beszélgettünk, meggyet tettünk... Vasárnap sógorom diplomaosztóján voltunk (8 év után sikerült). Utána ebéd, és szaladtunk vissza anyuékhoz. Este még egy kis boltbajárás, és végül hazamentek. Most pénteken és jövő hétfőn szabin leszünk, pihenni otthon. Persze szombaton Norbi déleőtt tanfolyamon, vasárnap elmegyünk barátokhoz... De talán hétfőn ki tudjuk pihenni magunkat 8)

Kép
kicsi80

Sziasztok! Na hol van mindenki? Én dolgozom és ti?

Diuskám jó sok képet csináljatok, had nézelődjünk majd.

Bencus még a héten megy oviba aztán a jövő héten viszik anyáék nyaralni Bükkfürdőre............

Lyly Bencus hogy van? Szája gyógyul? Puszi neki. Szüleidhez nem tudok mit szólni.

Kicsi pihenj csak jó sokat, helyettünk is!

Melisch láttalak ám itt kukkolni gyere csak!!!!!!!!!!!

királylány

Kicsi,
a sógorod nem kapkodta el a tanulmányait...mindent módszeresen, alaposan, igaz? :lol:

Dia,
köszi, gyógyulgatunk, majd 2-3 hét múlva megyünk megint fogászhoz. A szája nagyon gyorsan rendbe jött, remélem, már megússzuk ezeket a botlásokat, eséseket. Amióta elindult, ez az első nagyobb esése... :? :roll:

Kép

Kép

Kép
lyly

Írtam a múlkor pü-t, nem kaptad meg?

királylány

Dius,

ezt nekem írtad? Mert akkor nem. :(

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly: Hát nem kapkodott. Számmra bosszantóan nem. De inkább nem érdekelte, és ennél jobban nem igen zavar semmi, mintha az ember ímmel-ámmal csinál dolgokat...

Kép
kicsi80

Kicsi nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia csak beléptem de nem olvastam, meg írni sincs mit írjak. Délbe bekapcsoltam és azóta teszek veszek, várom a fiók menjenek haza és megyek én is. Férjem már lelépett de én fél 12-kor estem be így szégyellek előbb lelépni, mint aki reggel 9re jött :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch én mindjárt megyek a gyerekért az oviba aztán séta haza, ma a kocsit otthon hagytuk. Még el kellene ugrani üzletbe valami gyümölcsért.

királylány

Sziasztok!

Holnap megyünk megvizsgáltatni a "kis lurkókat" . A férjem már teljesen ki van akadva az 5 napos szünettől. :lol: Úgy kellett bíztatnom, hogy bírja már ki. :lol: Szegényke. Előtte meg azért nem tudtunk együtt lenni, mert szedtem a clostyt, meg volt az átjárhatósági. Úgyhogy most mindössze 3 alkalom volt amikor a doki előírta. :)

Nekem ma volt a 27. napom, de most nem fáj még a cicim, mint szokott menzi előtt. Kopp-kopp-kopp. Bár mint tudjuk, nekem 32-33-34 napos szokott lenni. elméletileg ha sikerült, akkor ma telik le a 10 nap a tüszőrepedéstől , tehát a beágyazódásnak lassan vége. Már nagyon izgulok.

Kép
babicsek

babicsek kezem - lábam csuriban! Reméljük sikerült a baba.

Bettykém merre vagy elveszve? Voltál, de ide nem írtál :(

királylány

Babicsek drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Küldföldön voltam családlátogatáson, így nem tudtam írni nektek.
Mindenkit üdvözlök akit még nem ismerek.

Elmúlt a menzim, így folytathatjuk a projektet. :D

Elkezdtem szedni folsavat. Mondták, hogy ezt kell szedni, ha babát akarunk.

Nálatok is olyan csunya idő van?

Na most mennem kell.

Majd legközelebb írok többet. Még fell kell zárkoznom, sok volt a szünet.
Vendég

Cathy ha gondolod szedhetsz még Elevitet is!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia
nem vagyok elveszve, csak igazából nem volt mit írnom.
Lapulva olvastalak benneteket :oops: :lol:

Babicsek
Gyere ám az eredménnyel, már nagyon kíváncsi vagyok!!
És lehet, hogy épp ez a hónap sikerült...ki tudja??! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty értem, de hiányoztál!

Én ma voltam fodrásznál és tök jó lett a hajam. Tett bele szőke és n ugát melírcsíkokat a fodrász de mégsem vagyok csíkos hátú kismalac. Szóval nekem tetszik :wink:

Bencét viszik anyukámék a jövő héten nyaralni Bükkfürdőre. :D Már alig várja :lol:

királylány

Dia
azt el is hiszem mennyire várja Bencus a nyaralást! :wink:

Biztos tuti lett a hajad, már így leírva is jól hangzik :)
Ha esetleg van róla kép, feldobhatnád!
Köszi a hiányolást, jól esik! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty ha hazamegyek és az uram csinál egy képet rólam akkor feldobom. na meg persze ha a tesóm feltelepít mindent a gépre.

királylány

Dia!
Köszi a privi-választ, egyetértek veled! Hajadról kép?
De jó Bencusnak, hogy ilyen nagyszülei vannak!!!! (irigy szmájli)
A Jónásban mind a kétszer fiút mutatott nekem, és fiú is volt...

Cathy,
az Elevit és a Béres Gravida is tartalmaz elég folsavat, ezek ún. magzatvédő vitaminok. Ha ezeket szeded, nem kell külön folsav. De most főleg sok gyümit és zöldséget egyél!

Kép

Kép

Kép
lyly

Oké, akkor várom! :wink:

betty615

Sziasztok!!
Mi jót csináltok??Pistike most ébredt nemrég,én meg nekifogtam sztrapacskát csinálni.Apa éjszakás,ilyenkor elég ha 3-ra főzök meg.
Málna eladás??Hmmm,jó is lenne...de ez csak leadás.350 FT kg-ja,"ti" meg ezt veszitek a tescoba 399-ért a 250gr-ost.A haszon nem nálunk van.... :roll:
Babicsek mi újság???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szió Melinda!! :wink:
Remélem jól vagy! Birod még a málnabokrok közt?? :lol:

Babi
tényleg már gyere, mert kíváncsiak vagyunk
(bár lehet, hogy csak holnap lesz eredmény?!) :roll:

betty615

Szia Melinda! Én dolgozom, nemrég ebédeltünk most próbálok visszazökkenni a munkába. Van dolgom bőven...........
Tőletek nem sajnálnám a hasznot........

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?