Új privát üzeneted érkezett!

Zel, Trin, Lili is ordított fürdés után nagyon, amíg cicit nem kapott. Sok mindent kipróbáltam, mert nem értettem mi ekkora baj. Nem sikerült rájönnöm, viszont egyik napról másikra mintha elvágták volna, már két hete nincs üvöltés, sőt még olyankor is képes kacagni. Már nektek sincs sok hátra :lol:

Kép
domo
 
 


sziasztok..
- lett a mai tesztem, igaz pár nap múlva kéne tesztelnek de medi labot vettem a mi szuperérzékeny..bocsi majd visszaolvasok, katám mekkora a csigaházad...elférek én is? :cry: :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 


 
 

tücsi, hát én már úgy érzem nem sikerült..elment a kedvem.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris!
Azt mondtad, ebben a hónapban máshogy történtek a dolgok, lehet hogy korábban nem is volt peteérésed. Szóval ha ez így volt és most volt először, akkor azért tesóka megérdemel egy hónapnál nagyobb esélyt. Szóval tessék tovább gyakorlatozni, nem csak középidőben. Ha egyszer már sikerült spontán babásodnod, akkor sikerülni fog újra, csak türelmesen kell várni. Lehet, hogy nem is kellene ennyire rákattani, meg mikroszkópozni, csak élvezni a házaséletet.
Szóval ki abból a csigaházból, és irány előre!!!

tücsökbogár
 
 


kicsiboris!

Az én véleményem:Szerintem ne akard ennyire.Tényleg elég hülyén hangzik,de ez így van.Félre minden féle kütyi,és csak magatokkal törődj.
Ott van neked a gyönyörű Lujzi.
Szerintem szeressétek egymást!és ennyi.
Szerintem nincs annál rosszabb amikor minden hónapban
A teszt eredményt várod.
Tudod nem bántást kép írom csak azért ,hogy kapcsolj ki,és
meglásd akkor kopog a bébi.Elvégre nem hajt a tatár. :lol:
m. reni
 
 


Sziasztok!

Boris!
Én is csatlkaozom Renihez és ne tessék miinden hónapban rágódni. A második baba amúgy is gyorsabban jön, csak ne stresszeld magadat ezen. élvezd a jó időt a családoddal és meglásd, ha nem számítasz rá, akkor kop-kop és ott is lesz a pocaklakó!
Tesód, hogy van?
Hiszti... hát én is hasonló kép járok el mint Mágnes, csak én van hogy kis időre ott hagyom a szobájában és ha halkul vissza megyek és a többi szinte úgyan úgy zajlik. Van, hogy ilyenkor mondok enk valami olyat, hogy mit szól az Ez vagy Az és itt olyanokat sorolok akiket szeret és az is néha beválik.

Ilona!
Örülök nektek! Akkor jövő ilyenkor már te is karodban tarthatod a gyermekedet! Én nagyon szorítok nektek!!!

Mágnes!
Köszi, hogy megoldjuk, ha addig nem találok. Mindenkitől azt hallom itt Szegeden, hogy interneten rendelik.... szerinted!?
Gratulálok a forduláshoz! A második gyermek nem hamarabb csinál mindent? Te hogy tapasztalod?

Az én Bálint fiam csak alszik és alszik. Még sárga egy kicsit, de nem mond semmit a doki, szerinte nem oly vészes. Az éjszakák változatosak. Most az elmúlt 2 jszaka jó volt, de még egyszesem kelt úgyanakkor... össz vissza. Van, hogy 3 óránként eszik, van, hogy alszik 5-7 órát is egyhuzamban ( este)
Dávid ma kapott szurit és ő volt a hős, mútatta Bálintnak, hogy milyen ügyi.
rettentően apás, nem tudom mi lesz ha apuka megy dolgozni. Még a héten itthon van de hétfőn megy. Na és velem mi lesz???? Kicsit tartok tőle, de remélem nem lesz fennakadás.

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, te aggódsz, aki gyerek mellett, nagy pocakkal kertet rendezel, fodrászkodsz. Menni fog neked simán a két gyerkőccel, amikor apácska dolgozik! Ez tuti ziher.
..és köszi!

boriska, élvezd a kertet, hogy Lujzi jár és egészségesek vagytok! A mikroszkóp meg jó lesz majd a gyereknek a suliban. :wink:
bbilona
 
 


Odry:
Hogy hamarabb csinál-e. Bence igen. De nem tudom, hogy ez a második gyerek mivoltának köszönhető, vagy annak, hogy Annával Dévényeztünk.. Minden esetre, én élvezem, hogya fiam pörög forog, állandóan hason lévő fotókat készítek,Annával nem tudtam ilyet, pedig úgy vártam. :lol:

Nyakláncnálszólj, ha kell!

Borsikám:
Semmi gond, közeledik már a te zebrás teszted is! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


odry, olyan ügyi vagy, csak az első pár nap lesz nehezebb, aztán minden egyszerűbb lesz :lol: :lol:

mágnes, most úgy érzem ha LH tesztelek akkor talán jobb lesz a helyzet, mert sajnos 'lazára nem tudom már venni a tesóprojektet...ha mostanában nem sikerül akkor elmegy a kedvem teljesen :cry:

tücsi, reni, nem tudok ellazulni, már nem, sajnos a vetélés utántól jobban tartok, hogy megint nem jön össze, értem én amit írtok és köszi.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris!
Hát ez elég rosszul hangzik.
Ha viszont ennyire rettegsz attól hogy ha sikerül, hátha elvetélsz, akkor elég nagy fék van benned ahhoz hogy sikerüljön. Bocs, hogy ezt írom, de ha már így van, akkor biztos hogy spontán akartok próbálkozni? Ha inszemeznétek újra, akkor legalább állandó orvosi kontroll alatt lennél és nem kellene ennyire tartanod a vetéléstől.

tücsökbogár
 
 


megjött.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Boriska! Igaza van Tücsökbogárnak. Nem szabad arra gondolnod, hogy megint megtörténhet a baj. Csak pozitivan.
Odry! Nagyon szépek a fiaid. Az első napok lesznek rosszak Apa nélkül aztán belejössz. Persze biztos lesznek nehezebb napok.
Most hirtelen ennyi.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


oh, boriska hát ettől félsz! Nem lesz újra vetélés, nyugodj meg! Az is csak azért volt, mert annyira stresszes volt körülötted minden. Oh ha tudnám, hogy kell nem rágörcsölni, szívesen segítenék! :roll: :D
bbilona
 
 


Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


ilonkám, megpróbálok lelazulni...kicsikét...

gyöngyi de cuki petibaba, jól látom, hogy oltásos a kicsi karja?
köszi, majd próbálok változni :lol:

katám?????na gyere, mesélj, vagy csak adj hírt magadról :P

sapé, ha tudsz te is gyere :lol:

zel? pandi? jól vagytok?

Kép
Kép
piciboris
 
 


na egy vicces kép: 'asszem postás leszek'

Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Ma megy apuka dolgozni..... :( Anyukám jön és a héten jönni is fog mert szabin van. Viszont apuka a hétvégén megy csak megint, ha holnap haza jön és jövöhét szerdáig jön-megy. Na épp ekkor nem lesz napi szinten segítségem. Fizikailag jobban vagyok és birok és csinálok is már mindent. Ami fárasztó, hogy kisebbikem nem nagyon akar este csicsikálni, illetve aludna de szopízás után nem bukik és ha leteszem 5 percen belül minden baja van. Felébred és egyből büfizik, majd megbónyugszik és leteszem, csuklik, majd kijön a kaja.... bekakil.... szóval szórakoztatjuk egymást. Tegnap is 23.30ig csináltuk, pedig 20.30kor vége volt a vacsinak. :shock:
Tényleg 2 gyermekes ANYUKÁK!!!
Ti szoktátok egyedül az esti fürdetést intézni? Ha igen, hánykor kezditek és melyik gyermekkel. Mi most közösen fürdetünk, Dávid megy először és míg játszik, Bálintot lerendezem és én kijövök, apuka meg intézi a nagyobbat. Gondolom érződik, hogy parázok... bocsi.

Mágnes!
Nektek akkor jól bevált a nyaklánc? Annánál is használtad? Én most 2 anyukával találkoztam és mind kettő gyermekének van, de panaszkodnak, hogy rossz alvók a gyerekek. Na ők interneten rendelték. Szólok, de szerintem még várok, hátha annélkül is javul a helyzet, na meg ha csak 3-4 hónaposan lehet használni..... de szólok időben.

Gyöngyi!
Köszi a bíztatást. Peti nagyon szép és látszik boldog baba! Annával rendeződnek a dolgok?

Pboris!
Sajnálom, de tessék LAZÍTANI!!! Nem szabad a kudarcokra gondolni. Kicsit felejcs és élvezd a lányoddal minden percet, mert ha lesz pocaklakó, már nehezebb és ha kint lesz akkor meg főleg :wink:

Ilona!
Igeazad van! Megoldom én! Épp a minap beszéltem a párommal, hogy szólnék 1-2 emberkének, hogy jöhetnek hajaskodni ( nem férek a bőrőmbe ) :)

Kata!
Gyere egy pár sort írj nekünk!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Borisom, teljesen megértelek, én sem tudnék ellazulni. Sőt nem is tudtam, pedig nekem is mindenki azt mondta, hogy ne akarjam annyira. Mondjuk ezt sohasem értettem, valamit vagy akarok vagy nem.
Azért nyugodj meg, és ne arra koncentrálj, hogy biztosan baj lesz, mert nem lesz. A gondolatoknak teremtő erejük van, ezért kell csupa pozitív dologra gondolni. Ha rosszabb a kedved nézz rá erre a tündéri postáskisasszonyra, és gondold azt, hogy milyen jó, hogy ő van nektek. Gyönyörű, egészséges.
Szóval a csigaházat fel fogjuk számolni, gyerünk kifelé itt a tél :D :D (nálunk legalábbis pocsék idő van)

Gyöngyi, édes ez a fiú, úgy látom ő is nagy mosolygyáros.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!
Boriska! Ez a lányka csodaszép!!
A mensit én is sajnálom! (Mármint hogy megjött)
Igen Peti karján a BCG oltás látszik. Még elég csúnyácska, de majd elmulik.
Odry!
Annával hol jobb hol rosszabb.
Mi a fürdést úgy intézzük, hogy Annát 3/4 8-kor viszem fürdeni. Ott eljátszik kb. negyed órát majd kiveszem vagy az apja (ha én Petivel vagyok elfoglalva) és utána jön Peti a fürdéssel.
Az első időben volt, hogy egy időben fürdettük Őket, de már egymás után.
Van hogy Annát Apa fürdeti meg, de Petit csak én szoktam.
És igen voltak már olyan napok, hogy egyedül voltam otthon a kettővel. Kicsit macerás, főleg, ha Peti már nyűgi, de akkor gyorsan lerendezem a kettőt. Utána az altatás zűrös egy picit, de megoldottam eddig mindig. Van hogy már Anna egyedül is elalszik mese olvasás után.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


trin, hát igen, nehéz ez az ellazulás dolog úgyhogy úgy döntöttem veszek 20 lh tesztet és a mostani ciklust végigfigyelem, jövő héten kezdem. máshogy most nem megy nekem.

odry, én nem is tudom elképzelni milyen lehet két gyerkőcöt fürdetni etetni altatni....húúú már előre tartok tőle, de te szerintem már kezdesz belejönni :lol: :lol: :lol: azért gondlok rád, hogy minden sima legyen :lol:

gyöngyike, köszi neked is a dícséretet :lol:
annának mióta olvasol mesét elalvás előtt? én még nem olvastam Lujzinak mert attól félek, hogy túl aktív lesz, mert napközben amikor mesélek neki teljesen felpörög :oops:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris!
Gyönyörű ez a leányzó!

Gyöngyi!
Hihetetlen milyen gyorsan nő Peti, nagyon helyes!

Odry!
Én arról még nem hallottam, hogy a lánc az alvásproblémákon is segítene. Úgy tudom, illetve azon a papíron amit mi kaptunk hozzá az áll, hogy fogzási fájdalmakra, torokfájásra, bőrbetegségekre és gyulladáscsökkentésre ajánlják.

tücsökbogár
 
 


Boriskam, gyönyörü a lanyod sajnalom nagyon a mensit! Remelem batyad jol van, biztos nagyon megviselte a mütet! :(

Gyönygyi a Te pici fiad is nagyon szep es persze az összes többi pici is! :P

Mi szombaton jöttünk meg a nyaralasbol, azota mosok-takaritok-vasalok ezerrel. Mire utolerem magam ujbol csomagolunk.. :lol: :lol:
Igyekszem jönni es kepeket is tenni majd! Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Boriska! Pontosan nem emlékszem, de kb. 1 éve lehet. Egyszer Ő hozta a könyvet, hogy akkor olvasunk neki és azóta is Ő mondja meg mit olvassunk neki. Olvasás közben Anna sem alszik el. 2-3 mesét olvasunk neki aztán villanyoltás és alvás. Van amikor hisztizik, de mi vagyunk az erősebbek.
Tényleg bátyjád hogy van?
Köszönjük a dicséreteket.
Trinky! Igen nagyon sokat mosolyog Peti. Már csak ránézek és teli szájjal mosolyog.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


tücsi, köszi :lol:

juci, ari vagy! hozzál fotókat :P :P jó volt a nyaralás? merre voltatok?

gyöngyike, szerinted ezt az alvás előtti olvasás jó bevezetni? csak azért kérdezem mert barátnőmék kb másfél óráig olvasgatnak aztán apuka is bealszik...szóval náluk ez nem annyira működik, Lujzi meg nagyon felvillanyozódik a meséléstől ezért szoktam csak napközben olvasni neki :oops:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Büszkén jelentem, hogy kistesóka 6.88 cm nagyra nőtt már és nagyon huncutka, szeret bujócskázni. Jó sokáig tartott amíg megmutatta mindenét a dr bácsinak, de a végeredményért megérte várni, mert minden a legnagyobb rendben van. 13 hét + 2 napnak minősítették, úgyhogy még egy picit előre is vagyunk.

tücsökbogár
 
 


Tücsi,

Orülök, hogy minden rendben a piciddel! :P

Boriska,

Caorleben voltunk, nagyon jo idönk volt es Davide is elvezte az egeszet. Tavaly meg nagyon pici volt. Lesznek kepek is. :wink: :P
Hogy vagy hangulatilag? Ugye jobban? :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


tücsike, de jó, hogy minden okés :lol: :lol: és már milyen nagy, gyorsan nő :lol: gratula :!:

juci, nagyon várm a fotókat, kirándultatok?
jobban vagyok, apával esténként kicsit lazulunk, borozgatunk, persze hétvégétől nem, hogy legyenek szép skaccaink :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Boris!
Mi akkor is borozgattunk :D és szép srácaink lettek :wink:

Tücsökbogár!
Nekem azok mondták akik vettek a gyerekeiknek, mint ha mágnes is írta volna. Szerintem mindenhol mást mondhatnak róla... hogy vegyék!? Neked jó a tapasztalatod? Gratulálok szégyenlős kistesóhoz.... lehet lányka a huncutka :lol:

Gyöngyi!
Köszi, hogyy leírtad a programot. megerősített, hogy én is hasonló képpen járjak el.

Jelentem anyum itt volt, igaz, de egyedül csináltam minden, ő addig nézte a másik gyermeket. 9 kor mindkét fiam aludt!!! Jók leszünk a dolgok intézése körül!

Jó éjt!

Kép

Kép
odry
 
 


Odry!
Gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!
Nekünk fogzásra bevált a lánc. Az alvással sincs gondunk, de az nem hiszem hogy a láncnak köszönhető, mert én éjszakára nem mertem rajta hagyni. Persze ezek a tapasztalatok mind relatívak, mert nem tudom, hogy lánc nélkül mennyire viselte volna meg Csabit a fogzás, mert 3 hós kora óta minden nap a nyakában van.

Boris!
Esténként egy kis borozgatás én sem hiszem hogy rontana a srácok minőségén. Egészségetekre!

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár!

Nagyon nagy már az albérlőd :lol:
Olyan boldog lehetsz :lol:

Odry!
Szuper vagány csajszi vagy :lol: :lol:
Nem tudsz nekem valami sampont ajánlani annyira zsírosodik a hajam :roll:

Csajok a lányom fifi IMádó!

Se letölteni,se dvd-én nem lehet kapni!!
Nem tudok valamit??????????????
m. reni
 
 


Sziasztok!
Reni! Anna is szereti a fifit. De DVD-t én sem láttam sosem róla. Nekünk kb. 7-8 db könyvünk van. Nia nem szereti a könyveket nézegetni?
Tücsökbogár! Gratulálok! Szép nagy már tesó baba.
Boriska! Nem kell másfél órát olvasni. Nálunk párom altatja nagyobb részt Annát este. Olvas 2-3 esetleg 4 mesét (rövidek viszonylag) (Anna és Peti sorozat) aztán villanyoltás és alvás. Igaz ilyenkor párom is bealszik mellette. De hát ez belefér a napi munka után.
Ki kell próbálni az esti mesélést. Lehet addigra lánykád már fáradtabb és könnyen el is alszik.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


életjel, Bencének nagyon rossz napjai vannak, nincs 2 szabad percem sem tőle, alkalmanként 20 percet alszik, amikor ébren van sír.. Éjjel folyton kelek hozzá, pedig eddig átaludta az éjszakát...

Fifi:
Anna is fun, kerestük sokáig, aztán kaptunk egy dvd-t karácsonyra. Így egy Fifis dvd-vel rendelkezünk..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


reni próbáld meg itt, hátha másol neked:

http://www.expressz.hu/film-zene/dvd/gy ... -13323181/

Kép
Kép
piciboris
 
 


jajj mágnes, mi lehet Bencéddel? hát elhiszem, hogy nagyon gáz...
nem a fog csinálja?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kicsiboris!

Köszönöm rendi vagy :lol: hogy van a kis lelked??

gyönygyike!
Szereti a könyveket,de ha meglátja fifit sikítozni kezd :shock:
Annánál már nincs hiszti korszak?

Mágnes!

Mi baj lehet?
:shock: Nem írnád majd ki nekem a mesét??? :roll: :lol:
Ha lesz időd!Persze kifizetném.
m. reni
 
 


csajok mindjárt visszük Lujzit bőrgyógyászhoz, tiszta ideg vagyok, a karján az anyajegyén van egy repedés és mellette egy koromszerű pötty :cry: :?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kicsiboris!
Próbálj megnyugodni,mert Lujzi érzi rajtad.
A bőrgyógyi megmondja mi lehet,biztosan nem lesz baj.
Nagyon szorítók++++++++++++
Keresztbe a lábam++++++++
Gyere a hírekkel!!!
m. reni
 
 


na megjöttünk....Lujzi belekarmolt az anyajegybe ami vérzett és varas lett, tehát nincs gond csak figyelni kell nagyon, hogy ne kapargassa :oops: kenőcs+ragtapasz 8)

reni nagyon édi vagy, imádlak :P

Kép
Kép
piciboris
 
 


kicsiboris!

Egyfolytában izgultam,és percenként be beléptem.
Én is imádlak, :lol:
Tessék megnyugodni.
A doki később nem javasolja a levételt?
m. reni
 
 


Halihó,

ó Boris, elhiszem, hogy rádjött a frász. Nyugi nem lesz vele semmi baj, esetleg picit megnőhet az anyajegy. Nekem a hátamon volt egy, ami elkapartam anno 10 évesen (ott csípett meg a szúnyog) és semmig gond nem volt vele, persze azért évente ellenőríztettük. Tavaly vetettem le, mert egy kollegám úgy megkaparászta a hátamat, hogy megint vérzett :?
Szerintem később érdemes levetetni Lujzinak is, biztos ami biztos.

Mágnes, Lottinak is gázos napja volt. Minden szopinál ordított, de annyira, hogy szinte ma semmit sem evett. Borzalom, szopizik öt percet, utána elkezd ordítani. Teljesen megrettentem, amikor először csinálta. Amúgy mindkét keze a szájában van, folyik a nyála, úgyhogy gyanakszom, hogy jöhet az első fog. Elég kemény az ínye elől. Ilyenkor mit kell csinálni? Gondolom valahogy mégiscsak szopiznak ilyenkor a babák, nem pusztulnak éhen.

Bencének hány foga van?

KépKép
trinky
 
 


Trinky!

Valószínű,hogy a foga jön.Van egy homeopátiás kence a neve:dologél.
nagyon jó ,nekünk segített.

Ez a méreg nem a cián!
Niusnak pár napja véres a szeme.Olyan mintha lenne benne
valami,de nem könnyezik,meg nem piszkálja.
Felhívtam a körzetit ahová tartozunk,és azt mondták,hogy nem tudják fogadni.
Kivéve,ha nagyon nagy gáz van.
Csak jövöhét keddre kaptuk időpontot.
Egy 17 hónapos gyerekkel én nem várok ennyit.
Telefonálgattam,és sikerült a magánhoz mára időpontot kapni.
Remélem nincs komoly baj. :roll:
m. reni
 
 


renika, nnna beüt itt a mennykűűű a topikban, Niuskám, kicsike, remélem én is, hogy nincs baj!!! lehet, hogy kötőhártya gyulladás?
írj amint megjöttetek :!: :!:

Kép
Kép
piciboris
 
 


kicsiboris!

Reméljük itt megáll a rossz.Szerintem nem kötőhártya.
Nem csipás,nem könnyezik semmi ilyen.Egyszerűen csak véres,de már
elég régóta.Már volt,hogy majdnem eltűnt,de most megint csúnya.
Jobb ha egy orvos megnézi.
Este megyünk a dokihoz,de írok majd.
Lujzi,hogy van??
m. reni
 
 


jól van Lujzi, köszi :lol:
na majd a doki jól megvizslatja és ajánlom neki, hogy gyors meg is gyógyítsa a picike szemecskéket :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Boriska! Örülök, hogy semmi komoly baj nincs. Egyszer én is elvakartam a hátamon, de nem lett semmi gond.
Reni! Nem lehet, hogy Nia belekapott a szemébe véletlen és azért piros? Reméljük azért nálatok sem lesz gond.
Ilona! Hol jársz?
Ági! Sajnálom hogy ilyen nyűgi Bence.
Trinky! Peti is tömi a szájába az egész öklét szinte. Már van amikor öklendezik, de ki nem venné. De még nem látni semmit az inyén. Mondjuk Anna is 8 hónapos volt amikor az első fogacska kibujt.
Ma 3 órára megyünk oltásra. Kiváncsi vagyok mennyi a sulya Petinek, mert mostanában volt, hogy 2-2,5 óránként eszik.
Kata! Hogy vagy?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!
Életjel:
Allergiás gyulladás.Valamit beledörzsölt a szemébe,és begyulladt
a kis szeme.szemcsepp+szemkrém.

Csajok hol vagytok?????
Mindenki nyaral??
m. reni
 
 


renim, de jó, hogy akkor nem annyira nagy a baj, már izgultam, csak este Luzi annyira nyűgös volt nem tudtam géphez ülni :cry:
pár nap és megygyógyul?

tényleg mindenki eltűnt :roll:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Csajok bezárt a topik???

Reni örülök, hogy nincs nagyobb baj a kisasszonynál.Mire lehet allergiás?

Gyöngyi, Lotti is öklendezik úgy befúrja a kezét a szájába. Mondtam neki, hogy azt a keveset amit eszik legalább ne hányja ki. Mégis minek termelem a tejet?? :D :D

Szerintetek miért van az, hogy a bal ciciből nem akar enni? Bölcsőtartásban szoktam etetni, de két napja semmire nem hajlandó. Fájhat az oldala, vagy mi? Végül hónaljtartásban szopizott, mint misimókus az örökké termő fa alatt, de a hátam így tropára ment. Olyan vagyok mint egy nénike. Ez a gyerek állandóan sztrájkol, nekem meg sok-sok kudarc, mert bömbölő gyereket etetni lehetetlen. :roll:

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Kicsit elvesztem. Bocsika.

Múlt héten nyaraltunk Apával pár napot. Amíg nyár volt..
Szóval. Szerdán elmentünk a nyaralóba. Pénteken és szombaton pedig osztálytalálkozóm volt. Az első"ereszdelahajam" Gyékényesen történt. Az egyik osztálytársamnak majdnem a szomszédban van nyarcija,így vele sokat találkozunk is,és a krém nála jött össze első délutánra, estére,egy nagy sült malac evésre, jó dumálásra, laza iszogatásra. Aztán a fiúk részéről az iszogatás nem is lett olyan laza. :lol:
Másnap ezek a fiúk tartottak egy tesiórát Csurgón, vagyis a volt tanár vezetésével fociztak egyet, délben együtt ebédeltünk, majd kis beszélgetés, aztán osztályfőnöki óra, vacsi. Hát valami csúcs volt. Ja, Csurgó és Gyékényes között talán 10-15 km lehet. Vagy nem is tudom mennyi.
Néha annyira gyerekeknek tűntünk, mint 15 éve, érettségi előtt. De ez volt a legjobb.
Természetesen a két pocaklakón kívül Lukácsvolt a legkisebb résztvevő. A másik két baba 15 és 26 hetes pocibérlő.
Lukács végig tök nyugodt volt.Sokan csodálkoztak,hogy miért nem sír,hogy bír ilyen nyugiban nézegelődni.
De miért sírt volna??? Poci tele, pelus tiszta,ruha épp annyi volt rajta amennyit az időjárás kért. Bírja a nyüzsgést, szeret nézelődni, figyel minden színes, mozgó dologra. Imádja, ha kicsit körülrajongják, udvarolnak neki. Na ezekből meg persze nem is volt hiány. :lol:

Trinky!
Szerintem Lukács csak öltözni nem szeret, de azt nagyon nem! :lol:
Próbáltál már fekve szoptatni? Az sem tetszene a kisasszonynak?
Nagyon éhes, azért sír? Vagy nem éhes annyira és nem akar enni? Lukács olyankor megcsinálja, hogy megszívja a cicit és elengedi. A tej meg csorog mindenhova. Ha pedig nagyon éhes, odarakom a cicihez, amíg meg nem nyugszik, nem adom a szájába, mert akkor is elengedi, és üvölt közben. De az illatától hamar megnyugszik,és lehet enni. :lol:

Kicsibém! Nagyon örülök, hogy csak megkarmolta az anyajegyét Lujzim. Édes kis postás lesz belőle, de szerintem most épp modellnek gyakorol. A postások nem ilyen szépek. Ne foglalkozz a mensivel. Amikor a spontán babátok sikerült, akkor sem törődtél vele. Sőt, talán épp építkeztetek, költöztetek. Lazíts kicsit.
Mondjuk mi, akik tudjuk milyen az egész, mi?! :lol:
Testvéred? Jobban van?

Reni! Gyógyuljon meg a drága szép szemecske gyorsan! Hogy bírja Nia a szemcsöpit és kencézést? Gondolom, nem kis harc a kezelés!

Gyöngyi!
Petike nagyon édes. De hogy mennyire hasonlít Annára? Vááóó!
Szép kiscsávó lesz, az biztos. Sőt,már most az.
Lukács is eszi az öklét. Van,hogy elég csak két ujjacska. De az a legkevesebb. Annál csak több megy a torkáig. Akkor öklendezik és utána vigyorog, hogy "nézd anya,ilyet is tudok!" És folyik a nyál a könyökén is. Meg az enyémen.

Tücsök! Micsoda nagy babócád van a pockodban! Tök jó!

Csajok! Ez a borostyán nyaklánc az, amiről írtok, ugye? Vagy borostyán egyáltalán?
Nem zavarta a gyerekeket? Nem féltetek a nyakukba tenni? Olyan picik. nem húzzák meg? Csak hallottam, hogy milyen jó a fogacskák kibújásánál. Mi is szeretnénk, de jó lenne egy kis biztatás, meg, hogy hol vettétek, melyik az eredeti, ilyenek....

Lukáccsal ma együtt fürödtünk. Olyan jó volt egy kád meleg vízben a picike csupasz gyerekkel. Úszkált, locsizott, nagyon évezte ő is. Én meg csak öleltem, ha hagyta... :lol: Neki a pancsolás fontosabb volt...

Hű, ritkán tudok jönni, akkor pedig regényt írok... Bocsesz.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?