sziasztok,
csak Ditulika miatt jöttem és köszönni!
Ditulika drága : a kis szégyenlős!! tuti kiscsaj!! egy pasi himbálná már a nagy fütykösét és hencegne a méretével!! ne aggódj!! és szerintem a micimackós ágynemű nem csajos annyira. nekünk van egy sárga hosszúujjú micimackós bodynkk, szerettük.
rólunk: evés időjárás és kedvfüggő továbbra is. védőnő volt, de többet vártam. tanácsa: ne erőltessem, azt látja rajtam, h nagyon ragaszkodom a dolgokhoz, legyek laza és tegyem minél többet cicire Nándust. az elejével egyetértek , eszemmel tudom,h lazulnom kéne, de nem tudok. tény, h minden gondolatom az evés és a tejcsi körül forog, h legyen elég, egyen eleget Nándus, de szerintem ez nem fog változn i addig, mig szoptatnom kell. azzal meg nagoyn nem értek egyet, h tegyem minél többet cicire. 1, estére alig van tejem, tehát pont a hozzátápi és az elválasztás kellene, h már reggel és este ill még talán 1X tudjak neki adni megfelelő mennyiséget adni, de min az kell, h a 18órásira ne adjak neki tejcsit, mert akkor estére 150 körül van. 2, egy fél éves gyereknek nem hiszem,h igény szerinti szopi, lógjon a cicin amikor akar megoldás a legjobb. nem vagyok szakember, de ennél szerintem bármilyen tanács jobb lett volna. ha 2 hetes v 2 hónapos lenne Nándus ok, de fél éves!!!
ha azt mondja a védőnő, h anyuka, ne aggódjon, jön a foga, ismerkedik az új izekkel, legyen türelmes, adjon neki még 1-1,5 hót, még ez is jobb tanács szerintem, minth ha nem kell a cici, rakjam le játszani, próbáljam meg fél óra múlva, ha nem kell, akkor óra múlva, és rakjam minél többet cicire. hát teljesen odavoltam.
aminek örülök, h mondta, h nem a gyerek, hanem én ragaszkodom a szopipárnához, és higyjem el, a gyereknek tökmindegy, h hol eszik. erre tegnap is kipróbáltam csak simán a fotelben , ahol soha nem etettem még, szopipárna nélkül etetni. éhes volt, és szépen evett, szóval menni fog a szopi remélem a macik közt a málnásban is!!
ebből a szempontból megnyugodtam!! ezen nem fogom izgatni már magam. de viszünk polifomot is , legrosszabb esetben lefekszünk.
és szájpenészünk van, törölgetni kell glicerines boraxos ecsetelővel és c vitamin ampullával is . azt anyós iratott fel és váltott ki. szerencsére ezt a procedúrát egész jól tűri, nincs hiszti, üvöltés,, mint az orrszivásnál.
na hosszú voltam, bocsi.
ma utazunk 10 napra, utána a párom elmegy 4 napra munkaügyben, uh szerintem 2 hétig nem leszek.
mindenkinek puszi, mindenki vigyázzon magára és gyerkőcére és pocaklakójára!!!! remélem szép idő lesz!!!