Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Húú, Ktc gratula a szülinaphoz, a többihez majd ha kibújik :D

Lamme: mit szeretnél? Ha most esnének át a csajok a bárányhimlőn, vagy inkább ne? Mert akkor úgy drukkolunk Nektek!

Rólunk röviden: jól vagyunk, Niki még csak szopik, bár mintha most kicsit kevesebb lenne a tej, vagy csak Ő eszik többet :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:18-kor.

Banyoszka
banyoszka

Próbálok visszaolvasni és mindenre reagálni, de nem biztos, hogy menni fog. Szombat óta elég nyűgi Petra, nem bírja ezt a hülye időjárást :?

ktc: jajjjj, nagyon örülök!!!! De én sem gratulálok még. Drukkolok tovább. Uh-n mit láttak? Petezsákot?
Utólag nagyon boldog születésnapot!!!!

Gabi: hegvastagságot én sem tudom. Érzed amúgy, hogy feszül? Nekem mindig azt mondták, hogy bizonytalan az UH, inkább az a fontos, hogy mit érez az ember. Most már érted izgulunk. Ki fog értesíteni minket a babahírről?

Vumenke: szopi kérdés miatt nem magyarázkodom, megy amennyire megy, már nem küzdök. Volt amúgy segítségem több is a sógornőmtől a 7 gyerekes anyukáig. Nem érzem rosszul magam, hogy így alakul(t), sokat fejlődtünk az első napokhoz képest.

Mi pénteken voltunk csípőszűrésen, kaptunk terpesz pelust, 6hét múlva kontroll. Ma pedig elmentünk koponya és hasi UH-ra, mert a kórházban nem csináltak (talán a hétvége és az ünnep miatt?) és a gyerekdoki szereti tudni, hogy minden rendben van e odabent. Itt szerencsére minden rendben volt.

Mikor jön az első nekem szóló mosoly? És az első hangok (síráson kívűl)? Nem türelmetlen vagyok, csak kíváncsi.

Most pedig megyek és némi barackkal és egy tábla csokival eldőlök a kanapén, amíg csend van 8)

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo:Még nem tudom kinek írok.Ha megadod a számod,szívesen írok sms-t,ha megérkezik a Lotti. :wink:
Vendég

Gabi: küldj nekem lécci egy üres privit és küldöm a számom. Nagyon szívesen beírom a fórumra a gólyahírt :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Kriszta: Eszternek nagyon boldog első születésnapot kívánunk!! :lol: És az apukáját is köszöntjük szülinapja alkalmából:D
lamme

Kriszta: én is csatlakozom, Eszternek nagyon boldog első születésnapot!!! És a férjednek is boldog szülinapot kívánok! :wink:

Ktc: ma még nem volt hivatalos júliusi beosztás.

Kép
Kép
cosmopolita

Banyoszka: Hihetetlen egy fazon ez a Niki bébi :lol: Így elaludni :lol: Nagyon cuki :D
lamme

Eszter babának és Kriszta férjének mi is szívből gratulálunk!

Banyoszka, tényleg édes Niki, ahogy alszik apukája karjain. Köszi a képet!

Cosmo
, igen, 6x8 mm-es petezsák, életjel még nem látható, de fura mód hasi UH volt (a múltkor a 7. héten még hüvelyit csináltak, mondván, jobban látszik). Most a másik nő csinálta, amikor a kolléganője kérdezte, hogy csak ennyi (mármint amit megnézett), azt találta mondani, hogyha megerőltetné a szemét, lehet, hogy többet is látna, de most nem erőlködik. Kedves... Leszúrtak, hogy minek mentem, holott múltkor ők mondták, hogy jó lett volna, ha készült volna korai UH és legközelebb inkább legyen. És persze a dokinkat szidták, hogy minek küld oda 5 hetesen. Amikor mondtam, hogy 6 (számításaim szerint 6 hét 1 nap volt), közölték, hogy az csak 5. Naptárilag nekem volt igazam, de nem mentem bele vitába. Jövő szerdán újra megyek, csak még mindig nem tudom, utána mikor rendel Spánik. Ma én is hívtam az előjegyzést, azt mondták, még nem kapták meg az osztálytól a beosztást. És nem is tudják, mikorra lesz. Tök jó.

Lenne hozzátok ismét kérdésem: az UH-n kérték a beutalót, de hát ahhoz előbb a doki kéne. 1,5 órai távolságból egy itthon lévő sérült gyerekkel nem tudok olyan sokszor ugrálni. Szerintetek az járható, hogy telefonon megkérem Spánikot, írjon nekem beutalót s hagyja ott az ambulancián?
ktc

Kép Keresztelőre indulva Kép Kép Szülinap keresztszüleimmel és unokatesókkal Kép

Sziasztok!

Egy kis kép előzetes a hétvégéről. Hétvégén tartottuk Eszter keresztelőjét és egyben a szülinapját is ha már így összegyült a család. Nagyon klassz kis nap volt, leszámítva hogy az idő nem volt hozzánk kegyes.
Köszönjük a szülinapi kívánságokat Eszter és apukája nevében is.
Most sajnos csak ennyire futotta, nem tudok aludni és gondoltam így gépezek egy kicsit, mivel napközben Eszter mellett nem igazán van időm. Most már megy Eszter, de csak úgy hogy fogjuk a kezét, de ez annyira tetszik Neki, hogy reggeltől estig sétál. Ha leültetem rögtön sír, mert menne, így meg van a napi programom, amikor meg alszik igyekszem a háztartást behozni, kisebb-nagyobb sikerekkel. Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Kriszta: köszi a képeket, nagyon cuki Eszter!!! Világosodott a haja, vagy rosszul emlékszem és ilyen volt korábban is?

Ktc: nem tudom, próbáld meg megkérni a dokit (bár elég szétszórt), és ha beszélsz vele, kérdezz rá, hogy mikor rendel jövő hónap elején a Honvédban, szerintem Ő már tudja. Esetleg vizsgálat előtt próbáld elcsípni az ambulancia folyosóján.
Jó fejek voltak az UH-n :? Szerintem nem szeretik a hüvelyi kütyüt használni.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Gyorsan írok,voltam dokinál,méhszáj 1 újjnyira nyitva,baba befordulva,vérnyomi nagyon magas,a ctg-n magas a gyerek szívverése,vagy mi,180-190 (120-160 a jó).Vizeletben most sem cukor,sem fehérje nincs.Hasam,a seb felett fájdogál,a seb alig 3 mm,lepényen foltok,víz kevesebb.Szóval lényeg a lényeg,hogy du be kell mennem a klinikára,ctg,vérnyomás mérések,holnap meg vérvételek,mert ugye alacsony a trombocitaszám.Ha beigazolódik a toxémia,akkor pénteken kiveszi a doki,mert szombattól szabira megy 2 hétre.Ha még maradhat,akkor hazajöhetek pénte du.Szorítsatok,én jobban örülnék,ha kivenné,ha már úgy is be kell mennem.Pénteken 36+6 leszek,baba 3 kg körüli.
Gabi
Cosmo,írok sms-t,ha itt az idő. :D
Vendég

Sziasztok!

Lilisgabi: Megy a drukk neked :wink: Szerintem is jobb lenne, ha inkább pénteken megszületne Lotti és nem kéne várni.

Ktc: Fú, elég gáz ez az uh-s párbeszéd, amit levágtak ott :shock: Egyikük nem a Mécsné "drága" volt (aki nem akarta megerőltetni a szemeit)? :P Kell beutaló az uh-ra? Amikor év elején voltam kétszer is a spirál ellenőrzése miatt, akkor is kérdezték, hogy van-e, de nem csináltak gondot abból, hogy nem volt. Megkérdezték, hogy ki a dokim és kész.

Kriszta: Nagyon jók a képek rólatok! Eszter tiszta apukája! :D

Tegnap két ismerősmnek is megszületett a második babája :D Mindkettő kislány :D
lamme

Sziasztok Lányok!

Hú! Csak kapkodom a fejem, hogy mik történtek.

Gabi! Nagyon szorítok Nektek! Tiszta libabőrös lettem attól, hogy elolvastam az üzidet. Pénteken sokat fogok Rátok gondolni. Üzenj majd Cosmo által.

Kriszta! Utólag is boldog születésnapot kívánok Eszternek és a férjednek! Látszott Eszteren, hogy olyan kis boldog volt a tortájával. Emlékszem, hogy nálunk a Zsófi első szülinapján inkább meglepődött volt. Olyan bűvölettel nézte a tortát, hogy alig tudta levenni róla a szemét.

Cosmo, Banyoszka: El sem hiszem, hogy már ilyen nagyok ezek a csajok. És olyan csodaszépek... o:) Petrának a vigyorex, Nikinek pedig az elalvós képe biztosan családi kedvec lehet. Nagyon klassz pillanatokat sikerült elkapnotok. Irigykedem, hogy Ti már itt tartotok.

Ktc! Annyira örülök annak, amit írtál. Még nem merek gratulálni, de nagyon szorítok értetek. Csodálkozom én is, hogy nem hüvelyi uh-ot csináltak. nekem mindkét babócánál az első 12 hétben csak hüvelyi uh volt.

Majd még visszaolvaslak Titeket és próbálok reagálni a kicsit régebbi dolgokra is.

Rólam annyit, hogy tegnap végre véget értek a vzsgáim. A 15 vizsgám összesített eredménye 92 % lett, így ötös került a bizonyítványomba. Nagyon örültem, bár egy kicsit még lehetett volna jobb is. Na mindegy, ne legyek telhetetlen. Lényeg, hogy már túl vagyok rajta és persze most is megfogadtam (mint mindig), hogy soha többet nem megyek suliba.

Múlt hét hétfő óta szünet van a bölcsiben, úgyhogy eddig mindig meg kellett szerveznem, hogy hol legyen a Zsófi. Nagyon rossz érzés volt, hogy állandóan le kellett passzolnom valakinek, hogy tudjak tanulni. Most próbálom behozni a lemaradást, bár a lakásra is ráférne egy alapos nagytakarítás, mert egy ideje arra sem volt időm.

Ma délután megyünk 4D-re. Szorítsatok, hogy végre biztosra megmutassa magát a kis drágaságom. Annyira várom már a délutánt.

Múlt héten voltam a dokinknál. Tök örültem, hogy végre hazajött. Nagyon kedves volt, pedig sok kérdést tettem fel neki. Megbeszéltük az esélyeimet a császárra és a rendes szülésre. Megállapodtunk abban, hogy 95 % esélyem van a császárra, aminek én nagyon örülök, mert (remélem nem vettek meg érte) én rettenetesen félek a szüléstől. Végre volt vizsgálatom is (az utolsó a 8. héten volt). Voltam már egy-két nőgyógyásznál életem során, de ilyen finoman még senki nem vizsgált meg. Amikor közölte, hogy felkelhetek, majdnem megkérdeztem, hogy csak ennyi volt?

Most már több időm lesz, úgyhogy gyakrabban tudok írni.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!

Banyoszka: Elfelejtettem írni neked, hogy ha már így alakult, akkor essenek túl a lányok a bárányhimlőn. Az ismerős kislány már gyakorlatilag túl is van rajta, és tök könnyen viselte. Remélem nálunk is hasonló lesz...

Murphy: Gratulálok a sikeres vizsgákhoz! 92% nem elég jó neked? :lol: Tök szuper! :wink: :D Mi volt ma a 4D-s uh-n? Kiváncsi vagyok nagyon :) Ha tudsz, akkor tegyél fel képet is. Megértem, hogy megnyugodtál a császár ügyében. Tényleg ügyesen vizsgál a dokink :D

Teszek fel egy képet a Csajszibarackjaimról :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.06.08 12:06-kor.
lamme

Lamme: olyan szépek a lányok!!!! :wink:

Marcsi: szerintem is arany kezei vannak a dokinak :) Mindenképpen tegyél képet a 4D-s UHról. Név ügyben van döntés? Én teljesen megértelek a császár miatt. Gratulálok a vizsgákhoz!!! Te irigyelsz engem, hogy itt tartok? Inkább én Téged, hogy a második babával már az utolsó trimesztert taposod! 8)

Gabi: mi volt a klinikán? Mit mondtak? Figyelem a telefonomat és azonnal írok, ha hír van. Drukkok mennek!!! Ügyesek legyetek! Hamarosan a kezedben lesz Lotti és két gyermekes Anyuka leszel! :)

Damara: neked egy raklapnyival szombatra! :wink:

Kriszta: ma Neked kívánok nagyon boldog születésnapot!!!! :D

Végre nyugisabb Petra, tegnap napközben elég sokat aludt napközben is a kiságyában. Van időm a házimunkára. Megyek is főzni.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Kriszta: Boldog születésnapot kívánunk neked! :lol:

Lilisgabi: Várom nagyon a híreket rólatok :wink: És drukkolok is :wink:

Marcsi: Mi volt tegnap? :D

Cosmo: Köszi a dicsit :)
lamme

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, hogy szorított értem a vizsgán és a gratulációk is jól estek.

Cosmo: Névválasztást Neked mondjam? Hiszen, ha elgondolkodsz, magadtól is rá kell jönnöd, hogy mi lesz a kiscsaj neve...

Hát képzeljétek el hogy jártam! Tegnap voltunk 4D-n a Pólusban. Az én kis drágám még mindig farfekvéses és a popsiját jól rám is tapasztotta, ennek az lett az eredménye, hogy a 4D-s részen egyáltalán nem tudták az alsó felét megmutatni, de a sima uh-on állítólag látszik, hogy kislány. Én mondjuk nem sokat vettem le belőle, de hát a nőnek profinak kell lennie, ha ő azt mondta, hogy tuti, akkor bízom is benne, hogy tuti. Eleinte az arcát sem akarta megmutatni, mert mindkét kezét, sőt még a lábait is a feje elé tette. A Zsófi nagyon kis édes volt, végig dumált neki, hogy: Petra! Jó kislány legyél! Vedd el a kezed! Fogadj szót! stb, stb. Egyszóval már meg is válaszoltam Cosmo kérdését, hogy mi lesz a kislány neve. Ő lesz Petra2 a fórumon. Végül szót fogadott a nővérének és elvette a kezeit a kis buksija elöl, úgyhogy tudtunk gyönyörködni az arcában. Fényképünk nincs, az egyszerűbb (és olcsóbb) dvd-s megoldást választottuk. Aztán mikor hazamentünk és belenéztünk a felvételbe, egy kicsit csalódnunk kellett. A neten úgy hírdették, hogy aláfestő zenével lesz, hát ez annyira nem sikerült, hogy még a szívhangja sem hallatszódik, csak a vonalkákat nézhetem ahelyett, hogy a kis szívét hallanám. A Zsófival kétszer voltunk 4D-n, az első aláfestő zene nélküli, a második zenés volt és tudom, hogy sokkal élvezhetőbb és valahogy meghatóbb az egész egy szép zenétől. Ehhez képest most még szívhangot sem kaptam. Persze gondoltam nem hagyom annyiban, ma felhívtam őket és közöltem a problémámat. Nagyon rendesek voltak, mert elnézést kértek és jövő hét szerdára kaptam új időpontot. Akkor már csak egy 15-20 perces, csak 4D-s felvételt csinálnak, de legalább ingyen. Azt mondjuk meg kell mondanom, hogy a nő, aki csinálta a felvételt, roppant kedves és segítőkész volt, csak egy kicsit elbénázta a felvételt. De a lényeg, hogy ránézésre egészséges. A legfontosabb paraméterek: BPD: 70,3 mm, HC 266,3 mm, AC 246 mm, FL: 55 mm, becsült súly: 1298 gramm.

Lamme: Nagyon szépek a csajok. Most már egyre jobban kezdem magam beleélni abba, hogy nemsokára lesz két csajom. Gabi is hamarosan kétcsajos anyuka lesz. Éljenek a csajok! Na ó, azért a kissrácokat is nagyon szeretem ám, de miért is tagadjam, nagyon elfogult vagyok a lányokkal szemben.

Holnap este megyünk bulizni a volt csoporttársakkal, már nagyon várom. Most olyan rossz, hogy véget ért a suli. Még szívesen eljárogattam volna (csak a vizsga nem hiányzott belőle). Már 3,5 éve, hogy itthon vagyok és nagyon jól esett, hogy volt egy állandó programom, új emberekkel ismerkedhettem meg és egyáltalán jó volt használni az agyam, ami mostanra már elég sivár állapotba került. Akik itthon vagytok már egy ideje hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Nálam sokszor már az is előfordult, hogy alapvető szavak nem jutottak az eszembe. Teljesen leamortizálódtam itthon. Bár az igazat megvallva az utolsó munkahelyem után eljutottam arra a szintre, hogy ha megengedhetnénk anyagilag (sajna nem), akkor nem mennék vissza dolgozni. Tök jól érzem magam itthon, ami elég fura, mert régebben egyáltalán nem tudtam volna ezt elképzelni.

Na már megint egy csomót írtam, le is állítom magam. Ha sokat "beszélek", nyugodtan szóljatok rám!!!

Puszi mindenkinek:

Marcsi

Ui: Krisztának én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!
Csak gyorsan-gyorsan, mert nincs időm...
Az összes szülinaposnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!! :D
Eszter, Niki és Vivi is gyönyörűek, olyan jó nézegetni Őket!
Még-még kérünk fotókat!

Gabi! Akkor megy a sok drukk és pozitív energia, meglátod, minden rendben lesz Lottival! A 36+..nap miatt ne aggódj, Niki is 37.héten született (igaz 37+6) és teljesen rendben volt! Emlékeztetőül,3600gr és 50 cm, 34 cm-s buksi... Szóval jobb is, hogy hamarabb jött, mert ha a 40.hétre születik valószínűleg több,mint 4 kg-s lett volna!

Marcsi, szép neve lesz a lányodnak :D :D :D

Az uh-t jó,hogy nem hagytad szó nélkül!Ennyi pénzért már profi felvétel jár!
Sajnos a mi 4D-s felvételünkön is nagyon halkan hallható a szívhang, de a zene szép...
Na mennem kell!
Sziasztok

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok Anyucik!

Tegnap jöttünk meg a két hétig tartó nagyszülőzésből és most megy nagyüzemben a mosás, takarítás. :?
Csak gyors átfutottam amiket írtatok, igyekszem felzárkózni.

Gabi - Nagyon drukkolunk és várjuk a gólyahírt! :wink: :) Lili várja a kistesót?

Kriszta - Kicsit késve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Ezsternek első szülinapot (Barnának sokadikat)! :wink: Mostanában nagyon nosztalgiázom, hogy hogy is volt 1 éve, mert nagyon közeleg a mi időnk is. Emlékszem hogy mennyit vonatoztál, eredmények után nyomoztál... :roll: :x
Hihetelen hogy ennyi 1 év! :o

cosmo - Bocsi, lemaradtam a sétáról. Holnap? ...ha az idő engedi... sms.

lamme - Gratula a lányesőnek! Milyen komoly nagylány Vivi! :shock: Gyönyörűek ők is!

Marcsi - Nagyon cuki lehetett Zsófi, ahogy a hugihoz dumált :lol: Ma pakolásztam Panni dolgait és kezembe akadt a 4d-s felvétel. Olyan megható! Nagyon izgalmas várni Rá(juk)! A sulihoz, vagyis a társakhoz és az agymunkához megértem hogy ragaszkodsz...már nekem is nagyon hiányzik valami szellemi "kaland". Teljesen jól megfogalmaztad, ahogy én is érzek. Keresni kell a szavakat, túl a peluscserén és a játékidőn...pedig még "csak" 11hónapos a Panni. Ha kistesót szeretnénk (és bizony, szeretnénk) akkor hogy fél bele egy kis tanulás...? :roll:

Voltunk ma védőnőnél és olyan büszkén feszítettünk a nagylányunk mellett! :oops: :) Már tud úgy is sétálni, ha csak az egyik kezét fogjuk. Hááát...isteni dolog bezsebelni a gyerkünknek járó dicséreteket!

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem reagálok egyenként de csak állandóan rohanok mostanában. Nagyon rossz hogy Barna fordított életet él nálunk, így állandóan kapkodás az életem, mire Esztert fektetem ő akkor kell. Katasztrófa, már egy kicsit kivagyok, érzem hogy ki kellene engednem a gőzt, de nagyon. Na mindegy nem panaszkodok.
Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok.
toldikrisztina

Sziasztok!

Pepitanna: De jó, hogy írtál :D A mosásos téma ismerős :D El is hiszem, hogy dagadt a melletek a büszkeségtől :D Lassan el is fog indulni Panni, ha már ilyen ügyesen lépked :)

Kriszta: Biztos nagyon fárasztó ez az ellentétes "műszak" :( Nekem is sokszor kéne egy kis gőzkieresztés :? Ki kéne találni valamit :wink:

Lilisgabiról semmi hír??!!

Damara, Aviubi, Okina, Oroszági, hogy vagytok? Remélem nem felejtettem ki senkit :oops:

Párom egyik kollegájától kaptunk egy vödör málnát. Olyan finom sütit sütöttem egy részéből, hogy hmmmm :D Alul piskóta, ezen sűrűbb vaníliás puding, erre jó sok málnát tettem, majd piros tortazselével bevontam. Be a hűtőbe egy kicsit és kész. Gyönyörűen vágható, gusztusos és nagyon finom :lol:
lamme

Lamme: én még nem kaptam hírt Gabitól. Mivel a szám.gépen hallgatom a rádiót, szinte egész nap megy, ezért, ha itthon vagyok (általában igen), akkor rögtön tudom írni a babahírt. Én is nagyon várom, hogy ma születik e Lotti :) Hmmm, süti jól hangzik. Én tiramisut csináltam tegnap, mindjárt le is checkkolom.
Irok iwiwen neked vmit (hogy nekem miért nem működik az a hülye privi?)

Pepitanna: akkor ahogy írtam, hétfőn csörgök, ha olyan az idő wink:

Marcsi: szuper cuki lehetett Zsófi, ahogy dumált a babához! Ő meg milyen kis helyeske, hogy szót is fogadott. :)
Jaj, hogy milyen szép nevet választottatok :lol:
Jó bulizást estére!

Olyan jó olvasni, hogy így fejlődnek a gyerkőcök, az első pár év a legizgalmasabb ilyen szempontból. Szinte minden héten tanulnak valami újat.
Kép

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo - nagyon helyes Petra, cuki ahogy alszik.

Lamme - csajok is nagyon helyesek.
toldikrisztina

Sziasztok!
Hazaértem 1 órája,Lotti jól van,3200 körüli,feje,hasa 34 cm körbe,feje 9,4 cm.Még 3-kor sem volt biztos semmi,hogy jövök,vagy maradok,aztán jöhettem végül,3 orvos javaslatára.Örülök is,meg nem is,feje nagyon lent,fájások vannak egyfolytában,60-70-90-esek is a ctg-n.Lepény még bírja,így várunk,amíg lehet.A dokim szabin holnaptól,átadott egy másiknak,aki szimpi,beszéltünk is hármasban.Nem tudtam írni,mert nem volt biztos semmi,sokan voltunk nagyon,abortuszosok is,jöttek a frontok,vegyesen frissen szült anyukákkal,stb.Káosz volt.Tömeg,de elelt egy pillanat alatt.Fáradt vagyok,aludni nem lehetett éjjel sem.
Vendég

lilisgabi - Nagyon izgi! Drukkolok, hogy minden jól alakuljon! Jó kis napon vagy túl :evil: , pihenj amennyit csak bírsz!

cosmo- Igazi tündérpofi Petrababa :) ...akkor hétfő :wink:

Kriszta - Mentettem a számod! :wink:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Lilisgabi - HÚÚÚ, nagyon drukkolok nektek!

Cosmo - Nagyon helyes Petra baba!

Kriszta - Én is nagyon nagy szeretettel kívánok boldog szülinapot Eszti babának!

Murphy - Gratula a vizsgádhoz.

Lamme - Édesek a csajok4

Ktc - Örülök, hogy találkoztunk! :wink:

Pepitanna - Mi is nagyszülőzünk már vagy 3. hete és nagyon élvezzük.

Rólunk - Szabi feláll,, felül, lépcsőtmászik, lufit kerget, mindenre mutogat. Nagyon édi! Most megint egy nagy fejlődős korszakot élünk. Az elmúlt hónapban szinte semmmi sem történt, most meg szinte minden nap mutata valami újat. Igyekszem megörökíteni a mutatványokat, hogy megmutathassam nektek is.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Murphy
, szívből gratulálok a sikeres vizsgáidhoz! Le a kalappal előtted!

Lamme, nagyon édesek a lányok!

Kriszta, Isten éltessen sokáig jó egészségben, boldogságban!

Lilisgabi, drukk nektek! Várjuk a híreket!

Cosmo, gyönyörű ezen a képen is Petra! Köszi a tanácsot, felhívtam a dokit, s mivel csak 6-án rendel a Honvédban, mondta, hogy az Uh után keressem meg a kórházban, s megbeszélünk mindent.

Pepitanna, jó, hogy újra írsz.

Bettyna
, én is örülök, hogy végre személyesen is találkozhattunk. Valahogy olyan érzésem volt, mintha mindig is ismertelek volna benneteket. És ez jó! Nagyon jól éreztük magunkat Tatán, tényleg csodaszép város! Valamikor régen már jártunk itt, de most újra rácsodálkoztam.

A kórussal túl vagyunk az évadzáró és az utolsó fellépésen is (ez volt a tatai), így már nincs több próbánk, tehát a heti kikapcsolódásom is ugrik. Ráadásul Bori is itthon van, s nem is mindig érzem jól magam. Most voltunk másfél napot a Bethesdában az alvása miatt, szerencsére nem epilepsziás, nem az okozza a légzéskimaradásokat, a neurológus szerint nagyon belóg a mandulája a torkába, s az alvás második felében, amikor elernyednek az izmok, valóban elzárja a légutat. Ezért riad fel szegényem arra, hogy nem kap levegőt. Alvásvizsgálatra csak júl. 31-re kaptunk időpontot, igyekszem hamarabbra találni máshol, mert ez így nem állapot, már több, mint 1 hónapja nem alszik jól sem ő, sem én.

Gondoljatok majd rám a héten, szerdán megyek UH-ra, megint a kritikus hétnél tartok - ezért is tűntem el eddig. Most viszonylag gyakran nem érzem jól magam, ez nekem új érzés. A pocak ezerrel nő, már nem is tudom, hogyan takargassam (még várunk a hírek közlésével, addig nem akarom mutogatni).

Ho-hó, Boricica felébredt, át kell engednem neki a gépet. Szerdán mindenképpen jelentkezem!
ktc

Sziasztok!
Murphy:Gratulálok,mondtam,hogy sikerülni fog.
Ktc:Szorítok neked,hogy most ne legyen semmi gond,ja,és megint láttam ám ktc-s rendszámot. :D
Az összes baba nagyon cuki a képeken!
Én jól vagok,kezdem azt hinni,hogy ez a gyerek ki sem akar jönni. :wink: Még valami:Lili nincs itthon,a szomszéd kislányéknál van,át akart menni,imádják egymást.Most van először egyedül valahol.Még nagymamáéknál sem volt egyedül csak egyszer 20 percre.Tök fura,de jó.... :roll: :oops: :shock: :D
Vendég

Sziasztok!

Cosmo Petra gyönyörűség, milyen édesen alszik! Köszönöm a drukkot, SIKERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLT!!!!! :D :D :D :D 4-esre államvizsgáztam, éljen a szabadsááááág!!!! :lol:

ktc húúú, elég riasztóan hangzik ez a légzéskimaradás! Én rögtön bepánikoltam volna, minden csodálatom a tiéd, hogy van lélekjelenléted! Amúgy mit mondanak az orvosok? Kiveszik Bori manduláját, hogy megszüntessék a problémát?
Nagyon drukkolok neked, minden rendben lesz az UH-n!

GabiMost már érted izgulunk! Nem érzel semmit, ami arra utalhat, hogy Lotti ki szeretne bújni? Mondott már a doki tuti időpontot?

lammeOly édesek a lányok a fotón!!! :D

damara

Damara:Tudtam,hogy sikerül,és nagyon gratulálok,ügyes voltál!
Érzek én mindent,legfőképpen azt,hogy ezt már nem bírom,nem akarom.Vegyék ki,vagy szüljünk,mit bánom én,csak kapjam vissza a testem.Ez nagyon hosszú idő,ez a 9 hónap.Hasam fáj,nyilal,szúr,lent van,feje beékelődve,1 ujjnyira nyitva volt szerdán a méhszáj.Remélem most is nyitva lesz,vagy tovább nyílt.Az vissza tud záródni?Szerdán Budaörsre megyek az új dokihoz.Rákérdezek,hogy mikor veszi ki,ha nem indul be magától?
Pénteken volt a dilpomaosztóm,nem lehettem ott,szomorú vagyok.
Ti hogy vagytok,babák?Frontokhoz mit szólnak?Valaki megy nyaralni?Mi nem... :(
Vendég

Nyákdugónak annyi,reggel búcsúztam tőle! :D
Vendég

Hű, Lilisgabi! Kezdenek gyorsulni az események? Bár úgy tudom, nyákdugó nélkül még 2 napot is ki lehet húzni. De hát ez már a finis, erre gondolj, meg hogy nemsokára a karodban tarthatod Lottit!

Damara, neked még nem is gratuláltam! Hihetetlenül ügyes vagy te is! Azt egy szóval sem mondtam, hogy nem pánikoltam be. Amikor éjjelenként azzal töltöm az időmet, hogy számolom a másodperceket, s ha ott tartok, hogy 5-6-7-8-9-10, na, akkor kétségbeesetten elkezdem rázni Borit, hogy vegyen már levegőt. Azt tudom, hogy "megfulladni" nem fog, az csak csecsemőkorban fordulhat elő (bölcsőhalál, SIDS), ezért volt nekünk is légzésfigyelőnk 1 éves koráig. Neki nagyon ajánlották. Szóval az az idegrendszer éretlenségével van összefüggésben, Bori meg azon már túl van. De hát akkor is ijesztő. Ma akartam hívni egy speckó dokinőt, de a vonalas telefonunk úgy nézem, bedobta a törölközőt, mobilról meg nem akarnám a kórházat hívni, mert amire megtalálják, lefogy a pénzem. Inkább megpróbálom megszerelni azt az átkozott készüléket.

Amúgy rendesen pánikolok napközben Bori problémája nélkül is, állandóan azt nézem, megvan-e még a pocakom, nem kezdtem-e el vérezni stb. Utálom magam érte, de nem tudom elűzni hosszú távra ezeket a gondolatokat. Azt hiszem, rám férne egy jó kis relaxálás (vagy egy pofon, hogy térjek magamhoz).
ktc

Sziasztok!

Damara: Gratulálok!! Ügyes vagy! :wink:

Lilisgabi: Adagolod nekünk az izgalmakat :D

Ktc: Nem lehet a neten valahol meghallgatni a kórusotokat? Vagy csak téged? :D Kiváncsi vagyok rátok :) Abszolút érthető, hogy nézed magadon a "tüneteket" :) Szerintem a legtöbb kismama ugyanezt csinálja :) Én pl. másodjára még "ilyenebb" voltam, mint először :D :oops: :D Ijesztő lehet nagyon Bori légzéskimaradása :( Remélem, hogy a vizsgálatok megoldást fognak hozni!

Bettyna: Szabi aztán benne van a fejlődési ugrásban :lol:

Mi jól vagyunk, semmi extra. Lányokon egyelőre még nincsenek bárányhimlős pöttyök... Két hétnél járunk.
lamme

Sziasztok!
Elnézést megint a pofátlankodásért, már egyszer írtam régebben. Azóta találkoztam a doki bácsival, és tényleg szimpatikus volt. Mellesleg hihetetlenül fiatalnak néz ki...na mindegy.
A kérdésem az lenne, és gondolom Ti tudtok segíteni, hogy "mennyi az annyi"...érdekelnének a tapasztalatok, mert bár nem magán rendelőbe járok, azért gondolom a szülésért legalább kell, vagy kellene majd fizetni.
A válaszokért nagyon hálás lennék!
Köszi előre is.
tedorka

Sziasztok!
Jól vagyok,semmi jel nem utal a ma éjjelre.
Bori remélem hamar rendbe jön,és eredményes lesz a sok vizsgálat.
Lamme,hátha megússzák a lányok,a Lili is megúszta,már be is oltattam,attól semmi baja nem lett,se láz,se bedagadt kar,semmi.Pedig együtt kapta a Prevenarral.
Cosmo:Petra nagyon édi a képen,ahogy alszik.
És Eszternek utólag is boldog szülinapot! :D
Vendég

Köszönjük mindenkinek a dicséreteket.

Gabi: kíváncsi vagyok melyik nap lesz a Tiétek! :) Várom az sms-t. Ha jön egy üzi, akkor mindig felpattanok, hogy csak nem??! :D De van még ideje Lottinak!

Bettyna: Szabinak gratulálok, nagyon ügyes, hogy már ennyi mindent tud! Megsasoltam a picasás képeket. Nekünk is van fotós oldalunk (sőt 1-1 videót is feltöltök), de nem akarom betenni ide a linket. Ha kéri valaki, akkor küldöm priviben (már, ha kapok privit is :lol: )

Ktc: holnap mész UHra? Gondolok majd rád. Szerintem is normális, hogy aggódva figyeled magad, de próbálj relaxálni. Nekem az nagyon sokat segített. Az utolsó 8-10hétben már meg is nyugodtam 8)
Drukkolok, hogy mielőbb jussatok el dokihoz Borival, nem sokat tudsz így pihenni se fizikailag, se lelkileg :( Na, meg persze szegény Bori sem.

Damara: GRATULÁLOK! :D Bár számomra nem volt kétséges, hogy jól sikerül! Többszörösen le a kalappal, hogy 2gyerkőc mellett megcsináltad! :wink:
Srácok, hogy vannak?

Tedorka: én csak úgy tudok írni neked, ha előbb küldesz nekem egy privit (lehet üres is). Szívesen válaszolok a kérdésedre.

Mi ma voltunk 1hós mérésen. 57cm és 3660g a kis kocsmatöltelék (a hangos büfikkel kiérdemelte ezt a címet). :lol: A másik kedvenc becenév a Kistejes, mert állandóan tejes a szája széle.

2-3napja nagyon sokat van fent nappal, állandóan nézelődik :roll: Persze nem a kiságyban, hanem a játszószőnyegen vagy kézben. Öröm az ürömben, hogy éjjel viszont bepótolja a lemaradást.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Cosmo írok,ha végre kicsalogattam hugit. :D Látod,hiába igyexem,nem jön,pedig napi 2 órát sétálok a Lilivel,tolom bicajon,stb...A lakás már csillog-villog,mindent kitakarítottam,ágyakat húztam,székre fel-le,de semmi.Na jó,fáj mindenhol,de ennyi. :roll:
Holnap doki.
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, ma délelőtt csengett a kaputelefon, azt hittem, hogy az egyik haverunk, akit vártunk, de nem, hanem egy futár volt, aki hozott nekem egy gyönyörű csokrot :shock: :D A párom küldte (amúgy ma szolgálatban van), mert holnap lesz a 3. házassági és 14. megismerkedési évfordulónk :lol: Egy szál sárgarózsa és két szál vörösrózsa, meg szép zöldek körülöttük, színes papírba csomagolva, szóval gyönyörű :D
/Hogy miért nem holnapra intézte annak van egy-két oka, igazából nem fontos, csak nekünk apróságok, de gondoltam nem hagyom ezt megmagyarázatlanul, hátha valakinek feltűnne az "időbeli eltolódás"/
NAGYON SZERETEM A PÁROMAT ÉS A LÁNYAINKAT!!! :D

Cosmo: Ezek a becenevek :lol: :D

Lilisgabi: Lotti érkezése több, mint drámai :D :lol: :D
lamme

Sziasztok!

Cosmo:A "Kistejes"-t mi is használjuk :D :D :D :D :D :D
Majd este írok, most félkézzel vagyok!(másikba Niki alszik:D)

Gabi: Írjam a címem? Itt is csilloghatna-villoghatna minden :D :D :D ÚÚÚÚ, nagyon kéne már egy rendes takarítás, de még nem vitt rá a lélek.
Viccet félretéve, már én is nagyon drukkolok Nektek, de azért légy óvatos, nehogy itt a finisben legyen valami hiba!

Lamme!De édi a férjed! Mi tegnap "ünnepeltük" (Kaptam egy csókot :oops:)megismerkedésünk 19.évfordulóját...

Banyoszka
banyoszka

Lamme: :D :wink: micsoda férj!!! De jó! Tartsd meg :lol: Annyira szuperek az ilyen meglepetések!

Az én férjem vörös tonhal steak vacsit készül nekem készíteni, de úgy, hogy utálja még a hal szagát is. :D Még sose ettem, csak vágyakoztam. Kitalálta, megnézte hol kapható és keresett receptet. Egyik nap ezzel az ötlettel jött haza.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Látom, mindenki jól van, és nemsokára új topicbaba születik, hurrá :lol:

Kriszta, boldog szülinapot a családnak!!

Mi jól vagyunk, péntek óta Siófokon, holnap megyünk haza. Voltunk tegnap a szfvári Bory-várban, szuper volt :)
Aliz is ezerrel fejlődik: zenére táncol-topog, egyedül eszik kanállal, Montessouri tornyot egyedül felépíti, 8 foga van, sokat huncutkodik, kis cuki :)

Látom, a talis időpontokra nem nagyon jött reakció :( azért szóljatok, ha érdekel valakit, áll még az ajánlat :)

Hozok képeket (Bory várban): Kép Kép Kép
vumenke

Lamme, készítettem neked egy meglepetést, 2 órája ezzel foglalkozom: http://www.youtube.com/watch?v=4BAWdY65kCM
Magyarázat: a honlapunkon kívül nem sok minden van a kórusról a neten, kép is kevés, azok is azokból az időkből valók, amikor épp Borival "kiestem", videó meg egyáltalán nem volt - eddig. Na jó ez sem igazi videó, de remélem, élvezhető.

Sok szeretettel küldöm mindannyiótoknak!!!!!!!!!!

Holnap jelentkezem!
ktc

Banyosz: nem láttam az üzenetedet tegnap. Úgy adja magát ez a Kistejes, nem? :) Boldog évfordulót! Húúú, 19 év, az már nem semmi. Mi 9nél tartunk, a férjem erre is rácsodálkozott tegnap :)

Lamme: Nagyon boldog évfordulót Nektek is! Jövőre szép kerek számok lesznek, 20,15,10 éves, majd ki kell találni valami klassz meglepetést. :wink:

Ktc: húúúú, nagyon komoly kórusban énekelsz, gratulálok hozzá. Köszi, hogy megosztottad velünk.

Vumenke: már nagyon komoly csajszi Aliz. Tudod már milyen tortával készülsz a szülinapra? Mikor meglátom a mei tei-es képeidet, mindig kedvet kapok. Nyáron is jó a nagy melegben? Nem izzadtok össze nagyon?
Bory vár: szép (mégis kicsit szomorú) emlékeket ébreszt bennem. Én is voltam ott többször.

Férjem ma itthon van, mivel éjszaka bent volt az áfa változás miatt. Tök szupi! :)

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Üzenet helyett velem kell beérnetek.Lotti baba köszöni,jól el van odabent.Kis lusta.Nem akar kijönni... :D Úgy mozgott a ctg alatt,hogy a nőcike végig guggolt előttem,én ültem,és követte a tappanccsal a Lottit.Akkorákat rúgott,hogy leesett az egyik tapi. :D Csak úgy mozgott a hasam.Jót nevettünk.Méhszáj felpuhult,1 ujjnyi.Bíztassatok,már annyira várom.Fura is,mert a Lilit nagyon vártam,de nem is voltam türelmetlen.Most meg 2 hete megőrülök,minden vizsgálatkor azt hiszem,igen,mehetünk a kórházba.Nagy naivan összeraktam rég a cuccokat,és ilyenkor beteszem a kocsiba,aztáén hazajövök,és beteszem,na jó,bevágom a sarokba. :roll: :shock: :D
Bory-vár a kedvencem a Lilivel,tavaly aug-ban vonattal mentünk el oda ketten,gyönyörű.Vannak képek róla a www.fotoalbum.eu/lilisgabi oldalon.Ha érdekel valakit. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Végre boldog tudok lenni, láttam, és hallottam a szívverését! :D :D :D Pontosan a 7. hét, teljesen stimmel a mérete (10mm) és a kora, ennek nagyon örülök! Tudjátok, az én rémképem Bori után, hogy nem egyeznek a terhességi hetek....
Most már tudom, ki a Mécsné, ma rajta volt a névkártyája, s igen, múltkor hozzá volt szerencsém. Most a másik hölgy vizsgált (az ő nevét viszont nem láttam), Mécsné a folyosón flangált, na, ez a hölgy nagyon sokat beszélt hozzám, meg kérdezgetett, elmondta, hogy azért hasi UH-t csinál (és múltkor is), mert ránézésre vékony a hasfalam, azon keresztül is jól lehet látni. Tényleg nem szeretik a hüvelyit használni. Dokinkkal is tudtam beszélni, hétfőn megyek hozzá a Honvédba (hivatalosan nem rendel, de ott lesz), s ha 4 órás éhgyomorra megyek, minden labort meg is csinálunk. Azok fényében jöhet majd a védőnő.
Bori most is jól érezte magát az óvónőjénél, csak rettentően elfáradt, nagyon nehezen aludt el. S képzeljétek, az óvónője azt mondta, jövőre biztosan viszik Borit táborba (1 hét a Balcsin szülők nélkül)! Huh! Nem tudom, 1 hétig bírom-e a kisasszony nélkül! Jó, akkor már 6 éves lesz, de hát mégis! És azt tudnotok kell, hogy ezt nem ajánlják fel akármelyik gyereknek! Csak akiket be mernek vállalni. Borit szerencsére imádják. És mi is. :P

Kórusos: sajnos csak ennyi képet találtam magunkról, pedig jó lenne pár használható (úgy a videó is élvezetesebb lenne), jövőre ugyanis 10 éves fennállásunkat ünnepeljük.

Borihoz még annyit, hogy bekukkantottam a koraszülött utógondozóba (az UH-val szemben a folyosón), találkoztam a régi gyógypedagógusunkkal, s mondta, épp a minap gondolt ránk, hogy mi lehet velünk. Rögtön kifaggatott Borkáról, megnézte a képeket, az egyiket elkunyizta, s fel is vitte a PIC-re mutogatni. :lol: (Igaz, azon Bori még csak 2 éves volt, a keresztelőjén készült.) Ez az a kép:
Kép

Na, eldugulok mára, telefonon utol kell érnem a Heim Pálos speckó orr-fül-gégész doktornőt. Remélem, végre sikerül beszélnem vele.
ktc

Sziasztok!

Cosmo: Köszönöm szépen, nektek is sok boldogságot kívánok! :) Nagyon aranyos és figyelmes a te férjed is :wink: Hogy sikerült a tonhalas vacsora? A mei tai közepesen meleg hordozó. Mi azért egy párszor összeizzadtunk Nikivel. Hordozásnál amúgy is figyelni kell a réteges öltözködésre, hiszen azzal, hogy összebújik az ember a babával, sokkal jobban melegítik is egymást, meg maga a hordozó is egy réteg a baba hátán. De amúgy szuper dolog, én nagyon szerettem, és Niki is olyan jókat szundikált benne. Annyira édes, ahogy a mellkasodra borul és ott szuszog a babád :)

Banyoszka: 19 év! Nagyon szép! Nektek is további sok-sok évnyi boldogságot kívánok! Látom, a nagyokról is készítettél vonalzót, tök jó!

Ktc: Köszönöm szépen a youtube-os összeállítást! Nagyon komoly kórus vagytok! :wink: És nagyon szépen énekeltek is! Sajnos nekem botfülem van, és a hangom is khmm, elég rossz :oops: Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!!! Szuper!! Na Mécsné, az Mécsné :D Nem fog már megváltozni :P De legalább nekünk néha (torz :D ) mosolyt csal az arcunkra :D :P Az is tök jó hír, hogy az óvónéni szerint Bori mehet jövőre táborba :wink: Büszke lehetsz rá :wink: Nagyon aranyos ezen a képen Bori :)

Vumenke: Nagyon jó képeket hoztál megint!! :wink: Elnézésedet kérem, elfelejtettem reagálni a talis kérdésedre, pedig a számon (kezemen) volt :oops: Mi a bárányhimlő veszélye miatt még egy hétig nem megyünk látogatóba, de utána már szívesen!

Lilisgabi: Lotti és a ctg :D:D Nekem Niki a szülés alatt volt ilyen mozgékony :D Most már talán tényleg csak napok vannak hátra :wink: Doki mit mondott ma?

Na most megyek, majd írjatok!
lamme

Gabi Szegénykém! Annyit gondolok rád! Ahhoz képest, hogy már 2 hete elvben kint van Lotti, még mindig semmi.:( Nagyon át tudom érezni a csalódottságod, de csak előre nézz, pikk-pakk itt lesz a nagy nap! Muris lehetett a ctg! :lol: :lol:

Banyoszka De jó, hogy már ilyen sok évet ünnepeltek! Éljen a tartós kapcsolat! :lol: :lol: :lol: Figyu, milyen érzés a két nagy gyerkőc mellett egy picibaba? Nekem is tetszik a vonalzód! :D

lamme Nagyon aranyos a férjed. Hogy szerethet, ha még mindig tud meglepő és szép dolgokat nyújtani! :) Szeressétek is egymást nagyon!!!! :) Az én férjem - minden, számomra tökéletes tulajdonsága ellenére- egy meglepetésgyilkos! :) Nemhogy nem tud kitalálni semmi meglepit, de amíg én az emlékezetes alkalmakra hosszasan készülök, mi az az ajándék, ami biztos célba talál, ő nemes egyszerűséggel megkérdezi: "anya, mit kérsz szülinapodra/karácsonyra/névnapodra?" :lol: 8)

ktc jajj, de drága Bori ezen a képen! :D
Nagyon örülök, hogy számodra jó hírekkel szolgáltak az UH-n!!! :D
Milyen jó lesz Borinak a tábor!Ő is kikapcsolódik egy kicsit!:)

Cosmo
Ez igeeen, tudsz élni!!! :D Fincsi volt a fejedelmi vacsora? :lol: Ez a "kocsmatöltelék" jelző nagyon jó!!!! :lol: Gergőre is tökéletesen ráillik! Olyan TALPBÓL jövő böfiket nyom, mint a férfiak 2 korsó sör után! :lol: :lol: :lol:

damara

Sziasztok!

Damara:Akkor a mi férjeink egy tőről fakadtak? Az enyémre is tökéletesen illik a leírásod,ahogy a meglepetésekhez viszonyul.
Nagyon ritkán azért sikerül Neki , de az oly ritka,mint a fehér holló!
Nekem az a kedvencem,mikor közeleg valami ünnepem (szüli vagy névnap) és mondjuk valahol vásárolunk , veszek magamnak valamit, és akkor közli, hogy akkor ezt kapom ajándékba.... Én meg örülhetek neki..Vagy igen, megkérdezi,hogy mit szeretnék. Tuti meglepi :D

A két nagy gyerekem után nagyon fura volt eleinte egy picike, de nagyon jó is! Én rettentően élvezem! Sokkal könnyebb most egy picivel, mint mikor a fiam volt 3 éves, és a Betti volt pici...
Nikit nagyon szeretik a nagyok,sokat babáznak Vele. Mindig kérdezik, hogy mikor fog ezt vagy azt csinálni (forogni, járni..stb),de ugyanakkor nagyon tetszik Nekik,hogy ilyen csöpp még .

Bár néha kicsit nehezen viselik ,ha hosszabban sír....De hát ez van!

Ktc: Örülök, hogy boldog vagy! Azt hiszem a másik nő az uh-n Kocsisné,az tök rendes csaj! Velem is mindig rendes volt, bármit kérdeztem,mindig normálisan válaszolt.
Szülés reggelén tőle próbáltam kérdezni,hogy mekkora lehet a babám súlya, mire közölte, hogy kb. 3500gr,+/- 10%, de nem tudja megmérni a buksiját, mert már annyira lent van, hogy már csak a fülénél látja a fejét.....Nem tévedett, 3600gr lett a baba délután :D :D :D
Bori nagyon aranyos!!!!

Gabi: Drukkhegyek,nagyon izgi!!!! Türelem....(tudom,könnyű mondani)

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!
Még mindig itt! :D Ma este 8-kor megittam a bábakoktélt,meglátjuk,hat-e? :roll:
Ktc:Hogy vagy?Rosszullétek?
Vendég

Nem hatott,se a front... :(
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?