Új privát üzeneted érkezett!

alszik....gondoltam én....akkor miért hallom, hogy hööööö?

Kép
kissmanó

manó: nem húzkodja a lábát, meg néha azért csendben van, meg nem olyan eszeveszetten üvölt...

Lili is bealudt talán a pihiszékbe...cumi már kiesett, ez jó jel... :D

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Tabatinak és Noénak szívből gratulálok, mihamarabbi hazatérést és sok-sok boldogságot kívánok az egész családnak !

Manó, épp írni akartam ma Neked: pár napja iszom alkoholmentes sört (uuuuuutálom a sörnek még a szagát is...), és ma reggel rekordot döntöttem: 125 milit fejtem, plusz ettünk 70 milit... nem tudom, hogy a sörtől van-e, de érdemes kipróbálni :)
magdii

Jó reggelt!

Tabati: nagy gratula nektek! :D

Nálunk még mindig semmi...Most megyek ctg-re, hátha... :?
tegnap volt magzatvízvizsgálat, +flow, minden rendben volt hála égnek.
Aztán este tök fájt a hasam, de azon kívül, hogy alig aludtam nem történt semmi! :(

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok!

Úgy néz Karcsika kezd megjavulni :D Az első éjszaka viszontagságai után ma már egész jó volt, 3-4 óránként kelt, ugyan, de szopi után nem nyekergett. Ahogy átfutottam a hozzászólásokat valaki írta az izzadást. Gyerekek, ma olyan szinten le lettem reggelre "locsolva", hogy két ágyneműt és 2 hálóinget használtam el, a hajam, meg mintha megmostam volna és még a törölközővel sem töröltem volna meg, olyan volt. Eddig minden reggel minusz 1,5 kg-val könnyebben ébredtem, az izzadás mellett rengeteget pisilek is.Szóval ürül a víz a szrevezetemből. Jelenleg minusz 10 kg-nál tartok, a 14-ből. :D
Majd rakok itthoni képet is, csak még nem sikerült olyan igazi tesósat csinálni.

Még arról nem is írtam, hogy a hazajövetel napján d.u.iszonyatos hidegrázás után 38,5 C volt a lázam, pedig vizeletcsípésre már kaptam antibigyót a kórházban. nagyon hiányzott megint :( . Valószínű a katéterezéskor vittek fel valamit.
A sebem szépen javul, azt leszámítva, hogy a bőr egy kb 1 cm-es szakaszon szét van nyílva, innen ilyen savósváladék ürülelég nagy mennyiségben, olyan, mintha ez is ilyen vizenyő lenne.

Rakok egy debreceni utsó pocakképet: :shock: Kép

Kép
Kép
sosi

Tabati: GRATULÁLOK NOÉHOZ :D Én is kíváncsi vagyok a beszámolóra.

Sosi: nem hangzik valami jól a szétnyílt seb, sajnálom. Irigykedem, hogy így olvadnak le rólad a kilók.

Hány kismama van még?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Itt is gratulálok Tabatinak!
Bár én kislányra tippeltem!
Akkor már csak öten maradtunk?

Sosi!
Karcsika gyönyörü baba!
Mielöbbi felépülést nektek!

Mukkancs!
Akkor szorítok,ctg után jelentkezz ha tudsz!

Rólunk:
Reggel azt hittem ez a mi napunk lesz,de még nincs veszve semmi!
Fél 8 óta 10 perces fájások jönnek mennek!
Már múlóban volt,de most megint érzem,talán hátha......
Tegnap óta minden lépés fáj annyira érzem a kis buksit ott lennt!

Lányok!
Szedte valaki a cimicifugát,és a caulophyllumot vajúdás alatt?
Én 2 hete szedem az utóbbit,és a szülésznöm azt mondta hogy ha rendszerezödnek a fájások felváltva szedjem a 2-öt,a fájások ritmusában! Akkor bólogattam hogy okés meg minden,de most valahogy nem világos!
Valaki????????
20140328174041

moncsy én szedtem :) félóránként kellett vajúdás közben , csak 2 adagot tudtam beszedni mert 3 centiről 1 óra alatt 6 centi lett, utána meg már toltuk a dolgot :) szerintem vidd be, jól fog jönni, ártani nem árt, apának van dolga legalább, bár a fenébe se kívántam az édes bogyókat közben :lol:

fájások között...2perceseknél ez fura lenne :)

Kép
Kép
mniki84

Niki!

Köszi!
Na most akkor nekem úgy mondta:hogy negyed óránként egyikből 5 golyó,majd negyed óra múlva másikból 5 golyó!
Akkor ez így okés! De már itthon elkezdhetem,ha rendszeres!
Akkor jól gondolom ugye?
20140328174041

Tegnap Borcsa 21.45kor evett, legközelebb ma 6.15kor, csúcs, nem???
De valahogy ennek sem tudok most örülni. Tegnap esti rosszkedvem reggelre csak fokozódott, már bőgtem is Istvánnak. Remélem, elmúlik, most nagyonn kivagyok. Még Manó videója se akar betölteni, pedig eddig működött a youtube...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

és a weboldalak se jönnek be normálisan, mi van MA????

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Elviekben még 5 pocakos van a tábliban.

Kép
kissmanó

Moncsy: igen, elkezdheted, ha úgy érzed, hogy beindult a dolog.
És én is szedtem, igaz az alatt a 2 óra alatt míg a dokim indított és kibújt Gézus, hát vagy 3x tudtam bevenni, el is felejtettem, a férjem meg csak akkor adta, ha én kértem.
De előtte is szedtem, napi 1x. Szerintem valami van benne, hogy homeósokkal 1-2 óra alatt kint voltak, míg homeós nélkül 6-8 órába telt míg kint voltak.

Kép
kissmanó

Csillag! Mikor Borcsa alszik, feküdj le te is, mert ez nem állapot.
Vagy vegyél egy mély lélegzetet, kifúj, s ess neki egy kis édességnek.
hátha....

Kép
kissmanó

már felfaltam eg ydoboz bonbonettit vagy mit. erős lelkiismeretfurdalással, mer ettől nem megy le a hasam, ugye. de jól esett. most a nap is kicsit kisütött, hátha. de megviselt, h tegnap dul 3tól folyamatosan műsor volt. bár az éjszaka jól telt, de annyira beájultam, h szerintem semmire nem ébredtem volna fel. Borcsa megint nálunk aludt, mer elalvá előtt azért jó egy órát hasfájt, de István rendezte, és ezek szerint elaludt vele együtt.
na megyek, mert megint eszik.
Du. megyünk kiállításmegnyitóra, muszáj keltenem és etetni picit hamarabb, h kibírja majd. Holnap meg végre Miskolcra. Egyébként tuti az a bajom, h most 1 hétig sehol nem voltam, most számoltam épp, és ez tett be. De szilárdan elhatároztam, hogy most tutira begyakorlom azt a vezetést, mert akkor sokkal ozgékonyabb leszek, csak berakom a gyereket hátra és... legalább tudnánk menni babamama klubba is, mert itt ugye olyan sincs. De Miskolcon meg van. SZóval, jön majd az utak réme!!! Van jogsim 8 éve, (jövőre le is jár az első), de nem tudtam nagyon használni mindeddig. Úgyhogy most csak vasárnap délután poros falvakban mertem vezetni. De ez változni fog, azt hiszem!

Remélem, megjavulnak a weboldalak nálunk, és akkor meg tudom nézni a videódat, olyan kíváncsi vagyok! De kipróbáltam, más számot se hoz be. :(

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

ja, tegnap este István véletlenül belerúgott a mérlegbe. Azóta nem működik, pedig bütykölt is rajta valamit... pedig tegnap Borcsa egyszer már 35t is szopizott- egyéni csúcs.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

De mikor depi az ember, akkor ne akarjon fogyni. Főleg ne szopi mellett. Irgumm-burgumm.

Kimozdulatlanság tényleg rámászik az ember agyára. Mi is hétfőn voltunk kint (mikor megfújták az autómat), aztán tegnap nem bírtam az egyedüllétet (tudom, itt a fiam, telhetetlen vagyok, de.....meg apjuk is eléggé későn vetődött haza a napokban...ma is a versenyre pályát írnak), kaptam magam s elmentünk a bankba.
Aztán ma elmentünk a töki gyerek háziorvosához lejelentkezni. Látszik, hogy az a körzet ahol az a doki rendel az eléggé lepukkant (de mivel "megneveltem" a dokinénit is meg a főbanyát is, így már maradunk), mert bár közel 2,5 éve van ez a klinika ahol én szültem most, még nem volt ott született kisbabájuk soha.
Banyek hívott is mire hazaértünk, hogy nincs beírva a BCG oltás, s akkor mi vaaaaaan? Mondom semmi, megkapta, csak az oltásos kiskönyvben van benne, azt meg ha nem kérte, nekem nem jutott eszembe megmutizni. Csak a születési akvi másolatból vittem 2 példányt (Grétnél megszívtam, 1et vittem, s nem volt elég), no meg a klinikáról a legény elbocsátó szép üzenetét.
Szóval mára is megvolt a kimenőnk....bár ha a rendelőben nem játssza el hitelesen, hogy adjcicitmerthaneméhenhalok, akkor lehet még elmegyünk kicsit vásárolni is. De így hazajöttünk, utána jól bepakolt (hisz rendelőben mikor voltunk csak 1 óra telt el a kajálása óta), s most kiraktam a levegőre, a bébjárgányt nyargalja álmában.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Látom ma is van esemény.
Én is gratulálok Tabatinak, és jó egészséget kívánok nekik!

Igaz, ez a hír kissé elkeserít. Még a végén én leszek az utolsó. Doki ma megvizsgált, méhszáj még még mindig 2100, eléggé hártafelé néz. Tegnap volt áramlásvizsgálat, minden ok. Gondolom magzatvizet addig nem néznek, még valamennyire nem nyílok ki.
Ma már kibőgtem magam, bár gondolom a hormonok teszik ezt velem. Doki biztat, legkésőbb jövő pénteken megindítja. Addig vas. és kedd nst, utána naponta.

Most megpróbálok visszaolvasni, bár majd le ragad a szemem a sírástól. Lehet,hogy előtte alszom egyet.

Szép napot mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Én is itt, megjöttem!

Moncsy: Drukkolok nagyon! Jelntkezz még!

Ctg rendben, vizsgálat nem volt, mert szülés közben volt az orvosom, holnap lesz megint ctg, magzatvízvizsgálat+flow.
Fájogat a hasam is meg a derekam is, de asszem ez nem az...nem úgy fáj, hogy jön egy görcs és elmúlik, hanem tompán, folyamatosan.

Manó: Nagyon édesek a gyerekek a videón! :)

Kép

Kép
mukkancs

bvigh: én a szülés napján bőgtem, sirdogáltam egész nap hogy elegem van...nálam ez volt az egyetlen előjel :wink:

Manóka alszik...beszippantott 140et, és ugyanennyitz ki is fejtem...

hol a fenében van ennyi tej? 70A-s mellem volt, most 85C, de majd 3 deci hol fér el benne :roll:

Kép
Kép
mniki84

egy mellből produkálod ezt, Niki?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Sétálni indultunk, de olyan vihar kerekedett :( , ömlik az eső, ma tuti "szobafogság" :(

Bocsi lányok, hogy ennyit lógok a születéstörténettel. Nórinak egyszer már leírtam a babanaplóba, ezt most megosztom veletek. Szerettem volna egy "felnőtt" verziót, de szerintem azzal majd nyugdíjas koromban fogok végezni..... :oops:

A lényeg: Be akartak fektetni terminustúllépés és csökkent magzatmozgás miatt, de nem volt hely az osztályon, mielőtt haza engedtek volna, csináltak egy emlőstimulációs vizsgálatot: ha beindulnak tőle a fájások maradunk és szülünk, ha nem és jó a ctg, hazamegyünk. "Szülős" cucc nem nagyon volt nálunk, még fényképező se, nem erre készültünk. Azért az adatokat felvették, az összes papírt aláíratták, én kaptam egy kórházi hálóinget és egy szülőszobát. Pont a szülésznőm és egyik volt évfolyamtársnőm voltak az ügyeletesek. Készült egy sima ctg, már az is kicsit beszűkült volt, utána kellett "bögyrögetnem" a ciciket....na attól végre elkezdtem szépen fájni, jó nagy görbéim lettek. Kb. a 10. után elkezdett esni Nóri szívhangja és el is tűnt a monitorról, onnantól kezdve kicsit kívülről láttam az egészet, 150-nel vert a szívem és nagyon szédültem, de közben meg halálosan nyugodtnak éreztem magam, tudtam, hogy most már rendben leszünk. Hatalmas csődület lett, egyszerre vagy öten-hatan is rám ugrottak, 5 perc múlva a műtőasztalon feküdtem, rá 3 percre felsírt Nóri. Teljesen rá volt hurkolódva a köldökzsinór a nyakára és ahogy a fájások nyomták le őt a szülőcsatornába, a zsinór nem engedte, húzta vissza....ha itthon indul el a szülés, mire beérünk, már nem tudtak volna segíteni rajta....(Ez volt az 1. számú isteni a szerencséje, a 2. az, hogy pont a védőnő kezében volt és ott állt mellette a gyerekorvos, amikor elfelejtett levegőt venni). Nórit azonnal megkapta Feri és ők ketten, apa és lánya együtt lehettek az őrzőben, miközben engem próbáltak "összerakni", ami nem ment túl könnyen. Véletlenül megsérült egy nagyobb ér és nagyon véreztem, 45 percig varrogattak még utána, mire nagy nehezen elállították. Annyira kellett sietni, hogy a dokim, aki otthonról az ebédje mellől ért be 5 perc alatt farmerben, ingben (na jó egy köpeny azért húztak rá), 2 kesztyűvel állt a műtőben, mert bemosakodni se volt ideje. Én arra ébredtem, hogy iszonyúan fázok, remegtem és fájt a torkom a tubustól, Feri és anyukám ott állt az ágyamnál. Kifaggattam őket többször is, hogy milyen a baba, mekkora , látták-e, mindent megkérdeztem vagy 10x, mert elfelejtettem, hogy mit válaszoltak. Aztán odahozták Nórit és babáztunk egy kicsit négyesben :D

Itt a részletesebb verzió:http://www.weddings.hu/blog/amadea/blog.php?id=75

KépKép
amadea

Moncsi!
Nagyon drukkolok!!!

Manó!
Na igen, a bezártság nagyon lehangoló tud lenni...én is úgy mennék már ki!!!!!

Niki!
Tök jó, hogy ennyi tejed van!! Hogy csinálod? Tea, sör, homeos bogyó, valami?

Nekem pont annyi tejem van, amennyi Nórinak elég. Még tudok hozzá fejni alkalmanként 10-30 ml-t, remélem majd tudom követni az igényeit....

Sosi!
Nem hangzik túl jól :( , gyors gyógyulást neked!!!!
Pocakod nagyon csini (volt). :wink:

KépKép
amadea

Manó!
Aranyos a video :wink:

KépKép
amadea

Amadea: hú, a hosszabb verziót nem bírtam ki könnyek nélkül.
Tegyél még képeket erről a kis gyönyörűségről.

Kép
kissmanó

manó, amadea : ez egy cici :oops: ...nem tudom hogy csinálom...Lili csinálja...de vannak napok amikor szopi után csak 20-40 ml jön még...semmit nem eszek/szedek..egyedül laktoherbet ittam, de attól meg annyi lett hogy nem bírtam kifejni és mellgyuszi lett a vége...

de nem baj, legyen csak tejci, tesóm kislánya kapja :D

Kép
Kép
mniki84

hát szerencsés a tesód.
meg peches is, hogy neki nincs.
tényleg, ő hogy áll, semmi nincs, vagy csak nem elég?

Kép
kissmanó

jajj amadea... :cry: elolvastam a hosszút is...olyan szép...belefolyt a könnyem a space és a alt gr közé ... :cry:

Kép
Kép
mniki84

Csajok!

asszem folyik a magzatvíz...picit betojtam!

Drukkoljatok!

Várom a férjem, aztán megyünk a kórházba, jelentkezem!
puszi

Kép

Kép
mukkancs

Szép napot mindenkinek!

Moncsy, remélem, ez a Te napod! Ki értesit majd? Hajrà!
Kitartàs még minden pocakosnak, nem irigyelünk Titeket, de a babàtok biztos tudja, hogy jobb neki...

Amadea, nagyon szépen irsz, tényleg nehéz megfogalmazni ezt az érzést. Norikànak meg nagyon jol tudta az örzöangyala, mikor s hol kell a tettek mezejére lépni...azért hàtborzongato belegondolni...

Niki, hihetetlen, ami tejcsit produkàlsz :P :P dobhatsz ide is, ha màr a két uncsiteso megcsömörlött töle :P
Ezek szerint a ciciméret tényleg nem szàmit, viszont az igen, hog mennyit nö - nekem is 70 volt elötte, most joindulattal 75 - hét nincs is sok tejcsi :? :cry: :cry:
Ahogy leirtad a mai napod, olyan, mintha az enyemet olvastam volna: nyudodt éjjel, màr-màr gyanus. Persze most nappal potoljuk. Annyi a különbség, hogy én tudom a siras okàt: pocifajas (szegenykem, megszakad a szivem érte)

Mano, pont egy ilyen orvosi vizsgalattol tartok, ha a gyerek pont ott adja elö a nagy müsort, mit csinàlok vele???!! Ràadàsul ha ott vetköztetni is kell, tök béna vagyok. Azt se tudom eldönteni, hogy menjek ki: kocsival+maxi cosi, de kb. olyan soför vagyok, mint Csillagtàncos :? Vagy bénàzok a buszon a mozessel - de mi van, ha lépcsös busz jön??? Még igazàn kanyarodni se tudok rendesen babakocsival...ààà, komolyan, szorongok a szerdàtol... :oops:

Nekem bezzeg nincs kimozdulhatnékom - söt, legszivesebben elbujnék, a hajam béna, a pocom kerek, a böröm pattanasos :x ugy erzem, tök csunya lettem. Raadasul 3 hét mulva esküvön leszünk tanuk - majd megkérem a videost, rakjon egy fekete csikot a szemem elé :oops: A mélyhasizomtornàt nyomatom, de mikor leszek megint nöci? :oops:

Benta, nem jol emlekszem, hogy a tesod is babàs volt? Mi van velük, van màr unokaöcsi/hugi? (bocs, ha màr irtad)
preta

Mukkancs!
Drukkolok!!!

Csajok, becsipogott a légzésfigyelő...berohantam ,felkaptam, megráztam, szegény meg csak nézett, mi van....szerintetek bekavarhatott a vihar? A telefonok térereje is elszállt, a bébiőr is behülyült....utána visszakapcsoltam és zölden világított, pedig a gyerek a kezemben volt....

KépKép
amadea

Hajrà Mukkancs, bàtorsàg!!!

Lànyok, vki irta a D-vitamint: mi nem kaptunk semmit, nem tudjàtok, meddig lehet, és mi a jelentösége? Ti milyen formàban kaptàtok? Gondolom, nem lehet csak ugy beadni, mint a C-vitamint, mert nem vizben oldodo...ki ért ehhez, S.O.S.??
preta

Mukkancs: éreztem ám, hogy korai még felraknom a pénteki táblit. Húzzatok bele, remélem még ma baba lesz.

Preta: D vitamin ha Vigantol, akkor kis üvegecske, benne olajos folyadék, van csöpögtető a tetején, 1-2 csepp kell a babáknak. Én a két kisebb lánynál nem adtam, rengeteget voltak kint a szabadlevegőn, néha szűrt fényben, szóval kevés napocska is érte. Persze dokival nem közöltem. Most is hasonlóképp tervezem.

Amadea: ez a légzésfigyelő is úgy tesz mint a mérleg?

Kép
kissmanó

mukkancs: drukk drukk drukk, remélem fájások is lesznek :)

légzésfigyelő? nekünk lejjebb kellett venni az érzékenységén, mert 5 percenként bejelzett, azóta csak ha belemászik a fejvédőbe :D

Kép
Kép
mniki84

Preta!
2 hetes kortól 1 éves korig napi 1 csepp Vigantol kevéske tejecskében. (Később csak télen). Angolkór (rachitis) megelőzésére szolgál. Gyerekdokitól kell kérni.

Manó!
Az első, analóg mérlegünk úgy jár, mint a Csillagéké: véletlenül beleléptem :oops: , a másodiknál csak az elem merült le, de már Feri megszerelte :wink: , a légzésfigyelőt meg a vihar csinálta ki...a többi elektromos kütyünk is behülyült....én meg jól megijedtem :?

Niki!
Köszi a tippet!

KépKép
amadea

Manó! kérésed parancs :D

Figyelitek, Nóri komolyan veszi az evést :)

Kép

Kép

KépKép
amadea

evés...evés..., de az a mosolygós kis tokás jókedvű kislány az alsó képen....megyek szólok a fiamnak, hogy nézze meg micsoda nő van itt a fórumon :!:

Kép
kissmanó

Lányok köszönöm a drukkokat,de úgy néz ki Benedek meggondolta magát!
Fél 6 után leálltak a fájások,pedig már apa is hazajött!

Amadea!
Nóri baba gyönyörű!

Mukkancsról nincs hír? Lehet már babázik?
20140328174041

Preta,
milyen figyelmes vagy :) ! Igen, húgom babája aug. közepén érkezik, ő is kisfiú, anyukámék 4. fiú unokája :lol: . Szerencsére tesóm nagyon jól bírja, most vele nyaralnak a nagyok a Balatonnál. Fodrász, kozmetikus jót tenne a lelkednek! /Az enyémnek is :roll: / Nem tud valaki addig vigyázni a babádra? A kimozdulástól ne félj, gondold át, mit kell magaddal vinni, pakolj össze és hajrá!!! A bébit elnyomja a sok inger, nem lesz semmi gond, és rájössz, hogy nem is vészes a dolog, sőt!!!

Noémi,
elolvastam, iszonyú mázlitok volt! Ráadásul neked előtte volt valami rossz előérzeted, nekünk is írtad, hiába, az anyai megérzés.

Manó,
holnap mi is családot egyesítünk, végre hazajönnek a fiúk!!!!! Istenem, de várom!!! Begyűjtöm őket, és mindegyik velem aludhat, amelyik akar! Három pasival egy ágyban :lol: Nagyon jó a videó, helyesek a lányaid!

Lányok, Benjámin elromlott, ma alig aludt az én eddigi alvós mackóm. Remélem, múló állapot :roll:

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Sosi: vizeletcsípés, kinyíló seb...ajajj, hát nem egy leányálom nálad sem az élet.
Ellenben örömmel olvastam, hogy a trónörökös (vonalzód szerint :wink: ) javuló tendenciát mutat, s már nincs az éccakára panasz vele szemben.

Izzadás: hát én Adriennel való szülésem közben izzadtam le, de úgy, mint akit bedobtak a mély tengerbe. Most is folyt rólam a víz, de azért a hálóingem nem úgy nézett ki mintha az öblítővízből vettem volna direkt magamra.
Ellenben tegnap óta a lábfejem izzad, de keményen.

Géza baba jobb szeméből nem akar múlni a csipázás. Pedig ma délelőtt már azt hittem múlófélben, erre most estére..... :evil:

Az előbb beszéltem Grétikémmel: már várja, hogy anya menjen. Naná, anya is.
Benta: akkor mi ketten holnap nagyon boldogok leszünk.
Kisfiam készül beájulni, remélem ismét nem éjfél magasságában ébred. Mert akkor megszívta, engem is fel kell ébresszen. Én már zombi vagyok.
Lépek, apa hozott cseresznyét, bepakolok jól belőle.
Ja, vasárnap este ugye a házi termés epret mind megettem, eső elől leszedtem, s ne menjen kárba. Kisfiamnak meg se kotty. Szóval eper kilőve, arra nem reagált negatívan. Sajna a piac igen, mert már kifutott.

Kép
kissmanó

Kép
Kép

Kép
kissmanó

Manó, én már gondolatban lefoglaltam Nórit menyasszonynak Áronnak!
Azon a képen, amit múltkor Amadea feltett, teljesen "beleszerettem".

Amadea, szerintem is túl érzékeny! Nekünk 3 napig minden reggel 1-et csipogott. Ez azt jelenti, hogy nem veszi a jelet, ez még nem riasztás. Felugrottunk persze az ágyból, aztán láttuk, hogy Áron édesen szuszog.

Én iszom az alkoholmentes sört - mondjuk kívánom, és szeretem is, nem hiszem, hogy hatna valamennyit is.

Ma barátnőztünk - Áron bemutatkozott:
Odaértünk 11-re, evés, majd azonnal büff, vissza a mózesbe, és édesdeden aludt. Aztán ébredés 2-kor teljes csöndben tudtam tisztába rakni, megevett egy szó nélkül 150et, majd újra büff, és azonnal visszaaludt.
Mondtam is a barátnőmnek, hogy jövök minden nap. Holnap kipróbálom, lehet a mózes (ill. a kis hely) tetszett neki ennyire.

Most itthon...éhenkórász: cicizett a mérleg szerint 140et, aztán még 90 tápot benyakalt...mondom ereszt a gyerek!

Éjjel 4-kor tettük tisztába, aztán reggel 8-kor. A pelus 340 grammot nyomott. (üresen 30) Szóval ide tűnik a sok tejcsi...
Ma akkora kaki is volt, hogy a háta közepe is szaros volt - csap alá kellett rakni! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ja kimozdulás: szerintem is jó, amit Benta írt. Én tegnap este pakoltam a mai túránkra. Igaz ruhából pakoltam - váltást + hideget és meleget, mert ki tudja milyen idő lesz. Így semmi sem kellett!

Ja és ma először vezettem egyedül - Áronnal. Jó lenne beszerezni egy olyan tükröt, amiben látom őt, mert a piros lámpáknál azt figyeltem miért szuszog ilyen hangosan! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Amadea, Mano: Köszi a tanacsot D-vitamin ügyben: igy mar beazonositottam: Fluor-Vigantoletten a neve, tabletta, és rà van irva, hogy fogszuvasodàs és rachitis ellen. Azért kitoltam setalni is, br iszonyu a meleg - legalabb addig hallgatott a kocsiban :)
preta

Sziasztok!
Csak egy villámbejelentkezés. Tegnap beszart a gépünk és nem tudtam megírni Poker hírét:

06.25-én 9:34 perckor hosszú vajúdás után végre megérkezett hozzánk Gerda baba. 3210g és 51 cm. Gyönyörű és mindketten jól vagyunk.

KépKép
süni76

Sziasztok Anyukák és Kismamik!

Ezúton gratulálok sok szeretettel Tabatinak és Pokernak a Picikhez. Nagyon sok boldogságot és tejecskét kívánunk!

Olvasó üzemmódban, de vagyok! Minden rendben, jelentkezem hamarosan!

Puszi Nektek

Kép
cincibabus

Sziasztok!
Csak gyorsan bejöttem szólni, hogy beszéltem ma Tabatival. Jól vannak, ha minden jól megy, hétfőn hazamehetnek. Noé nagyon ügyes, és Tabati is ügyes anyuka... egyre jobban viseli a megpróbáltatásokat, és ma is nagyon vidám hangja volt... :) Sokszor puszil mindenkit!
És én is... :):):)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

csak bejelentkezek, hogy még mindig egyben vagyok én is, ha keddig nem történik semmi, befektetnek, szerdán beindítják, úgyhogy lehet, hogy júli lesz belőle. bár vasárnapot beszéltem meg vele, szép lenne, ha a lányom szülinapján érkezne.

Mindenkinek gratulálok a babákhoz!

Családient.hu vonalzók

Kép
orsica

Szép jó reggelt! Micsoda hírek...

Poker! Gratula Gerda babához
. Remélem egészségesek vagytok, tejcsi is lesz elegendő, s hamar zöldre vált a hazamenő lámpácska.
Várunk a képekkel, beszámolóval. Pussz

Orsica: ami Pokernél nem jött be, nálatok még egy holnapi szüléssel kivitelezhető. Drukk hozzá.

Noémi: okés, ha Nóri beleegyezik, akkor Géza baba fair play módon lemond Áron javára a csajszi kegyeiről.
Sebaj, kinézünk magunknak egy másik gyönyörűséget.
Pl. Petra babát. Cosmo...mit szólsz hozzá? Illetve mit szól hozzá a lányod?

Áron nem semmi mekkora pelusokat tud "gyártani". Nálunk is megtörtént az első pelusból kifolyt cuccos. Éjjel 1-kor tettem tisztába, s reggel 7-kor nedves volt a háta. Hát ja, ha hajnali 4-kor evett, s miután visszatettem a kiságyba kérte a repetát.....

Apa megy kitakarítani a járgányt, s indulunk. Hurrá.

Kép
kissmanó

ja, s naná a tiszta pelusba a legjobb kakilni....kb. 15 perce van a sejhajon a tiszta pelus, most nyomott bele. éljen a pénztárcakímélő üzemmód.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?