Új privát üzeneted érkezett!

Denika: Rendes volt a védőnénink, július 1-jén megyek hozzá 7:30-ra. Mondtam neki, hogy dolgozom és csak reggel tudok menni.
vicky79
Budapest III. kerület

Megint egy laptető. Most már biztosan minden rendben lesz a picúrral februárig. Ennyi laptetővel. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Ez a kölök meglepetés lesz számunkra már úgy látom!
Csak nehogy nekem legyen nagy meglepetés. Akkor már apának! :wink:

Amúgy sztem ha nagyobb gondot fordít rá a dokker akkor megtudtuk volna, de mindig mérges ha kérdezem hogy mi van a lába között.
Már többektől megkaptam, a doki száját is elhagyta egyszer hogy lényeg hogy egészséges nem? Jó, jó de hát azért NAAAAAAAAAAAAA!

Hová menjek már hogy valaki megmondja hogy mi van a lábikója között. Azért november még kúúúúúúúúúúúúvára messze van! :cry:

dita75

Pedig olyan édi kislány cuccok voltak a tescoban, meg kell zabálni.

Vigasztalásul vettem egy micimacis ágyneműt, lefotózom a játszószőnyeget is:

Kép

Kép

MONIC
Vikinek igaza van, hová szépül már ez a gyerek.
Na persze hát jó anyagból lett összerakva! :wink: :lol:

VIKI
Érezzétek jól magatokat! Pusz

dita75

MONIC
Sajnálom hogy sok a munka! De kárpótoltál a Danikáról készült fotókkal! :lol:
Azért a privimet majd ne felejtsd!

dita75

Ditus!
Azt hiszem Bogyó már most nagy sumák! Nagyon jó dolgokat vettél.

Viki!
az jó, ha szimpi a védőnő! Vagyis támadónő :lol:

Én most már tényleg jobbra el.
20150601134430

VIKI
Adok én neki sumákolást. :)
A félelmem beigazolódni látszik, ez a gyerök tiszta testvére (na meg apja) :?

Hát igen azzal a szőnyeggel még én is tök jól elszórakoztam tegnap!
Az orra sípol, a farka és a játékok zörögnek, az oroszlán sörényébe valami zizegős izé van varrva, és van tükör is. Hát remélem ennyi kütyüvel nem unja meg egyhamar.
De azért még lehet hogy akasztok rá pár másik játékot, vannak ilyen kis picikék bőven!

Oksi! Remélem jó időtök lesz!

dita75

Dita,
most elvileg megint vagy 10 hétig nem nézik Bogyót, 28-30. héten van megint kötelező UH. Iktass be közte egy 4D-t, ha tudsz. Én továbbra is javaslom a 4D Genesis-t, mi kedden megyünk másodjára. Olyan kedves az a nő, annyi mindent megnéz, nem csak a baba állapotát, hanem a tied is, és tuti nem enged úgy el, hogy ne hozza valahogy össze, hogy megkukkoljátok a lába közét, ha szeretnéd.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Gyerekeim nevében köszönöm szépen :) Irtó büszke vagyok ám rájuk :)

Dita!

Egyem Bogyesz szégyenlős kis szívét :) Hát meddig tervez még titokzatoskodni??? Pedig úgy reménykedtem, hogy megtudjuk, gondolom te is :)
Nagyon klassz dolgokat vettél, ügyes vagy!

Viki!

Na, akkor ennyit az úttorlaszról :) Úgy megdögönyözném ezt a kiscsákót :) Jó utat nektek!

Denika!

Refluxot sajnálom :( Dórinak is volt, és jó sokáig meg is maradt, de őt nem zavarta. A szilárdabb étel és a több függőleges helyzet megoldotta egy idő után, remélem nektek se fog sokáig tartani!
A mei-tait én a liliputi.hu-n rendeltem jó drágán, ahol Cznikicsek rendelte, ott jóval olcsóbb. Egy babanetes csaj varrta, a nevét sajna elfelejtettem :oops: Monic, te sem emlékszel? A tied is tőle van, nem? Egyébként szeretjük a miénket, olyan jókat alszanak benne a kölkek :) És amit külön szeretk benne, hogy nem keltünk akkora közfeltűnést, mint ikerbabakocsival. Múltkor a vadasparkban legalább annyian megbámultak minket "Nézzétek, ikrek!" felkiáltással, mint az őzeket pl. Így magamra kötöm Esztikét a mei-taiban, apa Ádámot a kenguruban, Dóri kezét fogjuk, és bárhova eljutunk, és még bazári majomnak se néznek, juhéjjj :) :)

Monic!

Danci se soványka akkor :) Ádám is ekkora, csak ő már 5 hónapos :) Ügyesek vagytok! Imádnivaló a fiad a barna szemeivel :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

desviki: Remélem csak védőnő lesz belőle. :) Másik anyukának szimpi volt. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,

írtam privit

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

sziasztok,

csak Ditulika miatt jöttem és köszönni!

Ditulika drága : a kis szégyenlős!! tuti kiscsaj!! egy pasi himbálná már a nagy fütykösét és hencegne a méretével!! ne aggódj!! és szerintem a micimackós ágynemű nem csajos annyira. nekünk van egy sárga hosszúujjú micimackós bodynkk, szerettük.

rólunk: evés időjárás és kedvfüggő továbbra is. védőnő volt, de többet vártam. tanácsa: ne erőltessem, azt látja rajtam, h nagyon ragaszkodom a dolgokhoz, legyek laza és tegyem minél többet cicire Nándust. az elejével egyetértek , eszemmel tudom,h lazulnom kéne, de nem tudok. tény, h minden gondolatom az evés és a tejcsi körül forog, h legyen elég, egyen eleget Nándus, de szerintem ez nem fog változn i addig, mig szoptatnom kell. azzal meg nagoyn nem értek egyet, h tegyem minél többet cicire. 1, estére alig van tejem, tehát pont a hozzátápi és az elválasztás kellene, h már reggel és este ill még talán 1X tudjak neki adni megfelelő mennyiséget adni, de min az kell, h a 18órásira ne adjak neki tejcsit, mert akkor estére 150 körül van. 2, egy fél éves gyereknek nem hiszem,h igény szerinti szopi, lógjon a cicin amikor akar megoldás a legjobb. nem vagyok szakember, de ennél szerintem bármilyen tanács jobb lett volna. ha 2 hetes v 2 hónapos lenne Nándus ok, de fél éves!!!
ha azt mondja a védőnő, h anyuka, ne aggódjon, jön a foga, ismerkedik az új izekkel, legyen türelmes, adjon neki még 1-1,5 hót, még ez is jobb tanács szerintem, minth ha nem kell a cici, rakjam le játszani, próbáljam meg fél óra múlva, ha nem kell, akkor óra múlva, és rakjam minél többet cicire. hát teljesen odavoltam.
aminek örülök, h mondta, h nem a gyerek, hanem én ragaszkodom a szopipárnához, és higyjem el, a gyereknek tökmindegy, h hol eszik. erre tegnap is kipróbáltam csak simán a fotelben , ahol soha nem etettem még, szopipárna nélkül etetni. éhes volt, és szépen evett, szóval menni fog a szopi remélem a macik közt a málnásban is!! :lol: ebből a szempontból megnyugodtam!! ezen nem fogom izgatni már magam. de viszünk polifomot is , legrosszabb esetben lefekszünk.
és szájpenészünk van, törölgetni kell glicerines boraxos ecsetelővel és c vitamin ampullával is . azt anyós iratott fel és váltott ki. szerencsére ezt a procedúrát egész jól tűri, nincs hiszti, üvöltés,, mint az orrszivásnál.

na hosszú voltam, bocsi.

ma utazunk 10 napra, utána a párom elmegy 4 napra munkaügyben, uh szerintem 2 hétig nem leszek.
mindenkinek puszi, mindenki vigyázzon magára és gyerkőcére és pocaklakójára!!!! remélem szép idő lesz!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

LINACSKA
10 hétig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????
Akkor mire hívott vissza 4 hét múlva???
Felhívom a régi dokim aszisztensét hogy esetleg bepofátlankodhatok-e ultrahangra tudna-e nekem beutalót adni.
Van ott két uhus doki (az egyik a kacsintós Barna) aki tuti hogy nem fél percig nézne a lába közé!
Jövő héten szeretnék elmenni, nem is kell időpont csak a beutaló!

Vikimami már leírta hogy 20. héten mutizta meg magát Lackó, többiek??????

CZINKI
Érezzétek jól magatokat, és vigyázzatok magatokra de még jobban Nándusra! Puszi.

dita75

Sziasztok!

Dita!

Nálunk mindhárom gyerek neme a 18. hetes genetikai uh-on derült ki, és mindegyik az is maradt születéséig, aminek mondták. Mondjuk a csajok akkorát terpesztettek, hogy nyilvánvaló volt, Ádám meg büszkén mutogatta a cerkát, ahogy Czinkike írta :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI
Itt folynak megint a könnyeim a röhögéstől. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát most már nagyon kiváncsi vagyok hogy Bogyónak van-e "CERKA" :lol: vagy nincs! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti tudnátok jönni a talira ha lesz pesten?
Olyan jó lenne ha nekünk is eljátszanátok a "bazári majmokat" az ikrekkel, na meg Dorcusz úrnővel! :lol: :lol: :lol:

dita75

Hi!

Ditus!
Van az a gyűrűs módszer. nem próbálod ki? ;)
Mikor lenne tali? Vagy csak kismamis?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Dita!

Nagyon szeretnénk ott lenni a talin, majd ha lesz :) Remélem ezúttal semmi nem jön közbe :?

Bumi!

Dehogy csak kismamis!!! Biztos vagyok benne, hogy a többiek nevében is kijelenthetem, hogy bárkit szívesen látunk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

BUMI

Mi az a gyűrűs módszer?????????

Nem kismamis. Mindenkit szívesen látunk, csak még konkrétan nem tudjuk hogy mikor lesz de valamikor július közepén ha minden igaz, eddig legalábbis úgy jeleztek vissza a többiek hogy akörül megfelel.
Nekem mindegy, mi nem megyünk sehová!

Ha már így szóba jött lassan tényleg el kéne gondolkozni hogy kinek mikor lenne jó és hogy egyáltalán hol.
Bonikám esetleg te tudnál ebben segíteni mert mondtad hogy szoktatok rendszeresen találkozni az augusztusi babásokkal. Kismamiknak meg még nem kismamiknak gondolom teljesen mindegy de aki babával jön (pláne ha még kicsi) egy kávézó már nem felel meg ahol tavaly voltunk.
Tavaly óta már sok minden változott hál istennek! :)

ÉVI
Hát remélem hogy jó sokan el tudnak jönni, és nektek sem jön közbe semmi. Már alig várom hogy élőben is láthassam a törpéket! :)

dita75

BAKKER!!!! Egész nap semmi nem volt, ahogy elmentünk a fuvarossal a fotelágyakért leszakadt az ég alja. Most már itthon vagyok, bezzeg mostanra elállt. Na mindegy mert végülis nem szövet hanem bőr, meg le is volt takarva ponyvával, de amikor behozták elég vizes lett.
Bogyi szobájába vettem, és most teszteltem le hogy nem is kell kinyitni mert ha egymás mellé teszem a kettőt akkor simán elférek rajta keresztben, max. ha jön két vendég akkor mindkettőt ki lehet nyitni, és egy nagy franicaágy lesz belőle. Nem is olyan kényelmetlen, a párom fiának az ágyán szoktam néha aludni ha apa horkol és az százszor szarabb mint ez. Kemény mint a fal. Mindig szivacsot meg paplant teszek még magam alá.

dita75

Dita,
a 10 hetet a hivatalos kötelező UH-ra értettem. Persze, ha a dokid visszahív vizsgálatra, és a vizsgálat alatt csinál UH-t is, az más. Nálunk a kötelezőket szonográfus csinálja, amikor meg a dokinál vagyok, azért ő is rákukkant Levire, még akkor is, ha előző nap voltam a kötelezőn. Nekem mindig csak 6 hetente kellett mennem, most 31. hetesen mondta, hogy most már menjek inkább 4 hét múlva.

Tali,
hát a július közepét már nem biztos, hogy bekockáztatom, én max. megtartom a minitalimat Bonival július 6-án. Hátha csatlakozik még valaki...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
értem! az én dokim úgy látom nem egy nagy uhus! :roll:
pedig azt mondta a nővérke hogy ő az egyetlen aki rendelés alatt uhuz, a másik kettő behív rendelésre és egy másik időpontban meg csak uhuz!

Ha a többieknek is megfelel hozhatjuk előrébb is, de akkor most már tényleg dönteni kéne a mikor és hol felől.

Csajok! Írjatok ezügyben lécci.

dita75

Sziasztok!

Viki, Évi,
Gyönyörűek a gyerekek!
Évi, tényleg nagyon hasonlítanak a nagytesóra az ikrek!

Viki, Czinke,
Jó utat, remélem azért jó időtök lesz majd!

Czinke,
Sajnos ezek a frontok Rékát is nagyon bezavarják, és napok óta alig eszik valamit, így lassan megtanulok imádkozni a jó időért!

Dita,
Most már tuti, hogy kislány Bogyó, ha ennyire szégyenlős a kis Drága! :wink: :lol:
Nagyon szép a játszószőnyeg, és az ágynemű! Mi tegnap voltunk a Máriában, vettem Rékának vékonyabb hálózsákot, meg egy tündéri sapit.
Találkozóra nekem a július 18., augusztus 1., 8., és 15-e nem jó az összes többi napon szabaddá tudom tenni magamat!

Linácska,
Jó pihit nektek is!
A minitalira sajnos azért nem tudunk menni, mert aznap kell visszamenni UH-ra az ortopédiai klinikára.

Hát, mit mondjak ezek a frontok, viharok nagyon kibabrálnak velünk! :twisted: Szegény Rékát nagyon megviseli, hogy össze-vissza mennek a frontok, jönnek a viharok. Sajnos ezen a héten alig ettünk, így hétfőtől a mai napig összesen 20 g-ot hízott a kis Drága. :? Nagyon nyűgös volt, és tőle szokatlan módon sokat sírt. Remélem, most már jön egy kis jó idő! :roll:
Szerdán voltunk csípőszűrésen az Ortopédiai Klinikán, és amit tudtam is, hogy a hirtelen hízástól a bl csípője picit kötöttebb, így tornáztatnom kell, és két hét múlva megyünk UH-ra.
Tegnap meg bementünk a munkahelyemre. Bevittem bemutatni élőben is a kisasszonyt, meg a gyed-hez a papírokat. A lányok nagyon aranyosak voltak, nagyon tetszett nekik Réka, és ő is sokat mosolygott rájuk! A főnökömre viszont továbbra is nagyon haragszom, így már tuti nem akarok ide visszamenni dolgozni. Tudom, hogy nagy sz@rban van most a cég, de azért azt elvártam volna az elmúlt 5 hónapban, hogy legalább 1x felhívjon, és gratuláljon. Most is csak fél percre kidugta a fejét az irodájából, mosolygott, aztán ment vissza katalógust csinálni. Azért úgy érzem, hogy 6 év után többet érdemlek... :roll: :?
Ma viszont megint úgy ébredtem, hogy fáj a gyomrom. Anyósom átjött vigyázni Rékára, én meg gyorsan elszaladtam a dokihoz, mert mégegy olyan fájdalmat nem éltem volna túl, mint ami múltkor volt. Kaptam jó erős görcsoldót, és szerencsére azóta nem is fájt újra.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Kimaradt:

Denika,
Nagyon sajnálom a refluxot!
Átküldöm Neked a mei tai-os lány elérhetőségét!

Ja, és a nagy hír! Ma reggel Réka oldalra fordult a kiságyában! :D És már nagyon sokszor hangosan nevet, olyankor meg tudnám zabálni olyan édes az a hang! :lol:

Viki,
A kis helyzetváltoztatóra így találtam rá a délutáni alvásnál:
Kép

Itt meg igazi lányok vagyunk (Anyukámnak nagyon tetszik ez a kép):
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Ditus!
Ennek az a lényege, hogy egy arany karikagyűrűt cérnára kell felfüggeszteni, majd a csukló fölé rakni. A gyűrű mozgása állítólag megmutatja a meglévő és leendő gyerekek számát és nemét (ha köröz, akkor lány, ha leng, akkor fiú. Ha nem lesz több gyerek, akkor megáll a csukló fölött a gyűrű). Kb annyira ad valós eredményt ez is, mint a jónás naptár. De azért ki lehet próbálni poénból.

Tali: mi július 15-24 Zamárdiban leszünk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok,

Nemone,

Réka gyönyörű, igazi kis csajszi :lol:
Sajnálom, hogy a frontok miatt nem eszik a pici. Nálunk szerencsére Danika étvágyán nem látszik meg a front, inkább csak nyűgösebb olyankor vagy nagyon sokat alszik. Mint pl ma is szinte egész nap nyűgösködik és alszik.

Bumi,

nekem a gyűrűs módszer szerint Danika lány lenne :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

szasztok!

Bumi
Jajj de hülye vagyok, ezt hallottam már sőt a kolléganőm meg is csinálta nekem, és kőrözött a gyűrű.
Na majd meglátjuk!

Nemo
Elhiszem hogy anyukának tetszik az a kép, én mint fanatikus kislány-rajongó is elolvadtam. :)
Sajnálom hogy fájt a pocakod, nehogy nekem megint kórház legyen a vége. A frontok ellen sajnos nem tudunk tenni, nekem is tele van vele a tököm! Igaz engem annyira nem visel meg de egyszerűen nem lehet semmit tervezni és két napra nem tudok elmenni anyuékhoz, mert most is kedden esett az eső és hideg volt de másnap már olyan fülledt meleg lett hogy majd megdöglöttem a farmerben. Még jó hogy rétegesen voltam öltözve mert levettem a tunik alatt lévő pulcsit és csak a farmer tunikát vettem vissza.

Hát a munkahelyemről eddig sem tudtam elmondani semmi jót és amióta nem dolgozom azóta sem lett jobb a véleményem az egészről sőt még annál is rosszabb lett (beszólások, tp-es papíromon ülés, párom fizujának állandó lehúzása, stb)
Szóval én teljesen meg tudlak érteni, én sem akarok ide visszamenni, sőt ahogy most állunk a párommal lehet hogy nem is kell mert mire odakerül a sor, hogy dolgozni kell menjek már nem is itt fogok élni ebben a városban..... :roll:

MONIC
Írtam privit!

dita75

A tarkómnál szétmegy a fejem annyira fáj.
Tegnap fél 3-ig virrasztottam, mert párom állandóan ránk akart feküdni és nem győztem visszatuszkolni a helyére, ma elaludhatnék mert egyedül vagyok, erre szétpattan az agyam (helye) a fájdalomtól.
Mondjuk lehet hogy az egész napi feszkó miatt. Tetejébe a gyerek már 3 órája a szobáját rendezi át vagy én nem tudom mit csinál de az ágyneműtartóját legalább 50x emelte fel és le. A székét meg folyamatosan húzza-vonja a járólapon! A zene is szól.
Még 5 percet kap (mindjárt éjfél van) és ha nem fejezi be átmegyek és lekeverek neki hogy leszáll a feje. Nem elég hogy egész nap utána melózok, még pihenni sem lehet nyugodtan és akkor még ide akarják hozzám passzolni a nyárra! Teljesen kész vagyok már megint mint a mateklecke hogy mégis hogyan képzeli ezt mindenki!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dita75

Dita,
a gyűrű nekem is körözött :cry: A Jónás szerint is lány Levi, a kínai fogamzásnaptár szerint is. Csak az UH szerint fiú :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

kicsit eltűntem a kétgyerekes anyukaság leterhelt :lol: hétvégén meg szülinapi partyn voltunk
visszaolvasni most nem tudok, csak utsó oldalt futottam át

Dita jókat szereztél :lol: én fiúra szavazok :oops: nekem 16.héten

Zsiga feláll egyedül kapaszkodás nélkül
:lol:

Lina minitali még mindig áll! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Előkerültünk mi is, nagyon jó hétvégénk volt. Visszaolvasáshoz még nem jutottam.

Dita!
Pár kék rucit találtam ami nektek most lenne jó (két kis kabát, rugi, sapka), majd dobj címet és postára adom. Sajnos nem sok kicsi téli cuccunk van, ezt is úgy kaptuk. Laló nyári kölök, és már szinte 68-74es cuccokat hordott télen.

Laló tett pár önálló lépést. Most hallom ébredezik. Később jövök.
20150601134430

Sziasztok!

Dita,
Szerencsére a gyógyszertől elmúlt a fájdalom, és nem is jött vissza! :)
Már megint mi a baj otthon? Csak nem a fiacskája miatt kaptatok össze? Komolyan azt akarják, hogy Te vigyázz rá egész nyáron megint? Neked most tényleg nem hiányzik semmi stressz, és az a srác csak azzal jár Neked!
Remélem fejfájás hamar elmúlt!

Viki,
Örülök, hogy jó volt a hétvégétek!

Tegnap reggelre Réka megint keresztbe volt, és teljesen felmászott a rácsokhoz. Egyszer látnám, hogy gogy csinálja? :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Boni,
majd megbeszéljük a részleteket. Én is úgy készülök, hogy talizunk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Viki
Cukker vagy. És én cserébe?????? Nem akarom ám elvenni a kistesó elől a rucikat! :oops: :roll Max. ha kislányom lesz tudok küldeni fiúsakat, mert 3 zsákkal van nálam vegyesen ruci úgy 3 éves korig.

Nemo
De bizony a fia miatt úgy 80% és a párom viselkedése miatt is.
Majd megírom priviben hogy mi volt, szombaton kb. 2 óráig zokogtam, egyszerűen nem bírtam abbahagyni. :cry:
Ma is egyedül kellett hagynom a gyereket mostanáig a szép lakásomban ami tele van értékkel. Most nem azért de egyedül otthona az anyjánál is elvan. Akkora kupleráj fogadott most hogy hazaérkeztem, hogy a hajam égnek áll, és mindjárt indulok a körzetihez a tp-es papíromért.

BONI
Csigusznak gratula! :lol:
Te meg kihúzod a gyufát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: ( :twisted: )

dita75

Sziasztok!

Boni mami,

gratulálok Zsiginek a felálláshoz!
Milyen ügyesek ezek a kisfickók! :lol:

Viki mami,

Lckó jól bírja az utazást?

Dita,

válaszoltam.

Danika mostanában kezdett el folyamatosan kacagni. Eddig ha felkacagott gyorsan abbahagyta mert megijedt a saját hangjától :lol: És az a poén, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben képes kacagni, olyan dolgokon amiken nekem eszembe sem jutna :lol: Tegnap apa le is kamerázta egy ilyen kacagási hullámban.

Kép}
monic80

Tegnap volt 1 éve, hogy az orvos közölte a vérvétel után, hogy a hcg-m 196 és Danika a pocakban :lol: :lol:

Kép}
monic80

Ditus!
Ne már, nem kell semmi, csak a címed. Igazán nem sok az egész, szívesen küldöm. Hamarabb fogd te egészséggel használni, mint én. Annyi, h kék színű. De van egy cuki kis 56os kabátka, meg egy másik 3-6 hónaposnak való, 1 kis rugi, egy 62es hálózsák, 1 kis sapka.

Sajnálom, h az urad megint dili.

Moncsi!
Jól bírja az utazást. Legmesszebb több, mint 300 km voltunk vele. 3 hét múlva is megyünk Pest mellé, igaz akkor már az új ülésében megyünk. Jókat alszik utazás közben.

Cuki lehet, ahogy kacag a kis drága.

Némóci!
Azért ne maradj fent megnézni Rékát éjjel :lol: Lackó is olyan kukac álmában is, hogy csak na.
20150601134430

Moncsi!
Ezek olyan jó kis emlékek!!!!

Némóci!
Íme az én kis kukacom 10 percen belül:
Kép Kép
20150601134430

VIKIMAMI
Nagyon szépen köszönöm még egyszer, akkor megy a cím! :)

A kis kukacod angyali! :) Olyan nagy már lassan kinövi a kiságyat! :lol: :lol: :lol:

A Zuram fáradt és akkor bizony sajnos extrán dili. De mit csináljak vele ha egyszer túlhajszolja magát? Ha mondom neki este 9-kor hogy jöjjön már be még akkor is rám rivall hogy ha ő nem csinálja meg akkor sosem lesz kész. Rendes tőle hogy ilyen szorgalmas, és gyakorlatilag az én házamon dolgozik napestig, de nem érti meg hogy nekem többet ér ha ő kipihent (idegileg és fizikailag is) és kicsit velünk foglalkozik nem mindig a házzal. :?
Szóval itt van a kutya elásva valahol, meg ott hogy egy olyan kurvának csinált gyereket aki folyton azt lesi hogy hová passzolhatja le a kölkét csak neki ne kelljen vele foglalkoznia.

MONIC
NAgyon édes ez a Danika hogy ilyen jókat tud kacagni, remélem most már nemsokára élőben is megcsodálhatjuk!

Hát igen, azt a napot én sem fogom azt hiszem soha elfelejteni amikor a BMC-ben ott visongtam a doki meg a biológus előtt. :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom mások hogy viselkednek, de sztem rajtam igen csak elgondolkozhattak hogy normális vagyok-e, és hogy ők még ennek az idióta nőnek csináltak gyereket?????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Jó reggelt mindenkinek!

Dita,

akkor most mikor fog kiderülni Bogyó neme?

Nemone,

Danika újabban a frontokra úgy reagál, hogy többet alszik napközben. Remélem nálatok is eljön mihamarabb ez az időszak.
Éjszaka is nagyon ügyes mostmár, este 9-fél 10-től alszik reggel 8-ig, de tegnap reggel 9-ig aludt. EZt az apukájától örökölte szerencsére. :lol:

Viki mami,

nagyon aranyos Lackó :lol: Csúcs ez az össze-vissza alvás :lol:

Kép}
monic80

szasztok!

MONIC
Hát ez Bogyótól függ! :roll: :roll: :roll: :roll: Akármennyire is akarom hogy mutikázza meg magát nem hajlandó! :roll: :roll:
Ma átmegyek a szomszéd kismamihoz megmondom neki hogy holnap reggel elkísérem őt a dokijához, és megpróbálok az ismerős nővérkével egyezkedni hogy toljon be egy potya uhura! :lol:
Már csak azért is mert aggódom, ugyanis már napok óta semmit nem érzek felőle. Eddig azért voltak apró kis mocik, de egy ideje már semmi! :? :? :?

dita75

Dita,

ha nem érzed Bogyót akkor mindenképp nézesd meg!
Lehet, hogy a sok stressz miatt ami téged ér nem mozog annyit. Ilyen nekem is volt, de mikor nagyon kétségbe estem, hogy nem mozog akkor mindig mozdult egyet és fellélegeztem.

Kép}
monic80

MONIC
Apának biztos lelkifurija van, mert tegnap mondta hogy miért nem szóltam előbb. Majdnem a szemére hánytam hogy mikor kellett volna mondanom amikor minden a fia körül forog, Bogyóval rajtam kívül senki nem foglalkozik. Ma fel is hívott reggel hogy miért nem megyek be ide a kórházba uhu-ra. Sztem egy napon már nem múlik semmi, az itteni dokik olyan bunkók nem szeretnék hozzájuk menni, és sztem eleve időpontot adnának, ki tudja mikorra! :roll:

dita75

Hazajöttünk a nyaralásból, pont most, mikor kezd jó idő lenni, de előtte Pesten beugrottunk UH-ra a 4D Genesisbe. "Pici" fiam már 2992g, hát egyrészt örülök, minden ok, szépen visszafordult fejvégűbe, és a néni szerint ekkora méretekkel már esélye nincs visszafordulni. Másrészt meg kicsit aggódom, hogy hogy fog ez a gyerek kiférni????? Lilinek születésekor 35 cm volt a haskörfogata, Levinek már most 33,5. Akkora tokája van, hogy csak na!!! Meg 0,86 cm-es haja.:-)

Teszek pár képet....jópárat :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Levi gyönyörű. :D
vicky79
Budapest III. kerület

LINA
Levi tündéri! Nagyon jól sikerült képek.
Hát én 4 kiló 20 deka voltam és anyám szerint úgy pottyantam ki belőle, úgyhogy sztem neked sem lesznek gondjaid. Második és sokadik gyereket már ezerszer könnyebb világra hozni mint az elsőt.

dita75

Hát én most tök ki vagyok akadva mert bementem fehérvárra - mert ott szeretnék szülni - hogy kiválasszam a szülésznőt és mondták hogy kell dokit is választanom, gondolom kemény pénzekért.
pedig én már tök jól megnyugodtam, hogy csak a szülésznőt kell majd fizetnem, elvégre ő van velem végig, a dokik állítólag csak a végére jönnek oda és szinte semmit nem is csinálnak. Erre adjak ki horribilis összegeket? Arról nem beszélve hogy akkor most már végig hozzá kell járnom? Nekem nincs kedvem folyton becaplatni fehérvárra. Jogsim nincs, párom nem ér rá. A végén már csomószor kell menni az utolsó hetekben. Most nagyon ki vagyok emiatt!
Arról nem beszélve hogy a 20. hétig meg kell választanom a dokit.
Tehát van rá két napom?????????????????
Amúgy nincs egy éve hogy változott ez a dolog, mert a barátnőm is ott szült és neki is csak szülésznője volt, mert az első gyereknél megfogadta hogy azért az 5 percért nem fog több tízezer forintot kiadni a dokinak. Ráadásul alig ért be a dokija, már elkezdett az ügyeletes doki a szülésénél asszisztálni, mert azt hitték hogy sose ér oda a dokkere. Most nem tudom mit csináljak! Véleményetek?

dita75

Dita,
szerintem senki sem kötelezhet arra, hogy orvost válassz. Nem is értem. Mi van, ha azt mondod, hogy te ügyeletesnél szeretnél szülni, eszed ágában nincs orvost választani, és kemény pénzeket fizetni. Mit tudnak csinálni? Bent hagyják Bogyót????
Nálunk pl. szülésznőt nem lehet választani. Aki jut, jut. Aki nekem anno volt ott volt végig, kedves volt, aranyos, és egy fillért nem kapott. A végén küldtem neki egy merci csokit, mire nagy nehezen kiderítettem, hogy ki is volt az, és másfél hónap után az ismerős főnővérrel beküldtem. És ennek is nagyon örült, tényleg.
A dokim is ott volt, szinte végig, az utolsó 3 órában biztos. Ok, volt, hogy kiment, elment az orvosi szobába, még wc-re is elengedtem a végén, de alapvetően ott volt 10-03-ig, pedig már fél 2-2 fele végeztünk, de még megvárta a szülés utáni két óra örzést is. Pedig pont aznap szabin volt, meg ugye hajnal 3-ról beszélünk.

Köszi a Levidícséreteket :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Most nem tudom mi a frászt csináljak, állítólag sokan azt csinálják, hogy megfogadják a dokkert ugyan, de amikor bemennek szülni akkor megnézik hogy szimpi-e az ügyeletes, és ha nem csak akkor hívják be a választottat. Ez mind oké, de attól még maradhatok a mostani dokimnál, vagy ha a héten megfogadom az újat akkor őhozzá kell-e járnom. Mivel most már ebben a melegben napjában többször is rámjön a rosszullét, valahogy nincs kedvem egy másik városba utazgatni orvoshoz, pont ezért választottam a mostanit mert helyben van.
Azonban ennél az orvosnál nem tudok szülni, mivel ebben a kórházban már 3 éve nincs szülészet! :roll:

dita75

Dita, sztem válassz ott orvost is, nekem ez a véleményem, tudakold ki hogy ki lenne a legszimpibb szakmailag, emberileg, és persze anyagilag is. Én azt gonolom erről ha már mi százezreket költöttünk arra hogy gyermekünk legyen, de a végén bukjon meg a dolog, nekem ez a véleményem erről, hiszen annyi mindent hall az ember.

Kép
pgsuska

Dita,
pl. nálunk sincs szülészet, kórház sincs. Nálunk ugye sok a nemzetiségi, hát ha valakik, na ők tuti nem fogadnak orvost. Ide járnak tanácsadásra, meg kijár egy orvos, a védőnő mondja, hogy kinek kell délután visszajönni az orvoshoz, és jönnek. Aztán ha szülni kell, mennek a kórházba, és jut aki jut.
Szerintem ha választasz orvost, akkor már hozzá is kellene járnod.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?