Sziasztok!
Végre boldog tudok lenni, láttam, és hallottam a szívverését!
Pontosan a 7. hét, teljesen stimmel a mérete (10mm) és a kora, ennek nagyon örülök! Tudjátok, az én rémképem Bori után, hogy nem egyeznek a terhességi hetek....
Most már tudom, ki a Mécsné, ma rajta volt a névkártyája, s igen, múltkor hozzá volt szerencsém. Most a másik hölgy vizsgált (az ő nevét viszont nem láttam), Mécsné a folyosón flangált, na, ez a hölgy nagyon sokat beszélt hozzám, meg kérdezgetett, elmondta, hogy azért hasi UH-t csinál (és múltkor is), mert ránézésre vékony a hasfalam, azon keresztül is jól lehet látni. Tényleg nem szeretik a hüvelyit használni. Dokinkkal is tudtam beszélni, hétfőn megyek hozzá a Honvédba (hivatalosan nem rendel, de ott lesz), s ha 4 órás éhgyomorra megyek, minden labort meg is csinálunk. Azok fényében jöhet majd a védőnő.
Bori most is jól érezte magát az óvónőjénél, csak rettentően elfáradt, nagyon nehezen aludt el. S képzeljétek, az óvónője azt mondta, jövőre biztosan viszik Borit táborba (1 hét a Balcsin szülők nélkül)! Huh! Nem tudom, 1 hétig bírom-e a kisasszony nélkül! Jó, akkor már 6 éves lesz, de hát mégis! És azt tudnotok kell, hogy ezt nem ajánlják fel akármelyik gyereknek! Csak akiket be mernek vállalni. Borit szerencsére imádják. És mi is.
Kórusos: sajnos csak ennyi képet találtam magunkról, pedig jó lenne pár használható (úgy a videó is élvezetesebb lenne), jövőre ugyanis 10 éves fennállásunkat ünnepeljük.
Borihoz még annyit, hogy bekukkantottam a koraszülött utógondozóba (az UH-val szemben a folyosón), találkoztam a régi gyógypedagógusunkkal, s mondta, épp a minap gondolt ránk, hogy mi lehet velünk. Rögtön kifaggatott Borkáról, megnézte a képeket, az egyiket elkunyizta, s fel is vitte a PIC-re mutogatni.
(Igaz, azon Bori még csak 2 éves volt, a keresztelőjén készült.) Ez az a kép:
Na, eldugulok mára, telefonon utol kell érnem a Heim Pálos speckó orr-fül-gégész doktornőt. Remélem, végre sikerül beszélnem vele.