Sziasztok!
Kicsit elvesztem. Bocsika.
Múlt héten nyaraltunk Apával pár napot. Amíg nyár volt..
Szóval. Szerdán elmentünk a nyaralóba. Pénteken és szombaton pedig osztálytalálkozóm volt. Az első"ereszdelahajam" Gyékényesen történt. Az egyik osztálytársamnak majdnem a szomszédban van nyarcija,így vele sokat találkozunk is,és a krém nála jött össze első délutánra, estére,egy nagy sült malac evésre, jó dumálásra, laza iszogatásra. Aztán a fiúk részéről az iszogatás nem is lett olyan laza.
Másnap ezek a fiúk tartottak egy tesiórát Csurgón, vagyis a volt tanár vezetésével fociztak egyet, délben együtt ebédeltünk, majd kis beszélgetés, aztán osztályfőnöki óra, vacsi. Hát valami csúcs volt. Ja, Csurgó és Gyékényes között talán 10-15 km lehet. Vagy nem is tudom mennyi.
Néha annyira gyerekeknek tűntünk, mint 15 éve, érettségi előtt. De ez volt a legjobb.
Természetesen a két pocaklakón kívül Lukácsvolt a legkisebb résztvevő. A másik két baba 15 és 26 hetes pocibérlő.
Lukács végig tök nyugodt volt.Sokan csodálkoztak,hogy miért nem sír,hogy bír ilyen nyugiban nézegelődni.
De miért sírt volna??? Poci tele, pelus tiszta,ruha épp annyi volt rajta amennyit az időjárás kért. Bírja a nyüzsgést, szeret nézelődni, figyel minden színes, mozgó dologra. Imádja, ha kicsit körülrajongják, udvarolnak neki. Na ezekből meg persze nem is volt hiány.
Trinky!
Szerintem Lukács csak öltözni nem szeret, de azt nagyon nem!
Próbáltál már fekve szoptatni? Az sem tetszene a kisasszonynak?
Nagyon éhes, azért sír? Vagy nem éhes annyira és nem akar enni? Lukács olyankor megcsinálja, hogy megszívja a cicit és elengedi. A tej meg csorog mindenhova. Ha pedig nagyon éhes, odarakom a cicihez, amíg meg nem nyugszik, nem adom a szájába, mert akkor is elengedi, és üvölt közben. De az illatától hamar megnyugszik,és lehet enni.
Kicsibém! Nagyon örülök, hogy csak megkarmolta az anyajegyét Lujzim. Édes kis postás lesz belőle, de szerintem most épp modellnek gyakorol. A postások nem ilyen szépek. Ne foglalkozz a mensivel. Amikor a spontán babátok sikerült, akkor sem törődtél vele. Sőt, talán épp építkeztetek, költöztetek. Lazíts kicsit.
Mondjuk mi, akik tudjuk milyen az egész, mi?!
Testvéred? Jobban van?
Reni! Gyógyuljon meg a drága szép szemecske gyorsan! Hogy bírja Nia a szemcsöpit és kencézést? Gondolom, nem kis harc a kezelés!
Gyöngyi!
Petike nagyon édes. De hogy mennyire hasonlít Annára? Vááóó!
Szép kiscsávó lesz, az biztos. Sőt,már most az.
Lukács is eszi az öklét. Van,hogy elég csak két ujjacska. De az a legkevesebb. Annál csak több megy a torkáig. Akkor öklendezik és utána vigyorog, hogy "nézd anya,ilyet is tudok!" És folyik a nyál a könyökén is. Meg az enyémen.
Tücsök! Micsoda nagy babócád van a pockodban! Tök jó!
Csajok! Ez a borostyán nyaklánc az, amiről írtok, ugye? Vagy borostyán egyáltalán?
Nem zavarta a gyerekeket? Nem féltetek a nyakukba tenni? Olyan picik. nem húzzák meg? Csak hallottam, hogy milyen jó a fogacskák kibújásánál. Mi is szeretnénk, de jó lenne egy kis biztatás, meg, hogy hol vettétek, melyik az eredeti, ilyenek....
Lukáccsal ma együtt fürödtünk. Olyan jó volt egy kád meleg vízben a picike csupasz gyerekkel. Úszkált, locsizott, nagyon évezte ő is. Én meg csak öleltem, ha hagyta...
Neki a pancsolás fontosabb volt...
Hű, ritkán tudok jönni, akkor pedig regényt írok... Bocsesz.