Új privát üzeneted érkezett!

[quote="betti0412"] írta:betti0412n üzenem a világnak, hogy szeretem.

Mi is szeretünk te kis huncut.... :wink: :wink: :wink: :wink:
A VILÁG

Kép
Kép
szintus

Brigitta-gözöm sincs ki az(én is visszaolvastam,azt hittem valamit kihagytam,de neeem),de Hasli szavaiból ítélve a nő a tesója barátnője és bizti olyan dolgokat irt(mondott),amit nem kellett volna,hisz gondolom mi sem teregetjük ki az össz szennyesünket...

Melcsi---fa----méret---nincs---no ezen nyeritettem egyet(amit LYLY irt)
De jó lesz nektek vasárnap mind egyrakáson lesztek és jókat beszélgethettek,nevethettek(akár pityereghettek.....)és tíszta szívemből sajnálom,hogy nem lehetek részese ennek a talinak

:( :cry:

Kép
Kép
szintus

Ahogy felvázoltad a közös strandolást. Komolyan hangosan röhögtem.

Egyébként meg ma ezt kaptam:
Vencel: Anya, boldog vagyok!
Anya: Miért?
Vencel: Mert boldog vagyok!
Anya: Na de miért vagy boldog???
Vencel: Mert nagyon szeretlek anya! (Kitárt karokkal jön felém és megölel)

Elsírtam magam na! Ő meg megkérdezte, anya, most miért haragszol rám???

Kép

Kép
hettuli

Hettuli!

Ez nagyon aranyos lehetett.
:)

Délután hazaestem kipihent, jókedvű gyermekkel. jóleső érzéssel gondoltam a délután hátralévő részére, mert délelőtt mindent elrendeztem; konyha felmosva, edények elmosogatva, vacsora készen, holnapi ebéd készen, minden tiszta és ragyog

Erre a párom; nem sütnél nekem egy kis meggyes piskótát Drágám?

(már benn van a sütőben :)
bende

Sziasztok!

Mindenkitől előre elnézést ,de nem fogom tudni a találkozóig utolérni magam, visszaolvasni is kutyafuttában tudok, privátra válaszolni szintén, holnap még jövök dolgozni, szombaton nem leszek otthon, vasárnap majd élőszóban!

Brigi valószínű privát ismerőse Haslinak és esetleg olyat mondott a családnak, amit Hasli nem szeretett volna.Én éppen ezért egyetlen családtagomnak sem mondtam soha, hogy milyen fórumra írok,elkerülendő az ilyesmit.Megtiltani sajnos nem tudjuk senkinek ,ohgy olvasson és vélemény alkosson, jobb szeretném, ha emiatt sosem lenne a topikban gond...

puszik

KépKépKép
tünci28

Tünci!

kettő perc????
bende

Igen Bende, kettó tetves perc...és a délutáni sem 22, hanem 20.

***omat már az ilyenbe!!!Így kezdtem a napot!! :twisted:

CSajszik ez a legújabb időjárásjelentés:

http://koponyeg.hu/

Úgyhogy korán reggel egyeztessünk, de azt hiszem jobb lesz a termál, bár hétvégén biztos sokan lesznek, de le van tojva!

KépKépKép
tünci28

Azt hiszem a köpönyeg.hu látogatottsága nagyon megnőhetett az utóbbi napokban. Örülhetnek a hirdetők.... :)

Kedves Tünde kartásnő! Nem kettő perc, hanem 120 másodperc! jah, kérem a szabályok mindenkire vonatkoznak!!!!!! :lol:
bende

Mellesleg Neked nincs is *** olyanod.....vagy tévedek? :shock:
bende

már kinő.... :shock: :roll:
tünci28

Holnap kivonulnak a mesterek és enyém a takarítás..
Mondtam, hogy sikerült úgy felrakni egy 3-as kapcsolót, hogy hosszában eltörték?
Meg újra kell hívni a festőket, mert összekentek mindent?

Betti
Kép
betti0412

Egyébként megcsináltak azok mindent, de azt a nyösztetést, meg könyörgést....

Várom már a holnapot. Kérdezték, bent, hogy azért ugye elérhető leszek a szabin telefonon? Mondtam, hogy NEEEEEEM!
Belehajítom a tengerbe.

Betti
Kép
betti0412

Jo estèt!

Aranyosak vagytok lànyok! :wink:

Brigitta meg tesom baràtnöje,hogy hogy "derültem ki"azt èn sem tudom!
Viszont nem szeretem,ha puszta kivàncsisàg stb..-böl valaki beleüti az orràt elèg bizalmas dolgokba!

Na kèszülök reggel indulàs! :D

Pusz mindenkinek!

Betti èrezd jol magad!!! :wink:

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Ma már fáradt vagyok...

Betti,légyszi mutass majd képeket!!!!

Hétfőn jön hozzánk a párom sógora, segít összerakni a bútorokat a nappaliban és nekiállunk végre az álmennyezetnek, meg a festés, vakolatjavításnak.Végre- valahára, tényleg készen lesznek a dolgok.Mondja párom ,hogy megrajzolgatjuk a lakásban ,hogy milyen polcokat szeretnénk, levágatja az anyagot és megcsinálja Ő és akkor végre a könyveknek is lesz heylük.Olyan jó lenne ,ha már csak arra lenne gond, hogy az apró díszítéseket csinálgassam.

Úgy nézem vasárnapra végképp lőttek a szabadstrandos időnek.

Futik Tünci dolgozni...

KépKépKép
tünci28

Meghalt Michael Jackson..tinikorom nagy bálványa, hatalmas zenész volt... :(
tünci28

Én nagyon sajnálom!
Még meg is könnyeztem.
Imádom a számait.

Betti
Kép
betti0412

Én is megkönnyeztem, szerencsétlen ember, olyan szépen indult az élete, a nagy amerikai álom, aztán hogyan végezte... :cry:

Az előbb felhívott a "barátnőm" nővére, semmiről sem tudott, teljesen ledöbbent, olyan vacak volt erről beszélni vele, annyira felzaklat, remegek, elejtettem mindent a kezemből a munkahelyemen, tiszta hülyének néznek a vásárlók... :cry:
tünci28

Jaj, csajszik, most írt Lyly, hogy Bencus csúnyán elesett, a szájsebészeten vannak, nem tudnak jönn ia találkozóra... :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci lelkének:

Kép
jázmin20

Jázmin!!!

:D

KépKépKép
tünci28

Jaj, szegény Bencus!!! Remélem semmi komoly! :( :( :( :( :( Ha olyan állapotban lesz a kis hadisebesült akkor nem kihagyni a vasárnapot. Majd büszkén mutogathatja a sérülését.

Én meg mindjárt szétrobbanok és azért nem tudok elmenni. Hogyan néznék ki...

Tegnap éjjel mostam, hogy reggel ki tudjak tenni mindent megszáradni. Most meg szakad az eső. Ágyruha, törölközők, baba ruhák... ÁÁÁÁÁÁÁÁh! Be fognak büdösödni és azt utálooooom!!!!

A levest meg kifuttattam. Miattatok :evil: :evil: :evil: :evil: Ha nem állok neki olvasni akkor...

Reggel meg megint itt kavart az anyós. Egy pillanatra nem tudtam kettesben maradni a férjemmel... Pedig lenne mit megbeszélni vele! Csak ilyenkor lenne időnk egymásra, mert este férj bedől az ágyba, de szerintem már lefekvés közben is alszik. Szóval katasztrófa. Férjem rendezgette a feladandó csekkeket, ő meg ült mellette és nézte mi mennyi, mennyi pénzt számol apa a brifkóból.
Whááááááá! Kényszeredett csend, próbálja Vencelt nyektetni, hogy játsszon vele, de nem kelti fel az érdeklődését. Ül az én ölemben a gyerek. Nem tudom megérteni az ilyen embereket. Nem veszi észre, hogy útban van???
hettuli

Szegény Jackson! Én is kedveltem a zenéjét elsősorban. Egyébként mennyi idős volt és mi történt vele???

Azt hiszem elállt a zuhi. Jó kis nyári zápor. Kész az ebéd, megyek megkeresem nagyobbik magzatom.

Ja és neki állhatnánk a Csoportos Szintus Látogatás szervezésének, neeeem??? Kell oda nekünk is vízum??? Vagy csak neked kell ide, Szinti?
hettuli

Hettulliii!!!!!
Ezt most te komolyan????
Vagy viccelsz?Nem kell nektek ide vizum!!!!
Csak felültök az intercitire az elhoz Ujvidékig és onnan már csak 25km hozzám!De jó lenne........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Elképzeltem a jelenetet, hogy egy reggel Szintinél megjelennénk vagy 20-an.... :lol: 8)

Hettuli, valamikor próbálj beszélni az uraddal..az anyósról is... :evil:

De jó is nekem az anyósommal, az a 120 km ami köztünk van, nagyon barátságossá teszi. :lol:

Nem tudom nálatok, ohgy van, de nálunk volt már olyan, hogy anyu ott volt két napig, aztán amikor ezredszer vitáztam vele, akkor mondta neki a férjem:Na, Mama menjél mostmár szépen haza.... :lol: És anyu sem sértődik meg, mindig mondja, hogy szóljunk ám ,ha az agyunkra megy..

Itt annyira szakad az eső...azt hittem lesz jó idő.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Gyors benéztem, mert barátnő van Barcinál és ha nem figyelek szétszedik a lakást. :?

Reggel átjött 9-kor és valahogy még eddig elfeledkeztek róla. :? Azt mondta 5-6 óra körül jönnek érte. :shock: Jó hogy meg sem kérdeztek csak ideállitott.

Lyly

Azért ha nincs olyan nagy baj, akkor gyertek el. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bende!

Ha Lyly, nem tud jönni, akkor csatlakozhatnék hozzátok?természetesen Fehérvárra bejövök.
tünci28

Sziasztok!

Bencus már elég jól van, az van, hogy szerdán olyan csúnyán összeütközött a betonozott udvaron egy kis társával (egy kb. 10 nm-es felületre engedtek ki 26 kicsit... :shock: ), hogy felrepedt a szája csúnyán, beszakadt(!) oldalt a nyelve. Na jó, ezt túléltük, nem is csináltam belőle ügyet, a kicsik ugye jönnek-mennek, borulnak...
Tegnap megyek érte a bölcsibe, a gyerekünk szája mint egy bantu-néger, akkorára dagadva, szétszakadva mindenütt... Kérdezem: mi történt??? Ja, anyuka, megint elesett, mondja a "gondozó" nője, és visszavonul a szobájukba irkálni. Öltöztetem Kisbenyót, belenézek a szájába: nincs fél foga a gyereknek(!!!), a bal első metsző félig letörve hosszában, az íny behasadva, gennyesedik. Na, ekkor már elég sokkos állapotban voltam, mert kiderült, nem is tudtak róla, hogy a gyerek elveszítette a fél fogát: "Anyuka, dőlt a szájából a vér, nem engedte megnézni!" És nekem miért nem telefonáltak? Tudják, hogy 5 percre vagyok a bölcsitől, ha baj van, akkor azonnal ott vagyok! "Egyébként orvost hívtunk hozzá, mert nagyon nagyot esett az öltözőben, jóformán totálisan arcra, de aludt, az orvos nem tudta megvizsgálni."
:shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: Értitek ezt?
Ma reggel már vártak minket, mert udták, hogy baj van, elénk jött a vezető is, mert érezték, hogy ez több lesz kettőnél, így a végtelen szelíd lelkű férjemre rá sem ismertem, úgy osztotta őket, miután hebegtek-habogtak... Nem az esésekkel van bajunk, ez megtörténik akkor is, ha én vagyok a gyerekkel, hanem azzal, hogy meg sem nézik, mi történik egy ilyen kis gyerekkel. És nem eshetett kicsit, ha orvost hívtak hozzá...
A fertőzés pedig azért van, mert picit folyik Bencus orra, amit napi 1-2 fújással teljesen kordában tudunk Apával tartani. Itt viszont nem fújja ki senki sem az orrát, a megzöldült t... belefolyt a szájába. :twisted: Még jó, hogy minden hónap elején viszem a tisztasági csomagot, benne a 100 db-os zsepivel (és a jobb minőségűvel, mert tudom, hogy a kis törpék orra érzékeny), de a gyermekünkre úgy látszik, egy darab sem jut. Szóval fogorvos, sürgősséggel otthagytunk pár ezer Ft-ot, majd ma a szájsebészet, ahol egy végtelenül kedves és emberséges doktornő kezeli majd 3-4 havonta a kis fogát. A száját többször kell fertőtleníteni szegénykémnek...Á, tényleg nincs nagy baj - a hülye gondozónő szerint...
Szóval töredelmesen bevallom, hogy a sebe miatt elmehettünk volna, de az ügyeleti ellátási díj miatt (8000.- Ft!!!!!!!!!) a hétvégére szánt összeget emésztettük fel, és anyagiak híján nem tudunk menni. Nekünk hónap végére ki van számolva fillérre a pénzünk, főleg, mert még csak most lesz 1 hónapja, hogy itt dolgozom, a jövő héten kapom az első teljes fizetést.
Ne haragudjatok, főleg te ne, Tüncike, nagyon sajnálom, és várom majd a taliképeket, beszámolókat.

Kép

Kép

Kép
lyly

Ne hülyéskedj már Lyly, már mért haragudnék, csak nagyon sajnállak Titeket, Bencust is, meg ,hogy nem tudtok ezért jönni... :cry: :cry: Persze, megértem..

Az urad ingerült volt és kiabált??????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Biztos, hogy Ő volt???????
tünci28

Jaj, Lyly! Ez hajmeresztő! És nem vizsgálta meg a doki, mert aludt??!!! Ennyi erővel akármi is történhetett volna! És fel sem hívtak téged? Megáll az ész!
Én biztos rájuk borítottam volna az asztalt! És bejelenteném valami felettes hatóságnál. (persze tudom, az ember nem akar zűrt kavarni a gyereke "munkahelyén", mert emiatt esetleg később rajta "csattan az ostor")

És hogy a csudába kérhetnek gyerek ellátásért az ügyeletben pénzt?!
aarnika

Na, kitört belőlem az anyatigris...
aarnika

Lyly

Szegény Bencuska, nagyon sok gyógypuszit küldök neki. :(

Remélem a férjed jól helyrerakta azokat a törödő :evil: gondozó nőket.

Sajnálom, hogy nem fogjuk személyesen megismerni egymást most! :( De a Bencuska gyógyuljon az fontosabb.

Kép

Kép
melcsike70

Szinti!
Teljesen komolyan gondoltam. Egyébként meg Budapest Keletiből 6-7 óra vonattal és állítólag 6 ezer forint körüli a menetdíj oda-vissza. Na most akkor lehet gondolkodni...

Ha pl a ma 11-kor induló sihuhura felülnék, akkor fél ötkor már találkozhatnánk a vasútállomáson. Felkelnél??? Na jó ez a része vicc, de tulajdonképpen miért ne?

Lányok???

Vízumot meg azért kérdeztem, mert általában kölcsönösen kérik az államok ezt. De milyen szenyó már, hogy te nem jöhetsz, de mi mehetünk! :evil: :evil: :evil:
hettuli

Hú, azért akkora utazást én nem biztos, hogy be mernék vállalni...Az volt éltem leghosszabb uta, hogy lementem Bettihez.. :shock:

Ma hazajöttem fél hétre, elengedett a főnököm és csodaszép szivárvány láttam...

KépKépKép
tünci28

Lyly, mostanában a kedvenc szavam: katasztrófa!!! Engem főleg az akasztott ki, hogy kihívták az orvost, de nem tudta megvizsgálni, mert aludt. Ha egy kicsi gyerek pofára esik és ömlik a vér a szájából akkor miért hagyják aludni amikor ott az orvos??? Vagy nem tudták felébreszteni??? Nem gyanús ez senkinek??? Esetleg nem azért alszik, mert valami komoly baja van???

Na meg miért esik kel egy kicsi gyerek folyamatosan???
hettuli

Tünci!
Én sem utaztam ekkorát még vonattal, de Bettitől kb még ugyanannyi út és már ott is vagyunk. (Áh nem is! Kevesebb úgy nézem a térképen.)

Előtte meglátogatjuk Bettit. Megnézzük az új kérót, meg elhívjuk magunkkal... :wink: Így rövidebbnek tűnik majd az út. Esetleg meglátogatunk valami ivót és akkor meg főleg nem fog téged semmi izgatni.
hettuli

Melcsike!
Barátnőt hazavitték??? Vagy a nyáron nálatok marad :lol: :lol: :lol:
hettuli

Látom ma mindenki korán lefeküdt, jó pihenést, holnap napközben nem leszek, csak este!

pussz

KépKépKép
tünci28

Hát lányok elzokogtam magam, mert ANNYIRA szerettelek volna megismerni benneteket személyesen is. De most valamiért így akarta a sors. :cry: jaj, irigy szmájli is!!!!

Hettuli,
szerintem sem volt normális az eset, több gyanús körülmény is van, de nem voltam ott, mindent csak hallottam, és egy 3 éves gyermek dumcsijára nem lehet 100 % biztonsággal hallgatni. Bencus különböző verziókat mesél róla (elestem, mert ügyetlen vagyok :shock: = ezt biztos a gondozó nénik mondják neki, megcsúsztam anya, kis butucska vagyok, stb.) Egyébként ha velünk van, élénk, eszik, izeg-mozog, egy hete voltam vele doki néninél, mindent rendben talált. Én biztos felébresztettem volna a kisgyermeket, mert lehet, ájultan alszik, vagy néztek neki reflexeket??? Ennyi erővel 3 fogát is lenyelhette volna álmában, a következményekről írni sem merek...

Melcsike drágam,
puszikat megkapta Bencus, köszönjük! Olyan kis dagadt, hólyagos a szája, de szerintem annyira már nem fájhat neki, mert ő is puszikál minket folyamatosan... :lol: Igaz, doki néni adott neki zsibbasztókat fogra-szájra... :roll:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hát igen, lehetett volna már nem vízum, ha annak idején a magyarok nem mondják a magyarokra, hogy nem adják meg ezt a lehetőséget nekik.

Én más sokszor voltam Temerinben, nagyon-nagyon- nagyon hosszú város. Azt hiszem 20 perc keresztülérni rajta és onnan Újvidék tényleg csak egy ugrás.
Szegedig eljöttök, onnan meg átgurulunk.
De készüljetek, mert kis hazánkba se ki, se be órás várakozás nélkül és anélkül, hogy ne néznének drogcsempésznek.

Tudnék mesélni órákat a senki földjén, mert a vámos azt hiszi, nagyobb szent a Pápánál.

Betti
Kép
betti0412

Visszanéztem még egy kicsit, az uram itt durmol már..

megnéztem megint az időjárást, ezek hülyék ,óránként más van..Most melegebbet, de esősebbet ígérnek.. :roll:

Betti ,nem is tudom, Ti hogy bírjátok idegekkel a határon átjárást...

Megint jóéjt!

KépKépKép
tünci28

[quote="betti0412"]H írta:betti0412át igen, lehetett volna már nem vízum, ha annak idején a magyarok nem mondják a magyarokra, hogy nem adják meg ezt a lehetőséget nekik.

Én más sokszor voltam Temerinben, nagyon-nagyon- nagyon hosszú város. Azt hiszem 20 perc keresztülérni rajta és onnan Újvidék tényleg csak egy ugrás.
Szegedig eljöttök, onnan meg átgurulunk.
De készüljetek, mert kis hazánkba se ki, se be órás várakozás nélkül és anélkül, hogy ne néznének drogcsempésznek.

Tudnék mesélni órákat a senki földjén, mert a vámos azt hiszi, nagyobb szent a Pápánál.

Szívemből szóltál!Biztasd csak a csajokat,hogy jöjjönek!
Én nagyon szívesen vendégül látlak titeket!!!!! :wink:

Kép
Kép
szintus

Megyek a lakásba, fel vagyok szerelve takarítószerekkel.......

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Dolgozom. :? Este 7kor megyek haza, úgyhogy tegnap összepakoltam. Lányok hova menjük akkor holnap? Nekem jó termál is meg a strand is, még nem beszéltük meg konkrétan.

Bea

Ma napközben bármikor feltudok jönni msnre. De ha van időd és feljössz megcsörgetsz? Nem veszem fel a telót csak akkor tudni fogom, hogy fent vagy msn-en. Este korán ágybakerültem. Fáradt voltam.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Jó munkát! Biztos jó érzéssel mész az új lakásotokba takaritani ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Betti ne ugranál el erre is? Ha már fel vagy szerelkezve takarítószerekkel is..... :wink: :lol:

Lyly: szegény kicsi Bence! :( Jobbulást neki! Én nem is értem miért ilyenek a gondozónők! :twisted: Mennyiből tart felemelni azt a k@va telefont és szólni, hogy anyuka baj van :twisted: :twisted: :twisted:

Szép napot nektek!

királylány

Na gyors leszek,

Adva vagyon a mai nap,

rétessütés,
pogácssütés,
üres hűtő,
ebédkészítés, ( rántott csirkére vágyó férfiember)
ebédfőzés gyermeknek
2 adag mosás+ teregetés

Nehezítés:

fejfájás
örökmozgó 11 hós
dolgozni ment családfő
utálok panírozni

Szóval előre is elnézést kérek az érintettektől, de a rétesből nem lesz semmi. Helyette málnás gyümölcstortát tudok ajánlani, az már bent vacog a hűtőben.

Mentem...
bende

Sziasztok!

Melcsike, nagyon köszönöm az infókat.

Lányok, attól tartok, nem fog összejönni a holnap nekünk. Egyszerűen túl hossú az út ahhoz, hogy egy nap alatt megtegyük. Maradni meg nem tudunk sátorban, ilyen időben. A gyerekeknek nagyon fárasztó lenne, arról nem is beszélve, hogy milyen sokba kerül a benzin... ha több napra tudnánk maradni, akkor jobb lenne, de így: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: És szerdán amúgy is haza kellene jönnünk, mert diplomaosztó lesz. Nagyon sajnálom.
Csapjatok fergeteges csadoros bulit helyettünk is! Lélekben ott leszek veletek, érezzétek nagyon jól magatokat.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Lyly!
Sajnálom ami Bencével történt,jobbulást neki. És nagy kár,hogy nem jöttök holnap :(

Kisanyácska!
Sajnálom,hogy Ti sem jöttök,de megértem,tényleg nagyon messze vagytok. Merre is? Bocs,ha írtad már,nem emlékszem :oops:

Férjem mégsem jön,nagyon húzós hete volt,fáradt.

Sütöm a sütit /barackos,meggyes/, remélem jó lesz,nem vagyok egy nagy sütögető,de a talira mindeképpen akartam sütni,ha már mindenki ilyen finomságokkal készül.
beátab

Én nem sütök, hanem veszek. Mivel ma dolgozom, arra nincs időm.

Kisanya

Tényleg kár hogy az idő igy kitólt veletek. Jó lett volna ha ti is jöttök. Kár hogy ilyen messze vagytok ti is. :(

Kép

Kép
melcsike70

Bea, Melcsike, hát igen. Pécs messze van mindentől.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?