Szép napot mindenkinek!
Moncsy, remélem, ez a Te napod! Ki értesit majd? Hajrà!
Kitartàs még minden pocakosnak, nem irigyelünk Titeket, de a babàtok biztos tudja, hogy jobb neki...
Amadea, nagyon szépen irsz, tényleg nehéz megfogalmazni ezt az érzést. Norikànak meg nagyon jol tudta az örzöangyala, mikor s hol kell a tettek mezejére lépni...azért hàtborzongato belegondolni...
Niki, hihetetlen, ami tejcsit produkàlsz
dobhatsz ide is, ha màr a két uncsiteso megcsömörlött töle
Ezek szerint a ciciméret tényleg nem szàmit, viszont az igen, hog mennyit nö - nekem is 70 volt elötte, most joindulattal 75 - hét nincs is sok tejcsi
Ahogy leirtad a mai napod, olyan, mintha az enyemet olvastam volna: nyudodt éjjel, màr-màr gyanus. Persze most nappal potoljuk. Annyi a különbség, hogy én tudom a siras okàt: pocifajas (szegenykem, megszakad a szivem érte)
Mano, pont egy ilyen orvosi vizsgalattol tartok, ha a gyerek pont ott adja elö a nagy müsort, mit csinàlok vele???!! Ràadàsul ha ott vetköztetni is kell, tök béna vagyok. Azt se tudom eldönteni, hogy menjek ki: kocsival+maxi cosi, de kb. olyan soför vagyok, mint Csillagtàncos
Vagy bénàzok a buszon a mozessel - de mi van, ha lépcsös busz jön??? Még igazàn kanyarodni se tudok rendesen babakocsival...ààà, komolyan, szorongok a szerdàtol...
Nekem bezzeg nincs kimozdulhatnékom - söt, legszivesebben elbujnék, a hajam béna, a pocom kerek, a böröm pattanasos
ugy erzem, tök csunya lettem. Raadasul 3 hét mulva esküvön leszünk tanuk - majd megkérem a videost, rakjon egy fekete csikot a szemem elé
A mélyhasizomtornàt nyomatom, de mikor leszek megint nöci?
Benta, nem jol emlekszem, hogy a tesod is babàs volt? Mi van velük, van màr unokaöcsi/hugi? (bocs, ha màr irtad)